За войната... от близо
Модератор: Общи модератори
Re: За войната... от близо
enigma написа:GVT написа:...
Еха колко детайлен анализ на 100те ми мнения за 8 години. Бях забравил за друга характерна черта на българина... вместо да гледаме да направим нещо позитивно, къде по-интересно е с нещо да наклепем някой анонимен в интернета![]()
Между другото, не съм казвал, че не съм български гражданин, просто не се представям като такъв, и това точно по тази причина... където има българи по света все ще намерят с какво да те наклепят.
Да бе,българите били клепали.И какво са те наклепали?Когато някой ти докаже ,че си лъжец или крадец бил топач.Иначе няма нищо лошо в твоите форумни изяви,това е нещо нормално да мечтаеш за приключения,битки,пари и п..ки.Добре,че мечтите са безплатни.Макар,че вероятността да впечатлиш някой в такъв голям форум са равни на това да те разкрият.Виж са ако тия локуми ги разтегаш на ушенце на някоя мацка може и да я впечатлят какъв Рамбо стои до нея.Не се сърди,има голям потенциал в тебе.Сега ще ти дам един съвет,и ако ме послушаш ще бъдеш доволен.Вземи да пишеш книги.Успех.

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
GVT написа:enigma написа:GVT написа:...
...
Не че нещо г-н следовател, ама като изтропа всичките теми на колегата това как точно доказва, че той лъже? Как точно през форума прецени финансовото му състояние?
Не ме разбирай погрешно ... не го защитавам, ама не разбирам защо така яростно го нападаш, че чак на едно място директно го наричаш "лъжец".
Не виждам причина човека да е на хиляди км от България и да се прави на интересен пред хора, които по всяка вероятност няма да види цял живот.
Пък дори и да лъже, както ти казваш ... той се излага малко или много, ама ти с тези твои типично български нападки и завист се излагаш много повече. В тази връзка ще ти кажа какво е казал Уейн Дайър:
"Когато съдите другите, вие не разкривате черти от техния характер, а от вашия."
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
GVT написа:Сега ще ти дам един съвет,и ако ме послушаш ще бъдеш доволен.Вземи да пишеш книги.Успех.
Тази ниша вече е заета от Ричард "Свирепия" Марчинко

George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
jordanov написа:GVT написа:enigma написа:GVT написа:...
...
Не че нещо г-н следовател, ама като изтропа всичките теми на колегата това как точно доказва, че той лъже? Как точно през форума прецени финансовото му състояние?
Не ме разбирай погрешно ... не го защитавам, ама не разбирам защо така яростно го нападаш, че чак на едно място директно го наричаш "лъжец".
Не виждам причина човека да е на хиляди км от България и да се прави на интересен пред хора, които по всяка вероятност няма да види цял живот.
Пък дори и да лъже, както ти казваш ... той се излага малко или много, ама ти с тези твои типично български нападки и завист се излагаш много повече. В тази връзка ще ти кажа какво е казал Уейн Дайър:
"Когато съдите другите, вие не разкривате черти от техния характер, а от вашия."
Тук си абсолютно прав.Когато някой ме лъже аз го наричам лъжец.За вас не знам.
Форумите са създадени да обединяват група от хора заинтересовани от едно и също нещо,без значение дали са коли,жени,оръжие или земеделие.Ако някой постне в оръжеен форум колко му е бързо БМВ-то ,че е сложил две или три турбини повечето ще му повярват,но ако същото го постне тук ще почнат въпросите и като го осетят ще го изядат с парцалите.Такива като енигмата в оръжейните форуми им викат диванни командоси.Момчето се опита да се направи на герой в случка която е обсъждана на дълго и на широко в един от най голямите американски оръжейни форуми и още в началото си пролича че лъже.Попитах го за човек пряк участник и той задави,не можа да отговори.Представя се като компютърен специалист към Блекуотър без да знае,че в тази мисия такъв е нямало.В Наджаф е имало около 20 служители на същата фирма които са имали за задача да охраняват американски високопоставени лица,в случая е имало човек от американското посолство в сградата който е бил по тяхна охрана.
Със случая с постнатите снимки на оръжието което е облегнато на диванчето също не е негова,но ми трябва малко време да я намеря, където жител на Аризона си показва колекцията от оръжие.А глупостите как се движил с колата с два пистолета плюс един 50 калибров за бекъп в жабката и още няколко еденици автоматично оръжие в багажника не виждам смисъл да се коментира.
Това с изпразнения пълнител с 9мм патрони в него защото осветил с колата си Боб Марли го оставям на теб та поразсъждаваш.
Случката с двете ламбота е уникална.

Но в края на краищата всеки има право да вярва.А сега ме извинявай но ракетата в Байконур ме чака.Ще пиша по късно от международната космическа станция.

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Мисля , че точно сега е момента колегата enigma да постне снимка , или да даде конкретни факти , с които да запуши устите на всички , които не му вярват ( което нещо ми подсказва , че ще се случи ) , иначе .......... губи по точки 

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не може да постне снимка .След тия купища оръжие престрелки гонки и т.н. може да се окаже че е издирван от FBI и снимката съвпада с базата данни .Така че на негово място е рисковано такова "осветляване"

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
GVT написа:В Наджаф е имало около 20 служители на същата фирма които са имали за задача да охраняват американски високопоставени лица,в случая е имало човек от американското посолство в сградата който е бил по тяхна охрана.
Аз както казах нямам за цел да доказвам нищо, все ми е едно, обаче конкретно по темата малко не си наясно с фактите от тази история. Първо не е една мисия - От БУ има 5 служители със задача лична охрана, които като става напечено се обаждат за помощ и тогава идват още, с 3 хеликоптера - 6ма пилоти и 6ма стрелци.
В един момент един от пехотинците е ударен от вражески снайпер. От щаба отказват медевак и го изкарват хората от БУ с един от хеликоптерите.
П.С. Относно темата за оръжията, като си ми правил анализа на мненията си пропуснал едно следващо, в което споменавам, че е шеговита. А и аз като цяло не се взимам никак насериозно, няма нужда да се палиш толкова

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
AGD написа:GVT написа:Сега ще ти дам един съвет,и ако ме послушаш ще бъдеш доволен.Вземи да пишеш книги.Успех.
Тази ниша вече е заета от Ричард "Свирепия" Марчинко
той специално мисля, че и други ниши е заел... не само писането на книги. щото книгата е биографична

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Не знам участвал ли е Енигмата в тоя клип или не, но ми е чудно за какво се вдига толкова шум около тази история. Аз лично видях няколко хамерикански нинджи да стрелят като на сватба, един да му се привижда РПГ и един стойкар, дето се мисли за Рамбо и е без каска. Аз не съм професионален ренджър и командос като повечето от участниците в този и други форуми и нищо не разбирам от военни работи и за това за мен цялата работа е "каквото повикало, такова се обадило". Явно някакви некадърници са намерили автомати и са решили да напднат други некадърници, дето са някакви технократчета и винаги на помощ им идва хеликоптер и имат три сандъка с патрони на покрива. Защото тия си стреляха като на Чеченска сватба и си се разхождаха изправени като на парад. Най-смешен ми е оня дето презарежда изправен, все едно е на стрелбище. А врага ги нападаше от толкова далеч, че шанса да има попадение е горе-долу колкото шанса за шестица от тотото. Че ние с моите приятели като играем на пейнтбол изглеждаме далеч по-професионално от тия прословути командоси.
ukelichko написа:Не знам участвал ли е Енигмата в тоя клип или не, но ми е чудно за какво се вдига толкова шум около тази история. Аз лично видях няколко хамерикански нинджи да стрелят като на сватба, един да му се привижда РПГ и един стойкар, дето се мисли за Рамбо и е без каска. Аз не съм професионален ренджър и командос като повечето от участниците в този и други форуми и нищо не разбирам от военни работи и за това за мен цялата работа е "каквото повикало, такова се обадило". Явно някакви некадърници са намерили автомати и са решили да напднат други некадърници, дето са някакви технократчета и винаги на помощ им идва хеликоптер и имат три сандъка с патрони на покрива. Защото тия си стреляха като на Чеченска сватба и си се разхождаха изправени като на парад. Най-смешен ми е оня дето презарежда изправен, все едно е на стрелбище. А врага ги нападаше от толкова далеч, че шанса да има попадение е горе-долу колкото шанса за шестица от тотото. Че ние с моите приятели като играем на пейнтбол изглеждаме далеч по-професионално от тия прословути командоси.
Тези от охранителната мисия не са екипирани и въоръжени подходящо (с късоцевно оръжие са), защото са там отпреди да почне патакламата и тяхната задача беше от съвсем друго естество. А като цяло врага е надалече, обаче на моменти някои успяват да се приближат на 100-200м, преди да научат, че не е здравословно. По принцип като завалят куршумите и те удари адреналина (особено ако ти е за пръв път), блокираш, забравяш и тренировка и всичко, ако имаш някакъв изграден рефлекс действаш по него, ма той често пъти е грешен в конкретната ситуация... Ма аз не че знам нещо за тия неща, така съм чел по военните форуми. Всъщност доколкото си спомням единствения в този форум, който има претенции да е командос (или поне с такова обучение и опит) е GVT, така че той може да обясни повече по въпроса.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Нз, ама преди когато енигмата написа тая история с ламботата, го бях накарал да ми прати клипове, е човека ми прати ако не се лъжа 2 клипас ламботата тогава.. Тука винаги, някой като каже нещо и всички го нападат.. Едно време така изгонихте един пич, дето не успяха да му откраднат Х5-цата, защото си беше прекарал багерчето отпред. Някои хора се взимат много насериозно. Айде са, щот алх за толкоз години е пуснал 2 снимки, едната на М3-ката и Ф1 и другата на мотора да го обвиним, че е на 19 от перник и кара голф 2. Приемете факта, че има хора с много над възможностите ни и тва е.!!!!!!!!!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
ся да не стане като тук
http://www.pistonheads.co.uk/gassing/to ... a+m3+CSL.+
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Kroki написа:Айде са, щот алх за толкоз години е пуснал 2 снимки, едната на М3-ката и Ф1 и другата на мотора да го обвиним, че е на 19 от перник и кара голф 2.
моля, моля- не ме набутвай- специално съм казал че снимката на м3-ката и ф1 я намерих на интернета.
аз имам 2006 фв джета тди. на реални 120к км щото си я купих нова и знам че не е пренавивана

да си имаме уважението

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
За пред хората нали 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Хаос написа:ся да не стане като тук