Аленксандър Язов-alex_matrix!!
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
Re: Аленксандър Язов-alex_matrix!!
bum_bum написа::shock: аз също им дължа едни близо 5к и по тая причина там вече не стъпвам квото ще да става.
Какво се е случило ?

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
bum_bum написа::shock: ............Както са огладнели кой знае къв секс ме чака пристъпя ли границата.
даже няма да ти омачкат дрехите повярвай ми

Biogame написа:bum_bum написа::shock: ............Както са огладнели кой знае къв секс ме чака пристъпя ли границата.
даже няма да ти омачкат дрехите повярвай ми![]()
Аха,изобщо.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
както бях споменал в другата тема, едно е глоба, друго е да гледаш да си оправиш поломената икономика от обикновени хора. добре, че са банките там иначе досега да са си заминали от европейския няколко пъти...
GVT написа:не искам да се заяждам,но колегата не ми отговори на въпроса,и защо е платил глобата.Мисля,че е повече от глупаво да плащаш нещо което няма как да ти го вземат,или да стимулираш изпадаща чужда икономика....
Алекс си го е написал-задържали са и камиона и колата,което май не е "повече от глупава" причина да си плати глобата.

zzuzi написа:GVT написа:не искам да се заяждам,но колегата не ми отговори на въпроса,и защо е платил глобата.Мисля,че е повече от глупаво да плащаш нещо което няма как да ти го вземат,или да стимулираш изпадаща чужда икономика....
Алекс си го е написал-задържали са и камиона и колата,което май не е "повече от глупава" причина да си плати глобата.
Накараха ме да сваля колата на магистралата и да се движа на ход въпреки, че на няколко пъти се опитвах да обясня на полицая, че не мога нямам, валидна зелена карта нито колата ми е легална за улицата...съвсем спокойно можеха да застанат малко по надолу и пак да ни глобят...затова след 1 км спрях и започнах да звъня телефони да намеря някой където да вземат колата и да я оставим на съхранение в Солун...за щастие намерих там прибрахме и камиончето...иначе кой знае още какво ни бяха замислили полицаите...
От написаното не се разбира ,че са задържани.

- Diabolic Angel
- Потребител
-
GVT написа:Тука е и момента да попитам,защо аджеба БФАС организира кръг от национално състезание на писта Серес?
King of Europe, не of Bulgaria.. БФАС нямат и пръст в KOE. И не става въпрос за Серес, а за Крит.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
audi_bulgarian написа:bum_bum написа::shock: аз също им дължа едни близо 5к и по тая причина там вече не стъпвам квото ще да става.
Какво се е случило ?Дай малко повече инфо ...
Имах там имот и адвокатите се насраха и ми набиха едни 10к евро данъци заради разни правини неуредици с имота независещи от мен. 6 платих ама за останалите 4 и нещо им казах да се ебат.
Сега се съдим нещо с общината ама за близо 3 години делото още не е влязло в съда.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
GVT написа:Biogame написа:bum_bum написа::shock: ............Както са огладнели кой знае къв секс ме чака пристъпя ли границата.
даже няма да ти омачкат дрехите повярвай ми![]()
Аха,изобщо.![]()
не искам да се заяждам,но колегата не ми отговори на въпроса,и защо е платил глобата.Мисля,че е повече от глупаво да плащаш нещо което няма как да ти го вземат,или да стимулираш изпадаща чужда икономика.Тука е и момента да попитам,защо аджеба БФАС организира кръг от национално състезание на писта Серес?Някой постави ли проблемите пред тях и за евентуален бойкот на мероприятия в Гърция.А за там със сигурност ще имате проблеми,солунските полицаи пасти да ядат пред тия в Серес.Или па сме много богата държава да си плащаме два дена за чужда писта,отделно по 10 евро вход за кибици.
Просто тука си нямаме писта от такъв ранг .. или поне подобен ... да не мислиш, че на някой му се разправя с Гърците
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Diabolic Angel имам предвид 4 и 5 другия месец.Шаро,за съжаление си ужасно прав.
Но все пак да се навеждаме на тия помияри......Поне си намалиха цените за наем иначе се беха позабравили последните няколко години.Излишно е да коментирам колко голяма е нуждата от едно такова подобно съоръжение за автомобилния и мотоциклетния спорт в България.

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4