Дойде пролетта - Сенна хрема!!
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Дойде пролетта - Сенна хрема!!
Един приятел се лекува, като ходи за по 3-4 седмици на морето баш по това време, бачка си дистанционно и всичко е ОК 

- Evkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: S62B50
А някой от вас има ли алергия към растителна прах и някаква плесен която е по растенията , и ако има с какво сте успели да се излекувате? Когато съм в запрашена среда започват да ми текат очите , носа и кихам страшно много. Вечерта се започвам да дишам много трудно и трябва да си правя Орбазон. Ходил съм при алерголози, изписаха ми за кортикостероиди за 8 месеца с обещанието да се излекувам напълно , но ефект почти нямаше.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Аз пък по това време на годината края на април и началото на май като се събудя рано сутрин кихам като пощръклял по 25 пъти един след друг.
Във Варна през този период на пролетта е доста студен и влажен въздуха...температурите са същите като в Банско по морето април-май.
Не знам каква е връзката но кихането го има само април-май.
Във Варна през този период на пролетта е доста студен и влажен въздуха...температурите са същите като в Банско по морето април-май.
Не знам каква е връзката но кихането го има само април-май.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Лично аз кълцам Зодак струва около 6лв. пия го вечер и след 1 час спя като пор вдовец, комбинирам го с витамин С. Поне засега спасява положинието
Пробвал съм всичко кларитин,зиртек и т.н. 

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Да сложа и аз моЙте 20 ст'инки по темата ...
Беше отдавна, когато разбрах както точно е това нещо алергията ..
Основното училище не го помня много, но имам спомен че очите ми става червени ..
В средното вече си таковах таковата - ако забравя да пия нещо тип Кларитин (тогава бепе с друго име), се пуквах да кихам и да ставам на вампир в очите ...
Направо съм се връщал вкъщи от немай къде
И преди около 8 години си казах че ми писна, и реших да не пия нищо ...
Да, първата година си взех годишната отпуска през май
Беше зле ... Изтърпях я без никакви медикаменти ... В ядът си просто исках да видя колко зле ще стане
И втората година все едно не съм страдал от такова нещо ...
Сега, няколко години по-късно понякога се присещам какво е да си навън сред природата по това време
Случва се да кихна веднъж сутрин, но е да речем два пъти в месеца !
Нямам идея докога ще продължи това "спокойствие" (надявам се да съм се фикснал сам
), но съм щастлив, излизам спокойно и не се притеснявам че съм забравил да си пия химията ...
Не съветвам никой да прави нещо подобно, защото това си беше лично мое решение !!
Не съжалявам за което и се надявам скоро да не се присещам какво беше
Беше отдавна, когато разбрах както точно е това нещо алергията ..
Основното училище не го помня много, но имам спомен че очите ми става червени ..
В средното вече си таковах таковата - ако забравя да пия нещо тип Кларитин (тогава бепе с друго име), се пуквах да кихам и да ставам на вампир в очите ...
Направо съм се връщал вкъщи от немай къде

И преди около 8 години си казах че ми писна, и реших да не пия нищо ...
Да, първата година си взех годишната отпуска през май

И втората година все едно не съм страдал от такова нещо ...
Сега, няколко години по-късно понякога се присещам какво е да си навън сред природата по това време

Случва се да кихна веднъж сутрин, но е да речем два пъти в месеца !
Нямам идея докога ще продължи това "спокойствие" (надявам се да съм се фикснал сам

Не съветвам никой да прави нещо подобно, защото това си беше лично мое решение !!
Не съжалявам за което и се надявам скоро да не се присещам какво беше

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Аз също бях мнооого зле като малък, през тоя период...очи подути, до степен цепки...кихане през 5 сек, небце подуто, ако пипна трева обриви, абе много зле. Незнам преди кво съм пил и т.н. и кви капки за очи...после постепенно всичко утихна..сега ми няма нищо, ама и не се рова мн по тревите. Също и тополите в сф са по-малко.
Обаче при щерката е проблем, та вчера в аптеката, жената е искала некви хапове и ония и казал да не тъпче детето с тия работи. Извадил едно малко магнитче и и казал да го държи по 3 часа на ден на носа...днес проблеми нямаше. До няколко дни щяло да отшуми. Да видим.
Иначе...Нямало от къде да се купи тук, бил от япония, и тряя да го върнем...на магнита пише nikken...и ся си чета из нета (ако някой има опит с тоя магнит (5мм е, кръгъл, две части) да драсне некой ред).
Поне за момента има ефект.
Обаче при щерката е проблем, та вчера в аптеката, жената е искала некви хапове и ония и казал да не тъпче детето с тия работи. Извадил едно малко магнитче и и казал да го държи по 3 часа на ден на носа...днес проблеми нямаше. До няколко дни щяло да отшуми. Да видим.
Иначе...Нямало от къде да се купи тук, бил от япония, и тряя да го върнем...на магнита пише nikken...и ся си чета из нета (ако някой има опит с тоя магнит (5мм е, кръгъл, две части) да драсне некой ред).
Поне за момента има ефект.
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Неприятни са тези алергии,,,,,никога не съм имал до последните години,,,,сега ме тормози по малко,,,не е супер фатално ,но все пак,,,,взимам по един кларитин за момента.
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
и аз съм за тая тема 
при мен няма кихане,а запушване на носа и кашлица.също и възпаляване на фарингитите.
без да влизам в детайли...,но спрях да взимам противоалергични лекарства,защото
тоя ефект с преспиването ме прави на парцал особено че и се налага да шофирам често.
правя инхалации вечер с евкалипт или лайка и ако имам късмет минава за 10тина дена ако ли не кашлям месец

при мен няма кихане,а запушване на носа и кашлица.също и възпаляване на фарингитите.
без да влизам в детайли...,но спрях да взимам противоалергични лекарства,защото
тоя ефект с преспиването ме прави на парцал особено че и се налага да шофирам често.
правя инхалации вечер с евкалипт или лайка и ако имам късмет минава за 10тина дена ако ли не кашлям месец

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4