Дрехи онлайн?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Дрехи онлайн?

Мнение от jordanov » 24 Фев 2013, 20:35

Съжелявам, че изравям толкова стара тема, но ми се струва по-уместно отколкото да отварям нова.
Та искам да си взема маратонки от спортсдайрект, но единственото което ме притеснява е това дали ще си нацеля номера. Цените са направо приказни. Нося 41 номер и според данните в сайта им трябва 41 номер отговаря на UK 7, US 7.5. До тук добре, но в момента също нося Адидас, които са 41 номер, но вътре на етикетчето пише UK 7 1/2, US 8. Тия дни ще отсоча до някой мол да си сверя часовника относно номерацията.
Гледам доста хора са пазарували чипици от спортсдайрект, и искам да попитам има ли често проблеми с размерите или всичко е нормално?

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 24 Фев 2013, 22:50

има много проблеми с тея размери, на сайта въобще не им гледай сайз чарта, той е един за всички марки. най-добре е както го мислиш, в магазин на съответната марка тук, да пробваш и после поръчваш

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Фев 2013, 10:27

Отиваш в някой магазин тука в България,ако може да намериш подобна марка,пробвай номера дето ти става и после съответният номер си поръчваш.
Вчера си купих обувки Merrell,американска марка,зимни,изключително качествена кожа...абе уникални,пробвах номер 42,какъвто нося и ми бяха толкова тесни че...пробвах номер ...44 и ми станаха точно,смятай какво щеше да се получи ако си ги бях поръчал от сайт.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 25 Фев 2013, 11:21

Да колега, най-добре е да отидеш до магазина да ги пробваш и след това да поръчаш. Аз съм поръчвал към 3-4 пъти и никога не съм ходил до магазин да пробвам, винаги е било на късмет и до сега не ми е изневерил. Само един Lonsdale ми бяха яко тясни и ми баха мамата на краката, ма ги разтъпках у нас 1 седмица и заспаха
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 25 Фев 2013, 11:23

@йорданов, виж сега кво става - тези дни ще поръчвам един анцуНг за сватба (както му викат перничани) от спортсдайрект. имам един френд, горе долу с моя ръст, дето има 2 подобни (за адидас става въпрос). питам го, я виж на етикета какъв размер е даден да се ориентирам.
той гледа и ми казва - единият е M, другият XXL :shock: .
- как така, бе мен?
- единият (който е М) съм си го купувал от хамбург, другият от смолян. което ме навежда на мисълта, че единият от 2та е менте.
и не е този, дето младежът си е взел от германия ;)
така че да ходиш да мериш по магазините си е бая относителна работа. в различните части на китай различни етикети им слагат :mhihi:
тука има куп чартове за размери.... и половината се разминават. аз идвам някъде между L и XL. амиии, прекръствам се и поръчвам някой и квото стане (след някоя седмица най-много да се появи анцуНг за сватба в раздел купува-продава)

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 25 Фев 2013, 12:48

Онзи ден си купих гуменки от sportsdirect, 37 номер и то от някаква детска колекция, а по принцип нося 38. Така че ако ще купуваш от английския sportsdirect много внимавай с номерата на обувките, защото английските никога не си отговарят.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Фев 2013, 12:51

Адидас имат различна номерация от повечето др марки. Аз нося 1 или 1.5 по-голям но ер от Адидас за разлика от другите.

Спортсдирект продават някакви 2-3 качество боклуци. Стават за спорт ама за носене не бих ги ползвал. Имам над 20 различни дрехи и всички до една са с някакъв дефект.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 25 Фев 2013, 17:53

Абе аз ходя директно в магазина и пробвам по 30мин докато ми стане нещо вие по нета поръчвате....Направо ви завиждам. Там няма чифт с чифт да си пасват на номерата :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 25 Фев 2013, 17:57

От SD повечето стоки са тотална щета както казва Иво, а повечето има намаления са изкуствено създадени и нереални. Пример за това са шитните на Lonsdale.

Колкото до обувките на Адидас, Lee Cooper и Lonsdale, от всички изброени ми става идеално УК 9.
Само на Каримора си взех 10ка заради по-дебелите чорапи.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Потребител
Аватар
Кара: Хонда F20:)
Мечтае да кара: 750IL

Мнение от AshesS » 27 Фев 2013, 11:32

На Nike, маратонки, кецове, боти и т.н. всички номера се свеждат до един. Ако примерно носите 43(както съм аз), номера на всичко е 8 или 8.5. На Адидас и Пума, се различават спрямо модела и вида "обувка". Всички останали марки съм с L размер, на Nike, анораците, горнищата с цип и вълнените(sweat pants) долнища са M. Другите долнища(woven pants) са L. Тениски, винаги си поръчвам L. Нормално си купувам якета XL, на Nike, винаги L. Някой, ако има още въпроси на лични. Инфото е за sportdirect.

Потребител
Аватар
Кара: BMW 528i e39
Мечтае да кара: BMW M5 E34, BMW M3 E30, BMW M6 E24
Детайли за колата: ///Много Бяга... изр0дскУ e39 m52b28 ПоуЪр ;]] бмв-простаци.цоп

Мнение от Motorsport Technik » 08 Дек 2013, 9:42

Колеги извинете за off-topic-а ,но в тоя форум имаше всякакви дрехи на BMW тениски,ризи,блузи,якета.... ако някой може да ми помогне да я намера ще съм много благодарен. :wave: :ok: :bowdown: :driving:
[Oo=[][]=oO] Конете напряга на завоя заляга задницата бяга към мантинелата посяга.

Потребител
Аватар
Кара: BMW 528i e39
Мечтае да кара: BMW M5 E34, BMW M3 E30, BMW M6 E24
Детайли за колата: ///Много Бяга... изр0дскУ e39 m52b28 ПоуЪр ;]] бмв-простаци.цоп

Мнение от Motorsport Technik » 08 Дек 2013, 9:59

Оп намерих я колеги :) http://bmwpower-bg.net/products/index/promo
[Oo=[][]=oO] Конете напряга на завоя заляга задницата бяга към мантинелата посяга.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 08 Дек 2013, 10:34

Аз пък си пазарувам от SD вече няколко години,в бг магазин не съм стъпвал не помня от кога и до тоя момент дреха с дефект не ми е идвала :dunno:
Що се отнася до размерите на обувките,проблеми не съм имал - като марки от там съм взимал Адидас,найк и Лондейл.Нося 43 номер -на адидаса ми отгваря идеално 9-ти а за найковете винаги съм ги взимал 10 и винаги са биле точни.Взимах си и кецове на end 1 също ми отговаря 10-ти номер.
Иначе съм имал проблем само веднъж със един суитчер,взех го медиум и ми дойде доста малък.На тукашното М там ми отговаря Л
А като говорим и за качество аз мога да се оплача само от еверласт.Но пък на тях и цените им са такива така че ....
И аз искам да попитам нещо тъй като в SD няма Еър Джордан а моите приятели които ми носиха от САЩ вече няма как , искам да попитам имали някой който си поръчва на тая марка - от къде и дали е доволен?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 08 Дек 2013, 13:57

Binev_OuT написа:Аз пък си пазарувам от SD вече няколко години,в бг магазин не съм стъпвал не помня от кога и до тоя момент дреха с дефект не ми е идвала :dunno:
Що се отнася до размерите на обувките,проблеми не съм имал - като марки от там съм взимал Адидас,найк и Лондейл.Нося 43 номер -на адидаса ми отгваря идеално 9-ти а за найковете винаги съм ги взимал 10 и винаги са биле точни.Взимах си и кецове на end 1 също ми отговаря 10-ти номер.
Иначе съм имал проблем само веднъж със един суитчер,взех го медиум и ми дойде доста малък.На тукашното М там ми отговаря Л
А като говорим и за качество аз мога да се оплача само от еверласт.Но пък на тях и цените им са такива така че ....
И аз искам да попитам нещо тъй като в SD няма Еър Джордан а моите приятели които ми носиха от САЩ вече няма как , искам да попитам имали някой който си поръчва на тая марка - от къде и дали е доволен?

http://www.kickz.com/de/catalog/search? ... hPrice=250

http://www.hoodboyz.de/?keywords=jordan&prllset=200

от хуудбойс поръчвам често , с пейпал и нямам до сега проблеми , от кикз не съм но знам че и там са точни :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 08 Дек 2013, 22:33

Binev_OuT написа:Аз пък си пазарувам от SD вече няколко години,в бг магазин не съм стъпвал не помня от кога и до тоя момент дреха с дефект не ми е идвала :dunno:

Баси честно ти завиждам......ходил съм над 100 пъти в тъпите им магазини и веднъж не мога да уцеля маратонка дето да ми става и да си отговаря на номера !!!! Жената и тя същата работа.......как ги поръчвате и ви стават не знам....Честно ви завиждам. Друга е темата че там нещата са 2_ро и 3_то качество.......ама за тия пари толкова.........хубавата стока е в други магазини и струва пари !!
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата