Детските мечти...
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Re: Детските мечти...
Хах... Мечти ли казахте?
От малко преди първи клас съм отговарял на въпроса "какъв искаш да станеш като порастнеш" с простото "президент". Е, уча право и ме делят още 19 години от минималната възраст за един президент, още повече, че на терия мога да съм седмият президент - което ми е любимото число... Та, колеги, някой ден ще разчитам и на вас :-D
По повод колите - откакто съм проговорил, винаги съм казвал , че ще си купя бмв за пет лева . Е, сумата едва ли ще е такава, но.... Поне 18 години го чакам това бмв, трябва да стане - ама искам да е специално.
И сбъднатата мечта - кабрио. Винаги съм обожавал кабриолетите, и когато се сдобих с пежото.... Е, няма такъв кеф. Каквото и да не е наред, всякакви грижи - качвам се, свалям покрива.... И съм най-щастивия на света.
От малко преди първи клас съм отговарял на въпроса "какъв искаш да станеш като порастнеш" с простото "президент". Е, уча право и ме делят още 19 години от минималната възраст за един президент, още повече, че на терия мога да съм седмият президент - което ми е любимото число... Та, колеги, някой ден ще разчитам и на вас :-D
По повод колите - откакто съм проговорил, винаги съм казвал , че ще си купя бмв за пет лева . Е, сумата едва ли ще е такава, но.... Поне 18 години го чакам това бмв, трябва да стане - ама искам да е специално.
И сбъднатата мечта - кабрио. Винаги съм обожавал кабриолетите, и когато се сдобих с пежото.... Е, няма такъв кеф. Каквото и да не е наред, всякакви грижи - качвам се, свалям покрива.... И съм най-щастивия на света.
да бъда предприемач и благодарение на майка ми на 19 създадох 1-та си фирма за внос
ако съм жив и здрав мисля да сбъдна мечтата си да стана много заможен, но не за да си купя ферари или прочие, а просто така за кеф
и тази, която няма да сбъдна е да съм толкова заможен, че да имам фирма свързана с туризма, добива или експлорацията в космоса, задава се повторна ера на христофор колумб и човечеството го чакат невероятни октрития, най-заможните вече са се ориентирали. дори един предприемач в момента търси финансиране за да направят безпилотен кораб, който да каце на астероид с платинена жила на стойност 500млрд
имам мерак и на меган фокс, ама и тва няма да ме огрее 

ако съм жив и здрав мисля да сбъдна мечтата си да стана много заможен, но не за да си купя ферари или прочие, а просто така за кеф

и тази, която няма да сбъдна е да съм толкова заможен, че да имам фирма свързана с туризма, добива или експлорацията в космоса, задава се повторна ера на христофор колумб и човечеството го чакат невероятни октрития, най-заможните вече са се ориентирали. дори един предприемач в момента търси финансиране за да направят безпилотен кораб, който да каце на астероид с платинена жила на стойност 500млрд

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Досега всички сбъднах.. и следващите ще сбъдна 

Много като тебе вече плакаха ...
Като малка, мечтаех да стана принцеса на приказните фей и да правя чудеса,а като по-голяма дизайнер и модел.
Сега ме глезят като принцеса и съм на път да стана фотограф да заснемам чудесата на света.
Доволна от живота си себе си, като човек и прител!!!

Сега ме глезят като принцеса и съм на път да стана фотограф да заснемам чудесата на света.
Доволна от живота си себе си, като човек и прител!!!

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
flame написа:Ronka написа:Досега всички сбъднах.. и следващите ще сбъдна
Без една може би![]()
Значи не е толкова важна

Много като тебе вече плакаха ...
Ronka написа:flame написа:Ronka написа:Досега всички сбъднах.. и следващите ще сбъдна
Без една може би![]()
Значи не е толкова важна
Може би - пък може и никога да не разбереш

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Като малък имах мач бокс е 30 много ме кефеха, после забелязах на морето по кънпингите германициъе идваха с такива едни нови едни лъскави даже още помня пред една палатка две как седяха паркирани, е замалко да имам е 30 номинах първо през е 36
))
В средата на 90те започнаха да дават мотокрос, в същото време сузуки правиха прпмоция, ако събереш всичките модели мотори на сузики постнати в Труд или 24 часа не помня и ги изпратиш печелиш мотор сузуки. Събрах ги но все пред мен седеше вестника с картинките и все гледах кросовите мотори, а в това време преправях блакан 50 в ендуро
е 15г след този момент се сдобих с кросов мотор
))
Следвай мечтите си !!!

В средата на 90те започнаха да дават мотокрос, в същото време сузуки правиха прпмоция, ако събереш всичките модели мотори на сузики постнати в Труд или 24 часа не помня и ги изпратиш печелиш мотор сузуки. Събрах ги но все пред мен седеше вестника с картинките и все гледах кросовите мотори, а в това време преправях блакан 50 в ендуро

Следвай мечтите си !!!
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Охо, имах доста мечти като малък. Мечтаех да стана пожарникар, после стоматолог и най-накрая тираджия (то и сега е така за последното де
). Мечтаех да имам от онези коли на Burago, мащаб 1:18 бяха май, ама майка ми все ми купуваше от онези малките китайски трошки, дето приличат на всичко друго, но не и на марката, за която се водят. Мечтаех, също ,да имам "бегач" и когато ми купиха първия, въобще не го харесах - беше с едни грозни лъскави калници, фар и стоп с динамо и 12 светлоотразителя по спиците
. Още на другия ден го тунинговах и премахнах всичките ненужни неща и вечерта пак ги слагах + шамари
. Има и още много...

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4