Обжалване на акт при птп
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Обжалване на акт при птп
И как го пускаш това "пояснение"? В закона няма такова нещо като пускане на пояснение! И какво пишеш най-отгоре, ПОЯСНЕНИЕ?
И да, не ги четат. Даже и някой да го прочете, просто ще си каже, че съда може да реши ако иска да обжалва, с надеждата когато ти излезе НК вече да ти е писнало, да ти е минала емоцията и КАТ да си гушне парите. И да, живеем не в комунизъм, а в изкривена демокрация.
Залагам каквото кажете, че този акт няма да падне след пускане на възражение, пояснения, допълнения, турбо-изявления или каквото си изберете. Единственият шанс е слд излизане на НК в съда. Вероятно на второто заседание даже, което трябва да те подготви колега да си караш над половин година с акта и после с НК.
Един съвет от мен само като излезе НК. Не ходи да подпечатваш акта и не го показвай вместо талон, а показвай НК. То уж според някой важи един месец, но дефакто си важи като заместител на талона докато трае делото. Може и 3 години.
И да, не ги четат. Даже и някой да го прочете, просто ще си каже, че съда може да реши ако иска да обжалва, с надеждата когато ти излезе НК вече да ти е писнало, да ти е минала емоцията и КАТ да си гушне парите. И да, живеем не в комунизъм, а в изкривена демокрация.
Залагам каквото кажете, че този акт няма да падне след пускане на възражение, пояснения, допълнения, турбо-изявления или каквото си изберете. Единственият шанс е слд излизане на НК в съда. Вероятно на второто заседание даже, което трябва да те подготви колега да си караш над половин година с акта и после с НК.
Един съвет от мен само като излезе НК. Не ходи да подпечатваш акта и не го показвай вместо талон, а показвай НК. То уж според някой важи един месец, но дефакто си важи като заместител на талона докато трае делото. Може и 3 години.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Владо написа:....
Свали ровите очила, че ставаш смешен с тая вяра, че отмени акта
ПС: И наистина- какви "Пояснения" ще пише
ПС2: Аз казах на автора да обмисля внимателно изразите които използва, явно е трябвало да напиша, че се отнася за всички когато обсъждат закони, наредби, наказания и т.н.
ПС3:
BMWPOWERRR_ACM написа:...НК...
Я ми го преведи това какво означава, че си го писал няколко пъти

- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
Да бе, колега, моя грешка е за съкращението, но си го разбрал така или иначе.
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Самодейността помага само в някои случаи на обжалвания и то само ако е без правописни грешки и случиш на съдия, който да ти съчувства (което е почти невъзможно).
Пак ти напомням да ползваш компетентен адвокат ако изобщо искаш да постигнеш нещо.
Пак ти напомням да ползваш компетентен адвокат ако изобщо искаш да постигнеш нещо.
Touring & windsurf club
- r0ad_runner
- Потребител
-
Колеги днес и аз усъмнах с АКТ за навлизане срещу забранителен знак "B1" по член 6 т.1 Зеления господин ми иззе талона това ми е първо нарушение и първа среща с катаджии от ,както имам книжка дочух ,че при първо нарушение не се взимали точки .Това вярно ли е ? и каква сума ме очаква на някой случвало ли му се е нещо такова
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
Няма такова нещо. Ако имаш златен талон да, но ако син си обут.
- streetpro
- Потребител
-
- Кара: E36 - 318I
- Мечтае да кара: 328CI
"Обут" тва за точките ясно вече ами с колко пари ми е най интересноBMWPOWERRR_ACM написа:Няма такова нещо. Ако имаш златен талон да, но ако син си обут.
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4