Коя линия указва правилната траектория .....
Модератор: Общи модератори
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Коя линия указва правилната траектория .....
bum_bum написа:До тук 30 човека да ходят да върнат агнето, дето са дали за изпита![]()
После някой като каже- ми един ми "излезе".. кво няма ти излезе като едно 40% от посетителите на автомобилен форум си нямат елементарно понятие от ЗДП.![]()
Срамота е!
я дай ситуацията с Т-образно кръстовище и 3 коли на него и да броим колко са дали агнета

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Трагедияяяяяяя 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Абе то аз съм ги позабравил правилниците,но още преди да видя отговорите (това го правя на всяка анкета) отговорих с номер 2... синята... дори без да се замисля и винаги го спазвам това,просто това е най-логичното и правилно нещо което може да направиш... как може да отидеш в дясната лента незнам 

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Я пробвайте катаджиите
Единствения път,в който ме спряха за минаване на жълто 01ч на околомръсното...щяла съм да блъсна видиш ли хората на спирката...нощеска...ми показваха правилника отзад точките и актовете подчертани с жълт маркер и написан номер на страницата,където е закона за тва нарушение

Единствения път,в който ме спряха за минаване на жълто 01ч на околомръсното...щяла съм да блъсна видиш ли хората на спирката...нощеска...ми показваха правилника отзад точките и актовете подчертани с жълт маркер и написан номер на страницата,където е закона за тва нарушение

Много като тебе вече плакаха ...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
BadAngel написа:Kroki написа:За C има различни листовки
това не е вярно, колега
листовките са еднакви за всички категории
Опааа обърка се сериозно листовките за "C" категория са съвсем други нищо общо нямат с другите, педимно са за габарити устроитво на камиона, колко и как може да се кара и т,н
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
sean-john написа:... как може да отидеш в дясната лента незнам
Аз щи кажа как ...

- sean-john
- ентусиаст
-
Малко неможах да те разбера колега
аз като съм първа кола си изчаквам тези отсреща които продължават направо,след това завивам на ляво в лявата лента и си карам работата
... незнам може да не съм схванал какво точно искаш да кажеш или просто не съм изпадал в посочената от теб ситуация
. Мисълта ми беше как може НЕнасилствено,да отидеш в дясната 

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ситуации бол,мързи ме да рисувам ,иначе ще ме разбереш какво обяснявам. Но правилника си е правилник, отговора е само един и не подлежи на коментар 

- sean-john
- ентусиаст
-
plradev написа:Ситуации бол,мързи ме да рисувам ,иначе ще ме разбереш какво обяснявам. Но правилника си е правилник, отговора е само един и не подлежи на коментар

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Като карах курсовете, инструктора ме караше да влизам до средата на кръстовището и да карам по червената линия. 

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Хихи с две думи София района на Семинарията опитай да завиеш - от Свети Наум към ТВ кулата ... ако при завиване не се престроиш в средната лента (там са три) то гаранция, че провериш на някой доколко са нагласени фаровете... там се получава задръстване на тези който минава отсреща и когато вече започнеш да се изтегляш много хора решават че обезателно трябва да те изпреварят на завоя... 

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
Е в София...тука ако караш по листовките в най-добрия случай само ще те ударят 
Да го направим малко по-реалистично-В дясната лента (червената) има маршрутка на аварийки,а в лявата (синята)-джип,който засича през насрещното цялата колона на светофара.Па вие си гледайте стрелки и траектории

Да го направим малко по-реалистично-В дясната лента (червената) има маршрутка на аварийки,а в лявата (синята)-джип,който засича през насрещното цялата колона на светофара.Па вие си гледайте стрелки и траектории

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
zzuzi написа:Е в София...тука ако караш по листовките в най-добрия случай само ще те ударят
утрепа рибата с тоя казус

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
ms написа:Mollov написа:Хех... аз си завивам в дясната и толкоз... на кой преча, ако завия в дясната, а не лявата?
на тоя дето прави десен завой по черната траекториято и това е идеята с лявата лента- да могат две коли да се включат едновременно...
Глупости ?! Ами ако са 3, да търсим трети да се вкл. ли ?!
Отделно колко от вас се замислят, че онзи отсреща с десният завой е с предимство в тази ситуация !
В София се изнасяш където свариш, с оглед на бързото освобождаване на лентата, за разни А8-ци, М5-ци, идруги такива бързоподвижни МПС-та ... Далеч съм от идеята кое е правилно, в таз джунгла правилника се нарушава всекидневно !
Отделно ко сте се набрали да се дърляте за агнета (банкета още не е минал), и винско !
После като искаш да правиш десен завой, ама си в лявата лента, и има кола до теб, кой е с предимство !?
А карайте съобразно условията, най-основните неща от правилника, и най-вече с акъла си !
Не ми се коментира по малките градчета, където повече от 80% са без книжки, но с нагласата че карайки трактора на полето, е станал едва ли не по-добър от инструктора !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
ивчо написа:...
Отделно колко от вас се замислят, че онзи отсреща с десният завой е с предимство в тази ситуация !
...
Ама и ти хич не се напрягаш да мислиш... бил с предимство тоя дето прави десен завой- добре де, и мен к'во ми пука в тая ситуация от картинката

А как се кара в София или където и да е не е важно- въпросът е от листовките, не от реалните ситуации на пътя...