Колоездене..АТ-Cross Country
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: Колоездене..АТ-Cross Country
N.Mihaylovski написа:Като ново 10 000 лева
читаво колело за спускане почва от 6000 за да си го направиш за теб стават 8000
Ъъъъъ нещо май съм объркал темата,евентуално ще пиша пак тука след като пусна обява в търговския раздел,че си продавам бъбрека....и имаме сделка Къде се набих и аз с тая оферта от 200 лева
Благодаря за пояснението наистина !
Ем то е все едно да питаш има ли някоя кола дето да е така като Е38цата да вози и широчка, че гледам у мобилето се продават разни за 800-1000 лева, аз съм готов да дам до 1500...
И стига сте плашили хората де, колелата за около 600-800 са идеални за разходки и редовно градско каране + малко черен път...
И стига сте плашили хората де, колелата за около 600-800 са идеални за разходки и редовно градско каране + малко черен път...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
за 600-800 си взимаш прилично ново колело с гаранция с което да се вожиш градско както и в планините, тези цени дето написах са за DOWNHILL машини висок клас.
П.П иначе за да е как си трябва всичко се поръчва според параметрите на човека дължина на ръце крака тегло и т,н но там вече и цените са други
П.П иначе за да е как си трябва всичко се поръчва според параметрите на човека дължина на ръце крака тегло и т,н но там вече и цените са други
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4