Помогнете да си намеря читаво БМВ
Модератор: Общи модератори
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Re: Помогнете да си намеря читаво БМВ
харесвала му повече от ис-ката, която щял да си вземе
не че е имал ис, за да знае, но негова си работа
вземай оризника няя съжаляваш

вземай оризника няя съжаляваш

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Може да се бъркам, но бях чел някъде на колко години си и помня нещо от сорта на 18-19? Което означава, че още учиш или греша? Ако е така наистина най-добре си вземи някоя кола (що годе добра) за 1000-1500 (да има ги!), с останалите пари си я обслужи, смени нещо, ако трябва и си я търкаляй. Като почнеш да работиш вече, събираш пари, купуваш си желаното от Теб БМВ, правиш си както Ти искаш и му се кефиш! Приятелски съвет.
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Едно форд ка или фиат пунто 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
Брато, ся предполагам, че ти дигаме нервите с тея изказвания от рода на не са занимавай с бмв, купи си нещо по скромно, но ако наистина си още на училище повярвай ми тая кола не е за теб. Ся си мислиш как ще си я вземеш и ще я суркаш по светофарите докат държиш гаджето до тебе за гъзеца, ама истина е че не е баш така. На мене бмв-то ми беше 3та кола (като минах през пежо 205 и вектра Б) и искам да ти кажа, толкова пари, колкото съм оставил в нея не съм оставял в предните 2 зети заедно, а съм я правил 2 пъти по малко от тях. Сам си прави изводите каква им е поддръжката на тези коли... За това взимаш нещо по скромно и остават пари за гаджета
най-добрия варянт според мене.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Дето вика баща ми- то да е Фуй да му го набиеш, ми то акъл
Колега, ако си купиш каквото и да е било БМВ за 2000лв никога няма да разбереш какво всъщност е да караш БМВ. Няма смисъл. Ако ще и е30-ка да е за да я запазиш във вида в който е предвидена струва много пари сравнено с това колко ще ти струва много по-нова кола от по-масова марка.

Колега, ако си купиш каквото и да е било БМВ за 2000лв никога няма да разбереш какво всъщност е да караш БМВ. Няма смисъл. Ако ще и е30-ка да е за да я запазиш във вида в който е предвидена струва много пари сравнено с това колко ще ти струва много по-нова кола от по-масова марка.
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
ylaine ти го каза най-точно. Иначе при е36 не знам как седят точно нещата с поддръжката, но не вярвам да бърка толкова много в джоба, все пак повече станаха е36-ците от голфовете
Единствения минус е че си похарчва ама това се оправя с една газчица.
И аз уча и не е толкова зле колкото казват някои хора тук. Задължително гледай поне 300 лв да ти останат в джоба след купуването на автомобила. От тук нататък на теб каквото ти хареса, отиваш и го гледаш и си решаваш дали това ще е твоята кола или не.
Не знам под какво разбираш "читаво bmw", за тези пари читаво значи да не е гнилоч, да е в сравнително добро интериорно и екстериорно
състояние и да не харчи повече масло от колкото бензин. Не вярвам да търсиш перфектната лъсната тройка с перфектен двигател.
Рови се всеки ден в мобилето и карса и действай.
Тая катафалка с която съм сега е в доста добро състояние в сравнение с повечето е30-ки до 2000лв, просто извадих късмет. Никъде не е гнила, двигателчето също не е изстрадало много
само трябва да се приведе в приличен външен вид и е чук, така че може да се вземе и кола за 1500лв, която е в сравнително добро състояние.

И аз уча и не е толкова зле колкото казват някои хора тук. Задължително гледай поне 300 лв да ти останат в джоба след купуването на автомобила. От тук нататък на теб каквото ти хареса, отиваш и го гледаш и си решаваш дали това ще е твоята кола или не.
Не знам под какво разбираш "читаво bmw", за тези пари читаво значи да не е гнилоч, да е в сравнително добро интериорно и екстериорно
състояние и да не харчи повече масло от колкото бензин. Не вярвам да търсиш перфектната лъсната тройка с перфектен двигател.
Рови се всеки ден в мобилето и карса и действай.
Тая катафалка с която съм сега е в доста добро състояние в сравнение с повечето е30-ки до 2000лв, просто извадих късмет. Никъде не е гнила, двигателчето също не е изстрадало много

- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Колеги, има един лаф - мерака е по-силен от тока. Така че каквото и да му говорите на момчето, то пак ще си купи БМВ.
Колега, пожелавам ти да си намериш търсенето от теб БМВ. Дано само да не се разочароваш от марката. Евтина и хубава кола няма, но все пак ти каза че може да направиш компромис с качеството. Така че още веднъж късмет.
Твоята кола е някъде там и те чака.
Повозих на един колега сина му в е39-ката. Малкия (18г.) ревна на баща му за петица като моята. За бащата не е проблем, но той му взе Поло. Първия ремонт беше на стойност 70 лв. Аз бях свидетел на цирка, който спретна малкия, колко скъпа била поддръжката на колата.
Написах това с цел да си помислиш дали е за теб колата или просто много ти харесва. Не се засягай.
Колега, пожелавам ти да си намериш търсенето от теб БМВ. Дано само да не се разочароваш от марката. Евтина и хубава кола няма, но все пак ти каза че може да направиш компромис с качеството. Така че още веднъж късмет.

Твоята кола е някъде там и те чака.

Написах това с цел да си помислиш дали е за теб колата или просто много ти харесва. Не се засягай.

Не искам много, искам всичко!
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Абе като се има предвид, че на мене първите ми коли бяха сделани (лада и москвич) да ви кажа, че бмв за първа кола е много по-добре отколкото това дето карах аз
Само не разбрах къде ги намирате тия хубави коли без ръжда за по 2000 лв
Щото знам за случай за Е34 на стойност около 7000 лв купено от тука с много представителен търговски вид, оообачееее само праговете му бях по-изгнили отколкото мойта цялата
Та от кола карана в бг и седяла пред блока опечена и обрулена като жътварка не очаквай много.
И все пак който търси намира. Предполагам ще се намери нещо в приятно здраве

Само не разбрах къде ги намирате тия хубави коли без ръжда за по 2000 лв

Щото знам за случай за Е34 на стойност около 7000 лв купено от тука с много представителен търговски вид, оообачееее само праговете му бях по-изгнили отколкото мойта цялата
Та от кола карана в бг и седяла пред блока опечена и обрулена като жътварка не очаквай много.
И все пак който търси намира. Предполагам ще се намери нещо в приятно здраве

ATR-42/72
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Годините ми ги пише на профила. Вариантите засега са два, или компакт или хондичка, ще се оглеждам и за някое купенце, може да изникне, не се знае...
Не се виждам в Хонда ама... Стой всеки ден във форума, чети за БМВ-та и накрая яж ориз... 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
То не е до четене на форума в твоя случай. Вълнуваш се от марката, задоволяваш интереса си тук, научаваш каквото искаш. Като дойде време за покупка на кола обаче нещата опират до финансовото състояние. Покупката е дето се вика лесна, после идват разходите. Затова и по-рано ти казах - нямаш ли приходи, никаква кола не те устройва. А от кола, която не можеш да караш и поддрържаш полза няма.
///Maximalniq написа:... Стой всеки ден във форума, чети за БМВ-та и накрая яж ориз...
Е, може и по-зле да е- да си купиш нещо френско... Как беше: "Со мачка, со п**** и со борче- НЕ правим"

Майтапа настрана- или си вземи нещо евтино, с газ и евтини части колкото да те вози или събирай още пари докато ги докараш поне до 3500. Да купуваш сега някоя катафалка за 2 бона и после да изсипеш още 3 бона за да заприлича на кола ще доведе само до проблеми и много нерви. Ясно е, че искаш БМВ ама шанса ти с тези пари да купиш нещо заслужаващо името "Автомобил" клони към 0...
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
17 навършени години.Какво работиш,как ще поддържаш колата или целта е да вземеш нещо си там пък да ходиш два пъти в месеца до дискотеката с нея.Пич,бюджета ти за кола е толкова,колкото в една друга тема малко по-долу хората спорят за едни телефони на същата сума!!!!И ако ще отделяш по хх лева на месец за нея,безмислено е.Та само регистрация,ГО и винетка са ти едни 300 лева от воле,които ги оставаш на държавата а не в колата!Ако ще си хвърляш и последния лев на месец за колата,това е супер безсмислено.Ще си поредния който кара автомобил с неясни спирачки,гуми осма ръка и неясно техническо състояние.Аз освен във 12-14 годишен фиат пунто не те виждам в друго.
Похвален е ентусиазмът ти,но само с четене не става във форума.Изчакай още,даже е добре да мине време ,да ти се охлади ентусиазма и да помислиш трезво.
Живота е такъв,едни четат цял живот форума и ходят пеш,други даже не знаят за него а карат Ф10.Съдба.
Похвален е ентусиазмът ти,но само с четене не става във форума.Изчакай още,даже е добре да мине време ,да ти се охлади ентусиазма и да помислиш трезво.
Живота е такъв,едни четат цял живот форума и ходят пеш,други даже не знаят за него а карат Ф10.Съдба.
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Много пресилени неща се изписаха тук... Давам ви примерна обява за автомобил (продадена е вече ) не познавам и момчето с конкретната кола viewtopic.php?f=46&t=313354 ...... Мисля че за 2к лв това е била добра оферта... Спрете да пишете глупости, че не може да се намери сравнително добра кола за 2 ...2500лв .. Все пак е36 на около 20г..
То и самата тема е доста глупава... Помогнете да си намеря читаво БМВ.... Ами има раздел..продава автомобили ...гледаш колега и при първа добра оферта (излизат доста такива ,стига да се следи раздела )звъниш ///

Щом си мераклия взимай една е36-ца и си карай. Че няма да е перфектна, без точка ръжда и прочие голяма работа. Няма да ти е първата кола, нито последната (дано де
). Взимай някой дарак с газ, ако няма сложи й и си ти
. А както колегата по-горе е споменал хвърляй по едно око в раздела с колите, който се продават има доста е36-ци!

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Само описанието би ме отказало да ида да я видя - "Колата е перфектна,обслужена,палиш и караш."
За някой хора това е перфектна ис-ка. Аз такива въобще не ги отразявам за кола... Та въпрос на критерии
Но по принцип за 2000 може и да изпадне нещо, що годе движещо се от някой закъсал за пари...

Но по принцип за 2000 може и да изпадне нещо, що годе движещо се от някой закъсал за пари...

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.