Мнение за порше кайен 2003
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Мнение за порше кайен 2003
придържайте се към темата, коментари от рода "от къде са ти парите, ще си селяник с ГАЗ " си ги спестете, човека може да продава дрога не е ваша работа от къде са му парите и дали ще е селска пръчка.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
N.Mihaylovski написа:придържайте се към темата, коментари от рода "от къде са ти парите, ще си селяник с ГАЗ " си ги спестете, човека може да продава дрога не е ваша работа от къде са му парите и дали ще е селска пръчка.
Евала

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
(bubsa) написа:N.Mihaylovski написа:придържайте се към темата, коментари от рода "от къде са ти парите, ще си селяник с ГАЗ " си ги спестете, човека може да продава дрога не е ваша работа от къде са му парите и дали ще е селска пръчка.
ЕвалаТолерираите перковците във форума и ще се размножават по-добре от досега!
Аз лично не виждам, кво толкова има да си купиш Каиен и да му сложиш ГАЗ, колана 10 години ква гъзария, просто не му се кара варел на човека, иска да кара хубава кола и да не робува на горивото.
П.П имам няколко френдчета шефчета на фирми не е да нЕмат кинти и на коли далеч по скъпи още в Германия има сложиха ГАЗ, па не са ни селяни ни лумпени и хич не са глупави, просто си прават сметката добре заради което и пари имат, па на който му се гори бензин в задръстването и да му харчи 20/100 при цена 2.7/3 лева за 100 октаан нека си плаща и да е гъзар, според мен е глупак

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
(bubsa) написа:N.Mihaylovski написа:придържайте се към темата, коментари от рода "от къде са ти парите, ще си селяник с ГАЗ " си ги спестете, човека може да продава дрога не е ваша работа от къде са му парите и дали ще е селска пръчка.
Това кво трябва да означва?

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
hamann25 написа:(bubsa) написа:N.Mihaylovski написа:придържайте се към темата, коментари от рода "от къде са ти парите, ще си селяник с ГАЗ " си ги спестете, човека може да продава дрога не е ваша работа от къде са му парите и дали ще е селска пръчка.
Това кво трябва да означва?
Трябваше да означава,че ако имаше сериозни намерения да си купуваш кола или джиБ нямаше да пишеш сумати време по форума,а щеше да се возиш отдавна

maxpower написа:6inlinepower написа: от Туарег, особенно в6 дизел бегааай силно, довери ми се
викаш 2,5 да вземе и ще се види в дизел. Само да ви кажа, че г-н Киров(този дето го отвлякоха) си смени Кайена с новия Тоуарег(по поръчка с обикновено невъздушно окачване), защото постоянно имал проблеми с въздушното на Поршето.
киров не е никакъв репер за автомобилен фен
но все пак не виждам защо не харесвате 3-литровия туарег
имаха проблеми със скоростите, но в крайна сметка всеки един от тези мощни сувове ги имат, вкл и бмв х5..
No bling at the Ring
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Говорите за Кайен Ве6 , все едно е Турбо С - ами не е ! И като нов цената му е била сходна с тази на дизелова Х5ца , което днес е супер масовка . Ако някой сложи газ на Х5 Ве8 - ок , ако е на стария Кайен - лелееее , ужас анатема . Че тва си е половин Туарег бе хора !
За газ ще кажа само едно - ако мотора е с дритектно впръскване работата става много сложна .
За газ ще кажа само едно - ако мотора е с дритектно впръскване работата става много сложна .
acho.rs написа:Говорите за Кайен Ве6 , ..
кайен с-а е осем цилиндров
шестака е просто кайен
No bling at the Ring
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
В темата се говореше и за 6така . Кайен С - разликата с Х5 Ве8 е ?
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
N.Mihaylovski написа:(bubsa) написа:N.Mihaylovski написа:придържайте се към темата, коментари от рода "от къде са ти парите, ще си селяник с ГАЗ " си ги спестете, човека може да продава дрога не е ваша работа от къде са му парите и дали ще е селска пръчка.
Аз лично не виждам, кво толкова има да си купиш Каиен и да му сложиш ГАЗ, колана 10 години ква гъзария, просто не му се кара варел на човека, иска да кара хубава кола и да не робува на горивото.
П.П имам няколко френдчета шефчета на фирми не е да нЕмат кинти и на коли далеч по скъпи още в Германия има сложиха ГАЗ, па не са ни селяни ни лумпени и хич не са глупави, просто си прават сметката добре заради което и пари имат, па на който му се гори бензин в задръстването и да му харчи 20/100 при цена 2.7/3 лева за 100 октаан нека си плаща и да е гъзар, според мен е глупакама аз не разбирам, щото и аз ще си сложа газ
А от устата ми го взе както се вика. Разбирам тука да карате от мазерати нагоре, ама то средната цена на кола у форума е 5к и през 2 дена има тема - "леле много скъп бензина", обаче като някой иска да сложи на някаф 10 годишен варел дето някога е бил туарег с емблема на порше - газ, почвате - оо ма ти нямаш пари къде си тръгнал, значи шти се смееме тука като неможеш да даваш по 50 лв на ден само да висиш в софийското задръстване. Разбирам това да беше 911 или някоя наистина специална кола единствено за фън и имидж ама както казах това е 10 годишен туарег с емблема на порше с който явно човека иска да си кара всекидневно и да си върши работа.
По темата - такава кола дълго време карана в БГ един колега по горе спомена ,че е гробница за пари, най- вече за ремонт и данъците също са и по солени, та аз бих взел нещо по ново макар и не такава марка.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Придворното списание на Фолксваген Груп направи тест преди година и половина на първия Кайен 2004г. Статията от 2011г. беше - Кайен на цената на чисто нов Гоуф 2.0 тди
- вкараха го на ендоскоп както правят с всички коли и откриха отдолу някъде ръжда и констатираха че много се е карал планинско и в луга. На Кайен на 6 г. и половина каран само в Германия и Полша да има ръжда отдолу

- вкараха го на ендоскоп както правят с всички коли и откриха отдолу някъде ръжда и констатираха че много се е карал планинско и в луга. На Кайен на 6 г. и половина каран само в Германия и Полша да има ръжда отдолу

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
стига да няма турбина Кайена е перфектна машинка. Взимаш слагаш му читаво газово и се радваш на живота у моя край таман два такива знам единият е на метан дори и немат грижи хората. От друга страна вече видях и няколко турбо кайени у бокса за дълго и скъпо буквално хвърлят турбото
- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
Демирев написа:Придворното списание на Фолксваген Груп направи тест преди година и половина на първия Кайен 2004г. Статията от 2011г. беше - Кайен на цената на чисто нов Гоуф 2.0 тди
- вкараха го на ендоскоп както правят с всички коли и откриха отдолу някъде ръжда и констатираха че много се е карал планинско и в луга. На Кайен на 6 г. и половина каран само в Германия и Полша да има ръжда отдолу![]()
![]()
Спомням си много добре статията

- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
Демирев написа:Придворното списание на Фолксваген Груп направи тест преди година и половина на първия Кайен 2004г. Статията от 2011г. беше - Кайен на цената на чисто нов Гоуф 2.0 тди
- вкараха го на ендоскоп както правят с всички коли и откриха отдолу някъде ръжда и констатираха че много се е карал планинско и в луга. На Кайен на 6 г. и половина каран само в Германия и Полша да има ръжда отдолу![]()
![]()
Това сериозно ли е че гние?
И досега не бях чувал за проблеми с окачването.
Интересна информация намерих в нета.
Имали някакъв дефект с някакви пластмасови тръби на охладителната система които били много скъпи.
И се появявало след 100000 км.
Някой да е запознат с този дефект?
ЦИТАТ:
Един познат разказваше за телефона на сестра си:
"Купи си телефон за 500 лева, хвали се с него насам-натам, а като иска да ми се обади-само ми пуска сигнал, и затваря.
На въпросът ми защо така-тя каза-ами батко, нямам минути в картата..."
Четвъртото мнение от тази тема в друг един форум:
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=109854
Един познат разказваше за телефона на сестра си:
"Купи си телефон за 500 лева, хвали се с него насам-натам, а като иска да ми се обади-само ми пуска сигнал, и затваря.
На въпросът ми защо така-тя каза-ами батко, нямам минути в картата..."
Четвъртото мнение от тази тема в друг един форум:
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=109854
74 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5