За всички Голфомразци
Модератор: Общи модератори
- F-14
- младши ентусиаст
-
съгласен съм с всичко което казваш но съм против както казваш ти във форума на Левски да се тропа постоянно ЦСКА.А това става във форума на БМВ.
ТЪПО е.
Голфа не е единица мярка за тъпа кола,дори напротив.
А пускайки ред такива теми почваме да приличаме на кой?На небезизвестните форуми дето хората влизат вътре само за да си избият комплексите.
Питаш ме защо не си купувам голф?Ами виж пуснал съм тема че си продавам и заменям бмвто.Ама няма кой да ми предложи нито ВР6 нито 1,8Т на бартер дори и с доплащане.
Всичко е въпрос на личен избор,така е,за това всеки носи уникалната си и неповторима индивидуалност...
но е тъпо при все че в този форум са едни от най-умните форумджии в БГ да се дъвчат тези тъпи теми.
И какво следва.Някой пуска тъпа и безсмислена тема.Пълна с неоправдани оплаквания../бях чел некъв пост дето един карал голф ама той не вървял ама не знам си кво пък пича караше е34 520 дето е от саркофаг надоле/... и тропа...тропа,тропа...ми аз съм карал не малко коли и аз чета.И като форум който ти дава право да кажеш своето мнение,БМВ форума ми предоставя шанса да защитя вярванията си.И аз го правя.По същия тъп начин по който е пусната темата.Щото каквото повикало такова се обадило.
И форума се сбозява,почват конфликти....
Имаше една тема дето писах да благодаря не едни пичове.Пиша аз и споделям че не съм доволен от бмвто.И като наскачаха...и осраха темата.Щото аз явно нямам право да не съм доволен.А нали за това е форум като си пуснеш мнението и некой да отбере.Не като влезе некой младежче и да си купи бмв щото всички плюят голф и астра а хвалят бмв,а да си вземе най-подходящото за него именно въз основа на прочетената ИСТИНА във форума.Щото в противния случай ще си вземе бмв,без примерно да е карал друго, или ще се смачка някъде заради задното,или пък ще си мисли че е краля на света.А може би точно за този човек по-подходящата кола би била мерцедес или астра или голф.
Голфа бил игра,па после стихчета пускаха колко тъп бил...ми НЕ хубав си е.И 1,2 и 3 и 4...от 5 аз лично съм леко недоволен но си е готин.И без 5цата всичките съм ги имал и доста глупости с тях съм видял.Ама не ги отричам тотално.И бмвто не ми харесва/по-точно доста неща в него/ ама има и доста такива дето ми харесват.
Не го отричам нали?
Посещавам няколко еклипсови форума.нема ли да е глупаво да почна да пиша там...абе знаете ли в БГ как се кефят на тия тъпите бмвта дето не вървят ахахахах...тъпо ще е.Щото и бмвто си има предимствата.
.....
не си ли съгласен?
Не си ли съгласен с това?
ТЪПО е.
Голфа не е единица мярка за тъпа кола,дори напротив.
А пускайки ред такива теми почваме да приличаме на кой?На небезизвестните форуми дето хората влизат вътре само за да си избият комплексите.
Питаш ме защо не си купувам голф?Ами виж пуснал съм тема че си продавам и заменям бмвто.Ама няма кой да ми предложи нито ВР6 нито 1,8Т на бартер дори и с доплащане.
Всичко е въпрос на личен избор,така е,за това всеки носи уникалната си и неповторима индивидуалност...
но е тъпо при все че в този форум са едни от най-умните форумджии в БГ да се дъвчат тези тъпи теми.
И какво следва.Някой пуска тъпа и безсмислена тема.Пълна с неоправдани оплаквания../бях чел некъв пост дето един карал голф ама той не вървял ама не знам си кво пък пича караше е34 520 дето е от саркофаг надоле/... и тропа...тропа,тропа...ми аз съм карал не малко коли и аз чета.И като форум който ти дава право да кажеш своето мнение,БМВ форума ми предоставя шанса да защитя вярванията си.И аз го правя.По същия тъп начин по който е пусната темата.Щото каквото повикало такова се обадило.
И форума се сбозява,почват конфликти....
Имаше една тема дето писах да благодаря не едни пичове.Пиша аз и споделям че не съм доволен от бмвто.И като наскачаха...и осраха темата.Щото аз явно нямам право да не съм доволен.А нали за това е форум като си пуснеш мнението и некой да отбере.Не като влезе некой младежче и да си купи бмв щото всички плюят голф и астра а хвалят бмв,а да си вземе най-подходящото за него именно въз основа на прочетената ИСТИНА във форума.Щото в противния случай ще си вземе бмв,без примерно да е карал друго, или ще се смачка някъде заради задното,или пък ще си мисли че е краля на света.А може би точно за този човек по-подходящата кола би била мерцедес или астра или голф.
Голфа бил игра,па после стихчета пускаха колко тъп бил...ми НЕ хубав си е.И 1,2 и 3 и 4...от 5 аз лично съм леко недоволен но си е готин.И без 5цата всичките съм ги имал и доста глупости с тях съм видял.Ама не ги отричам тотално.И бмвто не ми харесва/по-точно доста неща в него/ ама има и доста такива дето ми харесват.
Не го отричам нали?
Посещавам няколко еклипсови форума.нема ли да е глупаво да почна да пиша там...абе знаете ли в БГ как се кефят на тия тъпите бмвта дето не вървят ахахахах...тъпо ще е.Щото и бмвто си има предимствата.
.....
не си ли съгласен?
Не си ли съгласен с това?
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
съгласен съм... само че истината често има повече от една страна и за някои хора е различна та... не знам дали е правилно да се пита във форум като тоя "каква кола да си купя" щото хората не са като темида - те си имат пристрастия !
дори и онова предаване топ джиър... мноооого дълго време ми го хвалеха че било мн добро готино и т.н..... накрая взех че дръпнах 10-15 серии от него и ги изгледах.... еми определено се подразних как там възхваляват британските автомобили, а за всички останали колкото и ласкаво да се изказват винаги го правят така че да изглеждат с една класа под британските.... утрепаха се да хвалят старото мини, а новото го оплюха... най-вече защото е немско !
та... тези пристратия ги има почти навсякъде и не бива да се критикуват... смятам че са си напълно естествени
даже и по дисковъри дето уж е мн добра програма и дават все интересни неща съм гледал предавания в които има допуснати умопомрачителни грешки ! та.... никъде няма абсолютна истина - така си мисля аз
затова и рядко се вслушвам в хорските съвети, предпочитам сам да си строша главата в някои случаи...
дори и онова предаване топ джиър... мноооого дълго време ми го хвалеха че било мн добро готино и т.н..... накрая взех че дръпнах 10-15 серии от него и ги изгледах.... еми определено се подразних как там възхваляват британските автомобили, а за всички останали колкото и ласкаво да се изказват винаги го правят така че да изглеждат с една класа под британските.... утрепаха се да хвалят старото мини, а новото го оплюха... най-вече защото е немско !
та... тези пристратия ги има почти навсякъде и не бива да се критикуват... смятам че са си напълно естествени

затова и рядко се вслушвам в хорските съвети, предпочитам сам да си строша главата в някои случаи...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
никой не каза нещо технически обосновано. за мода ли си говорим тук или за автомобили
абсолютно съм съгласен с това и после що не ми върви 316ката, нищо че изглежда като НЛО, с боди китове и т.н. ми щото няма нищо под капака, то е ясно.

България е чудна страна. Страшно много комплекси. И като почнеме да се правиме на гъзари и се почва. Дънки за 200 лева, ама ги носиш 2години, Телефон за 600лв, ама си на ваучер, "Бегачка", ама няма пари за бензин ?! Колкото и да ми е неприятно в такава страна живеем, поне такава я виждам през моите очи. Наистина има адски много селяни, и такива които карат Голфове, и такива които карат БМВ.
абсолютно съм съгласен с това и после що не ми върви 316ката, нищо че изглежда като НЛО, с боди китове и т.н. ми щото няма нищо под капака, то е ясно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Трудно е да пуснеш нещо тех. обосновано като се има предвид, че Голф не е в класа на 3-та серия, а що се отнася до 1-ва серия е още много рано за сравнение, т. като цялата гама още не е представена и най-малкото още не е преминат теста 100000 км на АвтоБилд, за да има някаква аргументирана обосновка на на спора Голф 5/ БМВ 1! А иначе за спора Е36 с/у Голф 3 си е чиста форма "чесане на езиците", защото и на двата отбора ине е ясно, че БМВ е по-качествен и по-надежден, а и във версията си М3 много по-бързия автомобил, както е ясно и на двата отбора защитници е до болка известно кой е по-достъпния и по-подходящият за статуковото в България за момента автомобил!
По мое виждане темата ще е интересна и аргументирана след около 8-12 месеца!
По мое виждане темата ще е интересна и аргументирана след около 8-12 месеца!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
F-14 написа:....
Много ми е интересно каква ще е реакцията на хората по Еклипсовите
форуми,които спомена че посещаваш,ако напишеш че БМВ е смотана
и бавна кола.Та мечтата на половината от тях е да се качат на БМВ и
си мисля,че просто ще станеш за смях.Такава е и мечтата на половината,
които карат голфове,но в това няма нищо лошо.Просто БМВ е по-добра,
по-престижна кола,а стремежа към по-хубаво е заложен в човешката природа.
П.С.Някъде в твоя пост беше споменал на Василен ковчега,така де 520-та.
Та аз твърдя,че този ковчег така ще ти сипе на твойта сток 320,че ще се
чудиш от къде ти е дошло

- F-14
- младши ентусиаст
-
bmwdriver написа:F-14 написа:....
Много ми е интересно каква ще е реакцията на хората по Еклипсовите
форуми,които спомена че посещаваш,ако напишеш че БМВ е смотана
и бавна кола.Та мечтата на половината от тях е да се качат на БМВ и
си мисля,че просто ще станеш за смях.Такава е и мечтата на половината,
които карат голфове,но в това няма нищо лошо.Просто БМВ е по-добра,
по-престижна кола,а стремежа към по-хубаво е заложен в човешката природа.
П.С.Някъде в твоя пост беше споменал на Василен ковчега,така де 520-та.
Та аз твърдя,че този ковчег така ще ти сипе на твойта сток 320,че ще се
чудиш от къде ти е дошло
ся...ако говорим за бмв примерно 96та година като мойто купе и еклипс 96та година....ех батко батко

тия дето карат еклипси им се карат еклипси а не бмвта.Щото един свестен еклипс струва 7-9 000 долара а едно бмв от същите години към 5-6.Ся не говоря за М3,но еклипс нямат такава кола която тотално да надскача останалите еклипси + че за малко пари един GSX ще се подиграва с бмвто ,освен ако не го обърнем на дрифт.
Аз съм пък на мнение че има доста японски коли които са по-добри от бмв.Да не говорим за сериозни мании като супри,зет хикси,скайлайни и такива дето тука не се виждат много и за това са по непознати като перформанс.
Нямам против всеки да си харесва колата ама много смели изказвания тук братче.Имам обаче примери за много качествени коли различни от бмв.
Факт е че аз благоговеех пред е36 преди 4-5 години когато карах служебно 325ТДС с чип.Факт е че сега ако имам еклипс дори и първа генерация ще забия маняшки шут на бмвто
Сега не искам да дразня никого,просто казвам какво мисля аз.Но ти гарантирам че тия от еклипсовите форуми не ги ебе за други коли като бмвта и тем подобни фенски марки.
Както хондаджии не ги както и опелджии и така нататък.
Няма кола с тотални превъзходства над останалите има само такава която пасва на личния ти стил.
Колкото до тва 520...еми дай да го видим колко върви,дай примерни времена да видим дали няма да ги докарам и аз/преди да го турбинирам разбира се/

Ако съм прозвучал злобно като цяло да знаете че е от студа навън!
PEACE

aa и за е34 казах САРКОФАГ не кофчег

Има разлика в мойте рабирания

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Е те твойте времена са малко наизуст,така че на старта ще се види кой къде е
До колкото чух и след турбинирането(на двете)ще можете да ги премерите

До колкото чух и след турбинирането(на двете)ще можете да ги премерите

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
[steeN] написа:никой не каза нещо технически обосновано. за мода ли си говорим тук или за автомобили
не знам... аз лично няма да забравя как веднъж се качих на голф 2 дизел и ми се разбъркаха вътрешностите....
нито пък как ся появих в един сервиз където слагаха аларма на голф 4 нов внос 200* година и като го запалиха тракаше кат осмоъгълни джанти на каруца, и как след това покрай мен мина едно старо очукано е30 324тд и просто беше по-тихо !
няма да забрая и как един колега имаше голф 3 1.9 тд и как сички му се радваха колко добре набирало и как ладата на един познат беше по-бърза...
и как същия тоя човек катастрофира със същата тая кола и загина на място... ся се сещам и за е30ката която купих блъсната - при челен сблъсък с поне 40км/ч скорост и на двете коли (демек поне 80 общо) единствените поражения на шофьора бяха една малка раничка на брадата (а ако беше сложил колан - и тва нямаше да го има)
тва също не са научно обосновани факти или технически данни - но това са личните ми представи и сравнния за тия велики легенди на автомобилостроенето наречени ГОЛФ !
или пък като почна да се оплаквам от спирачките на мойто ФВ и се почва "ама то е много тежко, като е засилено спира турдно" и т.н. и т.н.
да... ама Е34 не е по-малко или по-леко а спира 2-3 пъти по-добре !
да не говорим за мойта катастрофа един орел вектра като ме блъсна странично - ужким колите са най-слаби отстрани пък пораженията по моята лява страна бяха поне 1/3 от пораженията на предницата на вектрата (за нея удара беше челен)
ся се кажете - няма място за сравнение, примерите са тъпи, зависи от много фактори....
да - но това са фактите! и никога и никой не може да ме накара да се чувствам по-сигурен в голф2 или 3 отколкото в една е30ка !
F-14 евалата ти май си от малкото нормални...
DEFLEPPARD а ти я си вземи агнето и си върни книжката че само като обясняваш какво се е случило с опела и ми е интересно качвал ли си се в кола катастрофирал ли си?!? май ти е трудно да разбереш че само коли от времето на фиат 124 (ако незнаеш жигулито ти му е копие) двигателя е измислен да влиза в купето след катастрофа и да ляга в скута на шофьора аре бегай с бмв-то много бързо... като искаш кола с минимално електроника купи си порше само те имат такава политика
DEFLEPPARD а ти я си вземи агнето и си върни книжката че само като обясняваш какво се е случило с опела и ми е интересно качвал ли си се в кола катастрофирал ли си?!? май ти е трудно да разбереш че само коли от времето на фиат 124 (ако незнаеш жигулито ти му е копие) двигателя е измислен да влиза в купето след катастрофа и да ляга в скута на шофьора аре бегай с бмв-то много бързо... като искаш кола с минимално електроника купи си порше само те имат такава политика
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Shtilian написа:F-14 евалата ти май си от малкото нормални...
По спокойно колега, DEFLEPARD e 100% прав, ама няма кой да чете май, една кола не е добра ако е само бърза на 400м, има един милион други фактори които определят колко е добра и момчето тва се опитва да каже. Повечето хора в този форум знаем коя е вярната кола. Ако не си съгласен, карай тва дето те кефи и толкова, остави ни нас заблудените

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
Shtilian написа:...
прави си... как ме усети само... книжката си я принтирах на цветния принтер и не съм се качвал досегга в кола - всяка вечер спя и сънувам

това което не се вижда от тия снимки е че вектрата имаше 2 криви рога и радиатора и беше сгънат почти на 90 градуса както и перката пред него.... както и не се вижда че бях натиснал спирачките и при
удара колата ми се премести с поне 2-3 метра по посока на удара и се завъртя на повече от 90 градуса барабар с вектрата

та кажи ми ся коя кола е по-здрава ? старото бмв 1985-а или по-новата вектра 199* ?

а сега искам да ми покажеш голф 2 (че даже и 3) с такъв челен удар с мин. 80км/ч да го видим дали ще му е непокътнато купето или предната врата ше е 2 пъти по къса ?

даже вратата му се отваряше и затваряше макар и леко поувиснала

П.С. удара е с микробус дето тежи поне колкото 2 е30ки

- F-14
- младши ентусиаст
-
Тва дето е мерено наизуст е наизуст го коментираш ...
няма да ти обеснявам кой и как го е мерил,ами просто ми дай данните на тая 5ца и ако не е някакав джалат тунинг ти гарантирам че ми трябват 3 до 5 дена да си направя колата по-бърза от нея дори и да е пипана.
Деф,не мисля че си много прав за здравината.Стандартизацията на сигурността се променя с годините,няма резон 83та година кола да е по добре измислена от 93та такава.
Просто няма логика.Ако беше така Е30ките 83 щяха да струват колкото голф 3 а не колкото голф 2,и то 2ка от малкия прозорец.
+ това деформацията на една кола често определя и сигурността.Това че тия бмвта са били добри за годините си никой не го оспорва.Ама чак пък да прескачаш поколения коли...аз лично никога не бих си взел е30 ако разполагам с бюджет за такава кола.Бих си купил голф.Дори и вместо по ново Е30 с хубав сравнително мотор бих си взел голф 3 защото както е казал Хенри Форд:"Най-хубавата кола е новата"
А повярвай ми имам основание да му се доверя
А пък стига се карахте да не свърши темата както подобава по БГ форумите...
няма да ти обеснявам кой и как го е мерил,ами просто ми дай данните на тая 5ца и ако не е някакав джалат тунинг ти гарантирам че ми трябват 3 до 5 дена да си направя колата по-бърза от нея дори и да е пипана.
Деф,не мисля че си много прав за здравината.Стандартизацията на сигурността се променя с годините,няма резон 83та година кола да е по добре измислена от 93та такава.
Просто няма логика.Ако беше така Е30ките 83 щяха да струват колкото голф 3 а не колкото голф 2,и то 2ка от малкия прозорец.
+ това деформацията на една кола често определя и сигурността.Това че тия бмвта са били добри за годините си никой не го оспорва.Ама чак пък да прескачаш поколения коли...аз лично никога не бих си взел е30 ако разполагам с бюджет за такава кола.Бих си купил голф.Дори и вместо по ново Е30 с хубав сравнително мотор бих си взел голф 3 защото както е казал Хенри Форд:"Най-хубавата кола е новата"
А повярвай ми имам основание да му се доверя

А пък стига се карахте да не свърши темата както подобава по БГ форумите...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
---
Последна промяна steeN на 21 Ное 2005, 12:05, променена общо 2 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
DEFLEPPARD колега има достата4но карш тестове порови се и ще разбереш.
Евала на ф14 може тои е от малкото хора които се опитват да променят нещо.Просто мисля,4е доста теми се изписаха за голфаджиите доста акахте.Не се ли усещате,4е е време да спрете малко
Някои спомена,4е в vw-foruma кои знае как са акали за другите марки да ама не.Може би е краино време да спрете
голфа е обикновен като вси4ки останали автомобили.Надявам се да се позамислите малко!.
Евала на ф14 може тои е от малкото хора които се опитват да променят нещо.Просто мисля,4е доста теми се изписаха за голфаджиите доста акахте.Не се ли усещате,4е е време да спрете малко

голфа е обикновен като вси4ки останали автомобили.Надявам се да се позамислите малко!.
Не просто за голф... опел, мерцедес и всички останали... Като ти се пише толко колко некадърни са другите марки има една тема по-нагоре "Който му се пише..." е там почни да освиркваш порше, бентли, ламборджини, ферари, майбах (един коз избраха го на 3-то място за най-грозната кола във великобритания) и т.н.... тамън ще напълниш мнения