некоректна застрахователна компания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Re: некоректна застрахователна компания

Мнение от PIONEER » 30 Ное 2011, 17:46

И аз ги чакам тия от ЛевИнс да ми изплатят тотал щета от ГО ама да ги видим...Сега началото на декември трябва да стане това и да видим каква пара ще платят.Обаче тъпите чички ме наиграха мене.Колата беше ударена наистина кофти-не е като да нямаше работа по нея,но като цяло подлежеше на ремонт.Изписаха 1-2 щети,които не бяха от катастрофата,а останалите ги преувеличиха.Примерно за капак/калник има 3 степени.Капака го писаха 3та,подкалника и него,а според мен не бяха толкова увредени.Ама щот не ми се е налагало досега и си викам "ко пък нека изпишат повечко неща барем ми стигнат парите да я направя" и в един момент като приключиха там,подписи едно друго и ми викат "ми тя колата е стара оценката й ще е ниска и тия неща дето ги написахме май ще надминат оценката на автомобила"...а преди туй ми викаха "провери и за най-малката щета да ти я изпишем и платим".Въобще долни педераси са всички.С българска компания още повече завършваща на -ИНС вземане даване няма да имам повече.Да си ги наврат промоционалните цени,безплатни прегледи и талони за бензин в г*за.Ако колицата ви е по-стара и си държите на това да си я направите внимавайте да не ви забъркат в тотал щета,че после пускането в движение през Технотест е 200 левово преминаване през ада :evil:
Онзи ден на новата колица сключих с някаква кипърска Олимпик.Дано са коректни,но и най-вече да не ми се налага да я ползвам :)
Моя случай е за ГО,защото каското за мен е една голяма измама.Винаги съм се оправял сам и сега щеше да стане така ако тия нещастници ми бяха обяснили по-добре как седят нещата ама защо ли и аз си повярвах,че малко от малко сме станали хора... :dunno: :dummy:
Изображение
8.32

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 30 Ное 2011, 18:33

Понеже се занимавам със застраховане да кажа от опит- кола под 4 бона по оценка файда от каско няма! Плащаш 200-300кинта премия, освен това при всяка щета след първата, примерно имал си преден калник за 2ра степен- получаваш 250лв обезщетение, оттам нататък се правят едни редукций на обезщетенията, понеже при първата щета е надвишена сумата на внесената премия и при следващи щети, ти плащат стинки да пиеш водичка от чешмата. Да не говорим за увехтяването на детайли изписани за смяна и тн......... Отделно- нямаш право на ремонт в доверен сервиз, както и да представяш фактури за ремонт в избран от теб сервиз, единствено се изплащат обезщетения по експертна оценка на компанията. Едиствена утеха, ако мога така да го кажа, е че при тотална щета или пожар ще вземеш едни 2-2500 и няма да си хептен капо, всичко друго е жив т*шак. И още нещо- сичко що завършва на ИНС, както написа по-горе колегата, далече от него! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E24 633CSi
Детайли за колата: BMW Burgundrot-metalic

Мнение от dechi » 30 Ное 2011, 23:33

И аз имах проблеми с БУЛ Инс. Тъста блъсна Опел Корсата на жената. Голям зор да я вкарат в техен сервиз. Изчакахме оценката и като я продадохме ударена - получи се добра крайна сума. Иначе -агентът дойде -оглед на място на ПТП, протокол от КАТ, писане, снимки и още четири месеца писане. Накрая платиха. Бягайте далече от тях. Правят и невъзможното за да не плащат. То истината е, че и много измами правят , но масовите клиенти не са измамници.
Мъжките копелета карат черни БМВ-та. Чарлс Буковски

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 01 Дек 2011, 0:31

При всеки явно е различно... Аз от Бул Инс съм доволен, от гледна точка, че за пукната броня ми изплатиха 207лв. преди 3 години.

Предишна

Назад към Извън Темата