Задължително ли е един мъж да има скъп часовник?
Модератор: Общи модератори
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Re: Задължително ли е един мъж да има скъп часовник?
Май анкетата е за дами, та за това само ще коментирам тук. Не е проблема в часовника, а в точността- в прав и преносен смисъл. Аз без часовник не мога, което не значи че съм супер точен, но поне се стремя 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
Leudi написа:...една тъпа кифла ме пита защо съм така хубаво облечен, а нямам часовник.
Купувай.
Щом си добре облечен значи часовника ще допълни картинката.

Даже препоръчително е ако сменяш често стила,да имаш 2 или 3 уоч-а ралични.

Какво като си с Голф 2.
То по тая логика дай да не си хващаме гаджета МАНЕКЕНКИ щом не сме с Бугати.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Сега, анкетата е "Задължително ли е един мъж да има скъп часовник?"
Какво означава задължително?
Ако имаш стандарт и положението ти го изисква - да, но иначе не.
Познавам заможни мъже, които карат Голф 2 ГТИ КР но имат скъпи дрехи, и какво? Познавам и други заможни хора но не карат суперскъпи коли и носят скъпи аксесоари. Говоря за хора над 40 години.
Моят часовник е оригинален Брайтлинк за 4000 евро, а колата ми е 3000 евро. Е какво, да не си нося часовника ли?
Стига с тия тъпи и безсмислени теми
Познавам заможни мъже, които карат Голф 2 ГТИ КР но имат скъпи дрехи, и какво? Познавам и други заможни хора но не карат суперскъпи коли и носят скъпи аксесоари. Говоря за хора над 40 години.
Моят часовник е оригинален Брайтлинк за 4000 евро, а колата ми е 3000 евро. Е какво, да не си нося часовника ли?

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
какво бихте избрали ,
omega
oris
rolex
breitling цените са между 3 и 4500 евро ?
omega
oris
rolex
breitling цените са между 3 и 4500 евро ?
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Leudi написа:... една тъпа кифла (нищо против тях иначе) ме пита защо съм така хубаво облечен, а нямам часовник...
утре ако друга тъпа кифла ти каже, че понеже си готин пич и колата не ти подхожда ще смениш ли колата

скъп часовник може да е задължителен, но за определен кръг хора в които едва ли се класират повече от 1000 човека в БГ...
ако ти е кеф- купи си часовник, но според нуждите си, ако не ти е кеф- прати кифлата да прави свирки и си гледай кефа...
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
Mollov написа:Аз нося часовник от сигурно 15 години... тия дни се наложи да го дам за ремонт сегашния ми часовник и направо не се чувствам човек... не мога да погледна колко е часа веднага, трябва да си търся телефона... отврат... сутрин като се будя винаги искам да знам колко е часа... мислех си, че ще мога да движа и без часовник и бях готов да го оставя да почива, ама... няма да стане явно...

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Отговор 2!
За мъжа часовника е и аксесоар. Изразява стил и допълва цялостното излъчване. Мъж който си гледа GSM-a за часа като лелките в транспорта ми е странен.
Има и достъпни механични часовници, които са класи над масата и като дизайн и като качество. Ето ви примерно моя бъдещ часовник Anchar или Ekranoplan още се колебая.
http://www.vostok-europe.com/
За цената си около 450Е нямат аналог!
За мъжа часовника е и аксесоар. Изразява стил и допълва цялостното излъчване. Мъж който си гледа GSM-a за часа като лелките в транспорта ми е странен.
Има и достъпни механични часовници, които са класи над масата и като дизайн и като качество. Ето ви примерно моя бъдещ часовник Anchar или Ekranoplan още се колебая.
http://www.vostok-europe.com/

За цената си около 450Е нямат аналог!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
да тичам да си взема бръзо някакъв тик так или вече да си гледам часа тайно на ГСМ-аNeoPrint написа:Отговор 2! Мъж който си гледа GSM-a за часа като лелките в транспорта ми е странен.
!

Или да се ориентирам по слънцето?

А джапанките според вас със официални(бели хавлиени) чАрапи ли се носят -(пробвах с търсачката,но не намерих нищо и ползвам темата на колегата )
Ако "дамата" ще те подбира по часовник или ще я впечатляваш/залъгваш с това ...работата е отекла

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Въй, въй, още една тема за часовници, статуси, заплати и комплекси. Нужно ли е часовника да ти е скъп часовника? Едно време като е нямало ръчни часовници всички мъже сигурно са били гейове. Демонстрация на стил и статус? Статуса не се демонстрира той си личи! А особено като не са степенувани нещата става хептен смешно. Панелно жилище 60 квм + скъп часовник -
Часовника наистина е най-хубавия мъжки аксесоар, но все пак е аксесоар, тоест допълнение към по важно цяло. Така ,че не обръщайте толкова внимание на това.

Часовника наистина е най-хубавия мъжки аксесоар, но все пак е аксесоар, тоест допълнение към по важно цяло. Така ,че не обръщайте толкова внимание на това.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Ако "дамата" ще те подбира по часовник или ще я впечатляваш/залъгваш с това ...работата е отекла![]()
Е тва е приказка...

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
като имаш парите - инвестирай в часовник
щото часовника е не просто моден аксесоар, а при определена цена - инвестиция
стига разбира се да не е някой кич
http://www.youtube.com/watch?v=2jA5guzBdmQ
ето това ме грабва мен
ето това ме грабва мен
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Хаос написа:като имаш парите - инвестирай в часовник
ето това ме грабва мен
Баа, купи си часовник за 4-5к евра, па в един момент като те удари кризата и немаш 5 лева да си купиш ядене, да видим за колко ще можеш да го шитнеш в некоя заложна къща - но едва ли ще ти дадат повече от 100-200лв . Големи сте инвеститори, нема що

Не Мы такие, Жизнь такая
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
barty написа:Сега, анкетата е "Задължително ли е един мъж да има скъп часовник?"
Прочети на горе, че не ми се пише пак
- Mitko195
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xi
- Мечтае да кара: S65 Lorinser
Нерви ме носенето на часовник..Имам някакъв не е скъп (към 300лв), ма още не се е родила тая тъ*а п***а заради която ще го сложа или пък ще й играя по свирката
Гледайте си кефа хора, не се занимавайте с глупости 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ииии,как така става,парите ги нямате за нищо,2000-3000 че чак 4500 евро,най евтиния за ...300 лева..
колеги,има прекрасни часовници за по 150 лева,200 лева,аз съм беден човечец и нося часовник за толкова лева,ма е истински,нее патек или марше,обаче е точен много,и какво се оказва иначе във форума-накладки 2 ра употреба-часовник за 2 иляди лева
колеги,има прекрасни часовници за по 150 лева,200 лева,аз съм беден човечец и нося часовник за толкова лева,ма е истински,нее патек или марше,обаче е точен много,и какво се оказва иначе във форума-накладки 2 ра употреба-часовник за 2 иляди лева