'Да израстнеш през 90-те', Помните ли когато?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само русо и с 19"
Мечтае да кара: същото (е39) ама М

Re: 'Да израстнеш през 90-те', Помните ли когато?

Мнение от CA3108KM » 16 Май 2011, 16:30

ВОЛТРОН !!!! добавете го... иначе всичко изброено ме навява на спомени.. от преди 15 години.. и всичко си пазя.. само 2 колички ми иизчезнаха няма даги забравя.. е30 кабрио черна перла 1:18 беше и едно порше кабрио карера 4 жълто... ;(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 16 Май 2011, 16:54

Имаше имаше и някви зрънчовци, в които по едно време слагаха пари :) така съм се молил да намера 5 лв :Д ма нейсе.
Днешното поколение не е изживяло и лято 94 :) по голяма радост не помня,
Чертаехме и с тебешир писти по асфалта и бутахме мачбокса :) и се такива хуабви работи.
Осморките в лафките незнам дали още ги има :)
и разни албуми с лепенки за лепене - футболисти световни първенства ала бала :)

вече го няма момента некой батко (наркоман) да ти земе колелото и да ти го върне/не ти го върне след 1-2-3-4 часа а ти да неможеш да се прибереш въпреки че ти е минал вечерния час ..... или големите да ти земат топката и да не можеш да риташ :bang:
на всяко излизане в центъра да те джобат за пари, да ти свалят маратонките или шапката :) това са лошите моменти от 90-те :)
Карай бързо
Стигни 'пръв

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 16 Май 2011, 18:24

FIRE!... WIND!... WATER!... HEART! By your powers combined, I am Captain Planet!....
Хахаха
И как можахте да забравите Пумукъл... и кака Лара ... еххх недели :) и колко червей бях изядени... а колко съседи бяха бяха вбесявани :)
еееххх и Карълсон..онзи с перката :mhihi: боже и това чудо на техниката х386 и по нататък вече като се "пържеха" че беше модерно... а вие говорите за Нинтендо и Сега... това само го бях чувал на живо така и не го видях :) че одъртях :mhihi: ама иначе помня рамбо... а преди това "танкчетата"
И разбира се "Киин" помня като пускаха за първи път "Twin Peaks" или пък Легендите за "Мълчанието на агнетата" "Петък 13" "Ноща а живите мъртъвци" с тях батковците ни плашеха :)
А БМВ, Мерцедес, Ауди само в турбо картинките къде на улиците... това да видиш Кадет или Аскона беше егати и колата... "Пу за мен" хаха :) колко ли коли съм си заплюл докато ИЖ-а летеше към морето ... и все класни бяха... че и ел. стъкла някой имаха отпред ... а някой "лимузини" и отзад имаха... а това да отидеш в ЦУМ...леле майко че понякога и количка "мачбокс" се намазваше...
Добре е, че ги имаме тези спомени... поне знаем какво можем да дадем на нашите (при мен бъдещи) деца.
Аз съм се зарекал мойте малчугани (като се появат някой ден) да не видят компютър поне до 10годишна възраст а след това по час на ден макс :)

Поздрави
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 16 Май 2011, 18:30

По време на мойто детство кварцовите часовници си бяха много модерна придобивка, та обикаляха едни виетнамчета с офертата "1 бр. бау-бау = 2 бр. тик-так" :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 16 Май 2011, 22:58

radio_manbg написа:FIRE!... WIND!... WATER!... HEART! By your powers combined, I am Captain Planet!....

Любимото ми детско !!! помня нещо че го даваха в 17:00 всеки работен ден :)
От онова време ми лиспават онези безгрижни лета на село. А лятото на '94 започнах да гледма футбол покрай световното и формула 1 покрай смъртта на Сена :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 16 Май 2011, 23:06

CA3108KM написа:ВОЛТРОН !!!! добавете го... иначе всичко изброено ме навява на спомени.. от преди 15 години.. и всичко си пазя.. само 2 колички ми иизчезнаха няма даги забравя.. е30 кабрио черна перла 1:18 беше и едно порше кабрио карера 4 жълто... ;(

Волтрон защитника на вселената :ok: гледах го като един луд с едни приятели който в момента са в Германия ... за жалост :( :(
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikolay_pz » 16 Май 2011, 23:41

и бензина беше ефтин..... а тогава май още нямаше и газстанции

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 16 Май 2011, 23:43

nikolay_pz написа:и бензина беше ефтин..... а тогава май още нямаше и газстанции

Много ясно си спомням как 10лв си бяха 10литра... Значи ще съм бил голям, щом помня... А преди това не искам и да си помислям колко е било... :censored:

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 16 Май 2011, 23:52

uCnaHeTcA написа:
nikolay_pz написа:и бензина беше ефтин..... а тогава май още нямаше и газстанции

Много ясно си спомням как 10лв си бяха 10литра... Значи ще съм бил голям, щом помня... А преди това не искам и да си помислям колко е било... :censored:

Е пак левче е било , помня че питах баща ми като бях малък колко струва един литър бензин и той ми вика 1 лев. ся малко да е закръглил може, но някъде там е било споко не е било като във Венецуела по 1.5 цента американски :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Мнение от devil_vas » 17 Май 2011, 7:25

дъвките Турбо, Батман!!! Плодчетата, Милион и едно желания, Капитан Пауър И Войниците На Бъдещето, Туйн Пийкс, Разкази от Криптата...
имахме Москвич на газ и в Пловдив имаше една единствена газстанция. чакахме по половин ден за да заредим газ :mhihi:
Кадет капка и Ауди яйце бяха най-модерните коли :mhihi:
чалгата беше - Каманите падат, Радка пиратка и Илиян Михов Баровеца :mhihi:
Стражари и апаши, мижиница и футбол по цял ден и по цели нощи :ok:
лятото на 94-та, Левски би Рейнджърс, преди това победи червните със 7:1... ехх спомени!
най-яката кола в града беше черна 190-тка влачеща се по земята с черни огромни джанти и немски номера :shock:
имахме лятно кино, закрито кино... водиха ни на Ну Погоди, а когато пуснаха Уилоу в киното избягах по средата на филма, щото ме хвана страх :mhihi:
игрехме Рамбо и Нинтендо, а Сега Мега Драйв 1... само едно момче е имаше от Германия и всички много завиждахме :P беше ебати лукса... но не играхме много, винаги се намираше кой да звъне на звънеца и да каже, че почваме мача пред блока и така до 10 вечерта, когато родителите ни ни викаха през терасите :mhihi: а вчера ми се наложи да търся една мадама на телефона на сина й... той е на 6 :help:
единствения МакДоналдс беше този на магистралата, нашите много пътуваха и ми носеха, но никой не го интересуваше от мойте приятели, просто защото не знаеха, какво е това. бзбите ни лъжеха, че в Кока-Колата имало наркотици както и в дъвките :mhihi: и че, който дъвчел дъвка нямало да му порасне брада (мойте верно не порасна много :mhihi: )
и още, и още, и още... смея да твърдя, че нашето поколение искара луди детски години, точно в годините на прехода :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 17 Май 2011, 8:02

....за маратонки риибок биеха на кравай....направо като те видят и - сваляй маратонките! а струваха колкото средната заплата за един месец тогава! имаше едни с помпичка- дето се надуваха- бяха върха на гъзарията!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 17 Май 2011, 9:45

Повече ме кефеше 80-90 години

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 17 Май 2011, 13:29

alexsch написа:....за маратонки риибок биеха на кравай....направо като те видят и - сваляй маратонките! а струваха колкото средната заплата за един месец тогава! имаше едни с помпичка- дето се надуваха- бяха върха на гъзарията!

ммм даа the PUMP горе долу тогава ми купуха първите ми истински маратонки,модела на шакил онийл,шак атак :twisted: 1-2 пъти съм се набирал като луд заради тях от лоши батковци

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikolay_pz » 17 Май 2011, 23:01

Е.Димитров написа:Повече ме кефеше 80-90 години

не знам защо, но и на мен някога ми харесваше повече, може да е било защото съм бил по-малък... иначе най-много съжалявам, че не си налях 20 тона бензин да си имам за дълги години на ниска цена :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 18 Май 2011, 1:51

Не мога да повярвам, че все още никой не е споменал и хита на 90те - О, тигре, тигре..............
Това беше по-вървежно и от Волтрон :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата