Не пуша вече!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Не пуша вече!

Мнение от uCnaHeTcA » 18 Мар 2012, 0:56

Тц, бях я дочел аз, ама просто избирах подходящия момент и накрая реших, че все трябва да дойде този ден и едва ли ако продължа да отлагам ще ми е по-леко тогава, та така :yes:
Даже биричка си пийнах без цигарка, без проблем, 'ма имам опит в та'а ра'ота :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 18 Мар 2012, 1:06

Ами аз не съм се променил изобщо след спирането на цигарите, нито съм си променил навиците, нито нищо :) Значи пийвам си нормално (даже в момента съм на биричка ) нито ям повече, нито съм по-нервен от преди :) Оглеждай се сега за пушачи ;) Не ги избягвай! Гледай ги как пушат, поеми си дълбоко въздух и се замисли ти докато пушеше как дишаше, колко бързо се изморяваше и сравни с това, което чувстваш сега :) След няколко дни ще усетиш, че по-малко се нервираш в дадени ситуации, приемаш нещата по-леко, няма го стреса, който ти причиняват цигарите, а пушейки ги си мислел, че те спасяват от него. 100% ще изпиташ удовлетворение от себе си :yes: Това е, което ще те спре да не запалиш фаталната (само...) една цигара :)

Потребител
Аватар

Мнение от djelezo » 18 Мар 2012, 2:40

Аз също спрях цигарите с тази книга преди 7 месеца някъде и се чувствам като освободен. Разбирам те напълно защо в първата страница написа да не взимат отношение капацитети, които не са прочели книгата ! :D Единственото, което се иска е да разбереш какво се пише в книгата и да четеш както казва в началото с отворена душа, а тези които не са успяли да не се отчайват и да препрочетат отново да видят какво не са разбрали.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 18 Мар 2012, 3:10

Пуши ми се ама съм инат.. вече месец и нещо издържах и няма смисъл да ги запалвам отново,.. а и качих малко килограми от които имах нужда. Доволен съм :D Книгата я започнах, но сега нямам много време да я чета и когато я завърша ще кажа какво мисля. Определено си заслужава да не се пуши :bowdown:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 20 Мар 2012, 18:02

Какво да ви кажа, вече 5 дни не пуша , без да съм имал намерение - само защото прочетох темата и след това книгата. Даже и аз не мога да си повярвам още. Като цяло почти не ми се пуши , само на моменти ми е малко тъпо.Сега имам желание да се движа повече, имам доста повече енергия. Като цяло само плюсове, дано изкарам повече без цигари.
Трябва да благодаря на автора на темата както и на колегите които бяха коментирали след това. На колегите които си мислят, че трябва само воля и че книгата е глупост - първо си направете труда да я прочетете пък след това пишете как е най - добре.
Поздрави

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 20 Мар 2012, 18:17

Днес ми е 4ти ден и с всеки изминал ден все по-малко ми се пуши и все по-малко като цяло мисля за цигари... е , хваща ме от време, на време носталгията за тях, но като цяло държим фронта :ok: :box:
П.П. От 8 години по 1, а в по-дълги и "сборджийски" дни - по 2 кутии на ден... :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от doktormik » 20 Мар 2012, 18:21

завиждам на всички,които са имали волята да откажат цигарите !!! аз прочетох книгата,но явно ще трябва пак....не че разчитам изцяло и само на нея,имам и желание,но нямам воля за това...ще се чете пак...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 20 Мар 2012, 18:43

Прочети внимателно 21ва глава...ако не си сигурен колко внимателно си я прочел, върни се пак и още по-внимателно я прочети :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 20 Мар 2012, 19:18

Колега doktormik, ако се искаше воля аз никога нямаше да ги откажа.... Признавам си, че нямам воля да го направя :oops: Наистина, замисли се защо глава 21 е толкова изчерпателна и какво иска да каже автора с това. Чети пак внимателно останалата част от книгата и докато го правиш пуши цигари! Пуши, чети, пуши, чети и така... в един момент ще почувстваш/осъзнаеш.... няма да казвам какво, за да не го очакваш, но ще го почувстваш/осъзнаеш и сам ще пожелаеш да ги спреш :wave:

ПП: Имам за компания двама прочели книгата :) Вкъщи - жената, на работата - колегата, който ми препоръча книгата. Страшен плюс е това и за мен и за тях! Да има с кой да изкоментираш как се чувстваш с всеки изминал ден, заедно да се посмеете на останалите, които палят цигара от цигара и като им кажеш за книгата ти се хилят " :mhihi: - не ме занимавай с глупости, мога да ги спра, когато си поискам" и т.н. Надявам се донякъде темата да е за вас (вече отказалите ги) такава подкрепа, каквато са те за мен :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136к.с.

Мнение от ivanofff » 20 Мар 2012, 20:26

uCnaHeTcA написа:Днес ми е 4ти ден и с всеки изминал ден все по-малко ми се пуши и все по-малко като цяло мисля за цигари... е , хваща ме от време, на време носталгията за тях, но като цяло държим фронта :ok: :box:
П.П. От 8 години по 1, а в по-дълги и "сборджийски" дни - по 2 кутии на ден... :roll:

Един съвет:време ти е да спреш да броиш дните по лесно ще ти е! Успех! :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 20 Мар 2012, 22:44

ivanofff написа:
uCnaHeTcA написа:Днес ми е 4ти ден и с всеки изминал ден все по-малко ми се пуши и все по-малко като цяло мисля за цигари... е , хваща ме от време, на време носталгията за тях, но като цяло държим фронта :ok: :box:

Един съвет:време ти е да спреш да броиш дните по лесно ще ти е! Успех! :yes:

Написах го по повод колегата преди мен тогава, даже не знаех 3 ли са, 4 ли са за това :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kalingk » 27 Мар 2012, 21:39

Свалям си и аз книгата сега,не съм чел цялата тема и искрено се надявам да ми помогне/книгата/,ще взема и табекс де,но един приятел е махнал цигарите от 5-6 години вече.Преди месец два/зимата беше/,го питах как е.."пуши ми се вика,та ми се клатят зъбите",направо ме разби този.
ПП Стискам палци на всеки заел се с тази наистина трудна задача.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136к.с.

Мнение от ivanofff » 27 Мар 2012, 22:00

kalingk написа:Аз махнах цигарите с табекс,за един месец...да за един месец само/сега пак пуша :mhihi: /.И ако мислите,че като не сте пушили от 3-4 дена и сте ги отказали,жестоко се лъжете.Свалям си и аз книгата сега,не съм чел цялата тема и искрено се надявам да ми помогне/книгата/,ще взема и табекс де,но един приятел е махнал цигарите от 5-6 години вече.Преди месец два/зимата беше/,го питах как е.."пуши ми се вика,та ми се клатят зъбите",направо ме разби този.
ПП Стискам палци на всеки заел се с тази наистина трудна задача.

Приятелю,прочетеш ли книгата 99% няма да имаш нужда от заместители,било то:лукчета ,дъвки,семки,лепенки,табекс или каквото и да е друго,повярвай ми така си стоя табекса 2 години в подлакатника на колата без да съм изпил и едно хапче дори я продадох със него барабар,просто той не е решение,все едно да си палиш по 2-3 цигари на ден и да си мислиш че не пушиш!Успех.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 27 Мар 2012, 23:30

Аве пичове, що така много взе да ми се пуши, първите дни бях доста по-добре :paranoid: Е*асиму :banghead: :smoke:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 28 Мар 2012, 0:37

А може ли някой да бъде така любезен и да реъплоудне книгата! благодаря.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата