Отново тежко ПТП с 2 жертви и за пореден път с участието...
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Отново тежко ПТП с 2 жертви и за пореден път с участието...
Ами явно умниците в държавата са сметнали, че няма смисъл от излишни разходи.
Явно са решили, че ако има линейки, които в 99% от времето бездействат и един път в
година се наложи да спасят някой, този човешки живот не си струва разходите...........
------------------
Ееееее
къде живеем направо не е истина......
Ауди помете и уби 18-годишен, рани непълнолетна
Явно са решили, че ако има линейки, които в 99% от времето бездействат и един път в
година се наложи да спасят някой, този човешки живот не си струва разходите...........

------------------
Ееееее

Ауди помете и уби 18-годишен, рани непълнолетна
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
jordanpar написа:Марката на автомобилите не е от значение,важното е че са управлявани от български шоферчета..
Броиката на линейките също не е от значение-важното е че в 1ч. след полунощ първо български диспечер е приел обаждането,после български екип на спешна помощ се е стегнал на път за мястото а български шофьор е карал.
Двамата загинали също по български ще бъдат посмъртно обвинени че са били на неподходящото място в неподходящ момент.
.
Много си прав колега,ето,ония ден ...или вчера,някакво заведение се запалило,значи обадил се младеж на 112 и там му казали "да не си прави майтап" и му затворили...

След 20 минути пак се обадил и ония вече казали че вече и други хора са се обаждали та така че...явно е истина и пожарната дошла,ама късно,около 40 минути след подаденият за 1 ви път сигнал-българска му работа

А за линейките,типично по български,трябва да знаеш какво да кажеш за да дойде линейката,ако споделиш че някой получава инфаркт в тоя момент,припаднал е-линейката идва,ако обаче си тъп и кажеш че на "човека му е лошо много"-линейка минимум 4 часа -факт.
Иначе,пак

- doktormik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Mollov написа:Докторе, недей, че да не почвам с примерите за "Бърза помощ" и твоите "колеги"... "чакай да си допуша цигарата...." - тва ако е лекар, аз съм космонаФт...
хехе,всяко стадо си има и мърша,нали...обаче айде да не почваме с примерите,нямат общо с темата тук,а и аз не искам да почвам да давам примери с малоумници от други професий,от които за съжаление сме зависими всички....примера е пресен-2 жертви са дадени ей така
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
http://www.dnes.bg/stranata/2011/08/05/23-godishen-izprobva-audito-si-ubi-mladej.125701
днес е един доста грозен ден - гонка на бмв и ауди, дрифт с мустанг, проби на ауди ... и все смъртни случаи
днес е един доста грозен ден - гонка на бмв и ауди, дрифт с мустанг, проби на ауди ... и все смъртни случаи

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
И всичко това за да си покажем типичното българско мъжество...наистина много жалко за загиналите хора 

Съдейки по щетите по двете коли БМВ-то е помело хората, което в никакъв случай не оправдава Аудито
Само дано не се окаже шуро-баджанащина и въпросните не си понесат наказанията
А сега за мястото - въпросният вираж и от двете страни е много опасен...при висока скорост изхвърля центробежно
Не малко хора са загинали на този завой...статистиката сочи, че това место в София е с най-голяма концентрация на ПТП
На същото място преди 5-6 години Е30-ка привечер излезна по сходен начин от пътя и уби жена между 30-40г. на място на същата спирка....пред очите ми е още смазаният труп и настръхвам само при мисълта. Беше пометена леко и спирката, която още не е ремонтирана
Шофьора на Е30-ката също умря
Викали му "Куция или Лудия" нещо от сорта квартален апап от съседният квартал
Не се страхувам, че сам ще се убия...страх ме е от тези които са решили да се самоубиват...но убиват и невинни покрай себе си
Представям си какво им е на семействата на убитите
Още повече, че редовно се разхождам или тичам по същата тази алея...и то главно вечер
Мир на прахта на загиналите....а на виновните дано не им се размине

А сега за мястото - въпросният вираж и от двете страни е много опасен...при висока скорост изхвърля центробежно

Не се страхувам, че сам ще се убия...страх ме е от тези които са решили да се самоубиват...но убиват и невинни покрай себе си

Мир на прахта на загиналите....а на виновните дано не им се размине

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Заради такива малоумници ни наричат простаци, гамени, изроди и т.н и като лъзнеш някой завой в 3 сутринта с 60 и .......ъъъъъъъъъъъъъъъ видяхте ли го тоя, те за тва стават катастрофи, умират хора ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
ogata написа:Заради такива малоумници ни наричат простаци, гамени, изроди и т.н и като лъзнеш някой завой в 3 сутринта с 60 и .......ъъъъъъъъъъъъъъъ видяхте ли го тоя, те за тва стават катастрофи, умират хора ...![]()
И кво каза сега, хем претендираш, че не си малоумен простак, хем да лъзнеш 3 часа сутринта с 60. То и тези на тва са се надявали - а то 1 часа посред нощ, няма да има никой

Вярно, че няма писти да си излеете яростта върху асфалта, ама улиците са последното място да се правиш на дрифтър, тестов пилот и т.н.
Справка за протокола за тези които си мислят, че 50км/ч е ниска и безопасна скорост и/или 10км/ч отгоре не е никакво нарушение - има случаи, в които 3км/ч са фатални. Който не вярва мога да дам примери.

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Първо има огромна разлика между 1 сутринта и 3 сутринта. Разликата става още по-голяма ако говорим за понеделник, петък или събота сутрин, и вече разликата е огромна като говорим за централен, главен булевард или някой булевард в краен квартал.
Просто трябва съвсем малко да се помисли преди да се направи такова изпълнение. Не става тук и веднага ... както си го е мислил младежа с аудито.
Гонките са кат корупцията . Винаги съществуват - въпроса е в подхода
Просто трябва съвсем малко да се помисли преди да се направи такова изпълнение. Не става тук и веднага ... както си го е мислил младежа с аудито.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
а според мен е крайно време да се забрани използването на този откровено малоумен емотикон "
" още повече в тема като тази
срамота "колеги"

срамота "колеги"
Последна промяна Хаос на 05 Авг 2011, 15:28, променена общо 1 път
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
ogata написа:Гонките са кат корупцията . Винаги съществуват - въпроса е в подхода
това изречение какво значи?
за другото не си прав изобщо - градът не е само твой, има твърде много случаи с жертви на квартални "тунери" по малките часове - хората спортуват, прибират се пеш, разхождат си кучетата и какво ли не ... онзи с аудито е излезнал да си прави ралито на безлюден път, но ... не е бил безлюден ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
doktormik написа:аман от простотий !! всеки може да разбере кога е пристигнала линейката и колко линейки са повикани действително!!!! за сведение на всички коментиращи -всички линейки имат GPS-до секунда се засича всяко едно време! второ-няма начин да се повикат 2 линейки-това не се определя от ""повикващия" линейките!!!трето-хайде поинтересувайте се колко линейки и колко екипа има на смяна в 2 милионна Софйя???? аман от малоумни журналисти,и жалко,4е все още има хора,които вярват на написаното и казаното в нашите """медий"""
аман верно от простотиЙ!!!

лично съм викал линейка в 22:30ч, на ул. Отец Паисий в софия (само за информация на незнаещите това се намира на не повече от 15мин ПЪТ ПЕША от центъра за спешна помощ на сточна гара), за пребит човек на улицата, който плуваше в кръв и не мърдаше... познайте - патрулката пристигна на ВТОРАТА минута, а първо позвъних в бърза помощ!!! "бърза" помощ идват на ПЕТДЕСЕТАТА! минута... и карат от три преки насам със скорост малко по-висока от тази на бързащ пешеходец... без включен режим... отнема им около 4-5 мин да се нагласят да слезат и да прегледат човека... думи не намирам просто! ако се наложи за мен, единствения начин е с личен превоз... ако ще и да пукна в колата! по-добре така отколкото на тротоара...
същите тия путьовци, дето били малко за цяла софия, всяка вечер ми правят опашка на баничарницата до нас... и хич не си дават вид да бързат за някъде...
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
ogata написа:Първо има огромна разлика между 1 сутринта и 3 сутринта. Разликата става още по-голяма ако говорим за понеделник, петък или събота сутрин, и вече разликата е огромна като говорим за централен, главен булевард или някой булевард в краен квартал.
И кво, викаш в 1 часа във вторник на централен булевард не, ама понеделник в 3 на кварталния булевард е идеалното време за гонки, а?

Ще прозвучи грубо, ама с подобно мислене няма да се учудя след време за теб да четем в интернет

- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
oпределено за пореден път се убеждавам,че доста от шофиорите на БМВ-та се изявяват на тикива каквито не са
има коментари в темата които направо ме карат да си мисля че това е нормално,и не чак толкова важно......все едно карали двама вчера и на единия му блокирал двигателя!!!Загубили сме два човешки живота,достатъчно е само да се поставиш ня мястото на техен близък и ще ти стане ясно
,но не всеки си вика това на мене няма да ми се случи...аз съм безсмъртен и безгрешен...ша си полъзгам през ноща
!
В всеки по голям град всеки 4-ти или пети е състезател и то от "известните",няма контрол,всеки си кара с превишена скорост в града и най важното-на 99% безнаказано!!!Елате в малките градове се правете на шумахери или най вече в В.Търново-Ще ви се Е*е майката от глоби и прочие
!100% го казвам това,на един човек като му е широко около врата си прави каквото иска,като му е тясно си кротува,и не минавайте с номера няма каде да карате...има но не всеки има възможност!!!
Достатъчно е само да се замислите,да се поставите на тяхно място,да изтръпнете може би всеки ще се промени малко
Мир над праха на загиналите

има коментари в темата които направо ме карат да си мисля че това е нормално,и не чак толкова важно......все едно карали двама вчера и на единия му блокирал двигателя!!!Загубили сме два човешки живота,достатъчно е само да се поставиш ня мястото на техен близък и ще ти стане ясно

В всеки по голям град всеки 4-ти или пети е състезател и то от "известните",няма контрол,всеки си кара с превишена скорост в града и най важното-на 99% безнаказано!!!Елате в малките градове се правете на шумахери или най вече в В.Търново-Ще ви се Е*е майката от глоби и прочие

Достатъчно е само да се замислите,да се поставите на тяхно място,да изтръпнете може би всеки ще се промени малко

spacepl написа:Ама щото трябва камери да има, яко камери и глобите поне двойно и тройно, и като не ги платиш до 6 месеца да ти вземат колата и да я продадат на търг. А за алкохола търг на колата и затвор на водача, ама истински затвор, там при мангалите с парафинените ху*ове с топчетата, да ти кеф отвсякъде.

По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!
70 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5