Коя линия указва правилната траектория .....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

1,2 или 3

1.червената
60
25%
2.синята
164
68%
3.и двете
16
7%

Общо гласове : 240

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Коя линия указва правилната траектория .....

Мнение от ms » 07 Дек 2011, 0:35

bum_bum написа:До тук 30 човека да ходят да върнат агнето, дето са дали за изпита :mhihi:
После някой като каже- ми един ми "излезе".. кво няма ти излезе като едно 40% от посетителите на автомобилен форум си нямат елементарно понятие от ЗДП. :clap:
Срамота е!

я дай ситуацията с Т-образно кръстовище и 3 коли на него и да броим колко са дали агнета :mhihi: там ще е трагедия :banghead:
Изображение
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 07 Дек 2011, 0:37

Трагедияяяяяяя :kuku:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 07 Дек 2011, 0:38

Абе то аз съм ги позабравил правилниците,но още преди да видя отговорите (това го правя на всяка анкета) отговорих с номер 2... синята... дори без да се замисля и винаги го спазвам това,просто това е най-логичното и правилно нещо което може да направиш... как може да отидеш в дясната лента незнам :dunno:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 07 Дек 2011, 0:40

Я пробвайте катаджиите :mhihi:
Единствения път,в който ме спряха за минаване на жълто 01ч на околомръсното...щяла съм да блъсна видиш ли хората на спирката...нощеска...ми показваха правилника отзад точките и актовете подчертани с жълт маркер и написан номер на страницата,където е закона за тва нарушение :clap: :help: :banghead: :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 07 Дек 2011, 0:49

BadAngel написа:
Kroki написа:За C има различни листовки :yes:

това не е вярно, колега

листовките са еднакви за всички категории

Опааа обърка се сериозно листовките за "C" категория са съвсем други нищо общо нямат с другите, педимно са за габарити устроитво на камиона, колко и как може да се кара и т,н
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 07 Дек 2011, 0:50

sean-john написа:... как може да отидеш в дясната лента незнам :dunno:

Аз щи кажа как ... :mhihi: Като си първа кола на светофара и той пуска едновременно и насрещно движещите се ,ти се набутваш максимално напред в кръстовището,за да чакаш пролука,а не си кесиш на стоп линията.Обаче зад теб има цяла опашка чакащи и при първа възможност всички потеглят едновременно :mhihi: И така като си първа кола ,ако им запушиш лявата лента ,се молиш да са ти здрави вратите. Не казвам ,че е правилно ,просто искаш ,неискаш е наложително при дадени кръстовища ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sean-john » 07 Дек 2011, 0:57

Малко неможах да те разбера колега :) аз като съм първа кола си изчаквам тези отсреща които продължават направо,след това завивам на ляво в лявата лента и си карам работата :roll: ... незнам може да не съм схванал какво точно искаш да кажеш или просто не съм изпадал в посочената от теб ситуация :D . Мисълта ми беше как може НЕнасилствено,да отидеш в дясната :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 07 Дек 2011, 1:19

Ситуации бол,мързи ме да рисувам ,иначе ще ме разбереш какво обяснявам. Но правилника си е правилник, отговора е само един и не подлежи на коментар :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sean-john » 07 Дек 2011, 1:38

plradev написа:Ситуации бол,мързи ме да рисувам ,иначе ще ме разбереш какво обяснявам. Но правилника си е правилник, отговора е само един и не подлежи на коментар :)

:bchug: :yes:

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 07 Дек 2011, 1:44

Като карах курсовете, инструктора ме караше да влизам до средата на кръстовището и да карам по червената линия. :dunno:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 07 Дек 2011, 8:53

Хихи с две думи София района на Семинарията опитай да завиеш - от Свети Наум към ТВ кулата ... ако при завиване не се престроиш в средната лента (там са три) то гаранция, че провериш на някой доколко са нагласени фаровете... там се получава задръстване на тези който минава отсреща и когато вече започнеш да се изтегляш много хора решават че обезателно трябва да те изпреварят на завоя... :kuku:
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 07 Дек 2011, 12:29

Е в София...тука ако караш по листовките в най-добрия случай само ще те ударят :mhihi:
Да го направим малко по-реалистично-В дясната лента (червената) има маршрутка на аварийки,а в лявата (синята)-джип,който засича през насрещното цялата колона на светофара.Па вие си гледайте стрелки и траектории :lol:
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 07 Дек 2011, 15:39

zzuzi написа:Е в София...тука ако караш по листовките в най-добрия случай само ще те ударят :mhihi:
Да го направим малко по-реалистично-В дясната лента (червената) има маршрутка на аварийки,а в лявата (синята)-джип,който засича през насрещното цялата колона на светофара.Па вие си гледайте стрелки и траектории :lol:

утрепа рибата с тоя казус :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 07 Дек 2011, 15:54

ms написа:
Mollov написа:Хех... аз си завивам в дясната и толкоз... на кой преча, ако завия в дясната, а не лявата?

на тоя дето прави десен завой по черната траектория ;) то и това е идеята с лявата лента- да могат две коли да се включат едновременно...
Изображение

Глупости ?! Ами ако са 3, да търсим трети да се вкл. ли ?!
Отделно колко от вас се замислят, че онзи отсреща с десният завой е с предимство в тази ситуация !
В София се изнасяш където свариш, с оглед на бързото освобождаване на лентата, за разни А8-ци, М5-ци, идруги такива бързоподвижни МПС-та ... Далеч съм от идеята кое е правилно, в таз джунгла правилника се нарушава всекидневно !
Отделно ко сте се набрали да се дърляте за агнета (банкета още не е минал), и винско !
После като искаш да правиш десен завой, ама си в лявата лента, и има кола до теб, кой е с предимство !?
А карайте съобразно условията, най-основните неща от правилника, и най-вече с акъла си !
Не ми се коментира по малките градчета, където повече от 80% са без книжки, но с нагласата че карайки трактора на полето, е станал едва ли не по-добър от инструктора !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 07 Дек 2011, 18:49

ивчо написа:...
Отделно колко от вас се замислят, че онзи отсреща с десният завой е с предимство в тази ситуация !
...

Ама и ти хич не се напрягаш да мислиш... бил с предимство тоя дето прави десен завой- добре де, и мен к'во ми пука в тая ситуация от картинката :?: той си е с предимство, няма проблем- ще ми пука за него когато трябва да се включим в една лента, тука всеки си има лента и си прави завоя спокойно...
А как се кара в София или където и да е не е важно- въпросът е от листовките, не от реалните ситуации на пътя...
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата