Аленксандър Язов-alex_matrix!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7

Re: Аленксандър Язов-alex_matrix!!

Мнение от audi_bulgarian » 18 Окт 2011, 14:04

bum_bum написа::shock: аз също им дължа едни близо 5к и по тая причина там вече не стъпвам квото ще да става.

Какво се е случило ? :paranoid: Дай малко повече инфо ... :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 18 Окт 2011, 15:52

bum_bum написа::shock: ............Както са огладнели кой знае къв секс ме чака пристъпя ли границата.

даже няма да ти омачкат дрехите повярвай ми :mhihi: :mhihi:
:driving: :dunno: :driving:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 18 Окт 2011, 16:28

Biogame написа:
bum_bum написа::shock: ............Както са огладнели кой знае къв секс ме чака пристъпя ли границата.

Аха,изобщо. :mhihi: :mhihi: не искам да се заяждам,но колегата не ми отговори на въпроса,и защо е платил глобата.Мисля,че е повече от глупаво да плащаш нещо което няма как да ти го вземат,или да стимулираш изпадаща чужда икономика.Тука е и момента да попитам,защо аджеба БФАС организира кръг от национално състезание на писта Серес?Някой постави ли проблемите пред тях и за евентуален бойкот на мероприятия в Гърция.А за там със сигурност ще имате проблеми,солунските полицаи пасти да ядат пред тия в Серес.Или па сме много богата държава да си плащаме два дена за чужда писта,отделно по 10 евро вход за кибици.
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 18 Окт 2011, 16:46

както бях споменал в другата тема, едно е глоба, друго е да гледаш да си оправиш поломената икономика от обикновени хора. добре, че са банките там иначе досега да са си заминали от европейския няколко пъти...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 18 Окт 2011, 18:19

GVT написа:не искам да се заяждам,но колегата не ми отговори на въпроса,и защо е платил глобата.Мисля,че е повече от глупаво да плащаш нещо което няма как да ти го вземат,или да стимулираш изпадаща чужда икономика....

Алекс си го е написал-задържали са и камиона и колата,което май не е "повече от глупава" причина да си плати глобата.
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 18 Окт 2011, 18:47

zzuzi написа:
GVT написа:не искам да се заяждам,но колегата не ми отговори на въпроса,и защо е платил глобата.Мисля,че е повече от глупаво да плащаш нещо което няма как да ти го вземат,или да стимулираш изпадаща чужда икономика....

Алекс си го е написал-задържали са и камиона и колата,което май не е "повече от глупава" причина да си плати глобата.

Накараха ме да сваля колата на магистралата и да се движа на ход въпреки, че на няколко пъти се опитвах да обясня на полицая, че не мога нямам, валидна зелена карта нито колата ми е легална за улицата...съвсем спокойно можеха да застанат малко по надолу и пак да ни глобят...затова след 1 км спрях и започнах да звъня телефони да намеря някой където да вземат колата и да я оставим на съхранение в Солун...за щастие намерих там прибрахме и камиончето...иначе кой знае още какво ни бяха замислили полицаите...

От написаното не се разбира ,че са задържани.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Diabolic Angel » 18 Окт 2011, 18:50

GVT написа:Тука е и момента да попитам,защо аджеба БФАС организира кръг от национално състезание на писта Серес?

King of Europe, не of Bulgaria.. БФАС нямат и пръст в KOE. И не става въпрос за Серес, а за Крит.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Окт 2011, 19:34

audi_bulgarian написа:
bum_bum написа::shock: аз също им дължа едни близо 5к и по тая причина там вече не стъпвам квото ще да става.

Какво се е случило ? :paranoid: Дай малко повече инфо ... :confused:

Имах там имот и адвокатите се насраха и ми набиха едни 10к евро данъци заради разни правини неуредици с имота независещи от мен. 6 платих ама за останалите 4 и нещо им казах да се ебат.
Сега се съдим нещо с общината ама за близо 3 години делото още не е влязло в съда.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 18 Окт 2011, 23:39

GVT написа:
Biogame написа:

Аха,изобщо. :mhihi: :mhihi: не искам да се заяждам,но колегата не ми отговори на въпроса,и защо е платил глобата.Мисля,че е повече от глупаво да плащаш нещо което няма как да ти го вземат,или да стимулираш изпадаща чужда икономика.Тука е и момента да попитам,защо аджеба БФАС организира кръг от национално състезание на писта Серес?Някой постави ли проблемите пред тях и за евентуален бойкот на мероприятия в Гърция.А за там със сигурност ще имате проблеми,солунските полицаи пасти да ядат пред тия в Серес.Или па сме много богата държава да си плащаме два дена за чужда писта,отделно по 10 евро вход за кибици.

Просто тука си нямаме писта от такъв ранг .. или поне подобен ... да не мислиш, че на някой му се разправя с Гърците
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 19 Окт 2011, 0:18

Diabolic Angel имам предвид 4 и 5 другия месец.Шаро,за съжаление си ужасно прав. :confused: Но все пак да се навеждаме на тия помияри......Поне си намалиха цените за наем иначе се беха позабравили последните няколко години.Излишно е да коментирам колко голяма е нуждата от едно такова подобно съоръжение за автомобилния и мотоциклетния спорт в България.
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 19 Окт 2011, 20:44

ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Предишна

Назад към Извън Темата