Плевнелиев пред CNN: Българите са много по-добре от гърците

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Плевнелиев пред CNN: Българите са много по-добре от гърц

Мнение от flame » 29 Май 2012, 21:15

Johnnie1 написа:зад клавиатурата е лесно, но в реалноста ти трябва доста добра дикция, подредена мисъл, самообладание и самочувствие, така че като говориш да звучиш на място и всички да те разбират бързо. трябва да можеш да създаваш тази специфична харизма, която кара хората да те следват. истината е че малцина го могат, иначе половината форум да са президенти :ok:

Като добавим и това...
Детство и образование

Росен Плевнелиев е роден на 14 май 1964 г. в град Гоце Делчев, България.[5] Потомък е на българи бежанци от Плевня, Драмско, преселили се в България през 1913 година.[6] Когато е на десет години, семейството му се премества в Благоевград.[7]

Средното си образование получава в Природо-математическа гимназия „Академик Сергей Павлович Корольов“ в Благоевград от 1978 до 1982 г. В периода 1984–1989 г. завършва ВМЕИ „В. И. Ленин“ в София (днес Технически университет), със специалност „Изчислителна техника“.[5]

Говори немски и английски език.
Професионална кариера

Веднага след завършването си започва работа като научен сътрудник в Института по микропроцесорна техника, но политическите промени в България го оставят без работа.[8]

Започва да развива собствен бизнес още през 1990 г., когато основава и започва да развива фирмата си „Ирис Интернешънъл” АД - първата строителна фирма в България със сертификат ISO 9001, получен през октомври 1999 г. Фирмата работи на повече от 80 строителни обекта в Германия, както и на някои знакови проекти в България: реконструкцията на хотела на „Шератон“ в София, изграждането на централен офис на „БНП Париба“ в София, центъра на „Даймлер-Крайслер“ в София, Бизнес парк София и др.[5]

През 1994 г. основава и управлява „Лин България” ООД, фирма, специализирана в сухо строителство. След 1998 г. участва в управлението на българските подразделения на германската компания „Линднер“ („Линднер Ирис Имобилиен“, „Ирис Интернешънъл“, „Линднер България“, „Линднер Имобилен Мениджмънт“), работеща в областта на разработването, управлението и инвестициите в недвижими имоти. Ръководи най-големия проект на компанията в страната - Бизнес парк София. Започнат през 1999 г., той е най-големият частно финансиран проект в областта на недвижимите имоти в България и сред най-големите бизнес паркове в Югоизточна Европа. През 2003 г. е започнат и проектът Резиденшъл парк София - жилищен комплекс в близост до Бизнес парк София.[5]

Поне за мен този човек не е случаен и доста е постигнал в живота :yes:

Ама за едни други колеги той е: подставено лице, марионетка, протеже, нагласен бизнесмен, говори английски и немски колкото аз говоря сръбски, едвам е завършил гимназия, дядо му е дърт комунист-апаратчик, строежите му не струват, пишман-инженер и прочие (само) помия по него... :kuku:

Ама както каза един колега горе - манталитет. Или по-скоро завист. Или може би злоба. Или вероятно комплекси...
При тази биография - колкото и да ми е несимпатичен или дори омразен даден човек - поне щях да призная, че е постигнал нещо (което аз не съм) :idea:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 29 Май 2012, 22:58

флейм, тва което си постнал е се едно едно време дето съм намирал по чкмеджетата на дядовата къща.....

Кефи се...аз не..изобщо няма с кво да ме грабне тоя човек, виж Кристалина е премиер за мен, ама на....

Е от тва понеже минах през новините, ме грабна и некакси ми вдигна българщината в мен...щото ние сме си добри хора, ма малко...

http://dnes.dir.bg/news/balgarin-veliko ... 47878?nt=4
да му се връща тъпкано там горе... :bowdown:

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 29 Май 2012, 23:07

Говорим си за президента Плевнелиев,не за строителя и предприемача Плевнелиев.Даже и автора на темата не може да разграничи личностната характеристика на лицето от представителната институция.
Нека си е постигнал постигнатото както е намерил задобре,стига да не е за сметка на друг.Жив и здрав да е.
Но ние нямаме нужда от мистър Бийн в ролята на държавен глава.Там се искат други качества.Той и Стоичков беше гениален футболист,но дотам,някакси ''доктор'' не му ходи.Всяка жаба да си знае гьола.
И въобще мине се не мине ден два и прогербаджийски теми.Форумът да не е притиснат от високо ниво да обслужва управленски интереси????????

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 29 Май 2012, 23:15

Те от марката кои не са в холдинга, камор и дару май...все още :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Май 2012, 1:49

аз не виждам какво толкова им бръкнаха герб на някой хора... чак става съмнително. темата уж е за личността плевнелиев.
аз от политика почти не се интересувам, защото не ми носи абсолютно никаква полза. за него знам, че довърши много
проекти за пътища и лично съм ги виждал (да е знам, магистралите не се ядяли :kuku: ) и го гледах в един предизборен дебат
с калфин(бях по тва време в българия иначе през ум не би ми минало да гледам такава тъпотия) където го направи на две стотинки.
до преди това и на мен ми се струваше, че няма покритие. от всички кандидати той беше единствения, който не е от кол и въже.
меглена кунева ли да е президент, дето щеше да съди епъл за някакви мп3ки... такива хора дето се занимават с глупости ли ни
трябват или хора, които имат реален опит в управлението на нещо... никога няма да подкрепя за управленска позиция
хора дето нямат един ден реален трудов стаж през живота си. едния професор в университет, съветници, депутати глупости...
хора дето си нямат идея как се създава нещо.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 30 Май 2012, 8:41

Сондьора написа:Кефи се...аз не..изобщо няма с кво да ме грабне тоя човек, виж Кристалина е премиер за мен, ама на....

Ти си лесен - харесваш разни неща и хора, не ти е крив целия свят, не плюеш по всичко наляво и надясно... :mhihi:
Както казах - нормално е някой да не харесва някой друг. Ама е тъпо да не го харесва по разни тъпи причини (бил от ГЕРБ, а не от БСП и т.н.). А ненормално е това на горния ред. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Май 2012, 11:05

Плевнята яко го тресе деменцията :mhihi: :help: Такъв комедиант сме нямали до сега за президент :dunno: Душко Добродушков...
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Май 2012, 11:21

Helix написа:Колега Е.Димитров чудно ми е как може да защитаваш ГОце при положение че доказаха какви ли не безобразия около него.Само за пример ще дам застреляните му съветници Емил Кюлев и Манол Велев и имаше още един дето го Осъдиха за източване на големи пари от ЕС.Да не говорим за това колко престъпници е освободил предсрочно....То бива да си кон с капаци, но хората дето гласъват за БСП(БКП)явно са слепи и глухи.

Само не видях къде защитавам който и да е било,еле пък гоце,освен че не го харесвам нито като човек нито като политик,особено мразя ловджиите,така че сещай се колко го защитавам.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 30 Май 2012, 13:09

Колега, Helix, не си прав! :nono: Първо на първо, колегата досега съм видел некой да харесва и второ на второ - виждам единствено да защитава гърчолята (въпреки, че и тях не ги харесва :mhihi: ) :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Май 2012, 16:26

flame написа:Колега, Helix, не си прав! :nono: Първо на първо, колегата досега съм видел некой да харесва и второ на второ - виждам единствено да защитава гърчолята (въпреки, че и тях не ги харесва :mhihi: ) :lol:

Ти пък си някакъв доста объркан..младеж,освен това лъжеш безочливо,но според мен просто това ти е втората природа (разбирай другото аз...като при някой диагнози),обясняваш че не се интересуваш от чуждото "канче" пък постоянно носа ти е в чуждите паници.
Освен това по-голям мразител от тебе не съм срещал никъде (и слава Богу),във всяка тема заклеймяваш,мразиш и се самоизтъкваш ,предполагам защото е ниско самочувствието,но това доктора ще ти каже/освидетелствува .

Пак да кажа по темата-Ако влезна е един ресторант и не ми харесва предлаганите ястия в менюто,аз няма да си взема нищо,не ми харесваха тези предложения и няма да гласувам,пък имам и пълното право,след като не съм гласувал за тези и да не ги одобрявам.
А за плевнелиев,предполагам че някакси харизмата му докосва крехката същност на флейм,но по типично български модел,и този човек е изпълнен с противоречия,не честна игра и задкулисни действия.
Само няколко факти,че имал право само той да изкарва гаст арбайтери за германия и никой друг,самият документ е доста интересно формулиран,пък е интересно кой го е издал,самата сделка с държавни имоти,прехвърляния и тн....Аз не казвам че аз ако можех нямаше да го направя,обаче няма и да излизам и да тръбя колко съм честен и убав.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 30 Май 2012, 16:34

Поне Плевнелиев прави срещи, търси някакви контакти, не като тая мишка Първанов 8г. да се крие и като дойде Путин да укичи целия център в червени и Руски знамена, а даже София и по големите градоеве не са гласували за него.... Тая Кунева в европа я лъскаят колко добра биила, а Велчев строй хотели по черноморието с наще пари, за доган същото важи. От както Първанов и миналата власт я няма, мутренските истори с пакетни С класи и стрелби по дискотеките между бригади спряха...мутри няма, след като и покровителите им ги няма на власт..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 30 Май 2012, 17:05

ditko1 написа:мутри няма, след като и покровителите им ги няма на власт..

Няма мутри и със свещ да ги търсиш,а премиерът ни милия хич не е мутра :bgflag:
Според мен след като хората ги облъчват по 24 часа по медиите с каламбурите на Боко Тиквата, като излязат на улицата почва да им се струва, че няма мутри, просто защото тия отвън бледнеят пред главната мутра, начело на държавата.
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 30 Май 2012, 17:58

Е.Димитров написа:Ти пък си някакъв доста объркан..младеж,освен това лъжеш безочливо,но според мен просто това ти е втората природа (разбирай другото аз...като при някой диагнози),обясняваш че не се интересуваш от чуждото "канче" пък постоянно носа ти е в чуждите паници.
Освен това по-голям мразител от тебе не съм срещал никъде (и слава Богу),във всяка тема заклеймяваш,мразиш и се самоизтъкваш ,предполагам защото е ниско самочувствието,но това доктора ще ти каже/освидетелствува .

Ти да не си нещо опериран от чувство за хумор?! :winky: :lol:
Иначе щом казваш, че съм объркан - нема начин да не съм (и щом казваш, че Файненшъл таймс е булевардна литература - няма как това да не е така) :ok:
Щом казваш, че цитирането и коментирането на статии от Форбс и други източници е гледане в чуждото канче - нема причина да се съмнявам, че не говориш глупости :ok:
Щом не си виждал по-голем мразител от мен - бива или да посочиш какво мразя, или да вземеш на идеш на офтамолог :winky: (или оня, другия доктор, който знаеш, че освидетелства :ok: ) :mhihi:
Пък за самоизтъкването - немам думи вече (и въздух) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mhihi:
Е.Димитров написа:такива хора като теб винаги са влачени напред от какива хора като мен към прогреса
...
хората като теб са доволни от гнаста в която живеят
...
добре че има хора като мен,които са недоволни и с някакви средства се опитват да променят статуквото и да правят нещата по-добри.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 30 Май 2012, 19:43

ditko1 написа:От както Първанов и миналата власт я няма, мутренските истори с пакетни С класи и стрелби по дискотеките между бригади спряха...мутри няма, след като и покровителите им ги няма на власт..

Егати вица е това че няма мутри, а Бойко къв е ве?
Щи кажа къв е, мутра с власт това е.
Ти явно си много наивен щом вярваш на Бойко и шутовете му.
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 30 Май 2012, 19:53

bmw maniqk ivo bmw написа:
ditko1 написа:От както Първанов и миналата власт я няма, мутренските истори с пакетни С класи и стрелби по дискотеките между бригади спряха...мутри няма, след като и покровителите им ги няма на власт..

Егати вица е това че няма мутри, а Бойко къв е ве?
Щи кажа къв е, мутра с власт това е.
Ти явно си много наивен щом вярваш на Бойко и шутовете му.

Мутри или добре облечени бизнесмени се тая, винаги ще ги има, който и да е на власт това е истината, просто сега не се краде САМО а се прави и за нарадо нещо, докато 3-ната коалиция ни ебаха мамата, чуда се на тези който защитават комунягите, толкова ли са слепи или кво им е ?
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата