Покупка от ebay.com ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Re: Покупка от ebay.com ?

Мнение от don_gori » 15 Авг 2013, 17:05

Ок мерси колега за информацията :yes:
Дано пристигне пратката както си му е реда и всички да са доволни :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от don_gori » 23 Авг 2013, 21:18

Пак имам питанка , след като пратката ми я пренесоха в ЛА от там какво следва - България вече ?
Гледам стой там вече 8-ми ден и няма никакво развитие :roll:
По принцип в Ибей имаше срок 2 седмици , та 2-рата седмица се пада на 30 Август(от 12-ти , когато е чекирана за първи път).
Дали ще пристигне до тогава , защото като гледам с какви темпове се развива до сега може да ударим Коледа дорде довтаса :mhihi:
Untitled.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 23 Авг 2013, 21:24

Тая пратка може да си я гледаш и два месеца там ако е загубена конфискувана задържана и никога да не я получиш.По добре си искай парите обратно и пиши на продавача и на ибей.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 23 Авг 2013, 21:39

Директно в БГ ще излезе, няма в другите държави тракинг.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от don_gori » 23 Авг 2013, 21:44

Е няма нужда от притеснение , аз на 12 май я купих , а в обявата имаше срок до 2 седмици , които изтичат чак на 30-ти Август.
А като литне пратката от САЩ тук ли ще кацне или някъде по Европата и пак ще се тътри по местните пощи :roll:
Все пак пишеше на доставката , че е с някакъв по-висок приоритет , а не обикновенна
USPS Priority Mail International Medium Flat Rate BoxTM

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 23 Авг 2013, 22:03

Тя отдавна е по местните пощи, щом напусне щатите почва да минава транзит. Priority mail го разбирай като препоръчана поща, тва е стандартната за колети. Expressmail International им е бързата къде е overnight и там пристигат за 2-3 дена ама е цената е x2-3.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от don_gori » 23 Авг 2013, 22:08

b00st написа:Тя отдавна е по местните пощи, щом напусне щатите почва да минава транзит. Priority mail го разбирай като препоръчана поща, тва е стандартната за колети. Expressmail International им е бързата къде е overnight и там пристигат за 2-3 дена ама е цената е x2-3.

Е ха дано началото на другата седмица да ме изненадат приятно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Авг 2013, 22:19

b00st написа:Тя отдавна е по местните пощи, щом напусне щатите почва да минава транзит. Priority mail го разбирай като препоръчана поща, тва е стандартната за колети. Expressmail International им е бързата къде е overnight и там пристигат за 2-3 дена ама е цената е x2-3.

Priority е бързата (2-3 седмици). Това означава, че се качва на първия свободен самолет. Signed е препоръчана.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Авг 2013, 0:05

Те бързо идват ама тук седят много. Получавал съм и за седмица от САЩ :)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 24 Авг 2013, 9:36

don_gori написа:Е няма нужда от притеснение , аз на 12 май я купих , а в обявата имаше срок до 2 седмици , които изтичат чак на 30-ти Август.
А като литне пратката от САЩ тук ли ще кацне или някъде по Европата и пак ще се тътри по местните пощи :roll:
Все пак пишеше на доставката , че е с някакъв по-висок приоритет , а не обикновенна
USPS Priority Mail International Medium Flat Rate BoxTM

Колега, ако не си я получиш в оказания срок, пускай веднага клейм да ти връщат парите. Научете се, да си отстоявате правата ;) Щом са написали 2 седмици, значи са длъжни да я доставят за толкова, ако ли не - връщат парите. И да ти кажа , 99% от сериозните продавачи в ибей ще ти върнат парите веднага, защото само един негативен коментар да им напишеш, ще им сринеш сериозно рейтинга. Те да се оправят с американските си пощи после , не е твой проблем. Ако ти пристигне стоката след месец примерно, взимай си я и хич да не ти пука , нищо че са ти върнали парите . Да си оправят пощите :mhihi:
Не Мы такие, Жизнь такая

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от don_gori » 24 Авг 2013, 19:42

stefanoff написа:Колега, ако не си я получиш в оказания срок, пускай веднага клейм да ти връщат парите. Научете се, да си отстоявате правата ;) Щом са написали 2 седмици, значи са длъжни да я доставят за толкова, ако ли не - връщат парите. И да ти кажа , 99% от сериозните продавачи в ибей ще ти върнат парите веднага, защото само един негативен коментар да им напишеш, ще им сринеш сериозно рейтинга. Те да се оправят с американските си пощи после , не е твой проблем. Ако ти пристигне стоката след месец примерно, взимай си я и хич да не ти пука , нищо че са ти върнали парите . Да си оправят пощите :mhihi:

Е те 2-те седмици изтичат ако се счита от датата на пускането , демек 12-ти този Понеделник 26-ти ?
Ще почакам все пак до края на другата седмица и ако не получа стоката до тогава сигурно ще видя как стоят нещата с подаване на жалби и т.н. :roll:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 24 Авг 2013, 20:24

На мен така ми се забавиха едни неща от Хонг Конг, писах му на тоя, тоя ги прати пак и дойдоха на време, след 10 дена дойдоха и предните :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от don_gori » 24 Авг 2013, 20:55

Е дано не се стига до такива крайни мерки. Ще е добре следващата седмица по някое време да ми се обадят от Бг пощи :)
Иначе съмнява ме човека да ми прати същите неща , защото просто са 2-ра употреба и няма от къде да ги има.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от don_gori » 24 Авг 2013, 22:09

Всичко е точно пратката е в пощата и ме чака :)
Добре , че беше колегата @bum_bum да ме светне , че пратката ми е дошла :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 24 Авг 2013, 22:19

Jordana написа:
don_gori написа:Да де ясно , но просто исках да знам дали си изпълняват зададените срокове ;)

Не разчитай много на тия на срокове - те са ориентировъчни и не задължават с нищо продавача. Ако е с куриер проследяваш тракинга ако е с
поща и се забави проверяваш и в пощата
като си оставяш и време да повдигнеш диспут в определения срок иначе ако чакаш два месеца и преговаряш с продавача за пратката няма как да стане.

:yes:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата