Връзвате ли се на предизвикателства
Модератор: Общи модератори
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Връзвате ли се на предизвикателства
Явор написа:520ка:winky:
С двоен ванос!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Айде да не ви показвам с мойта Е28ца как се правят 230
А по темата..само ако колата е от моята категоря...демек..рено5,някоя вектра 1.6 и тем подобни

А по темата..само ако колата е от моята категоря...демек..рено5,някоя вектра 1.6 и тем подобни

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
boksioraE39 написа:Явор написа:520ка:winky:
С двоен ванос!
не бе дизеляк с чипс

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Не е имало в случай, в който някой да ме предизвика и да не съм се сдърпал с него 

Si non confectus, non reficiat.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Zagy написа:Не е имало в случай, в който някой да ме предизвика и да не съм се сдърпал с него
ако са те предизвиквали на дисциплина "опушване със сажди" 100% си печелил

по темата: едно време да, независимо срещу каква кола (но никога когато е имало хора с мен- пречат на ускорението, аз съм достатъчно тежка котва

ПС: Излъгах- пролетта наказвах един Сивик В-тек или к'вото е там... ама не щото аз съм бърз, не съм, ама шАфьорчето не можеше да кара и се заяждаше- аз к'во съм виновен, че му сипах с големия черпак

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Аз по принцип светофарни гонки не съм правил, само една и тя завърши с провал заради моя грешка
Прибирах се от работа събота следобед, и си стоя на светофара. Отляво на мен спира Audi А6 3.0TDI с 3ма мъже. Единия ми беше познат - шефа на един магазин близо до вкъщи. Оглеждат колата, аз тъкмо бях сложил и дълбокото OMP
Светва зелено, потеглям си нормално, тия с повечко газ. Викам си ей сега на малкото кръгово ще ти натисна да видя ще карат ли, че по правата е ясно кой ще е напред. То пък един автобус имаше, та ми развали плановете. Набих една втора и го изпреварих със сигурно 50км/ч разлика. На следващия светофар спирам, пича иде и спира до мен, и ми вика "Айде, давай!" Викам си що пък не, интересно ми беше как вървя срещу Аудито. Ама от бързане изтървах 2-ра и тамън нищо не се получи, а вървях доста добре
После човека спря на магазинчето да остави шефа, спрях зад тях, и го питам това 3.0 ли е, той
"Към 230-240 коня беше май?" Той: "Много... 300+"
Викам си тва или е доработвано сериозно, или ще е някой невероятен мунинг ремап
Така де, гледах после в нета - 233 и 245 коня са версиите ако не се лъжа, с доста въртящ. Но видях, че човека е печен и за това реших да му се закача, то резултата беше ясен, въпреки че бяха 3ма и то доста едри, пък аз бях сам (а съм доста лек). Така че когато нещата се правят за чисто удоволствие и кеф, за мен няма значение срещу кого заставам. Важното е да не правим глупости.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Келешката не е попадала на един ръждав гоУф 2,преди няколко месеца видех и това чудо,гоУф 2 изреза и жестоко наказа 2 ма мотористи,ама така ги наака на един светофар че ония се чудеха дали са спрели и за малко да слезът от маторите да видят к'во стаа
,а гоуфа един невзрачен и ръждив
.инак съм гледал и разни Е30 ,напилени,наточени и как една "тундра" ги праи да плачат
Инак най-големата скорост дето съм вдигал с кола е 270 км/ч,на онова летище преди благоевград и то с...ауди S2,пишеше на километража 280 ама викам ше ги дигне ли,нема ли-не можа,270 му беше макса а годината 1997-8,може би имаше и общо с това,че бензиновата му помпа беше вързана през ключа на запалването че некакво реле не работеше ,един вид "чипс тЮнинг" ама тогава немаше такива работи като чипсове и доработки,живота беше прост,гумите калпави а късмета голем

Инак най-големата скорост дето съм вдигал с кола е 270 км/ч,на онова летище преди благоевград и то с...ауди S2,пишеше на километража 280 ама викам ше ги дигне ли,нема ли-не можа,270 му беше макса а годината 1997-8,може би имаше и общо с това,че бензиновата му помпа беше вързана през ключа на запалването че некакво реле не работеше ,един вид "чипс тЮнинг" ама тогава немаше такива работи като чипсове и доработки,живота беше прост,гумите калпави а късмета голем

Явор написа:520ка:winky:
То в тая има и повече ама тия 20ки може да са й дошли в повече...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Е.Димитров написа:Келешката не е попадала на един ръждав гоУф 2,преди няколко месеца видех и това чудо,гоУф 2 изреза и жестоко наказа 2 ма мотористи,ама така ги наака на един светофар че ония се чудеха дали са спрели и за малко да слезът от маторите да видят к'во стаа,а гоуфа един невзрачен и ръждив
.инак съм гледал и разни Е30 ,напилени,наточени и как една "тундра" ги праи да плачат
![]()
Емо, то туй летище късо бе, тая S2-ка треба бая здраво да е набирала.
P.S. Ех колеги, не мож' да се сдържите да не си ги премерите кой колко нависоко дигал

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Shamanek
- младши ентусиаст
-
- Кара: f01 740xd LCI
Apassionata написа:... Преди малко на България се дръпнахме с неква Е46-ца, дизеляк... Май ги издненадахТака де, като ме огледаха добре преди това на светофара, и аз да ги вида
Ама тези бяха мноо луди и се отказах по някое време кат се стигна до слаломи между колите...
...
E ... познай дизеляка на кой беше

A иначе по темата, почти никога не пропускам да се пробвам. А един път така ме наказа едно Субаро невзрачно, коби сигурно от '95 - '96. Кат даде газ ... леле се едно не съм натиснал газта ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Elesar74 написа:Е.Димитров написа:Келешката не е попадала на един ръждав гоУф 2,преди няколко месеца видех и това чудо,гоУф 2 изреза и жестоко наказа 2 ма мотористи,ама така ги наака на един светофар че ония се чудеха дали са спрели и за малко да слезът от маторите да видят к'во стаа,а гоуфа един невзрачен и ръждив
![]()
Емо, то туй летище късо бе, тая S2-ка треба бая здраво да е набирала.
P.S. Ех колеги, не мож' да се сдържите да не си ги премерите кой колко нависоко дигалЩом и колежките се намесиха, работата е сериозна. Абе в крайна сметка BMW ко беше, кола за каране?
Ааа,брат'чет,аудито беше 2.3 турбо бензин а посоката е от към дупница,тоест нанадолно

определено се чувства липсата на streetracers форума 
ей сега ако се появят двама трима хейтъри и всичко ще бъде както едно време

ей сега ако се появят двама трима хейтъри и всичко ще бъде както едно време

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Е.Димитров написа:Ааа,брат'чет,аудито беше 2.3 турбо бензин
2.2 20v turbo

Я да си признае кои беше на 13.08 с е39 м5 кадето ме питаше на ОМВ на Пазарджик като спряхме , как е станал номера тои да кара с 260 ли 270 каза , а аз да го мина като спрял 
Не помня номер , но беше Софийска.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
dani90 написа:Я да си признае кои беше на 13.08 с е39 м5 кадето ме питаше на ОМВ на Пазарджик като спряхме , как е станал номера тои да кара с 260 ли 270 каза , а аз да го мина като спрял
Може би е бил баща ти който те е събудил от сладкия сън да тръгваш за училище!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!