Как да прекратя връзка по-безболезнено за отсрещната страна
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Re: Как да прекратя връзка по-безболезнено за отсрещната стр
Не мисля,че детето ще е щастливо при проблеми в брака на родителите
Колкото до любовницата,щом изневерява с тебе защо да не изневерява на тебе.
Преди 3 години и половина имах една такава връзка с едно момиче което беше обвързано,аз бях свободен.
След известно време се запитах дали искам връзка с такава която не я бърка!Ами не не искам!
Много бях луднал,отслабнах с 20кг аве една година и горница ходих като болен заради нея.Сега я няма и всичко е наред,по добре не съм се чувствал.
Но ако проблема е в жена ти - там вече е друго.
Ще дойде момент в който ще се озлобиш срещу нея,ще я обвиняваш че си оставил другата заради нея - караници,скандали абе ужас.
Общо взето намери проблема и го отстрани.
И пак казвам - според мен няма щастливи деца в повреден брак,но решавай докато е малко че после боли.

Колкото до любовницата,щом изневерява с тебе защо да не изневерява на тебе.
Преди 3 години и половина имах една такава връзка с едно момиче което беше обвързано,аз бях свободен.
След известно време се запитах дали искам връзка с такава която не я бърка!Ами не не искам!
Много бях луднал,отслабнах с 20кг аве една година и горница ходих като болен заради нея.Сега я няма и всичко е наред,по добре не съм се чувствал.
Но ако проблема е в жена ти - там вече е друго.
Ще дойде момент в който ще се озлобиш срещу нея,ще я обвиняваш че си оставил другата заради нея - караници,скандали абе ужас.
Общо взето намери проблема и го отстрани.
И пак казвам - според мен няма щастливи деца в повреден брак,но решавай докато е малко че после боли.

- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Има един лаф: Ако трябва да избираш между жена си и любовницата си, винаги избирай любовницата, защото ако обичаше жена си, никога нямаше да си хванеш любовница. Мисля, че е валиден за случая.
Едит: Още един лаф: Един път боклук, цял живот боклук. Както каза колегата над мен, щом е изневерила на мъжа си, нямаш гаранции, че след някоя-друга година това няма да се случи и на теб. Аз също имах една такава връзка с изневеряваща жена. Тя самата ми сподели, че е изневерявала на всеки един приятел, който е имала през живота си. Въпроса е, че любовта е ТЪПА и СЛЯПА. Кой ме караше да си мисля, че мога да бъда изключение?
Мисли му добре.
Едит: Още един лаф: Един път боклук, цял живот боклук. Както каза колегата над мен, щом е изневерила на мъжа си, нямаш гаранции, че след някоя-друга година това няма да се случи и на теб. Аз също имах една такава връзка с изневеряваща жена. Тя самата ми сподели, че е изневерявала на всеки един приятел, който е имала през живота си. Въпроса е, че любовта е ТЪПА и СЛЯПА. Кой ме караше да си мисля, че мога да бъда изключение?
Мисли му добре.
- kokich
- Потребител
-
- Кара: BMW E39
Колеги доста поспорихте на мой гръб.Шегувам се.-разни хора,разни идеали.Щом изневерявала тя на мъжа си,значи щяла и на мен да изневери.Не знам да има такава закономерност.То по тази логика и тя може да мисли за мен-щом веднъж е изневерявал може да изневери и на мен.Не смятам че тези разсъждения са правилни.Никой не е застрахован че може да срещне някой друг.Прави сте че клин клин избива.Колкото и да е трудна една раздяла след време всичко минава.Друг е въпроса че има хора които ни остават тръпка за цял живот.Мога само да съжалявам за любовницата ми че не съм я срещнал по-рано.Тя е моята тръпка.Относно поддържането на жените.Айде не се засягайте женското съсловие,но една жена може да се поддържа и след брака.По принцип по-присъщо е за мъжете след брака да се отпуснат,да пълнеят и т.н.Но една жена да се остави да става пухкава,занемарена това не го приемам.То си е за собствено самочувствие.А както има наранени жени,така и мъжете могат да бъдат наранени.Както каза някой от колегите-какво да го правиш-живот.
Смятам да изживея своята тръпка докрай.Друг колега спомена че един живот живеем и не може да го живеем само с компромиси.Докато имам тръпка с нея ще продължим да се виждаме.Ще приключим връзката си когато охладнеем един към друг.Поговорихме преди малко и така решихме.Като му дойде времето нещата ще си приключат от само себе си.
Смятам да изживея своята тръпка докрай.Друг колега спомена че един живот живеем и не може да го живеем само с компромиси.Докато имам тръпка с нея ще продължим да се виждаме.Ще приключим връзката си когато охладнеем един към друг.Поговорихме преди малко и така решихме.Като му дойде времето нещата ще си приключат от само себе си.
Абе защо се говори само за любовницата, я кажи в семейството как са нещата - скандали има ли, или всичко е наред и просто ти е скучно, детето страда ли по някакъв начин от взаимоотношенията с жена ти?
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Добре де неква гола снимчица на любовницата нема ли да оплакнем оченцата
некоя "златна" ше дойде, толко се изписа за нея! питам само...

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Може би така е най- правилно - няма смисъл да се разделяш с любовницата си, докато не си изясниш нещата вътре в семейството и кое поражда нуждата от трети човек, иначе е просто въпрос на време ще се хванеш с втора, трета и т.н. , а от това няма смисъл пък и вероятността за издънка нараства 

Никой не мое ма връне на селу!
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Подкрепете автора, а не му давайте съвети от рода "продължавай да се виждаш с нея", "изживей си любовта" и т.н.
Самото заглавие на темата е така формулирано, че автора иска подкрепа и съвет как да скъса с любовницата си, а не как да заживее щастливо с нея ....
Също така се чудя хората който дават съвети да напусне семейството си, дали го казват от собствен опит и дали въобще имат дете ? Както е казал един колега по-нагоре няма по-хубаво нещо от смеха на детето ...
Самото заглавие на темата е така формулирано, че автора иска подкрепа и съвет как да скъса с любовницата си, а не как да заживее щастливо с нея ....
Също така се чудя хората който дават съвети да напусне семейството си, дали го казват от собствен опит и дали въобще имат дете ? Както е казал един колега по-нагоре няма по-хубаво нещо от смеха на детето ...

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Няма по-хубаво нещо от семейството!
Не руши с лека ръка това, което е градено с години, в което са вложени много време, любов, нерви, мъка, болка, смях.
Щом веднъж е изневерила, значи ще го направи пак, но следващия път, ти ще си от другата страна.
Ако толкова ти се боцка чуждо, прави като всеки себеуважаващ се мъж, а именно "ебнеш-бегнеш".
Ако нещо ти липсва в жена ти, защо въобще си се оженил за нея?Ако нещо ви куца, защо не седнеш и поговориш с нея, а избираш да изневериш и да загубиш семейството си.
Едно семейство се гради с години, но се руши за миг, ако си умен, ще съумееш да го запазиш, ако ли не, ще сте поредната двойка в статистиката на разведените семейства, дете което расте далеч от баща си, и го вижда от време на време, това ли искаш?
Не се дръж като влюбен ученик, ами подреди приоритетите си, разбери кое е важно за теб.
Не руши с лека ръка това, което е градено с години, в което са вложени много време, любов, нерви, мъка, болка, смях.
Щом веднъж е изневерила, значи ще го направи пак, но следващия път, ти ще си от другата страна.
Ако толкова ти се боцка чуждо, прави като всеки себеуважаващ се мъж, а именно "ебнеш-бегнеш".
Ако нещо ти липсва в жена ти, защо въобще си се оженил за нея?Ако нещо ви куца, защо не седнеш и поговориш с нея, а избираш да изневериш и да загубиш семейството си.
Едно семейство се гради с години, но се руши за миг, ако си умен, ще съумееш да го запазиш, ако ли не, ще сте поредната двойка в статистиката на разведените семейства, дете което расте далеч от баща си, и го вижда от време на време, това ли искаш?
Не се дръж като влюбен ученик, ами подреди приоритетите си, разбери кое е важно за теб.
Само да вметна един акъл :
Внимавайте, какво го съветвате човека, че има доста фенки и от нежният пол в този форум... Да няма с вашите камъни по вашата глава
А, и доста дами ще знаят какви методи използват мъжете им при изневяра след всичката споделена информация тук
Внимавайте, какво го съветвате човека, че има доста фенки и от нежният пол в този форум... Да няма с вашите камъни по вашата глава

А, и доста дами ще знаят какви методи използват мъжете им при изневяра след всичката споделена информация тук

- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
kokich написа:Колеги доста поспорихте на мой гръб.Шегувам се.-разни хора,разни идеали.Щом изневерявала тя на мъжа си,значи щяла и на мен да изневери.Не знам да има такава закономерност.То по тази логика и тя може да мисли за мен-щом веднъж е изневерявал може да изневери и на мен.Не смятам че тези разсъждения са правилни.Никой не е застрахован че може да срещне някой друг.Прави сте че клин клин избива.Колкото и да е трудна една раздяла след време всичко минава.Друг е въпроса че има хора които ни остават тръпка за цял живот.Мога само да съжалявам за любовницата ми че не съм я срещнал по-рано.Тя е моята тръпка.Относно поддържането на жените.Айде не се засягайте женското съсловие,но една жена може да се поддържа и след брака.По принцип по-присъщо е за мъжете след брака да се отпуснат,да пълнеят и т.н.Но една жена да се остави да става пухкава,занемарена това не го приемам.То си е за собствено самочувствие.А както има наранени жени,така и мъжете могат да бъдат наранени.Както каза някой от колегите-какво да го правиш-живот.
кутията на пандора отдавна си я отворил.сега е въпроса дали ще можеш да я затвориш.чудно ми е само как си лягаш до жена ти,от това което си написал разбрах само че въобще не я обичаш нея а само детето.но няма нищо по хубаво от прислужница в къщи да имаш.все си мисля че ще е добре да седнеш и да си поговориш със жена ти ако може да си спасите брака който вече е на път да се разруши.не си мисли че жените са глупави и не ни усещат кога имаме любовници.но както се казва "кеф цена няма",относно любовницата ще разбереш колко е невероятна и добричка чак когато поживеете заедно.до тогава всичко може да е голяма заблуда.
Последна промяна bimer на 03 Ное 2012, 19:49, променена общо 1 път
Нека ви кажа нещо за жените. По-умни са, отколкото си мислите, че са. Нека ви кажа нещо за мъжете. По-тъпи са, отколкото си мислите, че са.
Относно, коя да избереш има един лаф, който мисля е подходящ за случая: "Когато се запознаеш с момиче, тя ти говори с очи. Когато ти стане любовница - говори с тяло. А като ти стане жена - не млъква, мама и дееба:
И в никакъв случай не казвай на жена си! Мани ги тия глупости "седнете и си поговорете като големи хората, така е мъжко". Глупости на таркалета, ще съсипеш всичко!
Относно, коя да избереш има един лаф, който мисля е подходящ за случая: "Когато се запознаеш с момиче, тя ти говори с очи. Когато ти стане любовница - говори с тяло. А като ти стане жена - не млъква, мама и дееба:

И в никакъв случай не казвай на жена си! Мани ги тия глупости "седнете и си поговорете като големи хората, така е мъжко". Глупости на таркалета, ще съсипеш всичко!

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
520i написа:Нека ви кажа нещо за жените. По-умни са, отколкото си мислите, че са. Нека ви кажа нещо за мъжете. По-тъпи са, отколкото си мислите, че са.
Относно, коя да избереш има един лаф, който мисля е подходящ за случая: "Когато се запознаеш с момиче, тя ти говори с очи. Когато ти стане любовница - говори с тяло. А като ти стане жена - не млъква, мама и дееба:![]()

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Колега, във всяко семейство има проблеми. Наистина е лошо, когато жената се отпусне и не се гледа така, както се е гледала когато сте се срещнали. Според мен трябва да поговорите и да видиш не може ли да я накараш пак да бъде както преди. Разбира се дискретно.
Аз съм разведен от няколко години и виждам дъщеря ми (тя е на 8г.) един-два пъти в годината. Еми няма такава радост и тъга едновременно. Моя съвет към теб е, да си помислиш какви са приоритетите в живота ти. Може ли толкова лесно да оставиш семейството си или е по-лесно да оставиш другата. Аз също съм бил толкова влюбен (загубен) по една, че направо ми се обърна мирогледа относно живота, но след време разбрах каква грешка щях да направя. Любовта е сляпа, клише, но е вярно.
Гледай си семейството и това е. Ако ще се разделяте, се разделяйте, но не заради друга жена. Поговори с жена си, поговори със любовницата и прецени кое е по-важно за теб.
Това тук са мнения на хора, но решението ще вземеш само и единствено ТИ. Успех.
Аз съм разведен от няколко години и виждам дъщеря ми (тя е на 8г.) един-два пъти в годината. Еми няма такава радост и тъга едновременно. Моя съвет към теб е, да си помислиш какви са приоритетите в живота ти. Може ли толкова лесно да оставиш семейството си или е по-лесно да оставиш другата. Аз също съм бил толкова влюбен (загубен) по една, че направо ми се обърна мирогледа относно живота, но след време разбрах каква грешка щях да направя. Любовта е сляпа, клише, но е вярно.
Гледай си семейството и това е. Ако ще се разделяте, се разделяйте, но не заради друга жена. Поговори с жена си, поговори със любовницата и прецени кое е по-важно за теб.
Това тук са мнения на хора, но решението ще вземеш само и единствено ТИ. Успех.
Не искам много, искам всичко!
колега, знаеш какво правят студентите от техническия
на любовницата казват, че са при жената
на жената, че са при любовницата
а седят да си решават задачи на пейката пред ректората
май това ти е единствения изход и на теб
на любовницата казват, че са при жената
на жената, че са при любовницата
а седят да си решават задачи на пейката пред ректората
май това ти е единствения изход и на теб
No bling at the Ring