Крадени парфюми/гсм-и/части
Модератор: Общи модератори
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: Крадени парфюми/гсм-и/части
vicho написа:Е.Димитров написа:Единственото крадено дето бих си купил,това са ...пари,примерно купувам крадени левове ,плащам на 50%
а фалшиви?![]()
вземаш 50 фалшиви (добро копие) за 25 истински?
ще ми продадеш ли едно 6 за 2 по три

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
^само оригинали,иначе за парфюмите,тея мангасарите въртят тоя шлагер-крадени били,ама като са :крадени" некой да ги запише и с признанието еди къде си...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Е.Димитров написа:^само оригинали,иначе за парфюмите,тея мангасарите въртят тоя шлагер-крадени били,ама като са :крадени" некой да ги запише и с признанието еди къде си...
и ще им пръднеш на онази работа, нали ги записваха, скрити камери, Господари на ефира, Хрътки, не знам си к'во и накрая нито един мангал няма зад решетките!
само бой ги оправя черните...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Познавам човек, дето брат му се занимава да краде коли по чужбина и му докара Х5 за рождения ден
Иначе бензинец по левче, нафтичката и тя толкоз
Иначе крадени неща не копувам, нито миризми.

Иначе бензинец по левче, нафтичката и тя толкоз

Иначе крадени неща не копувам, нито миризми.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Единствен път съм копувал , краден МАСКУЛИН-АБСОЛУТ (черната кутийка с тумния флакон) и четка за зъби КОЛГЕЙТ с батерий .И 2 артикула бяха крадени от ИТАЛИЯ ,от сигурен човек ги купих
Парфюмите може да са просто крадени ментета бе, защо веднага си помислихте, че става въпрос за краден оригинал
Търсим бензин/нафта на черно, след като всички се правят на света вода ненапита... Плащам до 60% от цената на колонка, взависимост от качеството... А и в повечето случаи не е крадена, а черен бизнес на тираджиите... Т.е. полу-крадена, полу-избита

Търсим бензин/нафта на черно, след като всички се правят на света вода ненапита... Плащам до 60% от цената на колонка, взависимост от качеството... А и в повечето случаи не е крадена, а черен бизнес на тираджиите... Т.е. полу-крадена, полу-избита

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
bum_bum написа:А.Марчев написа:spacepl написа:Ама вие наистина ли се връзвате, че парфюмите са крадениИ в дядо мраз вярвате сигурно или не сте си купували оригинален парфюм в живота.
Колега сравнихме го с оригинален ( който беше подарък за рожден ден) бяха едни и същи трайност,шишенце
Явно и тоя за рожденния ти ден е бил от същите оригинали![]()
Тва направо ми е като виц- да се напръскаш с крадения Келвин Клайн и айде на дискотека
не беше за мен ,а за момче което навършваше 22 години ... впрочем какво ти обяснявам

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Принципно не.
Но пък често купувам касетофони от различни заложни къщи (продавам коли нов внос и като автовозаджията е гепил касетофоните на половината коли, седи много гадно с дупка и стърчащи кабели), на някакви народни цени и то хубави касетофончета е ясно че са крадени (сигурно половината са крадени пак от такива готини автовозаджии дето правят само мизерии
)
много малко 60%...
Но пък често купувам касетофони от различни заложни къщи (продавам коли нов внос и като автовозаджията е гепил касетофоните на половината коли, седи много гадно с дупка и стърчащи кабели), на някакви народни цени и то хубави касетофончета е ясно че са крадени (сигурно половината са крадени пак от такива готини автовозаджии дето правят само мизерии

uCnaHeTcA написа:Търсим бензин/нафта на черно, след като всички се правят на света вода ненапита... Плащам до 60% от цената на колонка, взависимост от качеството... А и в повечето случаи не е крадена, а черен бизнес на тираджиите... Т.е. полу-крадена, полу-избита
много малко 60%...

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
когато купуваш техника на старо, никога не можеш да си 100% сигурен в произхода й ако не познаваш лично продавача. избягвам да купувам техника на старо, защото си е рисковано (от гледна точка на качество, не на произход), но се е случвало.
за авточасти, купувам предимно от хора, които познавам, пак заради качеството ..
парфюмчета от магазини(и онлайн), там нямам идея за произхода, но си мисля, че като са в магазин е по-малко вероятно да са крадени и по-голям шанс да са "истински" ..
факт, е че "купува се само това, дето не може да се вземе" е в пълна сила в момента ..
какво значи сигурен, че със сигурност ги е краднал ли?
или че със сигурност няма да те издаде, че си ги купул ти?
което ме подсеща един път на автогарата един циганин ми обясняваше, че часовника, който ми предлага си е оригинален, швейцарски с думите "от найш къв швейцарец съм го гепил" ..
за авточасти, купувам предимно от хора, които познавам, пак заради качеството ..
парфюмчета от магазини(и онлайн), там нямам идея за произхода, но си мисля, че като са в магазин е по-малко вероятно да са крадени и по-голям шанс да са "истински" ..
факт, е че "купува се само това, дето не може да се вземе" е в пълна сила в момента ..
KEVIN-30 написа:Единствен път съм копувал , краден МАСКУЛИН-АБСОЛУТ (черната кутийка с тумния флакон) и четка за зъби КОЛГЕЙТ с батерий .И 2 артикула бяха крадени от ИТАЛИЯ ,от сигурен човек ги купих
какво значи сигурен, че със сигурност ги е краднал ли?

което ме подсеща един път на автогарата един циганин ми обясняваше, че часовника, който ми предлага си е оригинален, швейцарски с думите "от найш къв швейцарец съм го гепил" ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
Аз пък не съм светец и подкрепям сивата икономика ! Всичко крадено и на аванта го взимам 

гласувах с "не".
уважавам се достатъчно за да не ми минава дори през акъла.
уважавам се достатъчно за да не ми минава дори през акъла.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Струва ми се, че процентите не са особено точни, но все пак са някакво отражение!
Всички бихме си купили ново от магазина, но липсата на пари ни принуждава да не го правим...
Всички бихме си купили ново от магазина, но липсата на пари ни принуждава да не го правим...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
всеки види ли аванта купува ,
някои си признават пък други ,,не,, хах
някои си признават пък други ,,не,, хах
Точно един път успях да се навра като поляк на граница: преди две години на панаир в Дряново, докато си пазаряхме некви си неща, мангалите успяха да ми набутат 4 парфюма, за около 50-60 лв. Доволни от кирията се прибираме и като ги отворихме единия беше Hugo Bosi, другите в подобни модификации, доста се посмяхме на собствената си тъпотия и лакомия
. Всъщност това не бяха крадени парфюми, това си е цяла индустрия с имитации, защото опаковките си бяха луксозни като на истински парфюми, което в крайна сметка няма никакво значение.
Бая обици имам по ушите си, тая ми е едната - евтиното си е скъпо. Не пипвам повече нищо, което ми се подава от торба.

Бая обици имам по ушите си, тая ми е едната - евтиното си е скъпо. Не пипвам повече нищо, което ми се подава от торба.
Купувам си само сваляни маратонки от изгърбени пред НДК и "Кристал" и чат пат някоя пухенка