“Не гласувам!” - това не е повод за гордост

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: “Не гласувам!” - това не е повод за гордост

Мнение от acho.rs » 28 Сеп 2011, 13:09

bum_bum написа:Добре де, да речем, че не съм гласувал за комунистите, че да не дойде Доган и съм гласувал за Бойко. И кво стана? И тоя се насра и ония щяха да се насерат. Какво променям като гласувам за човек, който не се знае колко е крадлив за да не дойде друг, който също не се знае колко е крадлив?
20 години опити не ви ли стигнаха? Единствения начин е да се реализира избирателна активност нещо от рода на 10%, да се разшуми из целия свят, да се види, че в тая страна нещо става и да се тръгне към нещо по-добро.
Не, че някога ще сме богата и просперираща държава. Това никога няма да стане. Квото и да си говорим България никога няма да е Швейцария на Балканите, който и ще президент и премиер да дойде.

Възможно единствено ако дойде на валст някоя дикатутра и по невроятна случайност този диктат има акъл и желание да направи нещо за държавата . Справка - Стефан Стамболов :roll:
Българите сме малко като някое арабско или чеченски племе - не сме дорасли за демокрация ...
И пак да кажа -да,ще гласувам , защото и да не гласувам , вота ми пак се разпределя , а не искам прегърбрени бабки "партиики",неграмотни цигани и турци(от Турция) да определят вота , както става последните години .

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Сеп 2011, 13:16

bum_bum написа:Бах, се едно говоря на стената. НЕ искам никой от кандидатите да има власт. Как да гласувам?

Ми да те издигнем теб тогава! :winky:
Или жена ти, или комшията, или който и да е :idea:
Ма верно по-лесно е да се оплакваш (то отвътре идва некак си) отколкото да гласуваш (за това се иска малко напрягане)...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 28 Сеп 2011, 13:34

Аз не се оплаквам, живея си добре :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Сеп 2011, 13:48

bum_bum написа:Аз не се оплаквам, живея си добре :dunno:

Ние сме данъчни - ревизия!...
:lol: :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 28 Сеп 2011, 13:52

Плащам всичко, 6 цифрена сума на година отива да хранят мангалите за мое здраве.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 28 Сеп 2011, 15:49

bum_bum написа:Плащам всичко, 6 цифрена сума на година отива да хранят мангалите за мое здраве.

еми щом ти е кеф да плащаш данъци, които отиват при айшето за 10-тото й дете дото се въргаля в сметището и за мъжа й дето е безработен щото не иска да работи, в същото време не гласуваш и само критикуваш - евала. Мисля че имаше диагноза за такова състояние, ама не се сещам каква беше. Ще погледна учебника и ще едит-на поста ;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 28 Сеп 2011, 16:05

....
Последна промяна Nukem на 28 Сеп 2011, 23:13, променена общо 1 път
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Сеп 2011, 18:36

Mario Pankov написа:За да се промени нещо, възможността е само една единствена и това е гражданска война - да се разруши всичко, да се премахнат криминалните структури, политици и бивши агенти и да се изгради едно съвсем ново общество и държава. Това ще наложи и промяна в мисленето на хората и желание да се развият и допринесат за новото общество.

Ех, колега, колега... Голям човек, пък още вярваш в дядо Коледа, както се казваше в оня виц :mhihi:

Не, бе, сериозно - замисли се - след гражданска война, дори да приемем, че всичко ще е цветя и рози, а не руини, и дори всичко да е равно и честно разпределено между хората - мислиш ли сериозно, че това ще продължи вечно? Разбира се, че не! Мързеливото няма да работи и ще си продаде земята на работливото (или ще му бъде открадната от крадливото и т.н.) - и в крайна сметка пак ще стигнем до сегашното положение, което винаги е смесица от черно и бяло (т.е. хубаво и лошо).

Абсолютна справедливост, колега, има само на оня свят!
Абсолютната справедливост в нашето общество (и всички останали земни такива) се нарича УТОПИЯ.
Затова аз винаги апелирам да се търси максималната справедливост, маскимално доброто, максимума от всичко - без да се отчайваме, че неизбежно ще има и по нещо лошо.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 28 Сеп 2011, 22:39

И ква гордост е , че гласуваш за кой?? Светльо :mhihi:

И тия данъци дето ги плащате болшинството, ми нали бачкаш в тая държава ше плащаш, ако не, бегай на вън и бачкай, и не плащай, и вкарвай пари в държавата не само да се праиш, че работиш... некои слагат сирена за 8 4аса :mhihi:, ама за 300лв на месец толко.

Некой в другата тема, плачеше, как убили пътносто строителство /ББ/, ти добре ли си :kuku: ..

Бе секи в мозък...тук некой каже нещо и 30 маймуни казват ка трае да бъде точно :mhihi:

Малко объркано стана, ама верно за кво да гласуваш, за кой???

п.п. Ся нема как президента да ми е Хасан, така че нема срещу кого да гласувам. Все тая дали не или да.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 28 Сеп 2011, 22:54

...
Последна промяна Nukem на 28 Сеп 2011, 23:12, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 28 Сеп 2011, 23:01

Що бе ти кви строеше при станишката :lol: , и кво по точно строеше..
Щото ние дето не сме ти от бранша праиме път 8км, с чакъл , за 2 седмици... И минават по 60т машини и не е мръднал, може да го видиш даже над Кнежа до Ставерци...и е в нивите :wave: .

Ма тогава са ти плащали, за нищо, и си се кефил, шефа ти после е умрел и некой друг се е насадил и ся, убиха ни.... :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 28 Сеп 2011, 23:11

Кво ли се хабя, прав си признавам, сипвайте си чакъла, може и първата магистрала от трошен камък да направите /на народно му "чакъл"/ трия си мненията и приключвам с темата!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 28 Сеп 2011, 23:17

Нали си инженера, кой път не ти е мръднал, щото аз знам пътища от преди и бързо мърда, на ББ са му нови и нема как да кажа, ама все пак ти плюеш по нещо дето не си го видял още.....

Все тая де аз няма да гласувам щото няма за кво, президент пътища не прави /той кво ли и прави/, за София е ясно...Печата за квото и да било по мащабно се бие предварително...така, че ако е нов/кмет/ най-много да плаче само.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 28 Сеп 2011, 23:25

Не си прав, имам колеги на Тракия никой не крие че строят с пепел, наскоро бях на новата ЖП линия която строй Асталди от Пловдив до Димитровград, знаеш ли че всичките водостоци са вкопани от двете страни?????? и не са виновни италянците а българските измислени проекти фалшиви, айде да разясня какво е вкопан от двете страни водосток, значи от едната страна влиза водата прекарва се под насипа от другата страна и там наште хубосници дали една кота под нивото на терена, и какво става водата минава от едната страна на насипа и излиза от другата обаче там тръбата е по ниско от терена ==== на блато! А сега 25 водостока === 25 блата, сега какво ще стане след 2 зими, няма ли да се копрометира насипа???? Мога да пиша до утре ама няма смисъл, щото е лесно да се гледа по-новините ама като си в нещата е по-друго!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 28 Сеп 2011, 23:36

Само, честно ми кажи, ако бачкаше там, щеше ли да говориш, че са ублили пътното строителство...и кво общо има с президентски избори....
Смисъл, че всеки си казва некви болежки, и кво му е криво, и да гласува или не, и то точно сега все тая....

п.п. Тия офроуд магистрали пак ше си ги има :D , щото пари няма :mhihi: ..А па тия около Враца и Враца кво да кажат :mhihi:......да си мислят за кмета ли, ше оправи циганите ли кво ли :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата