разминавали ли сте се на косъм от катастрофа?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

mvn
Аватар

Re: разминавали ли сте се на косъм от катастрофа?

Мнение от mvn » 18 Юни 2011, 17:57

Карам си аз оня ден...кротко...към работата и си мисля за глупоти. Т.е не мисля за нищо. :angel: Само една част от мозъка ми внимава ние (аз и колата) да се държим прилично.
По едно време нещо отровно синьо блесва на огледалото за задно виждане.
Уааауу!!! :shock:
Цветът е натрапчиво син, кабрио (демек: „аз от дъжд не се боя”). 2 мъжки обекта седят с ледени изражения и неприкрит мерак да развяват коси, ако имаха такива. До тук добре, ама предницата му беше заострена като на копие, все едно някой е откраднал космическа ракета и я е избушил. Предните му гуми стърчаха на страни, като на лагерна количка (Някой правил ли си е лагерна количка? :lalala: ....)
Имам чувтвото, че се цели в мен. Не че ме е страх – нали преди дни един младеж ме „цунка” отзад на един светофар и заницата ми е смачкана. Така и не можах да му се разсърдя. Беше много притеснен, че му се налага да кординира едновременно 2 ръце , 2 крака и една глава . Няма страшно, като ще се ремонтирам, нека да е на веднъж...

Зяпвам аз като застреляна патка :bang: и усилено мисля каква марка е това чудо. Как да позная кво е това без емблема или надпис

По едно време онази част на мозъка ми, дето се грижи за приличното поведение, се сеща, че когато се кара, е хубаво да се гледа в посоката, в която се движи колата. Поглеждам аз и тук идва следващото „Уааауу”. Аз съм на милимунди от кола, спряла на светофара.
Заприличвам на анимационен герой изпаднал в ужас – косата ми щръква, очите ми се облещват още (преди това се блещиха на синьото нещо отзад и нямаха време да се приберат обратно), а тялото ми се опъва като ударено от ток. Скачам на спирачките и виждам как чиляка отпред горещо се моли да съм адекватна :bowdown: . Спирам на една боя разстояние...плюя в пазва, издавам странни звуци с уста и си дърпам ушите.
Пилотите отзад се оказаха сръчни ...заковаха преди да са ме поразили с дулото си. Но май ми е ядосаха, понеже веднаха се метнаха на платното в ляво от мен. :dummy:

Ихааа, виждам и от страни. Отварям прозореца, подавам цяла глава отвън и вея изрусени коси.. Очите ми още приличат на нарисувани от японски аниматор, а езика ми си се вее свободно...Така 30 сек, докато светне зеленото. Извънземните се правят, че космоса е техен и няма никой в околоността...толкова по-добре...ще си зяпам колкото искам...По едно време прибрах езика, че с тия щръкнали гуми току виж го асфалтирали.
Зелено....към работа....пак не мисля...и по-добре....Очевидно ми е противопоказно...

П.П. Някой да знае какво беше това „животно”?

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 19 Юни 2011, 9:22

нещо такова ли :?:

Изображение
Изображение
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Юни 2011, 9:53

ms написа:нещо такова ли :?:

Това праулер-а ква автомобилна пародия е. На вид винаги е бил уникален, но е страшно разочарование за каране...

Поне са много евтини в момента в америка...

И като говориме за катастрофи- с това ако се удариш някъде- жална ти майка...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 20 Юни 2011, 9:20

Аз с такова описание си представих Pontiac Firebird http://s4.postimage.org/49zf9h76s/01250 ... 0122_6.jpg :dunno:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 20 Юни 2011, 10:28

не четеш внимателно: "Предните му гуми стърчаха на страни, като на лагерна количка (Някой правил ли си е лагерна количка?"... понтиака отпада автоматично :roll:
Изображение
Изображение

mvn
Аватар

Мнение от mvn » 20 Юни 2011, 12:15

ms написа:нещо такова ли :?:

Изображение

Съвсем такова :clap: :yes: Благодаря

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 528 на газчица...
Мечтае да кара: МиГ-29

Мнение от pkaramitev » 20 Юни 2011, 19:20

Кво знаете вие бре!
Аз с автобус щях да се врежа в самолета на CSA :mhihi:
Щото до мене имаше една харна колежка да ме разсейва.
Добре че 11т. спират добре с въздух.
Ама хайде да не ви разправям повече,че само се излагам! :oops:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 20 Юни 2011, 22:49

Преди години, когато живеех в Германия, вземаме с един приятел едно Е60 530d под наем да ходим на мач от ШЛ Байерн Мюнхен-Арсенал. Отидохме, свърши мача и пътуваме обратно посред нощ към 12. Аз карам, той до мен на предната седалка спи вързан с колана. Няма ограничение на аутобана, няма почти никакво движение, бързаме да се приберем и съответно карам 210-220 км/ч. Магистралата е две ленти плюс аварийната, аз карам в лявата. В един момент пред мен изникват 2 тира, каращи с 80-90 км/ч един зад друг в дясната лента. Разстоянието е най-много 100-на метра, изведнъж втория дава ляв мигач да изпреварва, аз си викам "тоя ме вижда, ще изчака да премина". Обаче не - тръгва да изпреварва и хоп в моята лента. Скачам на спирачките, колата се смъкна надолу, направо залепна за асфалта, обаче гледам напред задницата на тира заплашително бързо се приближава, разстоянието не е достатъчно. Вече съм опасно близо, пускам спирачките, свивам вдясно, там съответно е другия тир, пак скачам на спирачките, викам си "и тук няма достатъчно място". Пускам пак спирачките и от нямане накъде минах в аварийната лента и ги изпреварих отдясно. Това става за секунди, през това време моя човек се лашка насам натам, как не си счупи врата не знам. :) Събуди се вече към края на маневрата и почна да псува тираджиите. :lol: Аз обаче спрях на следващата бензиностанция да подишам въздух, че доста се бях постреснал. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Юни 2011, 22:57

явно наистина са странни нещата по аутобана. междо другото не е трябвало да пускаш спирачките докато сменяш лентите. ама много трудно се отучва това като си свикнал на кола без абс.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 20 Юни 2011, 23:11

Не знам защо пуснах спирачките, може би подсъзнателно съм решил, че колата завива по-добре и е по-стабилна без тях. Не че имах време да мисля, по-скоро рефлекс. :confused: Спомням си и че светнаха разни лампи по таблото, но тогава не бях толкова навътре със системите за сигурност, а Е60-цата беше синоним за космически кораб. :lol:

П.С. Сега издирих мача, било е на 22.02.2005 г., Арсенал загубиха 1:3. :banghead:

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 23 Юни 2011, 21:05

Вчера на ломско някъде към следобед и двайсе заобикаляйки оградата на строежа до улицата срещу 61-во посока обеля(заобикалянето на т.нар. ограда се състои от един десен и един ляв завой) тръгвам на заход за десния завой, където нямам видимост и поради тая причина си пробвам спирачките там и тамън да влезна в завоя и срещу мене в насрещното черно Е46(номер не видях, изобщо не ми беше до номера, беше фейслифт, комби) на милиметри от челен удар, оня бая се беше засилил, аз бях почти спрял, а ако не бях, ако се бях засветкал и аз?Само още 20-на сантиметра трябваха... :bang:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 24 Юни 2011, 14:42

kemakozeE36 написа:Вчера на ломско някъде към следобед и двайсе заобикаляйки оградата на строежа до улицата срещу 61-во посока обеля(заобикалянето на т.нар. ограда се състои от един десен и един ляв завой) тръгвам на заход за десния завой, където нямам видимост и поради тая причина си пробвам спирачките там и тамън да влезна в завоя и срещу мене в насрещното черно Е46(номер не видях, изобщо не ми беше до номера, беше фейслифт, комби) на милиметри от челен удар, оня бая се беше засилил, аз бях почти спрял, а ако не бях, ако се бях засветкал и аз?Само още 20-на сантиметра трябваха... :bang:

Ако е същото за което си мисля даже е форумско бмв-то :clap: :clap:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата