Мнение за порше кайен 2003

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Re: Мнение за порше кайен 2003

Мнение от N.Mihaylovski » 01 Май 2012, 21:11

придържайте се към темата, коментари от рода "от къде са ти парите, ще си селяник с ГАЗ " си ги спестете, човека може да продава дрога не е ваша работа от къде са му парите и дали ще е селска пръчка.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 01 Май 2012, 21:15

N.Mihaylovski написа:придържайте се към темата, коментари от рода "от къде са ти парите, ще си селяник с ГАЗ " си ги спестете, човека може да продава дрога не е ваша работа от къде са му парите и дали ще е селска пръчка.

Евала :bowdown: Толерираите перковците във форума и ще се размножават по-добре от досега!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 01 Май 2012, 21:20

(bubsa) написа:
N.Mihaylovski написа:придържайте се към темата, коментари от рода "от къде са ти парите, ще си селяник с ГАЗ " си ги спестете, човека може да продава дрога не е ваша работа от къде са му парите и дали ще е селска пръчка.

Евала :bowdown: Толерираите перковците във форума и ще се размножават по-добре от досега!

Аз лично не виждам, кво толкова има да си купиш Каиен и да му сложиш ГАЗ, колана 10 години ква гъзария, просто не му се кара варел на човека, иска да кара хубава кола и да не робува на горивото.

П.П имам няколко френдчета шефчета на фирми не е да нЕмат кинти и на коли далеч по скъпи още в Германия има сложиха ГАЗ, па не са ни селяни ни лумпени и хич не са глупави, просто си прават сметката добре заради което и пари имат, па на който му се гори бензин в задръстването и да му харчи 20/100 при цена 2.7/3 лева за 100 октаан нека си плаща и да е гъзар, според мен е глупак :) ама аз не разбирам, щото и аз ще си сложа газ
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330xd LCI

Мнение от hamann25 » 01 Май 2012, 21:24

(bubsa) написа:

Това кво трябва да означва?

:dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 01 Май 2012, 21:36

hamann25 написа:
(bubsa) написа:

Това кво трябва да означва?

:dunno:

Трябваше да означава,че ако имаше сериозни намерения да си купуваш кола или джиБ нямаше да пишеш сумати време по форума,а щеше да се возиш отдавна ;) А дали щеше да го правиш на газ,метан,олио или да буташ си е твоя работа :idea:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 01 Май 2012, 21:37

maxpower написа:
6inlinepower написа: от Туарег, особенно в6 дизел бегааай силно, довери ми се :mrgreen:

викаш 2,5 да вземе и ще се види в дизел :mhihi: . Само да ви кажа, че г-н Киров(този дето го отвлякоха) си смени Кайена с новия Тоуарег(по поръчка с обикновено невъздушно окачване), защото постоянно имал проблеми с въздушното на Поршето. :mrgreen:

киров не е никакъв репер за автомобилен фен

но все пак не виждам защо не харесвате 3-литровия туарег

имаха проблеми със скоростите, но в крайна сметка всеки един от тези мощни сувове ги имат, вкл и бмв х5..
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 01 Май 2012, 21:42

Говорите за Кайен Ве6 , все едно е Турбо С - ами не е ! И като нов цената му е била сходна с тази на дизелова Х5ца , което днес е супер масовка . Ако някой сложи газ на Х5 Ве8 - ок , ако е на стария Кайен - лелееее , ужас анатема . Че тва си е половин Туарег бе хора !
За газ ще кажа само едно - ако мотора е с дритектно впръскване работата става много сложна .

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 01 Май 2012, 21:50

acho.rs написа:Говорите за Кайен Ве6 , ..

кайен с-а е осем цилиндров

шестака е просто кайен
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 01 Май 2012, 21:54

В темата се говореше и за 6така . Кайен С - разликата с Х5 Ве8 е ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 01 Май 2012, 22:28

N.Mihaylovski написа:
(bubsa) написа:

Аз лично не виждам, кво толкова има да си купиш Каиен и да му сложиш ГАЗ, колана 10 години ква гъзария, просто не му се кара варел на човека, иска да кара хубава кола и да не робува на горивото.

П.П имам няколко френдчета шефчета на фирми не е да нЕмат кинти и на коли далеч по скъпи още в Германия има сложиха ГАЗ, па не са ни селяни ни лумпени и хич не са глупави, просто си прават сметката добре заради което и пари имат, па на който му се гори бензин в задръстването и да му харчи 20/100 при цена 2.7/3 лева за 100 октаан нека си плаща и да е гъзар, според мен е глупак :) ама аз не разбирам, щото и аз ще си сложа газ

А от устата ми го взе както се вика. Разбирам тука да карате от мазерати нагоре, ама то средната цена на кола у форума е 5к и през 2 дена има тема - "леле много скъп бензина", обаче като някой иска да сложи на някаф 10 годишен варел дето някога е бил туарег с емблема на порше - газ, почвате - оо ма ти нямаш пари къде си тръгнал, значи шти се смееме тука като неможеш да даваш по 50 лв на ден само да висиш в софийското задръстване. Разбирам това да беше 911 или някоя наистина специална кола единствено за фън и имидж ама както казах това е 10 годишен туарег с емблема на порше с който явно човека иска да си кара всекидневно и да си върши работа.

По темата - такава кола дълго време карана в БГ един колега по горе спомена ,че е гробница за пари, най- вече за ремонт и данъците също са и по солени, та аз бих взел нещо по ново макар и не такава марка.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 01 Май 2012, 22:31

Придворното списание на Фолксваген Груп направи тест преди година и половина на първия Кайен 2004г. Статията от 2011г. беше - Кайен на цената на чисто нов Гоуф 2.0 тди
- вкараха го на ендоскоп както правят с всички коли и откриха отдолу някъде ръжда и констатираха че много се е карал планинско и в луга. На Кайен на 6 г. и половина каран само в Германия и Полша да има ръжда отдолу :confused: :confused: :confused:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 01 Май 2012, 23:04

стига да няма турбина Кайена е перфектна машинка. Взимаш слагаш му читаво газово и се радваш на живота у моя край таман два такива знам единият е на метан дори и немат грижи хората. От друга страна вече видях и няколко турбо кайени у бокса за дълго и скъпо буквално хвърлят турбото
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T

Мнение от Alex_GT3 » 02 Май 2012, 0:12

Демирев написа:Придворното списание на Фолксваген Груп направи тест преди година и половина на първия Кайен 2004г. Статията от 2011г. беше - Кайен на цената на чисто нов Гоуф 2.0 тди
- вкараха го на ендоскоп както правят с всички коли и откриха отдолу някъде ръжда и констатираха че много се е карал планинско и в луга. На Кайен на 6 г. и половина каран само в Германия и Полша да има ръжда отдолу :confused: :confused: :confused:

Спомням си много добре статията :). Беше за един градинар, който "искал да се поглези". Ако не се лъжа там ставаше дума за същия атмосферен V8. Тогава цената не му беше 12-13 хиляди евро, а към 20-25 к. Едно нещо силно ми направи впечатление в самата статия и то беше, че една от малкото слабости на този джип е във въздушното окачване. Като цяло за мен това е най-забелязващия се джип и ще прави впечатление още дълги години, защото това е Porsche и за времето си беше кралят в своя клас.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330xd LCI

Мнение от hamann25 » 02 Май 2012, 1:00

Демирев написа:Придворното списание на Фолксваген Груп направи тест преди година и половина на първия Кайен 2004г. Статията от 2011г. беше - Кайен на цената на чисто нов Гоуф 2.0 тди

Това сериозно ли е че гние?
И досега не бях чувал за проблеми с окачването.

Интересна информация намерих в нета.
Имали някакъв дефект с някакви пластмасови тръби на охладителната система които били много скъпи.
И се появявало след 100000 км.
Някой да е запознат с този дефект?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 02 Май 2012, 7:07

ЦИТАТ:
Един познат разказваше за телефона на сестра си:
"Купи си телефон за 500 лева, хвали се с него насам-натам, а като иска да ми се обади-само ми пуска сигнал, и затваря.
На въпросът ми защо така-тя каза-ами батко, нямам минути в картата..."

Четвъртото мнение от тази тема в друг един форум:

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=109854

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата