Blackberry?
Модератор: Общи модератори
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Re: Blackberry?
carmanf1 написа:Недей.
Не знам хубави ли са или не, но това означава да си на 100% разположение на фирмата/шефовете, заради мейлите.
Няма извън офиса съм бил, по летищата съм бил, на път съм бил .....
а ако шефа/шефовете са в региони с голяма часова разлика от нашата..... няма ден и нощ...

Същите приказки ги разправяхме още в далечната 1995 г., когато навлизаше ултра модерният Бенефон Сигма

Дали ще ти звънят или пишат писмо де е разликата? И в двата случая спасението е да изключиш телефона. И в двата случая оправданията са едни и същи

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
що трябва да се оправдаваш изобщо- като не ти харесва да те търси някой денонощно и да си носиш работата с теб винаги просто работиш нещо друго, толкова е просто...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ms написа:що трябва да се оправдаваш изобщо- като не ти харесва да те търси някой денонощно и да си носиш работата с теб винаги просто работиш нещо друго, толкова е просто...
Когато си на хубава работа, нещата не стоят така просто

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
///peter написа:ms написа:що трябва да се оправдаваш изобщо- като не ти харесва да те търси някой денонощно и да си носиш работата с теб винаги просто работиш нещо друго, толкова е просто...
Когато си на хубава работа, нещата не стоят така просто
Да... Хем искат хората големи заплати, хем да не ги търсят в извън работно време... Е няма такъв филм - или бачкаш или не бачкаш

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ms
-
-
drago_pavlov написа:Да... Хем искат хората големи заплати, хем да не ги търсят в извън работно време... Е няма такъв филм - или бачкаш или не бачкаш
не е съвсем така- не е трудно да работиш, да взимаш хубави пари и да не те тормозят в извънработно време, просто е въпрос на шеф и на организация на труда... калпав шеф + слаба организация => търсят те по никое време...
ms написа:drago_pavlov написа:Да... Хем искат хората големи заплати, хем да не ги търсят в извън работно време... Е няма такъв филм - или бачкаш или не бачкаш
не е съвсем така- не е трудно да работиш, да взимаш хубави пари и да не те тормозят в извънработно време, просто е въпрос на шеф и на организация на труда... калпав шеф + слаба организация => търсят те по никое време...
Всъщност е много трудно...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Нахапана ябълка няма да си купя по ред причини. Вчера искрено се смях на поредната. Те нямат дори диод да те предупреди за пропуснато повикване или мейл
Минах през два HTC с Андроид и от близо година с жената сме с BlackBerry.
Това е уникално добре премислен телефон, софт, материали и изработка! Ползвам Torch 9800 и не чакам Мтел, а си го упдейтвам постоянно до последна версия от Кракберито и умирам от кеф. Здрава батерия кара по 3-4 дена! Много мога да пиша защо това е телефона, но сега отивам на работа...

Минах през два HTC с Андроид и от близо година с жената сме с BlackBerry.
Това е уникално добре премислен телефон, софт, материали и изработка! Ползвам Torch 9800 и не чакам Мтел, а си го упдейтвам постоянно до последна версия от Кракберито и умирам от кеф. Здрава батерия кара по 3-4 дена! Много мога да пиша защо това е телефона, но сега отивам на работа...
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Продължение...
Хардуерната клавиатура на ББ е незаменима.
БлекБери Месинджъра е без свестен аналог.
Комуникацията с калъфа е също без аналог. Само който е ползвал тази екстра може да оцени гениалността и.
Камерата прави супер снимки за 5-те си мегапиксела сравнена с останалите смартфони на пазара.
ОС6 е с супер удобна функционалност. Неща които чувам, че тепърва ще "преоткриват" с АйСигнал 5 ги имам
Сигурно шпропускам доста, но ще допълвам в последствие.
Лошите неща са:
Цената на апарата и ББ плана (но се преживява).
Сравнително малкото приложения в Апмаркета.
П.С. Кирилица има, но е на руски
Хардуерната клавиатура на ББ е незаменима.
БлекБери Месинджъра е без свестен аналог.
Комуникацията с калъфа е също без аналог. Само който е ползвал тази екстра може да оцени гениалността и.
Камерата прави супер снимки за 5-те си мегапиксела сравнена с останалите смартфони на пазара.
ОС6 е с супер удобна функционалност. Неща които чувам, че тепърва ще "преоткриват" с АйСигнал 5 ги имам

Сигурно шпропускам доста, но ще допълвам в последствие.
Лошите неща са:
Цената на апарата и ББ плана (но се преживява).
Сравнително малкото приложения в Апмаркета.
П.С. Кирилица има, но е на руски

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
NeoPrint написа:...
Кирилица има, но е на руски
Колега,
Не знам дали осъзнаваш колко тежко твърдение си написъл

На мен толкова ми трябва и ей сега го поръчвам онлайн и утре е на бюрото ми

НО, ако се окаже, че лееееекинко си преувеличил, А? Аз после де да си го вра туй чудо на техниката с тая шльоковица

За 2-те години от както ползвам Sync съм изчел всичко за ББ и такова чудо като какъвто и да е въриант да пишеш на кирилица не съм видял.
Може и да съм пропуснал, всъщност явно съм пропуснал. Затова съвсем сериозно те моля да ми пратиш някакви подробности, може и на е-мейл ddddk123@gmail.com
В момента ползвам телефон с руска подредба на qwerty (йцукен

Поздрави,
Д

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
По темата, ако трябва да е BB, да е 9800 Torch.
нещата не са такива каквито бяха, май не си го изпитвал на гърба си.....
На теория си прав, дефакто обаче е много трудно и доста често, не усъществимо.
Хубава работа, високо платена, с много перспективи.... не се сменя лесно. На приказки да, но на практика и то в БГ, не.
ddddk написа:![]()
Същите приказки ги разправяхме още в далечната 1995 г., когато навлизаше ултра модерният Бенефон Сигма![]()
Дали ще ти звънят или пишат писмо де е разликата? И в двата случая спасението е да изключиш телефона. И в двата случая оправданията са едни и същи
нещата не са такива каквито бяха, май не си го изпитвал на гърба си.....
ms написа:не е съвсем така- не е трудно да работиш, да взимаш хубави пари и да не те тормозят в извънработно време, просто е въпрос на шеф и на организация на труда... калпав шеф + слаба организация => търсят те по никое време...
На теория си прав, дефакто обаче е много трудно и доста често, не усъществимо.
Хубава работа, високо платена, с много перспективи.... не се сменя лесно. На приказки да, но на практика и то в БГ, не.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Благодаря на всички за мненията
Засега отказах Блекбърито и си оставам с Нокиа Е52, който ми върши работа
Може да заключите темата

Може да заключите темата

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
да не се обиждаш ,но тази нокия е доста зле за бизнес телефон 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Колеги недейте така, Блек берито е страшно дърво, имам един служебен такъв, аз съм с Айфон 4 сравнявам ги 2 та телефона, бери-то с копчета
тва не е човешко, теелфоните с копчета остават в миналия век, всеки който се е докосвал до телефон с пълен тъч, знае за какво говора, Айфона е 100 пъти по юзър френдли, по удобен по красив нарпавен от 100 пъти по добри материали, като функции е доста над Берито. За приложенията не ми се говори, Айфона е светлинни години над другите телефони, само с ъпдейт постигат такива неща който другите фирми за да постигнат пускат нов телефон.
Общо взето Берито ми е дърво най страшно, седи ми в ръката като теелфон от 10 лева, неудобен за работа, като функции нищо особенно, незнам как го нарочиха като "бизнес телефон"
И за справка Айфона има кирилица за разлика от Берито

Общо взето Берито ми е дърво най страшно, седи ми в ръката като теелфон от 10 лева, неудобен за работа, като функции нищо особенно, незнам как го нарочиха като "бизнес телефон"

И за справка Айфона има кирилица за разлика от Берито

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
А как пък вкара айфона в бизнес класа ....
Iphone си е играчка, да се забавляваш и да си губиш времето.
Функциите на блекбъри са доста по-премерени и насочени към бизнес телефон. И все пак не си уточнил кой модел блекбъри имаш, защото може да се окаже че сравняваме портокали и банани....
А аз за в движение ползвам 10 инчов лаптоп с мобилен интернет от виваком и телфона си го използвам като телефон
Iphone си е играчка, да се забавляваш и да си губиш времето.
Функциите на блекбъри са доста по-премерени и насочени към бизнес телефон. И все пак не си уточнил кой модел блекбъри имаш, защото може да се окаже че сравняваме портокали и банани....
А аз за в движение ползвам 10 инчов лаптоп с мобилен интернет от виваком и телфона си го използвам като телефон

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ms
-
-
ябълката верно е играчка, ама поне може всичко което е нужно да си свърши човек работата