За полицейското насилие!
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: За полицейското насилие!
Е.Димитров написа:K_Ilkov написа:Е.Димитров написа:...
въпроса е, че очевАдно няма бой и насилие в случая ...
и да полицията не трябва да бие и раздава правосъдие,
но и тва дето с граната еди кво си е пълен булшит
кво да правят полицаите да ходят да арестуват потенциално опасни престъпници
по потници и джапанки и да са готови някой да ги застреля?
с тия патардий само се обезсилва и без това калпавата ни полиция,
което е ефект, който е угоден на всички в оня бардак наречен парламент
Ооо,моля ти се,не се излагай толкова,в англия "Бобитата",както се нарича полицаите,нямат дори пистолет,точно така си е,с бомба-хлебарка,не може 2-3 милиционера да ги изчакат да спрът и тихичко да ги помолят за документите и после да ги отведат за справка,та чак нек'ви бусове,джипове,викове...именно ако е престъпник със слаби нерви и оръжие може да направи беля,освен това,ако си спомняте преди години престрелката в бели брези,когато едни полицаи взеха други полицаи с маски за престъпници и се постреляха малко...
по-какво точно ни сравни с англия, че не разбрах
а и ако не се лъжа бобитата са патрулиращи полицай
почти съм убеден, че при акция целящата арест ходят добре въоръжени и подготвени
кво ше кажеш за пребития с огромна рана 0.8 см или и това е като в Англия
да можеш да си извадиш медицинско квото ти е кеф ?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
klintan66 написа:Емо ,
там е работата ,че не съм го бил,/това е друг случай/ а баща му е роднина с някои и в кръга на власта ...т.е в случая и в много други случаи КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА !!!! В този, който обсъждаме също ....случая се преекспонира ...ясно е , че от журналисти купени от опозицията .
Не знам как да ти го кажа по друг начин?
Представи си, че както сам караш попаднеш в котфликт с някой с много на долния етаж и малко на горния и ти се опиташ да се защитиш но очевидно губиш ....наблизо полицая какво да прави ---"Ма моля не правете така" или -стой! и малко "полицейско насилие" ще очакваш ?
Онзи има километрично досие ...но ти нямаш доказателства и свидетели ....стига ,стига ...и после ще си извади и медицинско ,че се го нарязал с нож ....
т.е ...Съдебната система е врата в полето и служи на тези, които си плащат и тезата "Невинен до доказване на противното" просто служи за прах в очите ...
Не ми казвай ,че ако някой влезне у вас през прозореца и те пореже няколко пъти а после го оправдаят, защото няма доказателства, защото теб са те порязали стъклата а той щял да пие вода ще си удоволетворен ?!
Чакай сега,тук не говорим за някакви хипотетични деиствия,както не става въпрос за изкривено право,правото по дифолт е справедливост за всички,от там на татък всяко изкриявяване на истината е подсъдно,доказваш че онзи не е бит от теб по същият начин по който той доказва или има експерти и тн.Не може да се говори на "ангро" кой бил прав и кой не и освен това ако съда отсъди нещо ,като е взето в предвид лъжливи показания,онзи който е излъгал може да лежи в пандиза...Нещата не са до това че съдебната ни система е супер корумпирана,защото само като се изходи от това,е хубаво да се грабне пушката,както се изхожда от презумцията за невинност,така се изхожда и от безпристрасността на съдебната система,обратното е немислимо...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
K_Ilkov написа:[по-какво точно ни сравни с англия, че не разбрах
а и ако не се лъжа бобитата са патрулиращи полицай
почти съм убеден, че при акция целящата арест ходят добре въоръжени и подготвени
кво ше кажеш за пребития с огромна рана 0.8 см или и това е като в Англия
да можеш да си извадиш медицинско квото ти е кеф ?
Аз не ти разбирам въпроса,но да,в англия "бобитата" са патрулиращи и доколкото ми е известно,съвсем културно се арестуват заподозрени и само при заложници и форс мажорни обстоятелства се викат подкрепления,виж как е и щатите,какво трябва да стане за да се повика SWAT,тука се викат при всякакви обстоятелства...
И това за 0.8 см.рана,бе колега,не вярвам че верно питаш такива неща,абе синка не могат да ти направят (ако забелязваш в щатските филми ,когато влизат в полицейският автомобил ги държат за главата,да не се прасне в рамката на колата,че са си патили за полицейско насилие),не могат да те наранят по никакъв начин,това е положението,за добро или лошо,забранено е,та ако ще да е убил една детска градина.
Просто говорим за законна гледна точка,моралната е съвсем друга
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Просто отмина това време, когато , ако се усъмни полицията в теб те прибират, спукват те от бой, сам си признаваш и на другия ден си в затвора.
Сега работата на полицията е да осигури доказателства по надлежния ред описан в закона и да ги представи в съда.
На всички е ясно , че бой не е имало, но в случая осигури ли полицията някакви доказателства , че този човек е опасен престъпник, за да бъде осъден, за какво го тръшнаха баретите на земята -за пет кутии цигари.
Оръжие ли имаше, взрив ли имаше, дрога ли пренасяше?
Утре няма да си продупчиш билета и баретите нежно ще те тръшнат на земята, защото закона им дава право.
В Перник като се гръмна заподозрян в отвличане , къде бяха поемните лица-на стълбището.
Там ли трябва да са при обиск?
Е за това става на въпрос-за некадърност ,простотия и невъзможност да се съберат доказателства по надлежния ред.
Че съда е корумпиран спор няма, но и полицията максимално го улеснява в пускането на престъпниците.
Взимане на подкуп-"заработвам"
Нова длъжност в МВР-къртица
Сега работата на полицията е да осигури доказателства по надлежния ред описан в закона и да ги представи в съда.
На всички е ясно , че бой не е имало, но в случая осигури ли полицията някакви доказателства , че този човек е опасен престъпник, за да бъде осъден, за какво го тръшнаха баретите на земята -за пет кутии цигари.
Оръжие ли имаше, взрив ли имаше, дрога ли пренасяше?
Утре няма да си продупчиш билета и баретите нежно ще те тръшнат на земята, защото закона им дава право.
В Перник като се гръмна заподозрян в отвличане , къде бяха поемните лица-на стълбището.
Там ли трябва да са при обиск?
Е за това става на въпрос-за некадърност ,простотия и невъзможност да се съберат доказателства по надлежния ред.
Че съда е корумпиран спор няма, но и полицията максимално го улеснява в пускането на престъпниците.
Взимане на подкуп-"заработвам"
Нова длъжност в МВР-къртица

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
няма какво да чакам в случая е имало сигнал ,човека е предупреден и доказателствата са изнесени ...
Както, моите мнения включват хипотези така и твоите ...
Много ми е интересно какво предлагате да прави полицията, когато преследва предполагаем въоръжен убиец/който в действителност е, но няма доказателства все още / ...и в един момент се окаже ,че го е изхвърлил обаче него са го проснали на земята и е лежал 5 минути ...
ivan 1590 полицията не пуска никой . пуска ги съда защото не приема доказателствата ....които се събират от следователи ,които до скоро а може би още са под шапката на съда
Полицията задържа ...
Няма да споря повече....но наистина ви пожелавам да имате нужда от полицейска подкрепа и да ви кажат подай жалба ...ми няма доказателства ...ми пий една студена вода
Както, моите мнения включват хипотези така и твоите ...
Много ми е интересно какво предлагате да прави полицията, когато преследва предполагаем въоръжен убиец/който в действителност е, но няма доказателства все още / ...и в един момент се окаже ,че го е изхвърлил обаче него са го проснали на земята и е лежал 5 минути ...
ivan 1590 полицията не пуска никой . пуска ги съда защото не приема доказателствата ....които се събират от следователи ,които до скоро а може би още са под шапката на съда
Полицията задържа ...
Няма да споря повече....но наистина ви пожелавам да имате нужда от полицейска подкрепа и да ви кажат подай жалба ...ми няма доказателства ...ми пий една студена вода
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Извинявам се родната полиция, аз съм се заблудил, ама не мога да се закълна -съжалявам.
Специален поздрав:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=DLHttmOmrUY
http://www.youtube.com/watch?v=0bLHDshD-Ls&feature=related
Специален поздрав:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=DLHttmOmrUY
http://www.youtube.com/watch?v=0bLHDshD-Ls&feature=related
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
http://www.youtube.com/watch?v=ug7Gw4tP ... AAAAAAAAAA
това е биене и лежене на земята. пред тея наште са котенца
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Eмилио Димитров написа:http://www.youtube.com/watch?v=ug7Gw4tPdg8&feature=g-all-lik&context=G2f0f3cbFAAAAAAAAAAA
Е това е играта!А не на гадовете да не им пука,че ще ги хванат

ПП Чак тогава ще карам пак с М-кова броня

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Eмилио Димитров написа:http://www.youtube.com/watch?v=ug7Gw4tPdg8&feature=g-all-lik&context=G2f0f3cbFAAAAAAAAAAA
Одобрявам,ако всеки знае,че в затвора го чака това,много,ама много ще се замисли дали да открадне,удари,убие или нарани някого/нещо.Не случайно големите руски мафиоти са в щатите,щото в Русия контрола е железен,там няма прошка,огромна страна е преживяла много повече от всички в Европа но каквото ид а си говорим,са доста напред от нас и други!
Респект,това липсва у нас спрямо правораздавателната система,затова всеки си прави каквото иска,няма страх от полиция,закон,затвор-така че колкото и брутално да звучи одобрявам руските методи-не защото одобрявам насилието,а просто защото върши работа!!!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Абе така си говорите ,ама случаи винаги има,ми ония,човека "глас" дето го проснаха на земята,щото объркали,ми преди години,един познат ми разправя,човека е възрастен,влезнал в кафе да пиине кафенце,нахлуват онези с качулки,крещат "всички до стената,не мърдай" и тн,с пушки,абе страшно,на човека дето ми го разправя,възрастен човек,изплашил се,казал на един от полицаите дали може да легне на земята че не му е добре,ония великодушно му разрешил,ама му обяснил "бавно легни че да не те събираме после",а човека възрастен,почти дядо,е нищо не му стана,търсели някакъв там,не го открили и си заминали...ами ако някой невинен получи уплах,ами ако на някой от вас колеги този човек е баща му и не дай си боже има болно сърце...абе ако е баща на някой от вас и разберете че некакви идиоти са го стресирали човека и е лежал на земята???
Разберете едно,покрай такива мерки силови,покрай сухото гори и мокрото и мокрото доста често може да гори,пак ще кажа-с бомба-хлебарка се трепе с тези начини...
Има начини,както се оправят в швейцария,англия и други развити демокрации,събират се веществени доказателства,има цяла наука как се събират такива улики,как се води раследване,не некой казал че ония продава незнам си какво,ми то всеки може да каже за всеки така,ми то аз мога да кажа за некой колега тука от форума-ей го на,кара баси колите и продава дрога,и какво,както си кара колегата колата,изведнъж го насипва 2 рейса с някакви качулки,пушки и тн. Щото имало сигнал...а после-ми не било верно много...
Разберете едно-човек е невинен до доказване на противното,доказване с доказателства и тея доказателства са защитени в съда,а не некакви телевизионни постановки с характер на махленско предаване и жълти елементи
Разберете едно,покрай такива мерки силови,покрай сухото гори и мокрото и мокрото доста често може да гори,пак ще кажа-с бомба-хлебарка се трепе с тези начини...
Има начини,както се оправят в швейцария,англия и други развити демокрации,събират се веществени доказателства,има цяла наука как се събират такива улики,как се води раследване,не некой казал че ония продава незнам си какво,ми то всеки може да каже за всеки така,ми то аз мога да кажа за некой колега тука от форума-ей го на,кара баси колите и продава дрога,и какво,както си кара колегата колата,изведнъж го насипва 2 рейса с някакви качулки,пушки и тн. Щото имало сигнал...а после-ми не било верно много...
Разберете едно-човек е невинен до доказване на противното,доказване с доказателства и тея доказателства са защитени в съда,а не некакви телевизионни постановки с характер на махленско предаване и жълти елементи
еее много ниско паднахте, стреса ще гледаме
а като правят обиск с 3 дена предизвестие да пускат уведомление, че да не са стресне жената като влязат непознати. Пък като се арестуват хора ще гледаме да е на безлюдно място в планината(все някой ден ще отиде на почивка бандюгата) и там да го арестуваме, че населението с нежни души да не са стресира от гледката.
Е.Димитров и като си невинен нямат право да те арестуват ли ? Ти не разбираш ли че човека е на свобода, не е осъден на 5 години затвор, извършили са акция, не са открили каквото търсят и са го пуснали - това е. Всичко друго е медийна дандания, че искали оставката на Цветанов... и че всичко го боляло от побоя, първо е тъпо, второ е смешно. Освен това такива акции имат респектираш характер и този няма скоро да продава цигари, защото има невеществени доказателства че е продавал... следователно не е света вода ненапита, както се опитва да се изкара. Това че били с маски и т.н.. какъв е проблема, да не би обикновените полицаи да не могат да бият(ако решат да бият - примерно), имало сигнал - еми утре ако комшията ти гръмне баща ти и ти се обадиш - "ей кошията го гръмна идвайте бързо", те ааа нема такива работи, ще дойде следователя 1 месец ще вземаме улики, после разследване ще проведем и накрая вече ако имаме доказателства някакви ще идем при комшията ти, ама няма с маски да идваме... ще дойдем с хляб и сол, защото той е невинен докато съдията не каже обратното, даже изобщо няма да идваме - призовка ще му пратим сам да дойде, че да не стресне Мария от втория етаж... и да станат две бели.
Айде стига глупости, ясно е че не е бит - това е главното обвинение на "жертвата" и аз съм сигурен че го прави нарочно, защото медиите да не се насочат към разследването и доказателствата, а към побоя(то така и стана) и да покаже че той е голямаааа жертва. Почти всички материали по медиите са за неговия побой, първо категорично отрича да е продавал, после някакви омеги, утре може и друго да излезе... ама нали той е жертвата.

Е.Димитров и като си невинен нямат право да те арестуват ли ? Ти не разбираш ли че човека е на свобода, не е осъден на 5 години затвор, извършили са акция, не са открили каквото търсят и са го пуснали - това е. Всичко друго е медийна дандания, че искали оставката на Цветанов... и че всичко го боляло от побоя, първо е тъпо, второ е смешно. Освен това такива акции имат респектираш характер и този няма скоро да продава цигари, защото има невеществени доказателства че е продавал... следователно не е света вода ненапита, както се опитва да се изкара. Това че били с маски и т.н.. какъв е проблема, да не би обикновените полицаи да не могат да бият(ако решат да бият - примерно), имало сигнал - еми утре ако комшията ти гръмне баща ти и ти се обадиш - "ей кошията го гръмна идвайте бързо", те ааа нема такива работи, ще дойде следователя 1 месец ще вземаме улики, после разследване ще проведем и накрая вече ако имаме доказателства някакви ще идем при комшията ти, ама няма с маски да идваме... ще дойдем с хляб и сол, защото той е невинен докато съдията не каже обратното, даже изобщо няма да идваме - призовка ще му пратим сам да дойде, че да не стресне Мария от втория етаж... и да станат две бели.

Айде стига глупости, ясно е че не е бит - това е главното обвинение на "жертвата" и аз съм сигурен че го прави нарочно, защото медиите да не се насочат към разследването и доказателствата, а към побоя(то така и стана) и да покаже че той е голямаааа жертва. Почти всички материали по медиите са за неговия побой, първо категорично отрича да е продавал, после някакви омеги, утре може и друго да излезе... ама нали той е жертвата.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Кирчо,надявам се че си над 18 години,иначе с подобно мислене-нищо не е станало...
Определено този герой е виновен,и то защото е ясно че продава цигари без бандерол...Ма доказателства???
Абе какво обяснявам,това на някой колеги си е до мислене,хууво ,щом обичате да ви мачкат,"респектират" и тн. полезни работи,това си е ваша работа,означава че ви харесва някакво налагане на режим,по същата логика утре може да се обяви вечерен час щото имало бандити по улиците,ок,аз съм "ЗА",щото не щъкам по нощите ,ама другите...за мен даже е супер да има нощен час,никой няма да ми пипа колата,да ми тараши мазето и тн...Обаче доста колеги ще кажат че това е недопустимо в една европейска държава,да има вечерен полицейски час...Ми че то е недопустимо да се действа срещу гражданите без да има доказана вина,и не колега Киро,има начин на арест,каквито гледаме по телевизията,идват със заповед за обиск,културно,влизат,търсят и тн.к'во нахлуват като едно време по тоталитарно,тогава беха червени барети,влизат,чупят,нарочват...
Абе глупости,щом така ви харесва,добре,то това си е чалга общество,да има там некакви зрелища,кръв ,леб и цици,другото заеби
Определено този герой е виновен,и то защото е ясно че продава цигари без бандерол...Ма доказателства???
Абе какво обяснявам,това на някой колеги си е до мислене,хууво ,щом обичате да ви мачкат,"респектират" и тн. полезни работи,това си е ваша работа,означава че ви харесва някакво налагане на режим,по същата логика утре може да се обяви вечерен час щото имало бандити по улиците,ок,аз съм "ЗА",щото не щъкам по нощите ,ама другите...за мен даже е супер да има нощен час,никой няма да ми пипа колата,да ми тараши мазето и тн...Обаче доста колеги ще кажат че това е недопустимо в една европейска държава,да има вечерен полицейски час...Ми че то е недопустимо да се действа срещу гражданите без да има доказана вина,и не колега Киро,има начин на арест,каквито гледаме по телевизията,идват със заповед за обиск,културно,влизат,търсят и тн.к'во нахлуват като едно време по тоталитарно,тогава беха червени барети,влизат,чупят,нарочват...
Абе глупости,щом така ви харесва,добре,то това си е чалга общество,да има там некакви зрелища,кръв ,леб и цици,другото заеби
Човек нямаш дори идея за такива акции, те се правят с цел изненада, а това че са с маски има причина! Културно, мултурно не знам какви доказателства искаш като има невеществени - ония чул, другия видял, третия мислел, имало сигнал.. всичко това е доказателства, а това че не са успели да го хванат със стоката е друга тема, защото както полицая каза някой го е предупредил. Толкова ли е сложно за асимилиране ? Системата ни е бъгната, как някой се опитва да прави нещо, а другия "колега" му пречи защото някой му е кихнал, как половината население се възмущава от акции на полицията - все пак сме известни с незадоволението си. Като не правят нищо ги храним, като се опитват пак ги храним, защото не било морално, не било съвестно, стресираме бандюгите, а те са крайно известни с това че имат повече права дори от министрите. Дори населението ги защитава, защото всеки трети върши нещо незаконно или краде и веднагаааааа му се свива халката и се поставя на негово място. Ама на тебе, ама на мене ако се случи - аз не върша нищо незаконно и шанса от 20 акции в годината, ЕДНА да е в нас от 7 млн население е толкова малко че по-голям шанс има тухла да падне на главата ми в пустинята. Така че не ми е ясно когато защитаваш, какъв морал четеш и изобщо какво ти е мисленето, да.. стават грешки, ставали са, може да стане на някой дето хал хабер си няма, но пак казвам шанса е нищожен за да се коментира, а такива грешки стават и на Запад, провалени акции мислиш че стават само тук, Че на Запад няма информатори ? Този които не прави акции, той не бърка...дори точно такива провалени акции показват, че корупция има и е много трудно да се изчисти системата, а като населението е с висок морал и нежни сърца няма да стане никога.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
kiro_320 написа:Човек нямаш дори идея за такива акции, те се правят с цел изненада, а това че са с маски има причина! Културно, мултурно не знам какви доказателства искаш като има невеществени - ония чул, другия видял, третия мислел, имало сигнал.. всичко това е доказателства, а това че не са успели да го хванат със стоката е друга тема, защото както полицая каза някой го е предупредил. Толкова ли е сложно за асимилиране ?
Т.е. ако се съберем 5 човека с претенции, че сме купували от теб безбандеролни цигари, това са доказателства? И ако се изптупат качулки да ти поскачат малко по главата, но нищо не намерят, това е друга тема, щото "полицая каза", че са те предупредили?
За мен лично това е робска психика, наследена от соц-време ... и ми е тъжно, че има хора под 40 години, които мислят така ...
Да се тръгва с презумпция за виновност е абсурдно ...
И колко случая имаше миналата година на объркани адреси? Ами ако следващия път си ти в объркания адрес, какво - ще аплодираш от възторг, докато ти разхвърлят имуществото в търсене на нещо, което не е там? И като стане ясно, че са се объркали, може би ще им направиш по кафе на изпроводяк, за добре свършената работа?
Срам ме е заради вас, че съм гражданин на ЕС

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
74 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5