Vivatel

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 15 Ное 2005, 2:06

А мое ли да не се аргументирам публично :) Или въобще да не се аргументирам. Само ви казвам накъде духа вятъра ;)
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 15 Ное 2005, 3:44

Новите GSM-и са без покритие, клиенти внасят жалби

"Вивател" млъкна. В по-голямата част от България няма връзка, и то от дни, алармираха клиенти на третия GSM оператор. Без покритие са Варна, Стара Загора, Русе, Перник, Кюстендил, Пазарджик, Велико Търново, Радомир, Разград и Габрово. От офисите на "Вивател" обясняват на хората, че се прави профилактика или оптимизация на мрежата. По закон обаче това трябва да се съобщи предварително. Говорих с адвоката си и ще внеса жалба в Комисията за регулиране на съобщенията. Купих си GSM, а се оказа, че имам играчка, заяви пред "Стандарт" 37-годишният Денислав Стоев от Стара Загора. Останахме излъгани, обадиха се в редакцията още стотици възмутени клиенти.

:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от la » 15 Ное 2005, 13:36

А аз за Стандарт съм чувала, че си е М-телски вестник, и от както Вивател са се появили, само ги плюят с повод и без повод.
Лично аз предпочитам някои други медии. С тази не съм се консултирала.
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 15 Ное 2005, 14:15

Терзийски написа:
Иво написа:Хора нормално е да имат проблеми в началото! .

Не е нормално ....при положение, че имат работеща мрежа ....и то изградена много преди - преди време ;) :roll: ;) :roll: ;) :roll:

И къде им е работещата мрежа .. много го обичам тва изказване ! НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ !
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 15 Ное 2005, 15:16

цане имат немат мрежа проблема си е техен .. куцала им .. бегала им ... нема връзка проблема си е техен ебал сам ги като немат мрежа да не продават карти ай до кога у тая шибана държава секи ше праи пари на гърба на тъпите българи които само си стоят мируват си не смеят да се обадят че няма кои да ги чуе като немат нищо да си седат дома и да люпят семки къде са тръгнали да праят бизнес ... така де тфа ако беше една нормална държава майка им жална :evil:

Ценко изложбения
Аватар

Мнение от rtzankov » 15 Ное 2005, 15:23

Аз не ги оправдавам, просто винаги ми е било смешно твърдението че видиш ли те имали готова мрежа :!: А за издънките, ако законите ни бяха като хората 3-ма да ги осъдят им стига ... ама ... ;)
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 15 Ное 2005, 15:53

Твърди се, че Mobikom монтирали GSM клетки мнооого преди старта на Globul, точно с идеята за много бърз старт на Вивател... Предполагам това е имял предвид колегата.... Интересното е защо не им се получават нещата... Тая работа със саботажите от страна на конкуренцията не ми се вярват, макар че не са изключени :bgflag:

Ценко изложбения
Аватар

Мнение от rtzankov » 15 Ное 2005, 16:01

Те имаха сложени клетки още края на 97-ма .. това не значи че работят с тази същата антична техника, просто защото нещата от тогава се промениха толкова много че ... да не задълбаваме ! Мрежата на "новобранците" си е нова новеничка ;)
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 15 Ное 2005, 18:38

Дайте им малко време на хората бе. Аз лично ако ще си избирам оператор на който да разчитам никога няма да избера някой, който е на пазара от 2 дена. И това всеки средно интелигентен човек би трябвало да може да прецени сам за себе си.
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stani » 16 Ное 2005, 9:52

Бе то ще им дадем време,ама колко се пита в задачата ?Нека не забравяме ,че след спечелване на лиценза в самото начало обявиха пролетта на 2005 за старт на услугата(80% покритие на населението).След това в разгара на лятото,казаха,че имат пълна готовност да стартират,но понеже сезона е отпускарски ще изчакат до есента.Още съвсем малко и ще сме в разгара на зимата-добрата новина е ,че криво ляво потеглиха,дано наберат инерция,че току виж дерайлирали :lol: Също така да отбележем ,че доскоро се ползваха и с правителствена(политическа) протекция......................

ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Angel_Georgiev » 16 Ное 2005, 16:08

А те Глобул не ползваха, за да спечелят търга? Много ми е интересно как на финалния кръг доброволно се отказва Водафон Груп от нещо?!? :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Re: ре

Мнение от Фидел Кастро » 16 Ное 2005, 18:31

Ачо написа:А те Глобул не ползваха, за да спечелят търга? Много ми е интересно как на финалния кръг доброволно се отказва Водафон Груп от нещо?!? :idea:
Не, Глобул спечелиха честно търга, но платиха ужасно висока цена, която сега си я прибират от нас потребителите. :( До последно конкурент им беше ТИМ - Италия. Водафон спряха още на 65 млн. долара мотивирайки се, че над тази цена при българските условия потребителят няма да получи евтина и качествена услуга :nono: :nono:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 16 Ное 2005, 18:32

Ачо написа:А те Глобул не ползваха, за да спечелят търга? Много ми е интересно как на финалния кръг доброволно се отказва Водафон Груп от нещо?!? :idea:
Не, Глобул спечелиха честно търга, но платиха ужасно висока цена, която сега си я прибират от нас потребителите. :( До последно конкурент им беше ТИМ - Италия. Водафон спряха още на 65 млн. долара мотивирайки се, че над тази цена при българските условия потребителят няма да получи евтина и качествена услуга :nono: :nono:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 16 Ное 2005, 18:33

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 16 Ное 2005, 18:35

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата