Алтернативни нaчини за ароматизиране на колите си.
Модератор: Общи модератори
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
Re: Алтернативни нaчини за ароматизиране на колите си.
Cvetun написа:Ми тази тема е да споделиш,кое е добро и от кое имаш добри впечатления!За първи път го купувам и не съм врачка да знам,че е боклук.....Сподели твоето компетентно мнение,кое не е боклук ?!
Според мен са добри борчетата Wunder-baum
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- dagger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 520i
- Мечтае да кара: Машината на времето !
- Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !
BMWdrivers написа:Cvetun написа:Ми тази тема е да споделиш,кое е добро и от кое имаш добри впечатления!За първи път го купувам и не съм врачка да знам,че е боклук.....Сподели твоето компетентно мнение,кое не е боклук ?!
Да колега

Аз в последният време направих следното: Преди около месец махнах всякакви ароматизатори от купето и багажника (

- Pufel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 Touring
dagger написа:BMWdrivers написа:Cvetun написа:Ми тази тема е да споделиш,кое е добро и от кое имаш добри впечатления!За първи път го купувам и не съм врачка да знам,че е боклук.....Сподели твоето компетентно мнение,кое не е боклук ?!
Да колегаот борчетата са НАЙ- добри ! Но не са алтернативен начин, а стандартен, какъвто ние се опитваме да избегнем !
Аз в последният време направих следното: Преди около месец махнах всякакви ароматизатори от купето и багажника (да и там слагах), изчистих салона перфектно и така карах за да се измирише всичко остатъчно. Взех си етерични масла, като конкретно много харесах жасмин и портокал. Сега накапвам по 3-4 капки през 2-3 дни в основата на предните подлакътници и ефекта е поразителен
Започва да се оформя една постоянна трайна много нежна миризма, напълно натурална и абсолютно безвредна, нямам закачени борчета или търкалящи се ламаринени кутийки тук таме
Мисля, че е перфектното решение !
колега, колко струват тези масла и колко време прогнозираш, че ще те изкарат. ако стойностите са приемливи, мисля, че открихме първия читав "алтернативен" начин.

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Известно време си сипвах такова http://bpm-corp.com/index.php?o=product ... info&id=64 в пепелника и отгоре го поливах с квото харесвам. Камъчетата попиват парфюма и си се изпарява. Може да затвориш пепелника при нужда. Неудобството е ако пушиш в колата, щото го прецакваш с фасовете и тряя да го фърлиш.
- dagger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 520i
- Мечтае да кара: Машината на времето !
- Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !
Pufel написа:...
колега, колко струват тези масла и колко време прогнозираш, че ще те изкарат. ако стойностите са приемливи, мисля, че открихме първия читав "алтернативен" начин.
Ами колега варират от 3 до към 7-8 лв. зависи от какво е маслото и от къде го купуваш (аптеки, дрогерии и т.н.) и са по 20-тина мл. в шишенце. Аз слагам по 2-3 капки от време на време и с това темпо ще изкара доста. И има какви ли не аромати. Примерно преди съм отброявал, на рефан, капките за нал. парфюми и в едно шишенце 20 мл. излизаха 250 капки. Тези масла са по- гъсти, но количеството би трябвало да е същото

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Мойта с 10 капки етерично масло върху мокета вече 2 месеца мирише яко.
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Вече има заводски ароматизатори BMW, ако представлява интерес по късно мога да пусна парт номера 

Niki Lauda
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Да не са тия, дето се нанизват на духалката? Ако да - освен, че са скъпи, са и грозни. 

- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Тия на духалките са, чак да са грозни просто са сиви , а на нашите дърти кошници няма как да се върже това сиво, но пък чух че им дават доста голяма трайност на аромата пък ще чуем отзиви 

Niki Lauda
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
OEM част, ама от евтина сива пластмаса с илиенски надпис BMW. Аре не! 

- Pufel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 Touring
колеги, дайте някаква визуализация на тея заводските.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- tinkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 325
- Мечтае да кара: е30 325
Аз ползвам такъв в кенче, мисля на ареон, вйтре с някви като кубчета от трева. държа го до закопчалката на пасажерския колан и мирише доста добре, а и издържа бая време. иначе алтернативен метод, един познат си напълни една пръскалка за чистене на прозорци с омекотител за пране и вода. Всеки път като си мие колата пръска стелките и мокета с него, после ги изчетква с една четка и си мирише доста силно и приятно.

Номенклатурен номер : 83122298516
Описание : СТАРТОВ ПАКЕТ- ОДОРИЗАТОР
Ед.цена (с ДДС) : 40.10 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените

Описание : СТАРТОВ ПАКЕТ- ОДОРИЗАТОР
Ед.цена (с ДДС) : 40.10 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените