Доктор хонорис кауза Христо Стоичков - за или против?
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Доктор хонорис кауза Христо Стоичков - за или против?
jordanpar написа:http://www.youtube.com/watch?v=-2QRN8LPYAg
http://www.youtube.com/watch?v=evEnF3Ai-lQ
Този човек със селско-кирташки начин на говор и държане не може да е доктор,не може да е обществена фигура.
Футболистите да си ритат топката и да се усмихват в лачените си костюмчета при разни мероприятия, но да не си отварят устата. Видяхме кво направи и Перуката,и Плешивия,и Балъка и Боримира извън терена. Псевдомутреещи и големеещи на база само пари ритнитопковци не понасям.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Тя титлата се дава за заслуги... Защо пък не?!
Решил е да съдейства за изграждане на спортна зала и хората са му признателни.
Като футболист е постигнал много, но като човек
Повече се притеснявам да не му върне Бойко синята лампа
Решил е да съдейства за изграждане на спортна зала и хората са му признателни.
Като футболист е постигнал много, но като човек

Повече се притеснявам да не му върне Бойко синята лампа

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
saleen написа:Абе у нас и без това се раздават титли на килограм...що пък не...?! д-р "Камата" е излекувал доста отбори и то без упойка.
И доста майки

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ей, моралистите, колко от вас са завършили висше образование без пищови или пропуснати лекции, колко доктори и учители не знаят къде се намират...............
Прост е, но е направил и постигнал повече от други велики червени, като бате Серго, бате Жан, и други известни батки.
Ама вЕрно, що той ще е доктор, а аз не, тва е вечния въпрос у БГ-то.
ПП:Да не стане объркване, не съм му фен щот на времето, когато имаше футбол в България бях левскар, но тва далеч в миналия век.
Прост е, но е направил и постигнал повече от други велики червени, като бате Серго, бате Жан, и други известни батки.
Ама вЕрно, що той ще е доктор, а аз не, тва е вечния въпрос у БГ-то.
ПП:Да не стане объркване, не съм му фен щот на времето, когато имаше футбол в България бях левскар, но тва далеч в миналия век.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Мрънкачи, пуснете и 1 тема, трябва ли Алекс Фъргюсън и Боби Робсън да имат титлата Сър, при положение че са прости треньорчета
Всеки чужденец знае само Стоичков, като чуе България,
и вече Бербатов, който и в този форум пак е по-мразен от колкото обичан.

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Doberman_vas написа:Мрънкачи, пуснете и 1 тема, трябва ли Алекс Фъргюсън и Боби Робсън да имат титлата Сър, при положение че са прости треньорчета![]()
![]()
![]()
защо сравняваш благородническа титла и научно звание, пък било то и проформа и давано за заслуги?
Стоичков е алитерат и зверски прост човек и преди да дава интервюта на английски е редно да понаучи български - мен лично всеки път ме е СРАМ, когато го видя на екрана ...
и успехите му на терена нямат нищо общо в случая - или заради гола срещу германците да си го оставим да джитка със синя лампа из София, както се беше засилил преди време?
мине - не мине и разни спортисти се връзват с управляващата върхушка и започват да се изживяват като богове - айде стига, влезте малко в час ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Тия звания не значат нищо в България. Свидетели сме, как такива титли се раздават на килограм, което е ги обезмисля и принизява. По тоя случай се сещам за един виц.
В Президентството:
Една секретарка се кара на чистача: Абе какви са тия кашони тука в коридора бе?
А чистача: Докараха новите ордени "Стара планина" и нема де да ги сложим.
Великотърновския университет даде тази титла на другаря Путин, та на Христо Стоичков ли няма да дадат?
В Президентството:
Една секретарка се кара на чистача: Абе какви са тия кашони тука в коридора бе?
А чистача: Докараха новите ордени "Стара планина" и нема де да ги сложим.
Великотърновския университет даде тази титла на другаря Путин, та на Христо Стоичков ли няма да дадат?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
_galio_ написа:Doberman_vas написа:Мрънкачи, пуснете и 1 тема, трябва ли Алекс Фъргюсън и Боби Робсън да имат титлата Сър, при положение че са прости треньорчета![]()
![]()
![]()
мине - не мине и разни спортисти се връзват с управляващата върхушка и започват да се изживяват като богове - айде стига, влезте малко в час ...
КАжи честно, кой е прославил най-много българия, простите спортисти или управляващите - президенти министи все тая, "китните" ни курорти като банско, сл бряг, и меката на чалгата китен.
Извън б-я, ако не е спорта за бг знаят, че сме ония мургавите където крадат само, лошото че повечето боксьорчета са цигани ама съдба

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Doberman_vas написа:_galio_ написа:Doberman_vas написа:Мрънкачи, пуснете и 1 тема, трябва ли Алекс Фъргюсън и Боби Робсън да имат титлата Сър, при положение че са прости треньорчета![]()
![]()
![]()
КАжи честно, кой е прославил най-много българия, простите спортисти или управляващите - президенти министи все тая, "китните" ни курорти като банско, сл бряг, и меката на чалгата китен.
кАжи честно, какво общо има? с тая философия направихме премиер ББ и президент Плевнелиев ... хайде Стоичков да е следващия? и да наградим Боевски за подобряване външно-политичексите ни отношения с Бразилия?
успешен футболист и толкова, достатъчно категорично показа, че и за треньор не става ...
а имиджа на България го правим всички, когато излизаме навън, стига с тея соц-популизими "прославил България" - неземната си простотия е прославил само ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Тя България горката, щото има много добра слава по белия свят. И десет Христо Стоичковци не могат да измият представата за крадливо и корумпирано племе, която сме си изградили по белия свят. Нищо против спортните му успехи, но аз не мога да се оттърва от мисълта, че тази награда, е като на свинче звънче. Това не е завист или злоба. Не мисля че хора, с такъв вулгарен език и арогантно поведение, са достойни за такова отличие. А ако даването на тази награда, е обвързано с някакви други ангажименти, толкова по-зле.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Elesar74 написа:Тя България горката, щото има много добра слава по белия свят. И десет Христо Стоичковци не могат да измият представата за крадливо и корумпирано племе, която сме си изградили по белия свят. Нищо против спортните му успехи, но аз не мога да се оттърва от мисълта, че тази награда, е като на свинче звънче. Това не е завист или злоба. Не мисля че хора, с такъв вулгарен език и арогантно поведение, са достойни за такова отличие. А ако даването на тази награда, е обвързано с някакви други ангажименти, толкова по-зле.

@_galio_ +1

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
_galio_ написа:стига с тея соц-популизими "прославил България"

Още малко и ще почнат да го сравнятват Стоичков с Левски и Ботев. То бива вдетеняване и вживяване, ама чак толкоз. А в очите на хора като мен, които грам не се вълнуват от футбол е нелепо да се говори, че е прославил родината.
Никой не мое ма връне на селу!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
saleen написа:_galio_ написа:стига с тея соц-популизими "прославил България"
Още малко и ще почнат да го сравнятват Стоичков с Левски и Ботев. То бива вдетеняване и вживяване, ама чак толкоз. А в очите на хора като мен, които грам не се вълнуват от футбол е нелепо да се говори, че е прославил родината.
на вас двамата и да не ви харесва си е 100% вярно, че Стоичков прослави тая държава... Може трудно да вързва две приказки без да псува, може да е тъп футболист и друго да не умее да прави, може да има още много трески за дялане- и ги има, но заради него много народ чу името България и поне горе-долу разбра къде се намираме... Не че нямаме и други спортисти с постижения, но той е от малкото известни българи в колективен и много гледан спорт- колко чужденци знаят коя е една Стефка Костадинова

Не мога да разбера какъв кеф му прави на някой да казва на черното-бяло

мнмого хора не разбраха...
ицето прослави българия- може би не по начина по който ми се искаше ама "просяците не могат да избират" има един лаф...
проблема е че "доктор" е интелектуална титла. а при ицето такъв момент (интелектуален) няма. пребиваването му в чужбина го полира до някъде, но човека си остана просто момче на което си му личи отдалече. това не е обида- просто констатация. не зависи от него. нито от мене. нито от някой друг. човек не може да избяга от сянката си.
и така.
ицето прослави българия- може би не по начина по който ми се искаше ама "просяците не могат да избират" има един лаф...
проблема е че "доктор" е интелектуална титла. а при ицето такъв момент (интелектуален) няма. пребиваването му в чужбина го полира до някъде, но човека си остана просто момче на което си му личи отдалече. това не е обида- просто констатация. не зависи от него. нито от мене. нито от някой друг. човек не може да избяга от сянката си.
и така.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
alx написа:мнмого хора не разбраха...
и така.

67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5