Терористичен акт на летище Бургас?!?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Re: Терористичен акт на летище Бургас?!?!

Мнение от Apassionata » 18 Юли 2012, 22:01

http://www.sofiapostet/2012/01/israel-atentat-sofia/ премерно... около 5-6 януари...
някакъв вестник "Аарец" го е публикувал и Медиапул го цитира...ето и инфо, че няма конкретни данни за готвен атентат... ако изобщо може да се вярва на такива сайтове...
http://www.bolgari.net/izrael_predupred ... -5368.html

И стига с тия оставки... Мир на праха на загиналите... :(
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 18 Юли 2012, 22:03

Страноо, пак за управляващите се хванахте, те кво да направат, и аз ако реша да взрива сграда ще го направа и никой нема да знае, просто ни дойде реда да има атентат и у нас тва е, колкото и грубо да звучи, е по света презден се взривяват ние как да го спрем точно, премиера да не е врачка
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e34
Мечтае да кара: BMWта
Детайли за колата: хубавелка

Мнение от crazy_d » 18 Юли 2012, 22:07

N.Mihaylovski написа:Страноо, пак за управляващите се хванахте, те кво да направат, и аз ако реша да взрива сграда ще го направа и никой нема да знае, просто ни дойде реда да има атентат и у нас тва е, колкото и грубо да звучи, е по света презден се взривяват ние как да го спрем точно, премиера да не е врачка

...Taka e!
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Два умрели форда и 28ца
Мечтае да кара: Танк
Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile

Мнение от FuRoRR » 18 Юли 2012, 22:22

Със сигурност това ще повлияе на сезона,най-силно на прилива на чужденци насам.Имам и съмнения за мотив ама....
Това което знам е-Израелтяните били някакви богаташи подготвящи се за хазартен туризъм в Слънчев Бряг.Летището е отцепено,движението на детелината на Сарафово е нормално.Към 5 и 15 литнаха линейки,пожарни и полиции нататъка.Няма кацащи или излитащи самолети.Май пътниците все още са си затворени в летището и не ги пускат което си е нормално.Един полицай го сравни с касапница,било като на война.Познатият с който успях да се свържа беше достатъчно неадекватен за да разбера единствено че цялата зона около взрива била покрита с кръв и останки и ,че имало още два запалени от взрива автобуса които май били празни.Загиналите според мен са доста повече от 8,но незнам...
Сега ако нашите не си свършат работата,терористите като видят колко ни е лек режима и ще сме предпочитана дистанция за бомбандиране,та дано да си затегнат контрола там...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 18 Юли 2012, 22:22

eraziel написа:
jordanpar написа:А и инфото е дадено съвсем ясно от една от най развитите като служби за сигурност и разузнаване страни-Израел.

Източник?

Това е всеизвестно, колега. Израелските служби за сигурност са на много високо ниво и спокойно може да се каже, че се конкурират с американските.

И според мен правителството няма никаква вина.
На автогара София примерно няма никакъв контрол на багажа. Можеш срещу 10 лева да дадеш "колет" на шофьора примерно и той да го предаде на твой човек.

Лошо ще е само ако тия Иранци са вербували български граждани.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 18 Юли 2012, 22:23

crazy_d написа:
N.Mihaylovski написа:Страноо, пак за управляващите се хванахте, те кво да направат, и аз ако реша да взрива сграда ще го направа и никой нема да знае, просто ни дойде реда да има атентат и у нас тва е, колкото и грубо да звучи, е по света презден се взривяват ние как да го спрем точно, премиера да не е врачка

...Taka e!

Не е така. Изобщо не е случайно, че атентатът е у нас.
Като не обвинявам Цветанов и Борисов, а всички упражняващи се да управляват последните 20 години.
Цялата ни система за сигурност е разбита и корумпирана. Цели смени митничари си затварят очите, а военни складове случайно избухват и никой не може да установи какво е имало там и какво евентуално е изнесено. Какъв тогава е проблема следващия атентат да бъде с някой ПЗРК и да свалят направо самолета когато захожда за кацане или излита ?
Не можеш да се бориш с терористи без развита агентурна мрежа, само с подслушване на телефони не става.
Вината на текущите управляващи според мен е, че не са повишили мерките за сигурност в последните години, когато все повече израелци започнаха да почиват у нас след като си обтегнаха отношенията с турците.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Юли 2012, 22:24

Вземете се в ръце и спрете с глупостите, щото ще ударя катинара... темата не е да става поредната политическа простотия, която сте на път да си спретнете.

Сигурност и охрана на обществен свободен паркинг, оставки на министри... бъдете реалисти...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 18 Юли 2012, 22:25

Много на бързо преписаха отговорността на ислямска република Иран, не ал кайда или некоя друга терористична организация, а на държавата Иран.
Незнам ква е работата, ама ще ни забъркат в огромен скандал с Иран /нещо в стил атентата срещу папата/.
Незнам ся мутротиквата кви ще ги мъдри,ще пищи, то ще е некво чудо на чудесиите...........
Само да не се наложи ние първи в света да използваме противоракетния щит.............
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 18 Юли 2012, 22:26

jordanov написа:
eraziel написа:
jordanpar написа:А и инфото е дадено съвсем ясно от една от най развитите като служби за сигурност и разузнаване страни-Израел.

Източник?

Това е всеизвестно, колега. Израелските служби за сигурност са на много високо ниво и спокойно може да се каже, че се конкурират с американските.

На автогара София примерно няма никакъв контрол на багажа. Можеш срещу 10 лева да дадеш "колет" на шофьора примерно и той да го предаде на твой човек.

Питам за източник, който да потвърждава, че е имало сигнал конкретно за въпросния атентат.
Няма нужда да ми обясняват колко са развити израелските служби за сигурност.
In Ban We Trust!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 18 Юли 2012, 22:27

eraziel написа:
jordanov написа:
eraziel написа:

Източник?

Питам за източник, който да потвърждава, че е имало сигнал конкретно за въпросния атентат.
Няма нужда да ми обясняват колко са развити израелските служби за сигурност.

е малко по-нагоре е написано - Аарец.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Юли 2012, 22:29

е не така безхаберно. аз не съм против правителството, обаче това е голям пробив в сигурността.
тия служби са точно за това да има информацията и да преодвратяват.
това са глупости. ако ти решиш да взрвиш сграда ще трябва да си набавиш материали, части,
ще трябва някой да изработи устройството... тия неща не падат от небето.
ей за тва скоро шенген ще видим през крив макарон.
Последна промяна steeN на 18 Юли 2012, 22:31, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Юли 2012, 22:30

За кой да се хванем, за мен и теб ли?
Знаеш ли Борисов какво каза когато говореха за опасност над България от терористичен акт? Че на нас това не можело да се случи защото ако погледнем ще видим, че на всеки ъгъл има Арабски дюнери! :shock: :shock: :shock:
И иначе когато убият някакв мутра примерно, се отразява все едно е национално събитие, а сега това по 10 мин. в новините и толкова. След Шоуто на Слави можело още. Май само Сашо Диков сега дава директно.
И без да те обиждам, но точно ти дори една обикновена колица да решиш да запалиш, вероятно ще те хванат. Имам предвид, че тези неща не стават ей така както се разхождаш, купуваш си материалите от близкия супермаркет и си готов.
Последна промяна Top Gun Maverick на 18 Юли 2012, 22:32, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Мнение от Vasseca » 18 Юли 2012, 22:31

А ето го и отговора на нашият мил премиер,относно предупреждението за готвен атентат:
http://offnews.offroad-bulgaria.com/ind ... ima-dyuner
Последна промяна Vasseca на 18 Юли 2012, 22:32, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 18 Юли 2012, 22:31

b.bonev написа:Много на бързо преписаха отговорността на ислямска република Иран, не ал кайда или некоя друга терористична организация, а на държавата Иран.
Незнам ква е работата, ама ще ни забъркат в огромен скандал с Иран /нещо в стил атентата срещу папата/.
Незнам ся мутротиквата кви ще ги мъдри,ще пищи, то ще е некво чудо на чудесиите...........
Само да не се наложи ние първи в света да използваме противоракетния щит.............

Това, че в Израел някой е казал, че Иран са отговорни, не ми е ясно какво общо има с българската позиция в случая...
In Ban We Trust!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Юли 2012, 22:35

Vasseca написа:А ето го и отговора на нашият мил премиер,относно предупреждението за готвен атентат:
http://offnews.offroad-bulgaria.com/ind ... ima-dyuner

И трябваше да направят какво... да вдигнат DefCon 1??? Това да не е една бара, че да сложиш 2-ма пазачи да я вардят... можеше да се случи на всяка околна балканска държава, ако се искаше...

Такива атентати (ако приемем, че това е атентат) не се правят елементарно, че да ги хванат лесно... ама това е близко до една елементарна логика...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата