Момчета помогнете ми с един любовен смс!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Re: Момчета помогнете ми с един любовен смс!

Мнение от kOnPuBkA » 28 Ное 2011, 11:29

иииииибаси романтиците у тоя форум :mhihi: :mhihi: :mhihi:

то не беха цветя, рози, смс-и, тълпи, канапи, пръстени, ебане... :mrgreen:

пп. определено не знаете, какво искат жените от вас.
пп2. са не ми казвайте, че и ние не знаем какво искаме, изтъркано е :winky:

пп3. По темата- или си изпуснал отдавна влака или никога не си бил на него, или на момичето верно му е писнало щом 7 години сте заедно...А иначе, не знам какви толкова "глупости" си казал, ама само едни глупости не могат да преобърнат толкова непоправимо каруцата. Така, че помисли дали няма още нещо, за което да се извиняваш, ако изобщо на момата и се слуша. А ако се е случвало и друг път това с извиненията и "ама аз ще се променя", значи просто не се хаби...

пп4. Успех :)
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Ное 2011, 12:04

kOnPuBkA написа:[color=#8000BF]иииииибаси романтиците у тоя форум :mhihi: :mhihi: :mhihi:

то не беха цветя, рози, смс-и, тълпи, канапи, пръстени, ебане... :mrgreen:

пп. определено не знаете, какво искат жените от вас.
пп2. са не ми казвайте, че и ние не знаем какво искаме, изтъркано е :winky:

Не знаеме-ама друг път,обзалагам се на илядо лева че повече от половината в тоя форум над 25 години знаят какво искат жените,и не,за някой над 25 и под тези години-не са парите!!!
Жените,мъжете,няма разлика,искат уважение,да се "лъска" самочуствието переодично,да им се говори глупости (няма значение както казах-Мъже/Жени),има обаче и още нещо,да не се изпада в крайности,примерно да се обяснява колко много го/я обичаш и за тежест на думите си да се метнеш от некъде...
Към автора,земи облечи се добре,дигни си самочуствието ,земи си нещо което те радва,направи се на интересен и ако твоята бивша другарка не забележи промяната-налази некоя друга другарка,има толкова за налазване че и 3 живота няма да ти стигнат!

Успех :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 28 Ное 2011, 14:04

kOnPuBkA написа:пп2. са не ми казвайте, че и ние не знаем какво искаме, изтъркано е :winky:

[шегичка]
Може да е изтъркано, ама кажи сега, че не е вярно! :mhihi:
[/шегичка]

Иначе съм на мнението на alx - ти ако не знаеш какво да кажеш, на човек с който си бил 7 години, та ние ли?
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 28 Ное 2011, 19:39

аз карам по стратегията на силвио берлускони и за сега само на мен ми се молят да се женя за тях :mhihi:
p.s как се яде цял живот само боб?! :mrgreen:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 28 Ное 2011, 19:42

Аз купувах коли, злата, тъпотии. Промених си местожителството и оня ден ми казаха едни такива неща дето не бяха май много обмислени и още смс не е дошъл :mhihi:

Зад всеки успял мъж седи една умна жена, а зад всяка красива жена има един мъж на който му е писнало от тъпотиите и ;)

Тряя ти кажа, че някъде в този момент, някоя си мечтае да има такъв като тебе, така че качвай я тая на рейса и чакай да дойде другата ;)
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 28 Ное 2011, 20:01

ей ,копривката ме подсети нещо .. може момата да е искала да те разкара и ти просто да си и дал повод ,тогава квото и да пробваш няма да помогне :mhihi: обикновено 7г са много .. или се жениш много преди това или си чао .. и аз бях чао така веднъж няма страшно 8) сега съм женен за друга и не съжалявам гледа се само напред в живота 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 28 Ное 2011, 20:17

Alexi написа:ей ,копривката ме подсети нещо .. може момата да е искала да те разкара и ти просто да си и дал повод ,тогава квото и да пробваш няма да помогне :mhihi: обикновено 7г са много .. или се жениш много преди това или си чао .. и аз бях чао така веднъж няма страшно 8) сега съм женен за друга и не съжалявам гледа се само напред в живота 8)

7 години са много и за брак в днешно време.....кво да и каже? те са се повтаряли до омръзване.....или да те взема(петела от мен)....или два, три месеца пиянство и разгул,докато те омотае друга сирена(ако мръднеш-ща изям,ако не мръднеш-пак ща изям)...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 28 Ное 2011, 21:48

Ей,бахти и форума :mhihi: Ква тая любов кво това нещо бе.Тва любовта първите една две години,в по добрите случаи четири пет/ама редко/,после няма любов има уважение.След година две като я хванеш жената за г.за се едно си пипаш твоя,никаква тръпка.Аз обичам две жени,мойте дъщери и цялата ми любов е отдадена към тях.Жена ми я уважавам не само като моя жена но и като майка на нашите деца.Не лишавам семейството от нищо,мога да се закълна ,че никога не сме се карали за каквото и да е било.Принципно ми е през оная работа дали жената си има тъпкач,ама и така да е това си е човешко. :mhihi: Някои ако си мислят ,че техните жени не си го слагат а само чуждите нещо са се преебали. :mhihi: Както се казва жена не умира само с един чифт та...ци.Лошото е само да не се захласнеш и да си преебеш семейството.Та към колегата,филма при теб е приключил,седем години без деца не виждам какво ще ви задържи.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 28 Ное 2011, 23:56

ogata написа:

Тряя ти кажа, че някъде в този момент, някоя си мечтае да има такъв като тебе, така че качвай я тая на рейса и чакай да дойде другата ;)

Абе то така много лесно да се каже, ама знаеш ли за тая "новата" какъв кошмар ще е мъж, който е бил обвързна 7 години и са се разделили. Казвам го, защото аз съм била тая "новата" точно след разпадане на 7 годишна връзка :kuku:

А вие какво го разделихте човека с жената?! Това с брака не е ей така да мине номера, защото видиш ли били заедно от 7 години. Разбирам, че и двамата са големи и интелигентни хора, ако са си говорили на тема "брак", то надали това би било причина за разпадане на връзката.

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 29 Ное 2011, 0:16

по-скоро тя си е говорила на тема брак, а той на тема PS3 :mhihi:

пп. майтапя се, никой да не се сърди, просто липсата на детайли ни дава свободно поле за изява :mhihi:

Feanor написа:[шегичка]
Може да е изтъркано, ама кажи сега, че не е вярно! :mhihi:
[/шегичка]

Мога да го кажа само за себе си :mhihi: И не е вярно. Знам какво искам :angel:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 29 Ное 2011, 0:42

GVT написа:

принципно си прав, но всяко правило, понякога си има и изключения. бившата ми приятелка е останала без баща на 5г, затова бива отгледана главно от баба си и дядо си, които са живи и до днес на по 80г, а нейната майка се отказва да се омъжи за 2-ри път за да остане в много близки отношения със свекървата и свекъра. та, тя ми викаше, аз ако се почувствам като к**ва, ще умра, майка ми и баба ми ще се отрекат от мен, а баща ми ще се върти в гроба, ако нещо куца, просто се разделяме и чисти сметки, няма никой обиден. трябват ти 10 секунди и почваш да й се радваш на уникално оптимистичният характер тип кристалина георгиева, буквално не познавам 1 човек, който да не я харесва, отделно прилича на джесика алба. познавам 50 кифли и нито 1 няма нейната класа, ум, усмивка, звучи малко като прехвалена приказка, точно аз никога не съм вярвал във "вечната любов", ама като срещнеш такъв човек, разбираш че можеш да остарееш с него. И за да не ме питат, що ти е бивша, прочетох Алхимикът :mhihi: а и се познавам, много е трудно да си моногамен в ранните 20, ако иска да ме чака, не мога да правя компромиси със себе си, само знам че след нея всички жени ми изглеждат невероятно елемнтарни и кухи, ебати гадната реалност :shock: :lol: исках да кажа, че има жени, дето ти ебават майката и можеш да ги обичаш цял живот :) дори рубироса е имал такава
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 29 Ное 2011, 8:41

acer написа:
GVT написа:

принципно си прав, но всяко правило, понякога си има и изключения. бившата ми приятелка е останала без баща на 5г, затова бива отгледана главно от баба си и дядо си, които са живи и до днес на по 80г, а нейната майка се отказва да се омъжи за 2-ри път за да остане в много близки отношения със свекървата и свекъра. та, тя ми викаше, аз ако се почувствам като к**ва, ще умра, майка ми и баба ми ще се отрекат от мен, а баща ми ще се върти в гроба, ако нещо куца, просто се разделяме и чисти сметки, няма никой обиден. трябват ти 10 секунди и почваш да й се радваш на уникално оптимистичният характер тип кристалина георгиева, буквално не познавам 1 човек, който да не я харесва, отделно прилича на джесика алба. познавам 50 кифли и нито 1 няма нейната класа, ум, усмивка, звучи малко като прехвалена приказка, точно аз никога не съм вярвал във "вечната любов", ама като срещнеш такъв човек, разбираш че можеш да остарееш с него. И за да не ме питат, що ти е бивша, прочетох Алхимикът :mhihi: а и се познавам, много е трудно да си моногамен в ранните 20, ако иска да ме чака, не мога да правя компромиси със себе си, само знам че след нея всички жени ми изглеждат невероятно елемнтарни и кухи, ебати гадната реалност :shock: :lol: исках да кажа, че има жени, дето ти ебават майката и можеш да ги обичаш цял живот :) дори рубироса е имал такава

Аз съм се убедил в едно колега - ще имам по добър живот ако съм гей.Мъж с Мъж е идеалната комбинация.Всичко ще бъде наред,няма да има простащини - но ..... не съм!
Евала на мацката,ако наистина е такава и успее да остане такава!
Като гледам какво става с хората по край мен,като слушам разни истории от приятели и т.н. много често се замислям - "Аве моят какъв живот ще живееш с жени като днешните" - не им дреме,че правиш всичко за тях,не им дреме че си лягате в едно легло,не им дреме че детето ви спи в другата стая - отива наща и си го слага с който и дойде.
И главната причина за това е - да се чувства желана и красива - ХА - Мастия!
Бъдеш ли добър и верен с една жена значи тя го приема така - "Бааси тоя колко много ме обича,каквото и да направя ще ми прости" и прааас със колегата от офиса,после прааас със хубавеца в дискотеката и т.н.
Те дори не се замислят колко лъжи следват от една 2-ра връзка и какво нараняване носи това на мъжа.
Винаги съм казвал на момичетата,че ако се появи някой друг към когото имат симпатии просто да казват.Стискаме си ръцете и се разделяме,ако утре се видим на пътя да може едно здрасти да си кажем.
Човешко е да харесаш някое друго момче без значение колко годишна връзка имате.Ти не можеш да си контролираш чувствата,ако харесаш друг то ти се иска да му се усмихнеш,да му покажеш че имаш интерес към него и т.н. и т.н.
После това което трябва да направиш е да отидеш при гаджето си и да му кажеш - "Слушай,харесах друг и искам да пробвам с него"
Ако някога някое момиче постъпи така с мен - аз ще се влюбя в нея!!!Ама наистина и ще ме хване яд че съм я отървал!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 29 Ное 2011, 11:13

аз бившата ми 1 път не съм я ревнувал, а през вечер е по кафета и в събота на дискотека с приятелките си и за 2г не бях й казал една дума! просто щях да разбера по други начини ако ми беше слагала рога, а и тя знаеше че мога да имам повечето жени и поведението ми беше "изневери ми и най-накрая ще направя мечтаната ми 3-ка" :mhihi: никога не трябва да правиш всичко за една жена, напротив поведението трябва да ти е smooth, примерно като майк лаури от лоши момчета 8) по-свеж и оптимистичен поглед над живота :)

ако си търсиш сериозно гадже, идва голямата цедка, не е реално, колко некачествен материал имаме в бг :lol: но като човек имал късмета да попадне на изключително рядък тип мацка, мога да дам няколко насоки. същите винаги имат поведение тип кристалина георгиева, усмихнати, оптимистични, с план как да се развиват, те са селски гордости и гъза под наем никога не си го дават. бившата ми 1 път не съм я видял сърдита, освен, ако не се скара с майка си. заради оптимистичното си излъчване съм я използвал за да заработим с една фирма посредник, щото на мен с моя "тежък" глас ми отказаха :lol: отделно завърши мио, говори френски по-добре от български и знае английски, следва човешки ресурси и може да научи 700 думи на ден и работи по 5-6 дена. другото е възпитанието, ако майката е лека и меркантилна, ако ще свинка на джамия да застане щерката ще е копие, децата от малки се учат кое е правилно и кое не, а такива майки учат щерките си да бъдат глупави готованки. въпреки че рядко виждам момичета с такава енергия като на бившата ми, познавам мацки, които никога не биха изневерили, имат съвест, така че който търси ще намери, въпроса е от кой път :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Ное 2011, 11:35

ogata написа:Аз купувах коли, злата, тъпотии.)

:OT:
Огата,интересно ми стана...какви коли си подарявал,питам само да видя колко съм изостанал и морално и финансово :bchug: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М40ки и М50Б...
Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
Детайли за колата: M-50 То Чyk..

Мнение от e90 325i » 29 Ное 2011, 11:46

Темата стана доста интересна :bowdown:
Скъпи, за рождения ми ден искам
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата