Гърците ни се смеят

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: Каквото има

Re: Гърците ни се смеят

Мнение от v1e9s8o8 » 07 Юни 2011, 16:23

Зле сме и като си мълчим по добре не става :mrgreen: гърците нема кво да ги мислим каде са те каде сме ние с заплата от 200 евро не става секи гледа на каде да задуе другите които остават тук се мъчат и се надиават видиш ли по добре ше стане а дано но на дали :ranting:
Като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите...
.същата работа е и като си тъп!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 07 Юни 2011, 20:51

Мда, с такъв правопис надали...
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Юни 2011, 22:31

Ако си върнат драхмата тогава ще видиш какви са им заплатите
Изключено е страна с такива дългове да поддържа подобни пенсии и заплати
Според мен страха от бившият съветски блок и наливането на огромни средства от ЕС в Гърция, просто така, да не залитнат на изток ги направи толкова мързеливи
Те са получили много неща на готово, само олимпиадата колко пари им наля, а сега ипотекират стадиони и острови :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 07 Юни 2011, 22:48

Гърците ни се смеят

Нека се смеят.. нали знаете, че който се смеел последен най-добре се смее.. :mhihi: аз вече се смея на последното им причастие и пожълтелите им от страх и паника мутри, защото вече няма кинтииии... а като няма кинти няма и хром :mhihi: няма 100 кинта за тавернаааа.. няма 300 кинта за базукии :mhihi: държавата е ТОТАЛЕН КРАШ :!: това което се случи не може да бъде оправено по никакъв начин без да обеднеят като съсели (сега малко да се посмея и аз, ама ехидно.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) и ми е интересно голямото самочувствие как ще го бъде, понеже са мързеливи и тъпи както пише в книгите.. :mhihi: Сами си избраха парламента, който срина държавата и те много добре го знаят и сега им е много гот, защото не могат да обвинят никой друг за случилото се. :mhihi: Хубавата част е, че започват със разпродажбата на островчетата, после лека полека ще си продават територийте чак до България.. ама и това няма да ги спаси! Такъв нагъл и подъл народ заслужава точно такава съдба, да тъне в бедност в собствената си разпродадена държава :bowdown:

И не на псоледно място, стачките, които се скъсаха да правят не пожънаха дори 1% успех, така че не ми говорете че били задружни, стачкували и т.н. Никаква полза от цялата патардия, само шум и акита :lol: :lol: :lol:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 07 Юни 2011, 23:03

:mhihi: Абе смейте им се,че са зле и че е криза тотална и острови продавали но от първа ръка с парите който вземам от трудовата им борса си живуркам доста прилично,че и за баварката имам да си кича....та с две думи толкова са зле.И надали всичко на готова са получавали,да незабравяме кой е страната с най-голям търговски флот и има няма 5-6000 острова,като само 15-20% от тях са населени/що да не продават пущиняк за милиони евра/ :roll: Та тъй ще ги стигнем но не знам кога :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 07 Юни 2011, 23:23

Как ще са зле гърците,българи продължават да ходят и да работят там! Няма никаква криза,просто са си хванали българите за роби,а те се чудят какво да правят и ходят да протестират :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 08 Юни 2011, 3:53

Stoqnov_1979 написа:Как ще са зле гърците,българи продължават да ходят и да работят там! Няма никаква криза,просто са си хванали българите за роби,а те се чудят какво да правят и ходят да протестират :winky:

Точно така, много сте прав :mhihi:

vanioboy написа::mhihi: Абе смейте им се,че са зле и че е криза тотална и острови продавали но от първа ръка с парите който вземам от трудовата им борса си живуркам доста прилично,че и за баварката имам да си кича....та с две думи толкова са зле.И надали всичко на готова са получавали,да незабравяме кой е страната с най-голям търговски флот и има няма 5-6000 острова,като само 15-20% от тях са населени/що да не продават пущиняк за милиони евра/ :roll: Та тъй ще ги стигнем но не знам кога :mhihi:

Е колко месеца е тази трудова борса? Нали и аз подадох документи за борсата и знам за какво иде реч и едва ли ще съм повече от 6 месеца на нея :mhihi: Това да не ти е Германия да вземаш пари 2 години от държавата, защото си безработен. Относно островчетата, ми какво да ти кажа.. никой не се е засили да купува безлюдни скали :mhihi: колкото и да продадът повече то 50 милиарда няма как да вземат, а дългат им е 350.. Да не забравяме също че в хазната нямаше пари за пенсийте миналия месец, ама нали не било криза :roll: кораби викаш, тоя бизнес няма да умре никога, НО има един много деликатен проблем, за който предполагам всички знаете, а той е че по времето на предния премиер (Караманлис, 2 мандата) бизнесмените и компанийте и въобще всички спряха тутакси да заплащат на държавата данъци от всякакъв произход и осигуровки на работниците на половина! и затова потънаха, демек :arrow: въртяха се парите под масата.. ама много пари. Отделно ресурсите от ЕС се разграбваха за секунди и от 100 милиона 90 изчезваха по джобовете, ама нали са умни гърците та тогава беха по тихи от шаран даже. Какви олимпиади бе хора? взеха 50 милиарда креди за да правят стадиони и олимпийски села заради прословутата олипмияда, щото нали били първи там, да не се изложат, че нямат пукнат лев :mhihi: Отделно хората тук са толкова мързеливи, че можеш на мястото на трима да сложиш един. Сега в момента на почти всички са орязани заплатите, работа много трудно се намира( на борсата преди месец е било ад, чакаш от 4 сутринта да хванеш ред за да влезеш в 8.) цените са само нагоре ВСИЧКИ, а заплатите надолу иии ако посмеят да върнат драхмата.....дъ енд :D иначе няма криза, всичко е 6+ просто си лафим тука и гърците стакчуват, защото пият по 66 фрапета и трудно ги свърта на едно място :roll:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 08 Юни 2011, 4:01

Нека са зле, щом сме още тука, не са по-зле от България :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 08 Юни 2011, 4:12

Yanko Petrov написа:Нека са зле, щом сме още тука, не са по-зле от България :winky:

Повече няма да пиша в тази тема, защото си казах мнението, но след няколко месеца, ако не е заключена темата пак ще се питаме къде сме и къде е по зле :bchug:
I am beton!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vanioboy » 08 Юни 2011, 10:15

Витанов написа:
Yanko Petrov написа:Повече няма да пиша в тази тема, защото си казах мнението, но след няколко месеца, ако не е заключена темата пак ще се питаме къде сме и къде е по зле :bchug:

Не знам как си мислиш,че ще затънат колкото нас,просто няма такъв вариант :mhihi: Борсата вземаш точно 14 пъти за 12 месеца/такива опашки аз лично не съм виждал/ :mhihi: Да не говорим,че едва сега ще им се наложи да раздържавяват най-големите си фирми и монополисти.А това колко социална държава са и,че не са Германия не са но точно ние е малко жалко да говорим за това :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Юни 2011, 10:24

E ние сме си екстра,какво като изглеждаме все едно 20 години сме във война :mhihi:
Имаме "финансова" дисциплина,каквото ни кажат-това правиме,ето прост пример:
Да речем че имаме няколко позакъсали фирми,да кажем някой мобилен оператор и фирма за касови апарати-ей така за примера де,та веднага се вади лобиски закон,според който всички сме измамници в тая държава и трябва незабавно да се вържем с нап и ето ти решението,няколко стотици хиляди фирми трябва да си сменят иначе действащите касови апарати което се равнява на над милиард лева разходи (средно касов апарат струва 600 лева) и още стотици хиляди към мобилните оператори заради сим картата в апарата...
Иначе сме много добре,я да кажем за парното-там знаеш,отърване няма (аз обаче открих начин де :mhihi: ),да кажем за енергиините дружества-там всеки 3 месеца се иска поскъпване на електроенергията и комисията им я дава...на база на инфлацията=разбирай печалбата,самите енергиини дружества обаче не качват заплатите с толкова % на 3 месеца на служителите си...Ето още интересни неща,което само означава че сме "продадени" като роби-американците построиха ония ден централа на въглища което оскъпява тока многократно,обаче правителството подписа да се включи към цената на тока тая централа,та какво говорихме за гърците,щели нещо да продават,ами ние сме си продадени от одавна :mhihi:
И като финал-гледай какъв закон пък има,значи с повишаването на минималната заплата се повишава и издръжката на партиите,с 2 думи герб ше земат още няколко милиона от горе на година поради тоя факт :mhihi: :kuku: :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 08 Юни 2011, 10:42

Е.Димитров написа:...ами ние сме си продадени от одавна.

Разбира се,аз отдавна казвам че сме ЕС и УСА провинция,кво лошо има. :dunno:

Интересното е че сега и мн.други/Гърция,Португалия,Испания,Италия/стават такива,не им се иска много ама... :dummy: :dummy:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vanioboy » 08 Юни 2011, 10:49

Е.Димитров написа:E ние сме си екстра.....факт :mhihi: :kuku: :bang:

Точно това си мисля и аз.Някой споменава,че се образовали в България медицината особено,ами нека се образоват като им е по-изгодно.Тяхното здравеопазване е на светлинни години от нашето...прост пример случайно откриха рак на майка ми на втория ден беше на операционната маса и вече 4-5 години е добре да чукна на дърво.В Бг. народа измира като мухи и дори линейки нямаме,да не споменавам разликата в цените на лекарствата :kuku: Но иначе какво ние, толкова сме добре че сме цъфнали направо пък те нака са си зле :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 08 Юни 2011, 16:15

Няма какво повече да ги коментираме ши*аните византийци... :arrow: http://www.blitz.bg/news/article/110474 :banghead: :puke: :puke: :puke:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Юни 2011, 16:20

не знам защо ги сравнявате с БГ
гърците са зле и то много, поколения напред ще изплащат заеми, защото никой нищо няма да им даде даром.
освен ако няма някоя нова Студена война :mhihi:
Съвсем скоро високият им стандарт, много по висок от страните в ЕС ще рухне и тогава може би ще говорите друго.

При нас проблемите са други, ако имахме 300 млрд. дълг то отдавна да сме изчезнали като държава :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата