БИОМЕТ-мнения?
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Re: БИОМЕТ-мнения?
пич скачай на темсите на на етап адресс и си свиркай...за мен това са рейсовете които возят на комфортно заедно със старите мицубишита...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- bojanski
- Потребител
-
- Кара: Гаджето си да готви...
- Мечтае да кара: ///М3
Е то свърши още преди да пусна темата...бях си купил вече 2 дву-посочни билета (за мен и за гаджето)Просто питах какво да очаквам от пътуването.С влак,това тудуп-тудуп не ми се слуша...
, а и то почнаха 70% от влаковете да не стигат до крайната си точка (поради пожар,проблем в релсите,пияни чичовци и т.н.), а и комфорта във влака нещо не ми е на 6

Speed?

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Ама стана ебати разискването.
Пич, удари нещо алкохолно един два пъти преди тръгване и ще ти е все едно с какво ще се возиш. Какви лаптопи, какви музики....

- bojanski
- Потребител
-
То тва и ще стане ама като изтрезнея след 1 час!?! "А!Бум в рейс съм!?Какво!?!Нищо зле ми е...
"

Speed?

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
bojanski написа:Е то свърши още преди да пусна темата...бях си купил вече 2 дву-посочни билета (за мен и за гаджето)Просто питах какво да очаквам от пътуването.С влак,това тудуп-тудуп не ми се слуша...![]()
![]()
, а и то почнаха 70% от влаковете да не стигат до крайната си точка (поради пожар,проблем в релсите,пияни чичовци и т.н.), а и комфорта във влака нещо не ми е на 6
![]()
пак си уцелил свястна фирма, има и тежки случаи... Влаковете дето не стигат не ги гледай, идея си нямаш колко автобуса не си стигат крайните точки... А за комфорта на автобуса ще те питам като се върнеш в София- много е комфортно да си закован 6 часа на една седалка и да спреш за 15мин. в Търново на една мизерна спирка

Аз лично автобус ползвам само когато се налага, че са по-бързи от влаковете- ако времето не ми е проблем си хващам влака 1-ва класа и си гледам кефа...
ukelichko написа:Ама стана ебати разискването.![]()
Пич, удари нещо алкохолно един два пъти преди тръгване и ще ти е все едно с какво ще се возиш. Какви лаптопи, какви музики....
бате не става
трябва като ида до варня да се кача на колата и да пътувам за софя
No bling at the Ring
- bojanski
- Потребител
-
А в рейсовете на тая фирма има ли тоалетна няква?
,че то понякога си е спешно... 

Speed?

- bojanski
- Потребител
-
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Ти все едно до Ванкувър ще пътуваш,а не до Варна
Цяла тема при положение,че и билети си имаш от преди това 

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Що не тръгна на стоп,щом си с гаджето,скатаваш се в храстите тя стопира някои и ти изкачаш.
Щеше да пътуваш перфектно,щеше да стигнеш по-бързо и в крайна сметка,и история ще напишеш като стигнеш.
Щеше да пътуваш перфектно,щеше да стигнеш по-бързо и в крайна сметка,и история ще напишеш като стигнеш.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- bojanski
- Потребител
-
Vra4anin написа:Всички автобуси над 50 места имат толаетни, дори от края на 70-те са така, друг е въпроса, че те не се ползват по принцип (явно, собствениците на автобусите ги мързи да ги обслужват и се казва, да не се ползват).
Умирам от кеф като нещо го има като екстра,но не може да се ползва...това е като лаптоп без Wi-Fi..

A за пътуването на стоп съм доста предубеден..не смея да се кача при някакъв човек,независимо дали изглежда мил,добре държащ се и т.н. Рядко се доверявам на шофьори които не познавам (изключение прави шофьора в моя случай (на рейса),защото все пак е лицензиран професионалист,разбира се това не гарантира даденото пътуване и не го прави напълно безопасно)
Speed?

- Pr0gI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G11/F26
За София-Варна и обратно най-добре да се пътува с Биомет. Така като ги гледам са с най-нови автобуси не съм чул някой да се оплаква от шофьорите им. Преди месец пътувах а преди това тази година се е случвало да пътувам - пътува се удобно. Лошото е че тия 6 часа и нещо колкото и да ти е удобно като стоиш на едно място не е приятно. Пускат филмчета до сега не се е случило да са еднакви, климатика си работи ако стане много студено го спират за малко. Общо взето съвсем нормално се пътува.
- bojanski
- Потребител
-
аз направих пътуването..
автобуса беше скания иризар, някъде на 2-3 години, не беше нова
като цяло е запазен, но е доста спартански, поне според моите очаквания
преди година пътувах до хунгароринг с един неоплан на 15 години, които имаше 10 пъти повече екстри
пътуването до варна е 6.30 с 15 минути спиране във велико търново
това, което казаха колегите, че не спирал по паланки и селца, не е вярно, всеки които си приготви чантичката и пита шофьора му спират я на някои разклон, я на бензиностанция..
тесничък е самия рейс, аз извадих късмет, че моя другар по седалка слезе на велико търново и се разположих на двете, нямаше да издържа иначе..
абе, не си струва пичове, на връщане като бях с кола дълго обмислях цялата система.. накрая даже ми се стори, че излиза и скъпо, когато си сам
реално билета е 30 кинта, а аз за 70 лв. бензин взех цялото разстояние, т.е. ако накачунтиш 3ма човека е по-евтино с кола, от колкото с рейса..
преди година пътувах до хунгароринг с един неоплан на 15 години, които имаше 10 пъти повече екстри
това, което казаха колегите, че не спирал по паланки и селца, не е вярно, всеки които си приготви чантичката и пита шофьора му спират я на някои разклон, я на бензиностанция..
тесничък е самия рейс, аз извадих късмет, че моя другар по седалка слезе на велико търново и се разположих на двете, нямаше да издържа иначе..
абе, не си струва пичове, на връщане като бях с кола дълго обмислях цялата система.. накрая даже ми се стори, че излиза и скъпо, когато си сам
реално билета е 30 кинта, а аз за 70 лв. бензин взех цялото разстояние, т.е. ако накачунтиш 3ма човека е по-евтино с кола, от колкото с рейса..
No bling at the Ring
- bojanski
- Потребител
-
BadAngel написа:аз направих пътуването..
Благодаря ти за мнението BadAngel

Speed?

70 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5