Внимание Камера за взимане на книжки!!!
Модератор: Общи модератори
Re: Внимание Камера за взимане на книжки!!!
Nasko_ написа:E36TM написа:
Айде моля ти се....другия път като караш по Ботевградско шосе (до Околовръстното чак) и си извън населеното място по 4-лентов път...си погледни километражаКолко сочи 70-80? Честито - там ограничението е 50км/ч....и патрулка с камера на пътя - това ти коства 100 до 200лв
Това е недомислие
Благодаря ти, че досега всеки път когато минавам по Ботевградско ти ми гледаш километража, за да ми кажеш с колко съм карал!!! Обещавам следващия път и аз да го погледна
Ще ме прощаваш....ама ако караш 50км/ч цялата тази права (около 6км) или пиеш някакви сериозни успокоителни...или те обявявам за най-спокойният човек с железни нерви

E36TM написа:Nasko_ написа:E36TM написа:
Айде моля ти се....другия път като караш по Ботевградско шосе (до Околовръстното чак) и си извън населеното място по 4-лентов път...си погледни километражаКолко сочи 70-80? Честито - там ограничението е 50км/ч....и патрулка с камера на пътя - това ти коства 100 до 200лв
Това е недомислие
Благодаря ти, че досега всеки път когато минавам по Ботевградско ти ми гледаш километража, за да ми кажеш с колко съм карал!!! Обещавам следващия път и аз да го погледна
Ще ме прощаваш....ама ако караш 50км/ч цялата тази права (около 6км) или пиеш някакви сериозни успокоителни...или те обявявам за най-спокойният човек с железни нерви
в сериозна заблуда си относно въпросния участък

ограничение 50 имаш единствено пред шоурума на Хонда, щото има пешеходна пътека и точно там снимат куките
на караулката ограничението е 60

zazomazo написа:E36TM написа:Nasko_ написа:E36TM написа:
Това е недомислие
в сериозна заблуда си относно въпросния участък![]()
ограничение 50 имаш единствено пред шоурума на Хонда, щото има пешеходна пътека и точно там снимат куките
Изцяло по Ботевградско шосе ограничението е 50км/ч само на карулката е 60км/ч. И мобилни камери, сега не толкова често, но преди редовно седяха по цялото продължение от старата автогара до ОМВ (по-често посока излизане от София).
zazomazo написа:E36TM написа:Nasko_ написа:E36TM написа:
Това е недомислие
По закон, на пешеходните пътеки в града има знак за ограничение 30км/ч (ако има иначе се подразбира)...за останалото колегата е написал - 50км/ч
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
E36TM написа:Ще ме прощаваш....ама ако караш 50км/ч цялата тази права (около 6км) или пиеш някакви сериозни успокоителни...или те обявявам за най-спокойният човек с железни нерви
Аз не мога да разбера, защо ти е толкова странно?

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
Kris написа:zazomazo написа:E36TM написа:Nasko_ написа:E36TM написа:
Това е недомислие
Изцяло по Ботевградско шосе ограничението е 50км/ч само на карулката е 60км/ч. И мобилни камери, сега не толкова често, но преди редовно седяха по цялото продължение от старата автогара до ОМВ (по-често посока излизане от София).
колегата е споменал 4 лентов път, в участъка от старата автогара до ОМВ лентите са 3
4 стават лентите чак след караулката и при Джъмбо стават две

за това споменах ограниченията там и дадох причините да има такива... т.е. има основателна причина да има такова ограничение
това, че някой му е тегаво да кара с 50 по четирилентов път, независимо от пешеходната пътека си е негов проблем
да кара ако иска с 200,но да не страда из форумите, че му идват честитки

Пак от пустото в празното...3 или 4 (макар че от Тодорини кукли натам има и 4-та) бяна значение - за теб да разбирам, че е нормално път 3 лени с метална мантинела отстрани и почти навсякъде поле....ограничението да е 50км/ч? Това не е нормално и го е измислил малоумник! Не може на еднолентови улици между кварталите да е 50 и на голям прав булевард пак да е 50...всеки който твърди обратното за мен е демагог
Да седят с радари в квартала покрай блоковете....където е пълно с глупаци каращи дори с 50....а не на места където не застрашаваш никой
П.П. - Наско ти защо не взе 316-ска ами заложи на 325
? Заради имиджа? Максималната разрешена скорост в България е 130км/ч,,,,и то само на малко места. Преобладава 90 извън и 50 в града

Да седят с радари в квартала покрай блоковете....където е пълно с глупаци каращи дори с 50....а не на места където не застрашаваш никой

П.П. - Наско ти защо не взе 316-ска ами заложи на 325

E36TM написа:Пак от пустото в празното...3 или 4 (макар че от Тодорини кукли натам има и 4-та) бяна значение - за теб да разбирам, че е нормално път 3 лени с метална мантинела отстрани и почти навсякъде поле....ограничението да е 50км/ч? Това не е нормално и го е измислил малоумник! Не може на еднолентови улици между кварталите да е 50 и на голям прав булевард пак да е 50...всеки който твърди обратното за мен е демагог![]()
...
ограничението е щото участъка е рисков бе, пич...
на Цариградско също имаш ограничение 50 в участъците където е рисково
общо взето след светофара на Горубляне до караулката все е 50

предполагам според теб пак го е измислил малоумник....
много ми е чудно обаче ако си пешеходец и трябва да пресечеш Ботевградско на Хонда или Цариградско на Враня и всички коли летят с 100+ ква песен ше пееш.... или ше палиш свещ за късмет преди да тръгнеш да минаваш

zazomazo написа:E36TM написа:Пак от пустото в празното...3 или 4 (макар че от Тодорини кукли натам има и 4-та) бяна значение - за теб да разбирам, че е нормално път 3 лени с метална мантинела отстрани и почти навсякъде поле....ограничението да е 50км/ч? Това не е нормално и го е измислил малоумник! Не може на еднолентови улици между кварталите да е 50 и на голям прав булевард пак да е 50...всеки който твърди обратното за мен е демагог![]()
...
общо взето след светофара на Горубляне до караулката все е 50![]()
много ми е чудно обаче ако си пешеходец и трябва да пресечеш Ботевградско на Хонда или Цариградско на Враня и всички коли летят с 100+ ква песен ше пееш.... или ше палиш свещ за късмет преди да тръгнеш да минаваш
Малко

П.С.
Сега с езамислям ако тези две пеш. пътеки бъдат "повдигнати" колко интерсно ще стане.
И на двете места има светофари
Нормалната скорост трябва на Ботевградско да е 70 - както на бил. България който минава през къде къде по-оживени места. А на светофара на който има и пешеходна пътека 50. А след Враня ограничението не е заради рисков участък - а заради наличието на караулка.
Не че нещо ще променим с писанията си тук, но ми е странно да чета мнения ма хора, които защитават КАТ в очевидните им недомислия. Идентични с глупосттта за легналите полицаи върху пешеходните пътеки....които в голяма част от случаите нито са обозначени със знак като неравности на пътя, нито са осветени, нито имат маркировка....и по този начин създават къде къде по-сериозни предпоставки за ПТП.
Напълно съм за легнали полицаи....но ПРЕДИ пешеходните пътеки
А самите пътеки да са осветени, а местата на които излизат от храсти или дървета, да са изчистени. Това което имаме сега е имитация на работа - дреме му на пешеходеца дали ще е сгазен върху бабуна. Идеята е да се намали преди пешеходната, а не върху нея 

Не че нещо ще променим с писанията си тук, но ми е странно да чета мнения ма хора, които защитават КАТ в очевидните им недомислия. Идентични с глупосттта за легналите полицаи върху пешеходните пътеки....които в голяма част от случаите нито са обозначени със знак като неравности на пътя, нито са осветени, нито имат маркировка....и по този начин създават къде къде по-сериозни предпоставки за ПТП.
Напълно съм за легнали полицаи....но ПРЕДИ пешеходните пътеки

Сещате ли се като се заледи малко повече тия повдигани пешеходни пътеки каква пързалка ще станат. Щото всички знаем как се чисти сняг в БГ.
Ти си си спрел преди пътеката, дедо ти Любен се подхлъзва и пада под колата, аре ходи доказвай че не си го бутнал при това на пешеходната пътека.
Ти си си спрел преди пътеката, дедо ти Любен се подхлъзва и пада под колата, аре ходи доказвай че не си го бутнал при това на пешеходната пътека.
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
zazomazo написа:E36TM написа:Пак от пустото в празното...3 или 4 (макар че от Тодорини кукли натам има и 4-та) бяна значение - за теб да разбирам, че е нормално път 3 лени с метална мантинела отстрани и почти навсякъде поле....ограничението да е 50км/ч? Това не е нормално и го е измислил малоумник! Не може на еднолентови улици между кварталите да е 50 и на голям прав булевард пак да е 50...всеки който твърди обратното за мен е демагог![]()
...
общо взето след светофара на Горубляне до караулката все е 50![]()
Всъщност ограничението е 60км/ч и 50 само около пътеките и въобще не е рисков участък
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
...
Мога ли само да те попитам на магистрала Тракия защо ограничението тогава е 140km/h? Тя много голяма част от тая магистрала е "рискова" меко казано за тая съборетина?
В БГ логиката е никаква точно с тия ограничения, увеличението му по "аутобаните" както ги наричат някой нямащи никаква представа от това понятие го затвърждава.
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Някой забелязал ли е новите 2 камери на околовръстното на езерото на Суходол, посока Младост. Издигнали са стълб и 2 камери са кацнали отгоре. Дали работят обаче, нямам представа. Може да им правят тестове и да щракат всичко живо. 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
anttonev написа:Някой забелязал ли е новите 2 камери на околовръстното на езерото на Суходол, посока Младост. Издигнали са стълб и 2 камери са кацнали отгоре. Дали работят обаче, нямам представа. Може да им правят тестове и да щракат всичко живо.
Писах в темата за камерите и за тези на казичене но никой не отговаря..

Освен на суходол да знаете че и на влизане в с.мещица (пернишко) има абсолютно същите..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!