Конфузна ситуация - какво бихте направили?
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Конфузна ситуация - какво бихте направили?
kOnPuBkA написа:Ама вие съвсем превъртяхте в тоя форум... За какво уважение на купчина ламарина говорите, за какво внимание и отношение, та ако ще и 500 к да струва колата...Да, има си елементарно отношение към чужда вещ, но това се нарича възпитание, а не уважение към ламариниГорко на такива жени, при които колата е по-ценна и зачитана от тях
![]()
Далеч съм от мисълта, че човек трябва да си дава колата на първия срещнат/срещната, ама тия вманиачаваници, дето ги демонстрирате тука са далеч от здравия разум и е трудно да се обобщава, от един пример... Ами ако жената кара по-добре от вас или поне колкото вас, какво? Пак ли ще си жалите ламаринката под предтекст, че е жена и че не може да пипа "свещения граал"![]()
Затова е най-хубаво жената да си има собствена ламарина, а пък ако е и по-скъпа от вашата, направо не ми се мисли![]()
![]()
Точно така,като чета някои мнения направо не е смешно а трагично...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Да де, но повечето пропускате факта, че това не е първа среща... Преди това човека сигурно се е появявал с Голф 2 или с градския
После бум с яката баварка и веднага "дай да карам"... Аз лично при този вариант бих я отрязал тактично, а пък ако видя, че няма проблем и нещата продължават да са 6, сам ще й предложа да покара. Да беше казала "Някой път ще ми дадеш ли кръгче?" или "Обещай ми да я покарам някой ден"... ок, даваш ключовете, ама "Дай да карам, моля те"... аз бих отказал!
П.П. Добре, че нямам баварка за 50к и нямам такива притеснения

П.П. Добре, че нямам баварка за 50к и нямам такива притеснения

Интересното е че сега като замислих- на мене пък никога не са ми казвали "дай да покарам" представители на нежния пол. Винаги са били много доволни от това как ги возя. Имаше само една кака дето обичаше да се вози бързо ама ходихме на писта и след това не искаше повече.
Но си оставам на мнението, че да се дава на друг човек да кара твоя скъпа кола си е риск. Най- малкото ламарини се правят, но никога не са същите след това. А "заслужаването" си има много измерения- за едни е да ти изпие мозъка през оная раота, за други- съвсем други неща. Строго индивидуално е според случая.
Но си оставам на мнението, че да се дава на друг човек да кара твоя скъпа кола си е риск. Най- малкото ламарини се правят, но никога не са същите след това. А "заслужаването" си има много измерения- за едни е да ти изпие мозъка през оная раота, за други- съвсем други неща. Строго индивидуално е според случая.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
Абе тея скъпите коли дето са над 2000лв нямат ли каско ?, хем ми се иска хем не ми стиска , хората са казали една приказка "КАТО ТЕ Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ НЯМА ДА ХОДИШ В ГОРАТА"
Желязо срещу нещо, което ти сам си поканил и искаш, нещо не се връзва. Както казаха колегите в повечето случаи щом искаш ще дадеш , ако нещеш няма , ама ти после сам ще си направиш оценките, ние може да дадем всякакви идей и др. ама са..... , крайно не реални, щото ние не познаваме и няма как да я познаваме въпросната дама на твоето сърце а и теб /поне аз/ , повечето не сме психолози за да дадем точно опр.мнение.
П.П. КАКВОТО СИ НАПРАВИЛ НЕЯ ВЕЧЕР/ДЕН ТОВА Е, то Е МИНАЛО и няма гаранция , че ще се повтори с друга.
Аз съм си давал всичките коли които съм имал, но винаги съм бил на щрек, защото от личният ми скромен ш.стаж 22г. мога да кажа, че никога не се знае какво ще се случи.
Най важното е , че каквото и да си направил тогава си е твое решение, грешно или не. Хората правим и грешки
Желязо срещу нещо, което ти сам си поканил и искаш, нещо не се връзва. Както казаха колегите в повечето случаи щом искаш ще дадеш , ако нещеш няма , ама ти после сам ще си направиш оценките, ние може да дадем всякакви идей и др. ама са..... , крайно не реални, щото ние не познаваме и няма как да я познаваме въпросната дама на твоето сърце а и теб /поне аз/ , повечето не сме психолози за да дадем точно опр.мнение.
П.П. КАКВОТО СИ НАПРАВИЛ НЕЯ ВЕЧЕР/ДЕН ТОВА Е, то Е МИНАЛО и няма гаранция , че ще се повтори с друга.
Аз съм си давал всичките коли които съм имал, но винаги съм бил на щрек, защото от личният ми скромен ш.стаж 22г. мога да кажа, че никога не се знае какво ще се случи.
Най важното е , че каквото и да си направил тогава си е твое решение, грешно или не. Хората правим и грешки

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Аз моята я юркам да кара Баварията, а тя не та не... педала тежък, возенето друго и т.н. (тя си има Ходна - която обожава) Същата Хонда преди беше Моя и на нея се учихме....
Първият път аз я накарах да кара и си отидохме на полигон (нямаше книжка още) - същото това момиче, ЩЕ е моя съпруга след няколко месеца.
Защо го написах това - не си спомням тя да е отворила темата да кара... можеби, защото знае че си се радвах (тогава на Хондата) сега на БМВ-то и си обгрижвам колите... можеби, защото се е стеснявала или нещо друго....
Чета всички викат, тенекета и ламирини и прочие.... да де ама 50+к лв. колко от вас изкарват за една година??? за 2...3... ???? Има КАСКО викате, да де аз пеша да ходя и да си тровя нервите след това нали? Да не говорим за това, че при по - сериозен удар колата за ВАС просто няма да е същата и както винаги застрахователите нещо ще са осрали или ще трябва някой друг лев да кихнете еи така ... за да покара момичето... че видиш ли света се обърнал иначе....
1. И какво, ако не и дадеш да кара ... ще се обиди ли??? Самият факт, че ти е задала такъв въпрос обижда...
2. Сори ама си има някаква последователност и ако съдя по описанието от теб (вие се знаете от съвсем скоро) и еи така да ти каже дай да карам нищо че не мога и нямам опит - е безотговорно. Щом не може да съорбази свойте възможности занапред не се знае къде ще го зимува...
Всичко написано дотук е САМО при положение, че си обяснил коректно и с мацката се знаете от найстина малко време (1-2 седмици)
ПОЗДРАВИ!
Първият път аз я накарах да кара и си отидохме на полигон (нямаше книжка още) - същото това момиче, ЩЕ е моя съпруга след няколко месеца.
Защо го написах това - не си спомням тя да е отворила темата да кара... можеби, защото знае че си се радвах (тогава на Хондата) сега на БМВ-то и си обгрижвам колите... можеби, защото се е стеснявала или нещо друго....
Чета всички викат, тенекета и ламирини и прочие.... да де ама 50+к лв. колко от вас изкарват за една година??? за 2...3... ???? Има КАСКО викате, да де аз пеша да ходя и да си тровя нервите след това нали? Да не говорим за това, че при по - сериозен удар колата за ВАС просто няма да е същата и както винаги застрахователите нещо ще са осрали или ще трябва някой друг лев да кихнете еи така ... за да покара момичето... че видиш ли света се обърнал иначе....
1. И какво, ако не и дадеш да кара ... ще се обиди ли??? Самият факт, че ти е задала такъв въпрос обижда...
2. Сори ама си има някаква последователност и ако съдя по описанието от теб (вие се знаете от съвсем скоро) и еи така да ти каже дай да карам нищо че не мога и нямам опит - е безотговорно. Щом не може да съорбази свойте възможности занапред не се знае къде ще го зимува...
Всичко написано дотук е САМО при положение, че си обяснил коректно и с мацката се знаете от найстина малко време (1-2 седмици)
ПОЗДРАВИ!

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Големи сте скръндзи значи! Кога друг път момичето ще има възможност да покара такава кола, ако не сега?!
Не мисля, че има нещо лошо в това, че е поискала да кара, в никакъв случай не значи, че момичето е меркантилно и т.н
До автора: Трябвало е да й откажеш, за да видиш реакцията й и тогава да си вадиш изводи
Не мисля, че има нещо лошо в това, че е поискала да кара, в никакъв случай не значи, че момичето е меркантилно и т.н
До автора: Трябвало е да й откажеш, за да видиш реакцията й и тогава да си вадиш изводи

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
((:BuKcu:)) написа:....Трябвало е да й откажеш, за да видиш реакцията й и тогава да си вадиш изводи
И на моята безкрайно скъпа (скъпа ама за мен,а не според автоджамбазите

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
аз пък като се държа добре и й пусна и после й се помоля- ми дава да й карам колата 
ама иначе е много серта - "дай да покарам малко?".... "няма!" (и си скрива ключовете и аз глеам жално)

ама иначе е много серта - "дай да покарам малко?".... "няма!" (и си скрива ключовете и аз глеам жално)

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Старичка тема, ама я изчетох с кеф.
Моята мома не иска да кара БМВто! Добър шофьор е и си има нейна кола, но въпреки че й предлагам да опита - не ще. Като попитам защо - "с такъв мерак си я гледаш и не искам да счупя нещо ако я покарам и да се разсърдиш". А съм далеч от тази мисъл...
Не знам това добър отговор ли е, защото уважението е голямо от нейна страна. И не заради колата, а просто като види че правя нещо с кеф и й харесва и му се радва задочно.
Отделно има страх от задно
Аз карам с 60 по Софята, а тя с една буболечка пори 80-90 и все съм на инструкторските педали често. Отличен шофьор и рядко се е налагало да я возя с нейната кола
Пък и е крайно време да пробвам пасажерската седалка някога. Изобщо нямам идея какво е да си пасажер в сегашната кола 
Моята мома не иска да кара БМВто! Добър шофьор е и си има нейна кола, но въпреки че й предлагам да опита - не ще. Като попитам защо - "с такъв мерак си я гледаш и не искам да счупя нещо ако я покарам и да се разсърдиш". А съм далеч от тази мисъл...
Не знам това добър отговор ли е, защото уважението е голямо от нейна страна. И не заради колата, а просто като види че правя нещо с кеф и й харесва и му се радва задочно.
Отделно има страх от задно

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
kagebista написа:Моята мома не иска да кара БМВто!
Моята пък не иска да слезе от него

След като го покара няколко месеца заключението беше: "Чак сега разбирам какъв боклук е аудито..."

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
BMW_dreamer написа:Нито ще я чакам да заслужи, нито да зауважава себе си или пък най малкото да почне да уважава моите 2 тона ламарина, ще ме е срам да я гледам да се мъчи 20 мин. да запали многоуважаемата ламарина! Щом е с мен и сме стигнали етапа "срещи, ресторант и всичко е 6" значи съм я "преценил" и щом иска да кара, десен мигач смяна на местата, обяснявам кое какво е и и казвам да спазва ограниченията и правилата иначе се прибира пеш и толкова.Ако е на 0 часа и има желание да кара веднага на някое спокойно място или междуселски път и готово.
Абсолютно съгласен съм с колегата. Въпреки че още нямам кола, но така бих постъпил.

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
drago_pavlov написа:kagebista написа:Моята мома не иска да кара БМВто!
Моята пък не иска да слезе от него![]()
След като го покара няколко месеца заключението беше: "Чак сега разбирам какъв боклук е аудито..."

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

///ivanE30 написа:можеше да я излъжеш че колата не е твоя да видищ как ще реагира
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- sevisevi16
- Потребител
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 330d
Абе че ше и дам ше и дам. Ама първо да си плати в натура и тогава да кара . 

59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4