Неделно тъп въпрос - куче или котка ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Куче или котка ?

Куче
63
64%
Котка
35
36%

Общо гласове : 98
Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Re: Неделно тъп въпрос - куче или котка ?

Мнение от Hito » 06 Окт 2011, 7:13

uCnaHeTcA написа:Ооо, Мопс да не виждам :mhihi: Комшийката долу има такова... Комшиите де ( :mhihi: )... Е няма толко' зло и непослушно куче :kuku: ...

Ти пък :shock: :shock: :shock:
Мопса да е зъл???????
Сподели моля те какво му е толкова злото....,че преди време исках да взимам лабрадор,но като се замислих .....май щях само да го мъча в апартамента :(
Ся съм се насочил към мопс.
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Compakt 323 i

Мнение от stoevro » 06 Окт 2011, 10:44

Колега, имам мопс! Ако я видиш на живо, едва ли ще си тръгнеш със същото мнение относно тази порода. По- мила животинка не съм виждал,единствения недостатък е ,че понякога докато спим, жената казва ,че хъркаме като дъскорезници в тон :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
В Света има само три букви за автомобил: B M W
Изображение

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 06 Окт 2011, 11:22

Препоръчвам ти Джак РъселТериер,на 100% ти гарантирам,че няма да ти е скучно :bowdown: .Едно куче колкото е по малко толкова по малко яде :yes: ,а Ротвайлера брат ми има такъв дзвер и яде колкото прасе,а мойта "Чара"/имам снимки в темата на домашните любимци/какво го прави-бедна ти е фантазията.Който има Джак Ръсел ще ми потвърди думите :mhihi:.А затова дали мирише може да заповядаш сам да се увериш освен на наще парфюми дали мирише на нещо друго,но ако не полагаш грижи за любимеца си няма да има положителен ефект :yes:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 09 Окт 2011, 1:53

Nikito_nn написа:Тва котката ми е много нагло същество. Направо като ги гледам какви са ми....и ми идва да ги ритам :mhihi: .

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
+1
И аз обичам да карам котките да правят задно и предно салто- зависи на къде ги ритна :mhihi:
Като се вземе предвид, че котките са същества, които не са опитомявани от човека, а сами са се "присламчили", значи са гадни, долни, използващи бълхарници! Те не подлежат на дресировка - не може да я накараш да гони пръчката, не можеш да я накараш да играе футбол, да тича с теб докато си правиш джогинг.
Come on Вальо! Котката е женски атрибут...

П.С.: Какво ти става, първо Голф, сега и котка :kuku: :mhihi: ;)

Предишна

Назад към Извън Темата