Котенца
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Re: Котенца
Кроки ,вземи един плажен чадър ,една хладилна чанта пълна с студена биричка ,2 - 3 кебапчета и засядаш някъде ,пръскаш малко саламец и валериан и чакаш ... , абе поне ако не дойдат няма да останеш гладен и жаден ,все едно си на море ....

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
То там е сянка и е хладно, ама като цяло това е идеята. Слизам 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Dr.D написа:Колега, на такива котета ще им е много трудно да свикнат да живеят вътре...
Не винаги. Моята е улична, взех я на почти същата възраст. В началото имахме проблеми заедно. Бягаше по стълбите /винаги нагоре/

Колкото до тоалетната... не понасям котешки тоалетни, в къщи всичко е в дебели и скъпи килими, оставаше и гранули да има по тях и ще полудея.

Според мен, Kroki трябва да подходиш малко по-различно, за да ги привлечеш. Започни да им слагаш редовно храна в някакъв съд. Дъно от голяма бутилка минерална вода ще свърши работа. Също и вода. Днес, утре, и ще свикнат. Дори и на гранули да е храната, достатъчно е да я намокриш, да омекне и ще свикнат да я ядат. До дни котетата ще са свикнали и ще се престрашат да се доближат до теб. Поне се надявам да стане. Логично е да бягат, не познават света, хората. Плаши ги шума, всичко. Но добрият човешки жест с храната винаги е най-доброто решение.
Да караш Peugeot е страст!
- Kroki
- Дон Кроки
-
Да ама нямам време. Трябва да стане преди утре вечер или понеделник сутринта.. Досега бях долу, толкова е задух, че на сянка без да движа се попотих, за тях нз. Скрили са се някъде и не излизат, предполагам, че като вчера ще излезнат да си играят там пред блока и тогава ще опитам пак.. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- Kroki
- Дон Кроки
-
uricatoli написа:Абе ти разни гримосани снимки... сега котенца разни.. нещо почваш да ме притесняваш![]()
Ща притесна аз теб, като дойдеш да си вземеш телефона

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- Kroki
- Дон Кроки
-
Е обясни го на котенцата, вчера тамън излезнаха и аз трябваше да хода да права фотосесия....... Дано днес стане!
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Здрасти, аз преди живеех в къща в Лозенец и понеже там има много, ама наистина много котки, а аз съм им голям фен, та значи отделях им много време. Всички бяха улични и нямаше подмамване, как ли не съм се мъчил, какво ли не съм правил, не и не. В задния двор имаме открита тераса и аз хвърлам саламчета, всички се събират и аз влизам вътре, оставям вратата открехната и почвам да слагам саламчета на прага и после вътре. Най-смелите идват, грабват и си тръгват, ако имам късмет хващам някое, но те дори се напикаваха от страх, докато го държа или галя. В никакъв случай нямаше да свикнат да стоят само вътре и не исках да ги мъча. Правех примки и дори съм хващал огромни възрастни мъжкари с огромни изпочупени зъби, гледащи ме с омраза и страх. Всичко това от любопитство да се доближа до това полудиво животно. Веднъж хванах едно малко и без да искам го изпуснах вътре - тичаше из стаите и сереше от страх навсякъде, след като го пуснах се побърках от чистене, жена ми не разбра като се прибра, но беше станало мазало. Миналата година се преместихме в едно софийско село и един ден като се прибрахме, кучетата - два женски минипинчера по две кила - се затичаха към задната врата и започнаха яростно да лаят по нещо. Отидох и гледам едно съвсем малко сиво котенце. Някой "добър" човек ни го беше подхвърлил в двора. Беше цялото сиво с малко бяло петънце на гърдите и жълто-зелени очи. Жена ми веднага каза, че ни е пратено от Господ и ще си остане за нас. Цяла зима го гледах в един огромен кашон от пералня и напролет го пуснах навън. Кучките веднага го обикнаха и свикнаха с него, само не знаехме какъв пол е. Надявахме се да е мъжко, за да не ражда на всеки шест месеца, защото съм твърдо против кастрирането. Странното е, че кучките като се разгонят и го хващат и започват да го "чукат" яко, дори се бият за него, коя да го наяха. Сега вече е голям мъжки котарак, казва се Бойчо - познай на кого сме го кръстили - и дори днес го къпахме за пръв път. Много е гальовен и винаги идва с мен и кучетата на разходка, ходи и се мисли за куче, дори се дърви на големите кучета.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Какво стана, хвана ли нещо? Чакаме продължението...
- Kroki
- Дон Кроки
-
Колега, котенцата не излезнаха вече, никой не знае какво стана с тях
. Все още търся...

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Kroki написа:Колега, котенцата не излезнаха вече, никой не знае какво стана с тях. Все още търся...
За жалост не всички хора са като теб колега. На някои хора би им пречило едно такова животинче пред блока и са способни на всичко.
Като бях малък постоянно давах храна на малки котенца и кученца. Веднъж имаше едни 3 малки кученца и им бяхме направили къщичка на 20тина метъра от един блок, на едно място на което не пречеха на никой. Един ден се случи, че като отидох да ги видя и 3те бяха с прерязани гърла. От тогава съм си казал, че човека е по-голямо животно от животното.
Ако днес ми се случи да разбера кой е бил, въпреки че няма как да стане, ще му счупя врата или ще го убия по някакъв начин и няма да ми мигне окото.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- Kroki
- Дон Кроки
-
Тъкмо мислех тези дни да ви зарадвам, че съм си взел едно коте, защото в къщата до нас се родиха 5-6 сивички с бяло. Много сладки. Стопаните се грижат за тях, хранят ги, обезпаразитени са и т.н. Бяха съгласни да ми дадат което си избера. Дори, наще бяха съгласни.. Сега баща ми дойде и ми каза, че някой в хвърлил глава от риба, намазана с нещо червено(отрова). Всичките малки котета, както и още 2-3 големи са умряли, дори мухите които са кацали по главата и те... Котета нито са правили поразии, нито нищо. ИЗРУДЕ УМРИ

58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4