какво сънувахте последно?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Re: какво сънувахте последно?

Мнение от ///vlado » 28 Юли 2011, 17:44

ония ден сънувах , че се женим :ok:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 28 Юли 2011, 17:49

///vlado написа:ония ден сънувах , че се женим :ok:

Е нали каза че не сънуваш кошмари :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Юли 2011, 17:51

Ония ден сънувах че...баси...продавам зеленчуци,по-скоро сънувах че ги таваря на некакъв камион,ма беше доста странно-не се видех да се бъркам да ги плащам,некакси беше-кой колкото натовари и те така.Още не съм съм ги продал,кой знае тука неколко дена в тея жеги дали не са се преебали,най-верочтно не съм ги продал,щото на другия ден сънувах ебаси секса че правя и то с 2 (две) жени,май за това се е прецакала продажбата :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 31 Юли 2011, 22:58

попринцип напоследък все сънувам бившата :confused: голямата ми любов...ама последно сънуваш вчера че ...таковам една позната :mhihi: и един приятел ми звънна и ме събуди :(

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 31 Юли 2011, 23:10

Че ми е паднал акумулатора :evil: :lol:

И от един съновник, в който доста верни неща чета... /сънувам адски много и се понаучих да си тълкувам сънищата... понякога с помощта и на съновници/... та понеже нямаше акумулатор :mhihi: и нищо по-близо от това -Ако сънуваш развалена кола, ще загубиш пари.

Мерси... :confused: Тва не е верно.. сигурно е "ще похарчиш пари" :mhihi: :mrgreen: за нов акумулатор... май верно е тръгнал :mhihi: Как се изложих веднъж от гъзария, да оставя да светят ейнджълите... ама тва друга тема :mhihi:
Последна промяна Apassionata на 31 Юли 2011, 23:37, променена общо 2 пъти
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 31 Юли 2011, 23:15

Мен по принцип ме е страх от високо на нестабилни конструкции.. Та оная нощ сънувах, че съм на парти на покрива на небостъргач в Ню Йорк и тамън се качвам по едни метални стъпалца и като се почна едно земетресение, направо ми се ... майката Изображение Тва като почна да се люлее наляво-надясно и накрая изхвърчах от покрива и полетях към земята.. В крайна сметка се събудих, преди да тупна Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 31 Юли 2011, 23:24

че играя футбол на некав пълен стадион в южна америка едни такива мацки ми подсвиркват от публиката , точно оттиграх две три положения и трябваше да ставам :mhihi: :mhihi:
Изображение
bedrock city racing

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 01 Авг 2011, 19:37

Че съм на почивка в Бора Бора - ей мечта ми е мам***та му
6к лв. за двама за 4 дни закуска обяд и вечеря и настаняване в "бунгало" на колове над водата със стъклен под открита и закрита баня стълбичка към водата!
Уникално!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 01 Авг 2011, 19:47

в събота вечер сънувах, че сипвам на петрола газ и пълня бутилката до горе, тръгвам за софия....мия си стъклата и не поглеждам колонката и по едно време колонката спира на 105 лв за 24л. а в джоба имам 70лв.... :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 01 Авг 2011, 21:42

Ба успокоих се, мислех, че само аз сънувам ебати простотиите.
Общо взето, редовното меню са зомбита...последния път бях на покрива на едноетажна сграда, по средата на равно поле и от всякъде прииждат хиляди. Оставих си един от 13-те патрона за себе си, обаче реших, че първо ще покажа на Брус Ли как се прави и тамън да центрирам първия и се събудих :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 02 Авг 2011, 11:51

пресно пресно от днеска :)

седиме на няква поляна след последните блокове на люлин с разни приятели и изведнъж задухва нечовешки вятър, ураган, като катаклизъм некакъв ама постепенно се усилва и се чудиш кво да правиш ... много здух, изпоналягахме по земята да не ни отвее, аз тръгнах да хода да си зема колата, която незнайно защо бях паркирал на майната си между разни блокове и опитвайки се да стигна до колата по кварталните улици ме гонеха кучета, които се смееха с човешки глас и ме гонеха да ме нападат ритнах едното и се сабудих... и се опитах да продължа съня си и замалко успях :mhihi: после видях, че върху колата беше паднало дърво ... върнах се пеш да си прибера бумагите от поляната, които разбираш ли не са били издухани от вятъра ... :kuku: и пак се сабудих и продължавам да сънувам бившата ...е тва е кошмар истински!! :kuku: :kuku: :bang: :mhihi:
Карай бързо
Стигни 'пръв

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 02 Авг 2011, 14:13

Аз редовно си сънувам някакви глупости и щуротий, но най-големият ми кошмар беше следния: Представете си зелена полянка, тревата пресна кат за салата, дръвчетата разцъфнали, цветя, храстчета и тн всичко в пастелени цветове. Та на тази полянка имаше зайчета, мечета, лисица, вълк някакви птички, пеперуди и всякакви такива гадини.......всички стояха и ме гледаха с празни погледи като зомбита. :( Цяла нощ не спах, колкото и да се будех, като заспя и пак същата простотия. Иначе съм имал и други сънища, че си удрям колата и я правя на сол, катастрофи, бой, стрелби и тн! Последно време не знам какво става, но вече адски много случаи имам на Deja Vu, последното беше аз и брата на приятелката ми отидохме при един фитнес инструктор да му направи режим за хранене и тренировъчна програма, е деба целия престой в офиса му сякаш го бях превъртял като на касетка и пак го гледах, думите, въпросите, отговорите, стойките на хората (изправени, седнали)........... :shock:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 02 Авг 2011, 14:32

Разбуждам се значи към 5 часа сутринта от дращене на котката по прозореца. Гледам какво ли е привлякло интереса и виждам , че нещо виси от външната страна на прозореца, което прилича на гигантски паяк :shock: Викам си: да бе да, в България нема такива жиутни, нещо сънувам сигурно :mhihi: Затворих джама и легнах да си доспя. Ставам след 2 часа за работа, ма се сетих какво ми се е сторило и отидох да проверя - нема нищо естествено . Вечерта се връщам от работа и разправям на приятелката ми - ако знаеш какъв гигантски паяк сънувах, че виси на прозореца - и и показвам къде точно съм го видял. В тоя момент гадината се спусна от стряхата и си висна да се вее :shock: Приятелката пищи, аз търся някакви по-дебели книги да го размажа, ама гадината тлъста , сигурно колкото женска длан, а и на 1 метър от прозореца не мога да се пресегна да го размажа. В тоя момент се сетих, че ми бяха останали малко сигнални ракети от нова година, заредих една и го опекох много ефектно :mhihi: Са съм си поръчал отрова за паяци, че ако такова нещо ми влезе в стаята, некои хора може да получат нервна криза :mhihi:
Не Мы такие, Жизнь такая

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 02 Авг 2011, 23:53

Мен ме е срам да си кажа :mhihi: :oops:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 03 Авг 2011, 0:04

Кошмари, доста одавна не съм имал, ама преди години сънувах се един и същ, състоя се от цифри, започва се от 1-2-3-60-100 и тн и стават милиони и като хронометър се движат в главата ми расте числото и тва беше кошмара :roll: :roll: :roll: :dunno: будех се и немаше заспиване ужасна работа, е верно че и бая съм си удрял главата де :mhihi:
Иначе сънувам почти всяка вечер, зависи колко съм пиян де :mhihi: но иначе секви глупости сънувам, най обичам да сънувам руси каки :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата