BMW препоръчва ЛУКОЙЛ ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 - М57 - 01'
Мечтае да кара: Shelby GT500 - 67'

Re: BMW препоръчва ЛУКОЙЛ ?

Мнение от s.nikov » 03 Юни 2013, 19:06

Alpha написа:Лукойл са средна работа - има по-добър дизел, но има и по-лош. Общо взето стават за компромисен вариянт, ако нямаш друга опция.

Моята понася нафтата на ЕКО най-добре, даже не съм усещал разлика при различните им бензиностанции - поне в София. На ОМВ и обикновения и Maxx Motion дизелът са пълна боза, като се забелязва повишен разход и лоша динамика, сигурно продават локомотивна нафта...

Виждал ли си как изглежда лукойлска нафта и как изглежда максмоушън?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330d
Мечтае да кара: BMW Alpina B7

Мнение от PavelPavlov » 03 Юни 2013, 19:26

И мен ми мирише на рекламна сделка м/у БМВ И Лукойл... Но както са писали колегите вече също се съмнявам, че качеството на горивата тук в централна европа и в русия е едно и също дори и под еднин бранд.

Поздрави, Павел

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 03 Юни 2013, 21:06

Незнам ама преди намирах разлика между еко95 и този на ФЪКОЙЛ. Сега не се усеща квато и да разлика, даже ми се струва, че с на фъкойла е по-добре.

Потребител
Аватар
Кара: Citroën C4 Coupe
Мечтае да кара: X6 ///M
Детайли за колата: 1.6 HDi 110hp + Remap

Мнение от Alpha » 04 Юни 2013, 13:08

s.nikov написа:
Alpha написа:Лукойл са средна работа - има по-добър дизел, но има и по-лош. Общо взето стават за компромисен вариянт, ако нямаш друга опция.

Моята понася нафтата на ЕКО най-добре, даже не съм усещал разлика при различните им бензиностанции - поне в София. На ОМВ и обикновения и Maxx Motion дизелът са пълна боза, като се забелязва повишен разход и лоша динамика, сигурно продават локомотивна нафта...

Виждал ли си как изглежда лукойлска нафта и как изглежда максмоушън?

Виждал съм само как изглежда тази на Лукойл - има син оттенък. Защо ме питаш, има някаква огромна разлика в качеството им?
Много е важно, всичко да е важно!

ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d LCI
Мечтае да кара: F90

Мнение от datchko » 22 Авг 2013, 2:43

Малко да съживя темата - преди 2 дни заредих за 40лв бензин 95 от Еко в Люлин (свърши ми бензинът и тя беше най-близката бензиностанция) - е няма такава излъгация.. За количество не знам дали са ме излъгали, но двигателя работи ужасно мудно, като че ли няма мощност. От ауспуха ми мирише силно на бензин, а принципно почти не се усеща...
Обикнвено зареждам в Shell - никога не съм имал проблеми с тях (бензиностанцията на Околовръстното след НИМ, посока Младост). 100-октановия V-power Nitro не съм слагал никога, но мисля да сипя за 50 кинта да го пробвам. Надявам се да остана доволен.
П.П.-някой има ли наблюдения над V-power-а? Усеща ли се разлика с обикновения FuelSave 95?

Потребител
Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: Junkers Ju 87
Детайли за колата: http://www.youtube.com/watch?v=xg_4jYrF35s

Мнение от Koenig specials » 22 Авг 2013, 10:45

В която и бензиностанция да идете ще заредите все едно и също. Относно нафтата - мешат я с парафин. :banghead:
Изображение
BMW e34 535i mechanic 09.1991 diamantschwarz metallic ///M-tech
Оргазъм на четири колела...

Предишна

Назад към Извън Темата