За домашен компютър ?
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: За домашен компютър ?
choki_pk написа:....
На какво да ти върви... на лоу и на 1024 резолюция или на 800х600 ? Примерно за БФ3 ти трябва видео поне 68**+ за да играеш доволно, а ти предлагаш 66** която ако я вържем на някое ЛСД или на монитор с по-голяма резолюция ще се получи един гол булшит... или още по-лошото ерор

Аз съм на мнение че е по-добре да даде 200-300лв повече(ще ги даде веднъж на 3 години поне), но през тези три години ще е пре-доволен и след три години този компютър все пак ще има стойност. Този компютър които предлагаш - собственика в много близко бъдеще вече трябва да мисли за смяна, или най-малкото за ъпдейт. Друг е въпроса че дъното е за Интел, а ти му предлагаш процесор АМД, но да не задълбаваме.

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Да не си посмял да си вземеш карта с ДДР3 памет. Само ДДР5. Другото е страшна прецаквация. И процесорът ти казах кой е ако държиш на двуядрен - 2500К
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Колега, преди да купуваш пс-то пиши, че май мога да ти помогна с намаление в мост 

Tux0 Ca !

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
и аз взимам на ниските цени от там
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Jim Beam написа:Да не си посмял да си вземеш карта с ДДР3 памет. Само ДДР5. Другото е страшна прецаквация. И процесорът ти казах кой е ако държиш на двуядрен - 2500К
Сериозно ли 2500К е 2-ядрен

- choki_pk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с два километража
- Мечтае да кара: e36 М3 COUPE
kiro_320 написа:choki_pk написа:....
На какво да ти върви... на лоу и на 1024 резолюция или на 800х600 ? Примерно за БФ3 ти трябва видео поне 68**+ за да играеш доволно, а ти предлагаш 66** която ако я вържем на някое ЛСД или на монитор с по-голяма резолюция ще се получи един гол булшит... или още по-лошото ерор
Аз съм на мнение че е по-добре да даде 200-300лв повече(ще ги даде веднъж на 3 години поне), но през тези три години ще е пре-доволен и след три години този компютър все пак ще има стойност. Този компютър които предлагаш - собственика в много близко бъдеще вече трябва да мисли за смяна, или най-малкото за ъпдейт. Друг е въпроса че дъното е за Интел, а ти му предлагаш процесор АМД, но да не задълбаваме.
Друг е въпроса че дъното е за Интел, а ти му предлагаш процесор АМД, но да не задълбаваме.

Хах така ли е станало извинявам се не съм видял,че дъното е за интел,като цяло не съм бог на компютрите но с тая конфигурация всички игри до момента ще ми тръгнат.Вече човека ако иска нещо космическо е друг въпрос!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Начи незнам кой какво, аз онзи ден свалих новото NFS. Подкарах го на компир със следните характеристики: Е6400 2,13 Ghz(дърт), A-DATA 4GB DDR2 1066(дърта), EVGA GTX280 1GB DDR3(дърта) и Windows 7 x64. А дисковте са поне от 5 г. и дърти, че дърти. В общи линии, нали. Т'ва на резолюция 1920х1200, нативната за монитора('26). Верно, настрoйките са на Medium за видеото(самата игра си ги разпозна), но играта изглежда просто перфектно, незнам ако ги мръдна на HIGH какво повече ще видя, освен, че ще цикли най-вероятно. И геймплея си е приличен, на всичкото отгоре. Вече съм на 2/3 от пътя
. Свалям филми от нет-а, в истински Blueray формат, по 40 и кусур GB, всичко върви прекрасно, само да цъкаш с език от разни красоти по екрана. Компира не е ъпдейтван от поне две години. С това не искам да си хваля компютъра, просто искам да кажа да не приказвате на вятъра, кое за какво ставало и т.н. Голяма част от всичко ново, което излиза на пазара е маркетингови трикове и ненужни характеристики, реалната производителност няма нищо общо с разни 3D Vintаge тестове, както едно време си ги "мереха" кой колко точки изкарал на това нещо(ама тогава беше 3D Mark). Повечето от хардуерните компоненти от среден и висок клас, нямат нищо общо с реалните нужди на 80% от хората, но маркетинга е нещо страшно. Да наливаш пари в компютър, е по-лошо от това да ги наливаш в колата си.

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
bam-bam написа:Jim Beam написа:Да не си посмял да си вземеш карта с ДДР3 памет. Само ДДР5. Другото е страшна прецаквация. И процесорът ти казах кой е ако държиш на двуядрен - 2500К
Сериозно ли 2500К е 2-ядрен
Опа че съм прост. Не знам какво съм мислел като съм го писал това. 4 ядрен с 4 нишки, т.е. без виртуални ядра. Виждал съм го клокнат на 5.6Гхз, което е меко казано СЕРИОЗНО.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Карай да върви, важно да е весело
Колега, обърни се към специализиран форум за такива неща, че като гледам, така ще се наиграеш, че не ми се мисли

Колега, обърни се към специализиран форум за такива неща, че като гледам, така ще се наиграеш, че не ми се мисли

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bam-bam написа:Карай да върви, важно да е весело![]()
Е ти нищо не каза!!!
По-големи специалисти от тук - НЯ-МА! Запомни го най-накрая

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Много ме кефят половината участници в темата как си ги мерят, по това колко им върви дадена игра
Да ви имам мерките и единиците

Да ви имам мерките и единиците

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Доооооообре !
Той човека от ПЦта не разбира, камо ли за клокване ... ма накрая ще стане много баби, хилаво бебе
Той човека от ПЦта не разбира, камо ли за клокване ... ма накрая ще стане много баби, хилаво бебе

57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4