Игра: Кофти ситуация
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Re: Игра: Кофти ситуация
Хаос написа:Flash написа:
Какво бихте направили, ако сте въздишали по някоя бавария в отлично състояние, изпадат ви пари и пишете на човека, ама ядец - продадена е вчера?
След дълго мислене (1 месец) реших, че отивам до Швеция и я купувам тая 20 Jahre BMW Motorsport Е34 М5 и му звъня на шведа и той ми вика - преди няколко дни я купи един немец. Той пича после ми предложи Е24 М635CSi пак червена, уникална, ама ми беше над бюджета и ... като цяло разочарованието ми беше голямо, защото сам си бях виновен.
Какво бихте направили ако момичето на вашите мечти ви каже - "без чувства".
Е па, секс без чувства, кфо друго

Какво бихте направили, ако бяла Астра ГСИ ви победи на 400м?
ekcta3uto написа:
Какво бихте направили, ако бяла Астра ГСИ ви победи на 400м?
Бих написал на капака на бялата Астра,че ръждата винаги ще е по-бърза от нея.

Какво бихте направили,ако знете,че днес е последния ви ден от живота?
Епа мене ме е била бяла Астра ГСИ на 400м и клипът стана световно известен
Ама по-бързи винаги ще има
За последния ден от живота... няма да се спра и за миг... най-вероятно престъпления всяк'ви
К'во бихте направили ако трябва да избирате чужбина или жената.. не мо'е и двете

За последния ден от живота... няма да се спра и за миг... най-вероятно престъпления всяк'ви

К'во бихте направили ако трябва да избирате чужбина или жената.. не мо'е и двете

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
чужбината и след 10 години се връщам по силен от сякога и отново бих я потърсил дотогава никакав контакт
харесва ви жена която ако хванете може да не работите до края на живота си но трябва да играете по неините правила ? какво правим ?

харесва ви жена която ако хванете може да не работите до края на живота си но трябва да играете по неините правила ? какво правим ?
bedrock city racing
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
TNT написа:Ти си за бан бе![]()
![]()
Ама трът, никой не знае кво ше направи
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
въпроса ти е пола ли ти се носи или панталон...///ivanE30 написа:
аз житейски въпроси на свой ред няма да задавам,защото се съмнявам във възможността да получа стойностен отговор, простете,форум "20-30 нинджи боксьори"

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
randity написа:TNT написа:Ти си за бан бе![]()
![]()
Ама трът, никой не знае кво ше направи
Ами колега , с нормална жена това не може да ти се случи ... тя ще намери начин това да не стане ...
А,ако на някой му се е случвало да си прави изводи за "човека" -партнъорка ...
Как ще реагирате ,ако на бензиностанция ви заредят вместо дизел-бензин ? Ама без да разберете на колонката ,ами след като сте тръгнали ? Макар и за 600-700 м.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Няма проблеми корсата върви на всичко
Шегувам се, ще обясня че е станала грешка, случвало ми се е но не съм тръгвал просто винаги гледам уж кой пистолет хващат.
Обикновено източваме обратно горивото те си го взимат и пълним вярното гориво.
Ако сте студент и знаете, че нямате нужната подготовка за да вземете изпит, но имате възможност да се явите ?

Шегувам се, ще обясня че е станала грешка, случвало ми се е но не съм тръгвал просто винаги гледам уж кой пистолет хващат.
Ако сте студент и знаете, че нямате нужната подготовка за да вземете изпит, но имате възможност да се явите ?
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
intention написа:Няма проблеми корсата върви на всичко![]()
![]()
![]()
Ти описа 90% от студентите

Запознавате се в чата (mIRC - още работи

- Това един гражданин никога не би ме попитал

Как ще й отговорите

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
skipper написа:intention написа:Няма проблеми корсата върви на всичко![]()
![]()
![]()
Ти описа 90% от студентитеОтивам и каквото стане . Все пак има вероятност да го вземем (Прочел си 10 въпроса от 70 и се надяваш те да се паднат)
![]()
Запознавате се в чата (mIRC - още работи) с някакво пиче , разменяте си няколко снимки и виждате едни огромни гърди
. И естествено й задавате въпрос С какви гърди е ( силикон или естествени ) и тя ти казва:
- Това един гражданин никога не би ме попитал![]()
Как ще й отговорите
Че съм от село.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
елементарно- котката минА през клавиатуратаskipper написа::
- Това един гражданин никога не би ме попитал![]()
Как ще й отговорите

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4