Полицаи снимат от засада !
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Полицаи снимат от засада !
Да не би да имаш проблем с радара? Моя е обикновен за 40 лв, руски. Работи само в Х банда и хваща всички патрулки които съм срещнал досега. А тези които снимат в гръб също съм засичал, просто трябва да има някаква кола например срещу теб да отрази сигнала, няколко пъти съм засичал радар сред като съм подминавал патрулката 

mangini написа:......
Преди да ти напишат фиша, не ти ли показаха нарушението на уреда, с който са ти засекли скоростта?
Какъв радар-детектор имаш?
Club BMW написа:mangini написа:......
Преди да ти напишат фиша, не ти ли показаха нарушението на уреда, с който са ти засекли скоростта?
Какъв радар-детектор имаш?
Полицаят в патрулката ми сочеше нещо на монитора в колата, че съм минал с 85 при ограничение 60, но не съм гледал с подробности и не съм и повдигал въпроса дали това е моята скорост и дали изобщо са ме снимали, понеже не ми се разправяше изобщо, а действително бях в нарушение. Фиш за 20лв е възможно най-лекото наказание и реших да не си усложнявам нещата. Веднага след това се замислих за проблем с моя детектор, но по-надолу по пътя засякох всяка една стационарна камера на К и Ка вълни, както и един полицейски радар на Х вълни. Детекторът е Cobra XRS 9630, имам го от около 5 години и до сега ми е спестил сигурно над 50 акта. В крайна сметка може да се окаже някакъв проблем в самия детектор, ще го прегледам да му видя настройките, но се съмнявам.... Всичко друго си засича, само на мобилните камери мълчеше.
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4