Игра: Кофти ситуация

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Re: Игра: Кофти ситуация

Мнение от k-hristov » 29 Ное 2013, 22:47

Хаос написа:
Flash написа:
Какво бихте направили, ако сте въздишали по някоя бавария в отлично състояние, изпадат ви пари и пишете на човека, ама ядец - продадена е вчера?

След дълго мислене (1 месец) реших, че отивам до Швеция и я купувам тая 20 Jahre BMW Motorsport Е34 М5 и му звъня на шведа и той ми вика - преди няколко дни я купи един немец. Той пича после ми предложи Е24 М635CSi пак червена, уникална, ама ми беше над бюджета и ... като цяло разочарованието ми беше голямо, защото сам си бях виновен.

Какво бихте направили ако момичето на вашите мечти ви каже - "без чувства".

Е па, секс без чувства, кфо друго :lol:

Какво бихте направили, ако бяла Астра ГСИ ви победи на 400м?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всичко що е RWD

Мнение от deomen » 29 Ное 2013, 23:11

ekcta3uto написа:
Какво бихте направили, ако бяла Астра ГСИ ви победи на 400м?

Бих написал на капака на бялата Астра,че ръждата винаги ще е по-бърза от нея. :mhihi:

Какво бихте направили,ако знете,че днес е последния ви ден от живота?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 29 Ное 2013, 23:15

Епа мене ме е била бяла Астра ГСИ на 400м и клипът стана световно известен :mhihi: Ама по-бързи винаги ще има :gives:
За последния ден от живота... няма да се спра и за миг... най-вероятно престъпления всяк'ви :kuku:
К'во бихте направили ако трябва да избирате чужбина или жената.. не мо'е и двете :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 29 Ное 2013, 23:45

чужбината и след 10 години се връщам по силен от сякога и отново бих я потърсил дотогава никакав контакт :mrgreen:

харесва ви жена която ако хванете може да не работите до края на живота си но трябва да играете по неините правила ? какво правим ?
bedrock city racing

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 30 Ное 2013, 0:00

TNT написа:Ти си за бан бе :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ама трът, никой не знае кво ше направи
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 30 Ное 2013, 0:51

///ivanE30 написа:
харесва ви жена която ако хванете може да не работите до края на живота си но трябва да играете по неините правила ? какво правим ?
въпроса ти е пола ли ти се носи или панталон...

аз житейски въпроси на свой ред няма да задавам,защото се съмнявам във възможността да получа стойностен отговор, простете,форум "20-30 нинджи боксьори" :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ч

Мнение от ljubo73 » 30 Ное 2013, 1:58

randity написа:
TNT написа:Ти си за бан бе :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ама трът, никой не знае кво ше направи

Ами колега , с нормална жена това не може да ти се случи ... тя ще намери начин това да не стане ...

А,ако на някой му се е случвало да си прави изводи за "човека" -партнъорка ...

Как ще реагирате ,ако на бензиностанция ви заредят вместо дизел-бензин ? Ама без да разберете на колонката ,ами след като сте тръгнали ? Макар и за 600-700 м.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 30 Ное 2013, 6:46

Няма проблеми корсата върви на всичко :D :D :D
Шегувам се, ще обясня че е станала грешка, случвало ми се е но не съм тръгвал просто винаги гледам уж кой пистолет хващат.
Обикновено източваме обратно горивото те си го взимат и пълним вярното гориво.

Ако сте студент и знаете, че нямате нужната подготовка за да вземете изпит, но имате възможност да се явите ?
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 30 Ное 2013, 12:27

intention написа:Няма проблеми корсата върви на всичко :D :D :D
Шегувам се, ще обясня че е станала грешка, случвало ми се е но не съм тръгвал просто винаги гледам уж кой пистолет хващат.

Ако сте студент и знаете, че нямате нужната подготовка за да вземете изпит, но имате възможност да се явите ?

Ти описа 90% от студентите :mhihi: Отивам и каквото стане . Все пак има вероятност да го вземем (Прочел си 10 въпроса от 70 и се надяваш те да се паднат) :winky:

Запознавате се в чата (mIRC - още работи :mhihi: ) с някакво пиче , разменяте си няколко снимки и виждате едни огромни гърди :roll: . И естествено й задавате въпрос С какви гърди е ( силикон или естествени ) и тя ти казва:
- Това един гражданин никога не би ме попитал :shock:
Как ще й отговорите :mhihi:
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 30 Ное 2013, 21:54

skipper написа:
intention написа:Няма проблеми корсата върви на всичко :D :D :D

Ти описа 90% от студентите :mhihi: Отивам и каквото стане . Все пак има вероятност да го вземем (Прочел си 10 въпроса от 70 и се надяваш те да се паднат) :winky:

Запознавате се в чата (mIRC - още работи :mhihi: ) с някакво пиче , разменяте си няколко снимки и виждате едни огромни гърди :roll: . И естествено й задавате въпрос С какви гърди е ( силикон или естествени ) и тя ти казва:

Че съм от село.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 30 Ное 2013, 22:20

skipper написа::
елементарно- котката минА през клавиатурата :bchug:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Предишна

Назад към Извън Темата