Помогнете да си намеря читаво БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Re: Помогнете да си намеря читаво БМВ

Мнение от ръб » 15 Окт 2012, 1:18

харесвала му повече от ис-ката, която щял да си вземе :D не че е имал ис, за да знае, но негова си работа :D

вземай оризника няя съжаляваш :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 15 Окт 2012, 7:08

Може да се бъркам, но бях чел някъде на колко години си и помня нещо от сорта на 18-19? Което означава, че още учиш или греша? Ако е така наистина най-добре си вземи някоя кола (що годе добра) за 1000-1500 (да има ги!), с останалите пари си я обслужи, смени нещо, ако трябва и си я търкаляй. Като почнеш да работиш вече, събираш пари, купуваш си желаното от Теб БМВ, правиш си както Ти искаш и му се кефиш! Приятелски съвет.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 15 Окт 2012, 9:19

Едно форд ка или фиат пунто :yes:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39

Мнение от braina » 15 Окт 2012, 9:51

Брато, ся предполагам, че ти дигаме нервите с тея изказвания от рода на не са занимавай с бмв, купи си нещо по скромно, но ако наистина си още на училище повярвай ми тая кола не е за теб. Ся си мислиш как ще си я вземеш и ще я суркаш по светофарите докат държиш гаджето до тебе за гъзеца, ама истина е че не е баш така. На мене бмв-то ми беше 3та кола (като минах през пежо 205 и вектра Б) и искам да ти кажа, толкова пари, колкото съм оставил в нея не съм оставял в предните 2 зети заедно, а съм я правил 2 пъти по малко от тях. Сам си прави изводите каква им е поддръжката на тези коли... За това взимаш нещо по скромно и остават пари за гаджета :) най-добрия варянт според мене.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Окт 2012, 11:39

Дето вика баща ми- то да е Фуй да му го набиеш, ми то акъл :mhihi:

Колега, ако си купиш каквото и да е било БМВ за 2000лв никога няма да разбереш какво всъщност е да караш БМВ. Няма смисъл. Ако ще и е30-ка да е за да я запазиш във вида в който е предвидена струва много пари сравнено с това колко ще ти струва много по-нова кола от по-масова марка.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 15 Окт 2012, 12:05

ylaine ти го каза най-точно. Иначе при е36 не знам как седят точно нещата с поддръжката, но не вярвам да бърка толкова много в джоба, все пак повече станаха е36-ците от голфовете :mhihi: Единствения минус е че си похарчва ама това се оправя с една газчица.
И аз уча и не е толкова зле колкото казват някои хора тук. Задължително гледай поне 300 лв да ти останат в джоба след купуването на автомобила. От тук нататък на теб каквото ти хареса, отиваш и го гледаш и си решаваш дали това ще е твоята кола или не.
Не знам под какво разбираш "читаво bmw", за тези пари читаво значи да не е гнилоч, да е в сравнително добро интериорно и екстериорно
състояние и да не харчи повече масло от колкото бензин. Не вярвам да търсиш перфектната лъсната тройка с перфектен двигател.
Рови се всеки ден в мобилето и карса и действай.
Тая катафалка с която съм сега е в доста добро състояние в сравнение с повечето е30-ки до 2000лв, просто извадих късмет. Никъде не е гнила, двигателчето също не е изстрадало много :mhihi: само трябва да се приведе в приличен външен вид и е чук, така че може да се вземе и кола за 1500лв, която е в сравнително добро състояние.
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60, 2006
Мечтае да кара: Formula
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gari » 15 Окт 2012, 19:13

Колеги, има един лаф - мерака е по-силен от тока. Така че каквото и да му говорите на момчето, то пак ще си купи БМВ.
Колега, пожелавам ти да си намериш търсенето от теб БМВ. Дано само да не се разочароваш от марката. Евтина и хубава кола няма, но все пак ти каза че може да направиш компромис с качеството. Така че още веднъж късмет. :)
Твоята кола е някъде там и те чака. :yes:
:OT: Повозих на един колега сина му в е39-ката. Малкия (18г.) ревна на баща му за петица като моята. За бащата не е проблем, но той му взе Поло. Първия ремонт беше на стойност 70 лв. Аз бях свидетел на цирка, който спретна малкия, колко скъпа била поддръжката на колата.
Написах това с цел да си помислиш дали е за теб колата или просто много ти харесва. Не се засягай. :yes:
Не искам много, искам всичко!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 15 Окт 2012, 20:44

Абе като се има предвид, че на мене първите ми коли бяха сделани (лада и москвич) да ви кажа, че бмв за първа кола е много по-добре отколкото това дето карах аз ;)
Само не разбрах къде ги намирате тия хубави коли без ръжда за по 2000 лв :mhihi:
Щото знам за случай за Е34 на стойност около 7000 лв купено от тука с много представителен търговски вид, оообачееее само праговете му бях по-изгнили отколкото мойта цялата
Та от кола карана в бг и седяла пред блока опечена и обрулена като жътварка не очаквай много.
И все пак който търси намира. Предполагам ще се намери нещо в приятно здраве ;)
Изображение
ATR-42/72

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 15 Окт 2012, 22:17

Годините ми ги пише на профила. Вариантите засега са два, или компакт или хондичка, ще се оглеждам и за някое купенце, може да изникне, не се знае... ;) Не се виждам в Хонда ама... Стой всеки ден във форума, чети за БМВ-та и накрая яж ориз... :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 15 Окт 2012, 22:31

То не е до четене на форума в твоя случай. Вълнуваш се от марката, задоволяваш интереса си тук, научаваш каквото искаш. Като дойде време за покупка на кола обаче нещата опират до финансовото състояние. Покупката е дето се вика лесна, после идват разходите. Затова и по-рано ти казах - нямаш ли приходи, никаква кола не те устройва. А от кола, която не можеш да караш и поддрържаш полза няма.

Аватар

Мнение от F3P » 15 Окт 2012, 22:34

///Maximalniq написа:... Стой всеки ден във форума, чети за БМВ-та и накрая яж ориз... :(

Е, може и по-зле да е- да си купиш нещо френско... Как беше: "Со мачка, со п**** и со борче- НЕ правим" :mhihi:

Майтапа настрана- или си вземи нещо евтино, с газ и евтини части колкото да те вози или събирай още пари докато ги докараш поне до 3500. Да купуваш сега някоя катафалка за 2 бона и после да изсипеш още 3 бона за да заприлича на кола ще доведе само до проблеми и много нерви. Ясно е, че искаш БМВ ама шанса ти с тези пари да купиш нещо заслужаващо името "Автомобил" клони към 0...
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 15 Окт 2012, 23:17

17 навършени години.Какво работиш,как ще поддържаш колата или целта е да вземеш нещо си там пък да ходиш два пъти в месеца до дискотеката с нея.Пич,бюджета ти за кола е толкова,колкото в една друга тема малко по-долу хората спорят за едни телефони на същата сума!!!!И ако ще отделяш по хх лева на месец за нея,безмислено е.Та само регистрация,ГО и винетка са ти едни 300 лева от воле,които ги оставаш на държавата а не в колата!Ако ще си хвърляш и последния лев на месец за колата,това е супер безсмислено.Ще си поредния който кара автомобил с неясни спирачки,гуми осма ръка и неясно техническо състояние.Аз освен във 12-14 годишен фиат пунто не те виждам в друго.
Похвален е ентусиазмът ти,но само с четене не става във форума.Изчакай още,даже е добре да мине време ,да ти се охлади ентусиазма и да помислиш трезво.
Живота е такъв,едни четат цял живот форума и ходят пеш,други даже не знаят за него а карат Ф10.Съдба.

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 15 Окт 2012, 23:24

Много пресилени неща се изписаха тук... Давам ви примерна обява за автомобил (продадена е вече ) не познавам и момчето с конкретната кола viewtopic.php?f=46&t=313354 ...... Мисля че за 2к лв това е била добра оферта... Спрете да пишете глупости, че не може да се намери сравнително добра кола за 2 ...2500лв .. Все пак е36 на около 20г.. :kuku: То и самата тема е доста глупава... Помогнете да си намеря читаво БМВ.... Ами има раздел..продава автомобили ...гледаш колега и при първа добра оферта (излизат доста такива ,стига да се следи раздела )звъниш ///

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 528i

Мнение от Exesus » 15 Окт 2012, 23:28

Щом си мераклия взимай една е36-ца и си карай. Че няма да е перфектна, без точка ръжда и прочие голяма работа. Няма да ти е първата кола, нито последната (дано де :D). Взимай някой дарак с газ, ако няма сложи й и си ти :driving: . А както колегата по-горе е споменал хвърляй по едно око в раздела с колите, който се продават има доста е36-ци!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 15 Окт 2012, 23:29

Само описанието би ме отказало да ида да я видя - "Колата е перфектна,обслужена,палиш и караш." :mhihi: За някой хора това е перфектна ис-ка. Аз такива въобще не ги отразявам за кола... Та въпрос на критерии :dunno:
Но по принцип за 2000 може и да изпадне нещо, що годе движещо се от някой закъсал за пари... :dunno:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата