10 години страст, 10 години фен, 10 години в BMWPower-BG

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Re: 10 години страст, 10 години фен, 10 години в BMWPower-BG

Мнение от Flash » 15 Фев 2014, 2:27

BMW_POWER написа:Тогава той ми даде това:

:shock: Телефонът е още с три цифри отпред! Смятай... :bowdown:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 15 Фев 2014, 16:18

Темата малко е станала "кой колко години има във форума" :mhihi: Истината е, че когато човек прекарва времето си по такъв приятен начин, то минава неусетно. А когато е било и ползотворно... си истински щастлив. Аз скоро направих 5 години и спокойно мога да кажа, че през тях този форум е бил ежедневие за мен. Ставам и си лягам със страницата на bmwpower-bg.net, и ми е безкраен кеф :ok: Пожелавам същото на всички вас!

Слави
Аватар

Мнение от © » 16 Фев 2014, 16:17

Azrail написа:
bmw maniqk ivo bmw написа:Верно как си лети времето, и аз съм тука от 10 години. :lol: :lol:
Като се сетя в началото къв спамер бях и къв дечко ми става смешно. :mhihi: :mhihi:
Създадох много главоболия на модовете тогава за което се извинявам.
Радвам се, че и аз успях да идвам на Еко-то и да се запозная с готини хорица. :mrgreen: Жалко, че ни изгониха от Еко-то, беше готино там. 8)

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ това никога не съм се и надявал, че ще го прочета :)
:wave:

сега би трябвало да се почувстваш като пенсиониран начален учител :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 03' e46 330d
Мечтае да кара: Bmw E34 M5
Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.

Мнение от daniel_e30 » 20 Фев 2014, 12:03

Регистриран на 26 Юни 2010, четях много, особенно в техн. раздели, попивах като гъба, най-интересни ми бяха двигателите, кое,какво,как и т.н от там добих представа какво представлява мотора отворен,кое за какво е, и т.н От моя акаунт тогава пишеха и още няколко ''по-големи'' но в последствие си стана само мой. Всичко започна през 2009, на сестра ми гаджето имаше Голф 2 и на предното стъкло пишеше '' http://www.dtmpower.net '' а на задното '' bmwpower-bg.net '' съответно на мен ми беше интересно какви са тези сайтове и ги преписах на листче, и като ги отворих се започна, тогава излизаха много клипове в DTMPOWER- а и аз си ги свалях да ги гледам,онези с е36-ците по магистралата на фона на Eurodance музика. Бях силно впечатлен и се запалих страшно много, след известно време мой познат си взе е30 16ка и му насади 2.5 мотор и се започна ходене по дръпки в Пловдив, тогава бяха на митницата, е нямаше такъв кеф, такова вълнение, мил съм е30-то с часове за да е готово за ''довечера'' :D Започнах да се ровя за БМВ да гледам клипове в vbox7 (тогава беше бахти модата да имаш качено клипче там :D ) и да чета из форума, поотраснах малко, напъна ме пубертета мъжката и още ме държи, :D и аз като всеки дришлъо съм се заяждал с повод и без с по-старите ''юзъри'' и им дължа извинение за моментите в които не съм бил прав.След това баща ми купи семейното БМВ и какафонията стана тотална, съвсем полудях.Доста неща научих от форума, доста инфо попих и още попивам,жалко найстина че доста хора спряха да пишат, но нека не засягам тази тема. И ето ме днеска 20 Февруари 2014 като всеки ден, пак съм тука и пак чета, и броя оставащите дни до закупуването най-накрая на така бленуваната ''моя люБима''... е.. явко какафонията никога няма да спре. :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 23 Мар 2014, 12:07

Преди 5 години когато се регистрирах тук, беше просто ей така на майтап.
Бях VAG фен, от не особено запалените, а БМВ ми беше безразлична марка, една от многото.

Ако някой точно в онзи момент ми беше споменал, че :
- БМВ обществото ще промени живота ми.
- Част от ентусиастите ще ми станат най-близките ми приятели.
- Няма да мине и ден в който от устата ми да не излезе "БМВ"
- Емоциите покрай БМВ фенщината ще са едни от най-мотивиращите и приятни неща които ще ми се случат.

Вероятно нямаше да повярвам и щях да се изсмея. :kuku:

Благодаря на всички виновни, които ме направиха част от това.
Благодаря на всички хора от това общество с които се запознах през годините, научиха ме на нещо или са ми помагали.
Сигурен съм, че предстоят само хубави моменти :ok:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 24 Мар 2014, 16:01

Явор написа:баси как лети времето :mhihi: и аз чукнах някоя и друга година с тоя ник :mhihi:

ма сивия комбинезон си остана, че и даже по-арен стана...
Изображение
Изображение

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 06 Май 2014, 12:20

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата