Android OS vs. Symbian

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Android OS vs. Symbian

Android
74
76%
Symbian
5
5%
WTF...
18
19%

Общо гласове : 97
старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Re: Android OS vs. Symbian

Мнение от bam-bam » 09 Ное 2011, 0:21

АКо е за нави - симбиан.
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 09 Ное 2011, 0:27

bam-bam написа:АКо е за нави - симбиан.

ти пък к'во разбираш- я се върни назад и виж предложенията за нави на Андроид :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 09 Ное 2011, 8:30

ms написа:
///peter написа:Ползвай Navitel и BGRoutingMap

май не си ме разбрал- под Андроид + Гармин аз разбирам Андроид + ОФРМ карта последна версия с работещи всички функции на картата, не ми дреме коя ще е програмата която ще работи с картата... както казах Гармин са далеч от най-добрата навигация като програма, но аз ползвам картата и тя е важна- менюто, шаренийки и други маловажни неща не са приоритет... Ако живея в една бяла държава Гармин ще е последното което ще ползвам...

ти лично сравнявал ли си BGRoutingMap с ОФРМ картата :?: щото аз съм и BGRoutingMap в предпоследната си версия даваше толкова грешки в позиционирането и рутирането (отделно, че покритието и е далеч от това на ОФРМ), че реално е безполезна, а и едва ли ще има голямо подобрение в последната- дори старите карти на Навтек за НокияМапс бяха по-точни и работеха по-добре... разбира се където имаха покритие на пътищата... а в момента последните карти на НокияМапс са на по-високо ниво от BGRoutingMap като покритие, като рутиране се справят доста добре (макар на места да прави дребни грешки), като имена на улици има дребни грешки (вместо "булевард" примерно пише "улица") и единственият проблем е предупреждаването за камери макар и за това да има чалъм и може да се направи ти свирка... Ама като говорим за безплатна карта НокияМапс в момента е повече от добре...

За навител от доста време има конвертирана ОФРМ 4,х карта- със сигурност беше версия преди 5.0, коя точно не ми се рови... Картата РАБОТИ безгрижно, има само един "дребен" проблем- не работи търсенето по адрес :mhihi: е к'во да я правя при това положение- как да и кажа да ме заведе до конкретен адрес :?:

Бате, на теб ти казах първо купи си някой от посочените телефони и тогава филосовствай :mhihi: Това, какво си чувал, че били много зле... заеби я тая работа, купи си, пробвай и после говори колко са зле иго, навител и тн. :roll:
Само некакви просперитети в тоя форум :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата