BMW препоръчва ЛУКОЙЛ ?
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- s.nikov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 - М57 - 01'
- Мечтае да кара: Shelby GT500 - 67'
Re: BMW препоръчва ЛУКОЙЛ ?
Alpha написа:Лукойл са средна работа - има по-добър дизел, но има и по-лош. Общо взето стават за компромисен вариянт, ако нямаш друга опция.
Моята понася нафтата на ЕКО най-добре, даже не съм усещал разлика при различните им бензиностанции - поне в София. На ОМВ и обикновения и Maxx Motion дизелът са пълна боза, като се забелязва повишен разход и лоша динамика, сигурно продават локомотивна нафта...
Виждал ли си как изглежда лукойлска нафта и как изглежда максмоушън?
- PavelPavlov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330d
- Мечтае да кара: BMW Alpina B7
И мен ми мирише на рекламна сделка м/у БМВ И Лукойл... Но както са писали колегите вече също се съмнявам, че качеството на горивата тук в централна европа и в русия е едно и също дори и под еднин бранд.
Поздрави, Павел
Поздрави, Павел
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Незнам ама преди намирах разлика между еко95 и този на ФЪКОЙЛ. Сега не се усеща квато и да разлика, даже ми се струва, че с на фъкойла е по-добре.
- Alpha
- Потребител
-
- Кара: Citroën C4 Coupe
- Мечтае да кара: X6 ///M
- Детайли за колата: 1.6 HDi 110hp + Remap
s.nikov написа:Alpha написа:Лукойл са средна работа - има по-добър дизел, но има и по-лош. Общо взето стават за компромисен вариянт, ако нямаш друга опция.
Моята понася нафтата на ЕКО най-добре, даже не съм усещал разлика при различните им бензиностанции - поне в София. На ОМВ и обикновения и Maxx Motion дизелът са пълна боза, като се забелязва повишен разход и лоша динамика, сигурно продават локомотивна нафта...
Виждал ли си как изглежда лукойлска нафта и как изглежда максмоушън?
Виждал съм само как изглежда тази на Лукойл - има син оттенък. Защо ме питаш, има някаква огромна разлика в качеството им?
Много е важно, всичко да е важно!
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Малко да съживя темата - преди 2 дни заредих за 40лв бензин 95 от Еко в Люлин (свърши ми бензинът и тя беше най-близката бензиностанция) - е няма такава излъгация.. За количество не знам дали са ме излъгали, но двигателя работи ужасно мудно, като че ли няма мощност. От ауспуха ми мирише силно на бензин, а принципно почти не се усеща...
Обикнвено зареждам в Shell - никога не съм имал проблеми с тях (бензиностанцията на Околовръстното след НИМ, посока Младост). 100-октановия V-power Nitro не съм слагал никога, но мисля да сипя за 50 кинта да го пробвам. Надявам се да остана доволен.
П.П.-някой има ли наблюдения над V-power-а? Усеща ли се разлика с обикновения FuelSave 95?
Обикнвено зареждам в Shell - никога не съм имал проблеми с тях (бензиностанцията на Околовръстното след НИМ, посока Младост). 100-октановия V-power Nitro не съм слагал никога, но мисля да сипя за 50 кинта да го пробвам. Надявам се да остана доволен.
П.П.-някой има ли наблюдения над V-power-а? Усеща ли се разлика с обикновения FuelSave 95?
- Koenig specials
- Потребител
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: Junkers Ju 87
- Детайли за колата: http://www.youtube.com/watch?v=xg_4jYrF35s
В която и бензиностанция да идете ще заредите все едно и също. Относно нафтата - мешат я с парафин. 

51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4