Пак сме в новините ...Или що е то "драфт" с 3ки
Модератор: Общи модератори
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Re: Пак сме в новините ...Или що е то "драфт" с 3ки
Dpy написа:По-скоро много хора разглеждат форума
Сега като се замисля е по вероятно наистина, а и то във форума има сигурно 10 пъти повече потребители от зрителите на канал1

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Те автомобилните журналисти по телевизии и списания хал хабер си нямат от отразяваните от тях теми и събития, вие тук сте тръгнали да обвинявате някакъв ламер, дето принципно сигурно е единствения, който работи късно вечер и отразява всичко - от пожари, през автомобилни там работи, до изгубени домашни любимци... и приготвя сутрешното кафе за дневните екипи на телевизията...
Мен би ме било срам да се наричам журналист в България... тези, които си разбират от работата и сферата, която отразяват се броят на пръсти... в това число и тези в автомобилната журналистика... абе жалка работа...
Мен би ме било срам да се наричам журналист в България... тези, които си разбират от работата и сферата, която отразяват се броят на пръсти... в това число и тези в автомобилната журналистика... абе жалка работа...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Наскоро по BTV отразяваха една катастрофа на път I-6 на 7-8 км източно от пътен възел "Петолъчката" и във вечерната си емисия казаха, че това място било на "магистрала Тракия"
И това е само един от многото примери колко може човек да им вярва на журналята от една уж с пренеции за авторитетна национална телевизия.

Никой не мое ма връне на селу!
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
civic написа:аз не се здържах и им написах едно писмо, с линкове към википедия, кое е драфтинг и кое дрифтинг и получих следния отговор:
- Код: Избери целия код
>Благодарим Ви за внимателното гледане и прецизността. Наистина следващият
път ще сме по-внимателни в изказа на някои чуждици. Но, ако обичате, не
ни давайте като източник само уикипедия - източник, на който не винаги
можем да се доверим.
Надяваме се на Вашето внимание и прецизност и в бъдеще.
Аз лично го намирам за доста нахално.

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Да е** и наглите типове... сигурен съм, че и научен труд да им изнесем и защитим, пак ще се правят на интересни... простия човек си остава прост и точно по неприемането на критика се познава тази част от интелекта
оставете ги да си правят "сензационните" репортажи и да бълват смехории... то очевидно на българските журналисти това им е работата, а не това, което е заложено в истинския смисъл на журналистиката... очевидно е, че каквото и да било освен сензации и клевети не се котират и те всячески се опитват да изфабрикуват такива... жалка работа... шанс...

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Емо, как така успя да привлечеш вниманието им и да получиш отговор? При мен няма, а не намирам изказа си за хаплив и обръщението за заядливо... 

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Ако бяха достатъчно умни, щяха да следят форума, което не е забранено, и да дадат на базата на всички отговори по темата, един адекватен, който да задоволи недоволството.
Обаче не им дреме, те си имат новината, пък последствията от нея, да си ги носим ние и да си пишем ...
Отдавна не гледам ТВ, новини или каквото и да е, но случвайки се да погледна, срещам само много неадекватност,неграмотност и лъжи !
За какво ...
Не мерси ! ... да ме манипулират ...
Обаче не им дреме, те си имат новината, пък последствията от нея, да си ги носим ние и да си пишем ...
Отдавна не гледам ТВ, новини или каквото и да е, но случвайки се да погледна, срещам само много неадекватност,неграмотност и лъжи !
За какво ...
Не мерси ! ... да ме манипулират ...

Много като тебе вече плакаха ...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Ronka написа:...неграмотност...
днес засичам репортаж за жегите в Испания и някой олигофрен е решил, че Испания се намира на Апенините

На държавна работа е така... 

virtue and tranquillity
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Да вземем да им пратим тази тема та да разберат хората как им се смеят.... но ме съмнява да си губят времето да четат 3-4 страници при положение че не са си мръднали и пръста да разберат какво е това дрифт, какво правят хората на Бояна и т.н.
Абе пратете им темата та да вземат да се застрелят всичките..... представете си и в другите репортажи с които не сме запознати по-навътре с нещата как се излагат и какви глупости говорят 

- straight six power
- кандидат ентусиаст
-
Няма за какво да им се сърдим. БТВ и Нова направиха първи репортажи за "гонките" ( а кои гонки само те си знаят) и БНТ за да не останат по-назад трябваше и те да направят репортаж.
Не. Според мен дори и той не е бил нощна смяна и не е бил на околовръсното, щом ми говори за най-бърза обиколка. Написал си е репортажа до 15:00ч, снимал се е до някоя патрулка предишната вечер и си е бил камшиците като всеки друг държавен служител. Те редактори нямат да видят какви глупости репортерите им пишат, ти за вечерна смяна ми говориш. На такъв репортаж няма какво да се сърдим, можем само да се смеем. Всъщност се сетих, че ние им плащаме заплатите - и взех, че и аз се разсърдих.DrivinGGoD написа: сигурно е единствения, който работи късно вечер и отразява всичко - от пожари, през автомобилни там работи, до изгубени домашни любимци... и приготвя сутрешното кафе за дневните екипи на телевизията...
"Жена и кола не въртят ли заднаца - не ми ги хвали!"
тоя репортаж си е за
http://www.gospodari.com/signal
http://www.gospodari.com/signal
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
какво по-жалко от неграмотни журналисти от национална "медия" 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Поне да имаха някаква елементарна обща култура в тези медии, срамота. Зора им е само да скалъпят някаква измислена сензация, така че някой да ги гледа, ако им се направи забележка за меко казано неточностите-се хващат за любимия динозавър, че у нас имало свобода на словото, т.е. могат да си говорят каквото им е кеф. Ама то било невярно, неточно, изопачено-
Това нашето ако е журналистика- ставам трамвай.

Никой не мое ма връне на селу!
драфт си го има като понятие.. моля моля... 
не знам на български какво му се вика но това е като се състезавате (на писта) и седиш на завет зад някой и го чакаш да направи грешка и да го минеш защото въздушното съпротивление ти е малко и ти прави колата по-мощна. разбира се ако прекалиш може и да прегрееш...
велосипедистите като се състезават го имат същия момент- един цепи въздуха другите зад него седят на завет и пазят сили...

не знам на български какво му се вика но това е като се състезавате (на писта) и седиш на завет зад някой и го чакаш да направи грешка и да го минеш защото въздушното съпротивление ти е малко и ти прави колата по-мощна. разбира се ако прекалиш може и да прегрееш...
велосипедистите като се състезават го имат същия момент- един цепи въздуха другите зад него седят на завет и пазят сили...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила