Нова измама,внимавайте като пращате по еконт!
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Нова измама,внимавайте като пращате по еконт!
определено са доста по-скъпи от Спиди например, вече когато имам възмжжност ползвам тях
да Спиди нямат опция отвори преди да платиш.
. парво парите после си получава пратката. а ако случайно куриера допусне да бъде отворена пратката цялата вина понася куриера.
точно поради тази причина мн хора ползват еконт заради тази си опция, което както се вижда е нож с две остриета.
един път от към страната на изпращача и др път от към на получателя.

точно поради тази причина мн хора ползват еконт заради тази си опция, което както се вижда е нож с две остриета.
един път от към страната на изпращача и др път от към на получателя.

то и с наложеният платеж при спиди май е сложно, но за всички останали случаи са по-добри
вече не сложно защото премахнаха това, че трябва да имаш договор за наложен платеж за да може да изпращаш.
вече всеки, който искам може да изпраща пратки с наложен платеж. и не е задължително да ходи до офис да праща пратката, може от вкъщи да я изпрати и там ще си получи парите ден след като пратката бъде разнесена.
вече всеки, който искам може да изпраща пратки с наложен платеж. и не е задължително да ходи до офис да праща пратката, може от вкъщи да я изпрати и там ще си получи парите ден след като пратката бъде разнесена.

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Заради това, че в някой офиси обслужването не е като хората, не трябва да обиждате всички. В Бургас в който и офис да отида обслужването е на 6. В Русе били ....... Ами Русе не е цяла България 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

проблема на малките куриерски фирми са офисите - пращат до поискване - ходи търси къде им беше офиса, ако въобще имат в твоя град. Тези пък експресо въобще не съм ги чувал.
Иначе другото за Еконт е вярно, дори при по-тежки пратки по-добре е да запалиш колата и да ходиш да си го вземеш, по евтино ще ти излезе
Единствено загубата на време е проблем
Иначе другото за Еконт е вярно, дори при по-тежки пратки по-добре е да запалиш колата и да ходиш да си го вземеш, по евтино ще ти излезе

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Повечето хора ползват еконт, защото повечето хора са коне с капаци и нека да си го кажем откровено, българина е недоверчив, старомоден, "опарен" и внимава и не желае да ползва новото, иновативното. Имал съм случаи в които човек поръча нещо до офис на еконт (до поискване), аз му обяснявам как ще му го изпратя по еди коя си фирма които ще му го доставят до адрес (т.е. спестява му се едно разкарване и губене на време) при това за по-малко пари (с 4 - 5 лв), той не та не - иска Еконт, че с оня не е работил и не е свикнал и едва ли не го е страхИ не са един или два такива случаи, просто българина е консервативен, това е.
Принципно си прав, но добре ще ми го пратиш на адрес и ако ме няма, повечето имат култовия навик да носят пратките в работно време

Отделно в Еконта работи една приятелка от едно време, винаги като се налага удря едно рами и ми е приятно да ида да я видя

И честно защо да ходя да се разкарвам да диря офиси и да се разправям с някакви непознати?, дето нито им имам доверие, нито нищо, направо верно си ме е страх!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Nukem написа:Повечето хора ползват еконт, защото повечето хора са коне с капаци и нека да си го кажем откровено, българина е недоверчив, старомоден, "опарен" и внимава и не желае да ползва новото, иновативното. Имал съм случаи в които човек поръча нещо до офис на еконт (до поискване), аз му обяснявам как ще му го изпратя по еди коя си фирма които ще му го доставят до адрес (т.е. спестява му се едно разкарване и губене на време) при това за по-малко пари (с 4 - 5 лв), той не та не - иска Еконт, че с оня не е работил и не е свикнал и едва ли не го е страхИ не са един или два такива случаи, просто българина е консервативен, това е.
Принципно си прав, но добре ще ми го пратиш на адрес и ако ме няма, повечето имат култовия навик да носят пратките в работно временищо че хората са на работа, отделно да кажем ние сме къща с 4 входа на 1 номер, ми rayban-a ми трябваше да е дошъл на 16-ти, на 25-ти разбирам че бележката да ида да го взема от пощата е от една седмица у съседа!
Отделно в Еконта работи една приятелка от едно време, винаги като се налага удря едно рами и ми е приятно да ида да я видя!
И честно защо да ходя да се разкарвам да диря офиси и да се разправям с някакви непознати?, дето нито им имам доверие, нито нищо, направо верно си ме е страх!
поръчваш си пратката на работното място.
куриерите също имат работно време.
куриерите не са поща те оставят пратки срещу подпис и фамилия. не се дават туко така пратки на този и онзи :Д

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Не съм чел темата, а само първия пост. Тая измама изоооообщо, ама изооообщо не е нова. И обикновено се търсят няк'ви скъпи телефони (iPhone, 8800 Аrte като излезе и т.н.) и при прегледа се заменят с реплика и се връща пратката. И така за 100-150лв си купуваш телефон за 2 бона...примерно.
Не съм го правил и никога не бих, но е елементарно.

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Та колеги гледам че има интерес по темата-днес сутринта ми се обадиха от Еконт и обичайното разговора се записвал...както и да е!Направили разследването както ми бяха обещали и остановили че телефона наистина е бил сменен(верно ли бе?!) и ще ми възстановят сумата от 5по100!
Жената с която говорих беше много учтива и с нея говорих и предишния път като се дооточняваше кое кво как станало и ми се молеше да не ме загубили като клиент и така.Утре отивам да си прибера пачката и общо взето еконта са 500лв. назад тъй като от полицията им дреме на п*****е че лъжат хората и чак дежурния ми вика сплаши ги че ще ги съдиш и си бил в полицията?!На тях не им беше нужно да ги сплашвам за да ми върнат парите щото явно си държат на името хората и за вбъдеще пак ще използвам услугите им щото знам че са коректни и ако направят грешка си отговарят!Колкото до въпросния мошенник за свещи да не му стигнат и тревата от към корените да гледа! 
П.С Темата може да НЕ се заключва ако модераторите така предценят за да може повече хора да я виждат и да имат едно на ум или да споделят какво от този род измами ги е сполетяло!

П.С Темата може да НЕ се заключва ако модераторите така предценят за да може повече хора да я виждат и да имат едно на ум или да споделят какво от този род измами ги е сполетяло!

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Eконт са може би единствената българска компания, от която съм възхитен като начин на работа и мащаб. Като ги помня как тръгнаха бавно, просто много добре направено.
Ама нали сме си българи, дай да им сернем и по тях, да не се чувстват много добре
Спиди-та, ала бала, загубиха ме като клиент много отдавна с някакво неадекватно отношение към клиента. Ами... не повтарям
Поздравления, че всичко се е разминало по най-разумния начин.
Ама нали сме си българи, дай да им сернем и по тях, да не се чувстват много добре

Спиди-та, ала бала, загубиха ме като клиент много отдавна с някакво неадекватно отношение към клиента. Ами... не повтарям

Поздравления, че всичко се е разминало по най-разумния начин.
- Petrolhead
- Потребител
-
Z
Последна промяна Petrolhead на 11 Юни 2020, 6:53, променена общо 1 път
е може и да ги възхваляваме само, няма проблем
за едни са добра компания, за други не .. а кой как е тръгнал - въобще не ми пука
иначе се радвам, че истината този път е възтържествувала и колегата ще си получи парите

за едни са добра компания, за други не .. а кой как е тръгнал - въобще не ми пука
иначе се радвам, че истината този път е възтържествувала и колегата ще си получи парите
© написа: истината този път е възтържествувала и колегата ще си получи парите
и да, и не ... :s
онова лайно сигурно вече е продал апарата, а минуса от цялата работа най-вероятно е отишъл в куриера!
74 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5