Vivatel
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
А мое ли да не се аргументирам публично
Или въобще да не се аргументирам. Само ви казвам накъде духа вятъра 

- Гост
-
Новите GSM-и са без покритие, клиенти внасят жалби
"Вивател" млъкна. В по-голямата част от България няма връзка, и то от дни, алармираха клиенти на третия GSM оператор. Без покритие са Варна, Стара Загора, Русе, Перник, Кюстендил, Пазарджик, Велико Търново, Радомир, Разград и Габрово. От офисите на "Вивател" обясняват на хората, че се прави профилактика или оптимизация на мрежата. По закон обаче това трябва да се съобщи предварително. Говорих с адвоката си и ще внеса жалба в Комисията за регулиране на съобщенията. Купих си GSM, а се оказа, че имам играчка, заяви пред "Стандарт" 37-годишният Денислав Стоев от Стара Загора. Останахме излъгани, обадиха се в редакцията още стотици възмутени клиенти.

"Вивател" млъкна. В по-голямата част от България няма връзка, и то от дни, алармираха клиенти на третия GSM оператор. Без покритие са Варна, Стара Загора, Русе, Перник, Кюстендил, Пазарджик, Велико Търново, Радомир, Разград и Габрово. От офисите на "Вивател" обясняват на хората, че се прави профилактика или оптимизация на мрежата. По закон обаче това трябва да се съобщи предварително. Говорих с адвоката си и ще внеса жалба в Комисията за регулиране на съобщенията. Купих си GSM, а се оказа, че имам играчка, заяви пред "Стандарт" 37-годишният Денислав Стоев от Стара Загора. Останахме излъгани, обадиха се в редакцията още стотици възмутени клиенти.

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Терзийски написа:Иво написа:Хора нормално е да имат проблеми в началото! .
Не е нормално ....при положение, че имат работеща мрежа ....и то изградена много преди - преди време![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И къде им е работещата мрежа .. много го обичам тва изказване ! НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ !

R.I.P Landikar
- Гост
-
цане имат немат мрежа проблема си е техен .. куцала им .. бегала им ... нема връзка проблема си е техен ебал сам ги като немат мрежа да не продават карти ай до кога у тая шибана държава секи ше праи пари на гърба на тъпите българи които само си стоят мируват си не смеят да се обадят че няма кои да ги чуе като немат нищо да си седат дома и да люпят семки къде са тръгнали да праят бизнес ... така де тфа ако беше една нормална държава майка им жална 

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
Аз не ги оправдавам, просто винаги ми е било смешно твърдението че видиш ли те имали готова мрежа
А за издънките, ако законите ни бяха като хората 3-ма да ги осъдят им стига ... ама ... 

R.I.P Landikar
Твърди се, че Mobikom монтирали GSM клетки мнооого преди старта на Globul, точно с идеята за много бърз старт на Вивател... Предполагам това е имял предвид колегата.... Интересното е защо не им се получават нещата... Тая работа със саботажите от страна на конкуренцията не ми се вярват, макар че не са изключени 

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
Те имаха сложени клетки още края на 97-ма .. това не значи че работят с тази същата антична техника, просто защото нещата от тогава се промениха толкова много че ... да не задълбаваме ! Мрежата на "новобранците" си е нова новеничка 

R.I.P Landikar
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Дайте им малко време на хората бе. Аз лично ако ще си избирам оператор на който да разчитам никога няма да избера някой, който е на пазара от 2 дена. И това всеки средно интелигентен човек би трябвало да може да прецени сам за себе си.

Бе то ще им дадем време,ама колко се пита в задачата ?Нека не забравяме ,че след спечелване на лиценза в самото начало обявиха пролетта на 2005 за старт на услугата(80% покритие на населението).След това в разгара на лятото,казаха,че имат пълна готовност да стартират,но понеже сезона е отпускарски ще изчакат до есента.Още съвсем малко и ще сме в разгара на зимата-добрата новина е ,че криво ляво потеглиха,дано наберат инерция,че току виж дерайлирали
Също така да отбележем ,че доскоро се ползваха и с правителствена(политическа) протекция......................

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
А те Глобул не ползваха, за да спечелят търга? Много ми е интересно как на финалния кръг доброволно се отказва Водафон Груп от нещо?!? 

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Re: ре
Не, Глобул спечелиха честно търга, но платиха ужасно висока цена, която сега си я прибират от нас потребителите.Ачо написа:А те Глобул не ползваха, за да спечелят търга? Много ми е интересно как на финалния кръг доброволно се отказва Водафон Груп от нещо?!?

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Не, Глобул спечелиха честно търга, но платиха ужасно висока цена, която сега си я прибират от нас потребителите.Ачо написа:А те Глобул не ползваха, за да спечелят търга? Много ми е интересно как на финалния кръг доброволно се отказва Водафон Груп от нещо?!?

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-

71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5