Blackberry?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Re: Blackberry?

Мнение от ddddk » 26 Юли 2011, 21:39

carmanf1 написа:Недей.
Не знам хубави ли са или не, но това означава да си на 100% разположение на фирмата/шефовете, заради мейлите.

Няма извън офиса съм бил, по летищата съм бил, на път съм бил .....

а ако шефа/шефовете са в региони с голяма часова разлика от нашата..... няма ден и нощ...

:mhihi:
Същите приказки ги разправяхме още в далечната 1995 г., когато навлизаше ултра модерният Бенефон Сигма :mhihi:
Дали ще ти звънят или пишат писмо де е разликата? И в двата случая спасението е да изключиш телефона. И в двата случая оправданията са едни и същи :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 26 Юли 2011, 21:56

що трябва да се оправдаваш изобщо- като не ти харесва да те търси някой денонощно и да си носиш работата с теб винаги просто работиш нещо друго, толкова е просто...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 26 Юли 2011, 22:19

ms написа:що трябва да се оправдаваш изобщо- като не ти харесва да те търси някой денонощно и да си носиш работата с теб винаги просто работиш нещо друго, толкова е просто...

Когато си на хубава работа, нещата не стоят така просто :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 26 Юли 2011, 22:20

///peter написа:
ms написа:що трябва да се оправдаваш изобщо- като не ти харесва да те търси някой денонощно и да си носиш работата с теб винаги просто работиш нещо друго, толкова е просто...

Когато си на хубава работа, нещата не стоят така просто :)

Да... Хем искат хората големи заплати, хем да не ги търсят в извън работно време... Е няма такъв филм - или бачкаш или не бачкаш 8)
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Аватар

Мнение от ms » 26 Юли 2011, 22:37

drago_pavlov написа:Да... Хем искат хората големи заплати, хем да не ги търсят в извън работно време... Е няма такъв филм - или бачкаш или не бачкаш 8)

не е съвсем така- не е трудно да работиш, да взимаш хубави пари и да не те тормозят в извънработно време, просто е въпрос на шеф и на организация на труда... калпав шеф + слаба организация => търсят те по никое време...
Изображение
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Юли 2011, 2:10

ms написа:
drago_pavlov написа:Да... Хем искат хората големи заплати, хем да не ги търсят в извън работно време... Е няма такъв филм - или бачкаш или не бачкаш 8)

не е съвсем така- не е трудно да работиш, да взимаш хубави пари и да не те тормозят в извънработно време, просто е въпрос на шеф и на организация на труда... калпав шеф + слаба организация => търсят те по никое време...

Всъщност е много трудно...
алекс
трабант 601с
разни други возила

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 27 Юли 2011, 7:40

Нахапана ябълка няма да си купя по ред причини. Вчера искрено се смях на поредната. Те нямат дори диод да те предупреди за пропуснато повикване или мейл :banghead:
Минах през два HTC с Андроид и от близо година с жената сме с BlackBerry.
Това е уникално добре премислен телефон, софт, материали и изработка! Ползвам Torch 9800 и не чакам Мтел, а си го упдейтвам постоянно до последна версия от Кракберито и умирам от кеф. Здрава батерия кара по 3-4 дена! Много мога да пиша защо това е телефона, но сега отивам на работа...

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 27 Юли 2011, 9:12

Продължение...
Хардуерната клавиатура на ББ е незаменима.
БлекБери Месинджъра е без свестен аналог.
Комуникацията с калъфа е също без аналог. Само който е ползвал тази екстра може да оцени гениалността и.
Камерата прави супер снимки за 5-те си мегапиксела сравнена с останалите смартфони на пазара.
ОС6 е с супер удобна функционалност. Неща които чувам, че тепърва ще "преоткриват" с АйСигнал 5 ги имам ;)
Сигурно шпропускам доста, но ще допълвам в последствие.
Лошите неща са:
Цената на апарата и ББ плана (но се преживява).
Сравнително малкото приложения в Апмаркета.
П.С. Кирилица има, но е на руски :wave:

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 27 Юли 2011, 10:19

NeoPrint написа:...
Кирилица има, но е на руски :wave:

Колега,

Не знам дали осъзнаваш колко тежко твърдение си написъл :idea:
На мен толкова ми трябва и ей сега го поръчвам онлайн и утре е на бюрото ми :!:
НО, ако се окаже, че лееееекинко си преувеличил, А? Аз после де да си го вра туй чудо на техниката с тая шльоковица :?:

За 2-те години от както ползвам Sync съм изчел всичко за ББ и такова чудо като какъвто и да е въриант да пишеш на кирилица не съм видял.
Може и да съм пропуснал, всъщност явно съм пропуснал. Затова съвсем сериозно те моля да ми пратиш някакви подробности, може и на е-мейл ddddk123@gmail.com

В момента ползвам телефон с руска подредба на qwerty (йцукен :mhihi: ) и така съм и свикнал, че този вариант и в ББ ме устройва перфектно!

Поздрави,
Д
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 27 Юли 2011, 10:20

По темата, ако трябва да е BB, да е 9800 Torch.

ddddk написа: :mhihi:
Същите приказки ги разправяхме още в далечната 1995 г., когато навлизаше ултра модерният Бенефон Сигма :mhihi:
Дали ще ти звънят или пишат писмо де е разликата? И в двата случая спасението е да изключиш телефона. И в двата случая оправданията са едни и същи :mhihi:

нещата не са такива каквито бяха, май не си го изпитвал на гърба си.....

ms написа:не е съвсем така- не е трудно да работиш, да взимаш хубави пари и да не те тормозят в извънработно време, просто е въпрос на шеф и на организация на труда... калпав шеф + слаба организация => търсят те по никое време...

На теория си прав, дефакто обаче е много трудно и доста често, не усъществимо.
Хубава работа, високо платена, с много перспективи.... не се сменя лесно. На приказки да, но на практика и то в БГ, не.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 31 Юли 2011, 17:27

Благодаря на всички за мненията :yes: Засега отказах Блекбърито и си оставам с Нокиа Е52, който ми върши работа :mhihi:
Може да заключите темата
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 31 Юли 2011, 17:45

да не се обиждаш ,но тази нокия е доста зле за бизнес телефон :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 31 Юли 2011, 17:59

Колеги недейте така, Блек берито е страшно дърво, имам един служебен такъв, аз съм с Айфон 4 сравнявам ги 2 та телефона, бери-то с копчета :paranoid: тва не е човешко, теелфоните с копчета остават в миналия век, всеки който се е докосвал до телефон с пълен тъч, знае за какво говора, Айфона е 100 пъти по юзър френдли, по удобен по красив нарпавен от 100 пъти по добри материали, като функции е доста над Берито. За приложенията не ми се говори, Айфона е светлинни години над другите телефони, само с ъпдейт постигат такива неща който другите фирми за да постигнат пускат нов телефон.
Общо взето Берито ми е дърво най страшно, седи ми в ръката като теелфон от 10 лева, неудобен за работа, като функции нищо особенно, незнам как го нарочиха като "бизнес телефон" :dunno:
И за справка Айфона има кирилица за разлика от Берито :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 31 Юли 2011, 21:09

А как пък вкара айфона в бизнес класа ....
Iphone си е играчка, да се забавляваш и да си губиш времето.
Функциите на блекбъри са доста по-премерени и насочени към бизнес телефон. И все пак не си уточнил кой модел блекбъри имаш, защото може да се окаже че сравняваме портокали и банани....

А аз за в движение ползвам 10 инчов лаптоп с мобилен интернет от виваком и телфона си го използвам като телефон :mhihi:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Аватар

Мнение от ms » 31 Юли 2011, 21:20

ябълката верно е играчка, ама поне може всичко което е нужно да си свърши човек работата :roll:
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата