/МАЛКО МАЙТАП ДА СТАНЕ/Пичеловка ли е Е36?
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Новини
-
Да си купиш БМВ за да сваляш тъпи кифли е жалка работа и признак, че явно няма с какво друго да ги впечатлиш. Жива комплексарщина мен ако питате ..... не се обиждайте, лично мнение е това.
Почвам да се отчайвам вече от хората като цяло. На къде вървим, на къде отиваме...
Почвам да се отчайвам вече от хората като цяло. На къде вървим, на къде отиваме...

Последна промяна Новини на 21 Мар 2006, 4:49, променена общо 1 път
- Гост
-
!!Asen_X написа:Да си купиш БМВ за да сваляш тъпи кифли е жалка работа и признак, че явно с какво друго да ги впечатлиш. Жива комплексарщина мен ако питате ..... не се обиждайте, лично мнение е това.
не се учудвай и не се коси ше се опраим

няма да ти казвам къде живеем ... познаи без жокер ...друго си е да свалиш джама музиката на 6 и ръката чупка

а и мен ако питаш не им забелезвай ... че наи много да откажеш форума от такива ама си свиркаи и гледаи цирк

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Ааааа-аааа-а! Животът ни е ПОП-ФОЛК!
А, Асенка, до кога, бате, ще продължаваш с този оптимизъм, който е нужен на всеки организъм, за да има по-добър метаболизъм?
Има една приказка, че бавно пропадаме без бъдеще...
А, Асенка, до кога, бате, ще продължаваш с този оптимизъм, който е нужен на всеки организъм, за да има по-добър метаболизъм?

Има една приказка, че бавно пропадаме без бъдеще...

CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
!!Asen_X написа:Да си купиш БМВ за да сваляш тъпи кифли е жалка работа и признак, че явно няма с какво друго да ги впечатлиш. Жива комплексарщина мен ако питате ..... не се обиждайте, лично мнение е това.
Напълно съм съгласен! Всъщност, рядко съм бил по-съгласен с Асен.
Пичове, колата може и да играе някаква роля, но много по-важен е човекът зад волана.
Сигурен съм, че EXCITERA и с магарешка каруца пак ще ги сваля мацките. Докато някои и с S-Class (или 7ица, няма значение) пак ще си лягат сами в голямото легло. Или по-зле - ще си плащат за някои работи...
И накрая, да се обърна към свалячите с Е36. Не би ли ви било терсене(кофти), че някое момиче е с вас заради колата???
Ако отговорът е "НЕ", лоша работа, момчета...

Pepsun
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
що бе а може и просто хората да си използват колите да свалят някоя кака само за едното еба*е и нищо повече непознавам човек който знае че мацката е с него заради парите и БМВ то и той да я даржи повече от 3-4 дена само докато му писне да я клатиPepsun написа:!!Asen_X написа:Да си купиш БМВ за да сваляш тъпи кифли е жалка работа и признак, че явно няма с какво друго да ги впечатлиш. Жива комплексарщина мен ако питате ..... не се обиждайте, лично мнение е това.
И накрая, да се обърна към свалячите с Е36. Не би ли ви било терсене(кофти), че някое момиче е с вас заради колата???
Ако отговорът е "НЕ", лоша работа, момчета...

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
!!Asen_X написа:Да си купиш БМВ за да сваляш тъпи кифли е жалка работа и признак, че явно няма с какво друго да ги впечатлиш. Жива комплексарщина мен ако питате ..... не се обиждайте, лично мнение е това.
Асенчооо, май много на сърце я взимаш тази тема.
Много добре знаеш че не малко кифли връзват на готин автомобил, а някой път не търсиме умна или печена мацка, ами просто нещо готино с 3 дупки и цици, и въпросните 'кифли' вършат доста добра работа в такива моменти

Плюс това, в Австралия специално, местните кифли няма начин да се впечатлят от мойте качества . . . прекалено са прости за да ги оценят. Дай им некъв тъп майт дет може да дига 200кг на лежанка и има татуировка на гъза и глей кво стаа . . . за кво им е интелигентен мъж?
А за Е36 нема кво да си говорим . . . пичеловка е от всякъде . . . особено ако направи 2-3 тура на квартала с свалени джамове, некви кисели джанти, надута чалга, шофьор с бяла Адидас шапка сложена на обратно, изплезен език, и още 2ма приятеля които да свиркат и да крещат по мацетата.

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
аз е36 си нямам... но мога да споделя какво съм чувал и чел...
жените са различни. не може да се обобщава и да се очаква няква прозрителна истина да се напише по въпроса... някои жени се лепят по колите защото отъждествяват мъжа със колата която кара (you are what you drive)... други жени използват колите като мерило за финансови възможности, трети разглеждат колите негативно (комплексарщина), четвърти пък изобщо не ги интересува какво караш- и то съвсем наистина и без преструвки.
но ако това че караш хубава кола е решаващия факт които да наклони везните във твоя полза- такава жена не ти трябва за повече от 2-3 часа- ако това е целта- взимайте се.. но ако очакваш нещо по-смислено- не е оферта. това е моето мнение.
иначе по въпроса може да се изпише много- и сигурно все ще е вярно или грешно според ситуацията...
жените са различни. не може да се обобщава и да се очаква няква прозрителна истина да се напише по въпроса... някои жени се лепят по колите защото отъждествяват мъжа със колата която кара (you are what you drive)... други жени използват колите като мерило за финансови възможности, трети разглеждат колите негативно (комплексарщина), четвърти пък изобщо не ги интересува какво караш- и то съвсем наистина и без преструвки.
но ако това че караш хубава кола е решаващия факт които да наклони везните във твоя полза- такава жена не ти трябва за повече от 2-3 часа- ако това е целта- взимайте се.. но ако очакваш нещо по-смислено- не е оферта. това е моето мнение.
иначе по въпроса може да се изпише много- и сигурно все ще е вярно или грешно според ситуацията...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
айде и едно женско мнение
С интерес прочетох всичко,на някои места умирах от смях.Една самоуважаваща себе си млада дама няма да излезе с някой заради това,че той кара Е36 или каквато и да е друга хубава кола.Има много по-важни неща от материалното.Запомнете от мен едно - духовното винаги е пред материалното!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И аз попрочетох темата,смях се
абе всички сте много готини
Аз пък 3-та година карам кола,която не е Е36,но всички вие с Е36-те (хората упражняващи "гимнастика" в автомобилите си) бихте ми сериозно завидели,като сваля задните седалки
Щото аз съм към 1,90 висок и съм лягал в багажника без грижи а освен това могат да легнат още 3
п**ки,имам и нивомат - абе май колата ми е по-добре замислена от вашите
НО тая работа е бошлав,както се казва - освен в случаите,когато не се търси нещо за в момента
Иначе ми е пред очите "доктора",как се развява покрай площада/ Американския и подава сигнали към душичките
Георги Пенчев

Аз пък 3-та година карам кола,която не е Е36,но всички вие с Е36-те (хората упражняващи "гимнастика" в автомобилите си) бихте ми сериозно завидели,като сваля задните седалки

НО тая работа е бошлав,както се казва - освен в случаите,когато не се търси нещо за в момента

Иначе ми е пред очите "доктора",как се развява покрай площада/ Американския и подава сигнали към душичките

Георги Пенчев
Re: айде и едно женско мнение
jArGoN_LaDy написа:С интерес прочетох всичко,на някои места умирах от смях.Една самоуважаваща себе си млада дама няма да излезе с някой заради това,че той кара Е36 или каквато и да е друга хубава кола.Има много по-важни неща от материалното.Запомнете от мен едно - духовното винаги е пред материалното!
Естествено че е така. Но като съм решил да се позабавлявам и дамата "Х" си пада повече по материални неща значи имаме точно попадение. По какво да ги избираме тези как да ги наречем ... преходните

И естествено че такива са само и единствено за кратък "дрифтинг"

E34 M50B25 forever
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Не е от колата ,аз като карах шкода 100с,повече се лепяха,е то беше преди 12 год....,сега имам 3 коли,ама и съпруга си имам

евалата,първо че е смешна работа,второ аз казах ,една жена ако ти се лепне заради колта ,просто си представи какъв човек е. Ние Българите сме си такива,гледаме да си купуваме скъпи коли и телефони ,за да правим впечатление,на запад нещата не стоят така.!!Asen_X написа:Да си купиш БМВ за да сваляш тъпи кифли е жалка работа и признак, че явно няма с какво друго да ги впечатлиш. Жива комплексарщина мен ако питате ..... не се обиждайте, лично мнение е това.
- Azrail
- UFO Pilot
-
evans написа: ... на запад нещата не стоят така.
Едно от най-некомпетентните и глупави мнения, които съм чел тука

MORE BEER!
Ами като видите некое готино пиче в БМВ, не ви ли става малко по-дручко? 

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
75 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5