Да го заварявам ли?
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Re: Да го заварявам ли?
Колеги да ви кажа че със заварка или без ако един човек няма нищо в главата...няма какво да го спаси...пък и както се казва всеки има право на лош вкус.....аз нехаресвам високите скорости по магистралата или други републикански пътища...затова за мен заварката си е ок....немога да кажа кажа как се държи колата при 160 км/ч защото не съм карал с толкова...затова всеки сам да си мисли и решава..
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
dom1nus написа:отново въпрос на вкус ..или си " чешаш крастата " и караш или се возиш .. Секи си прави избора
Колега. Не става въпрос за вкус. Въпрос на различен вкус щеше да е, ако навремето и аз като някои други колеги трябваше да изразя мнението си за джантите дето беше сложил на Е36-цата. Въпреки, че и на мен като на повечето колеги не ми харесваха твойте офсетови джанти не го направих, защото си казах - "това е въпрос на вкус"

Представи си утре решавам, че спирачки не ми трябват, щото ще се упражнявам да спирам на скорост

Гледам все по новините разни разхвърляни БМВ-та, дори не можеш да разбереш това БМВ ли е, камо ли пък какво точно се е случило, съжалявам че трябва да го кажа, шофьора и той на части... Казват, че причината била висока скорост/несъобразена скорост/алкохол и т.н. Замислял ли си се като кажат "несъобразена скорост", че това е едно измиване на ръцете демек "не знаем каква е причината за инцидента". Гледаш здрав прав път, колко пък да е била тая "несъобразена скорост"? Лош късмет+дърво... Тук идва момента с изправността на колите дето бутаме. Някой решава, че няма да сменя еди-какво си, защото нямало смисъл, друг ще кара с престъргани дискове, щото нищо им нямало, трети пък с гума с балон щото била Гудиър, нищо че и е 7-ми сезон... От друга страна идва момента с модването, дето някой тийн чул-недочул, че да си завариш дифа било мега якото и няма да дава шапка пари за шпер... Помисли сега, с тоя твоя "вкус" дали не погубваш нечии живот? А защо не и няколко живота

Пак казвам за писта съм съгласен и човек да си начеше крастата по нощите в града, но ти да излезеш на магистралата... за мен такъв човек е УБИЕЦ на пътя!
Последна промяна Nickelback на 23 Юни 2013, 23:12, променена общо 1 път
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
Ако съм с заварка и карам на 5-та с 60-70 и върна 2-ра или 3-та и рязко тръгна да изпреварвам,ще тръгне ли настрани? 2.0-ка с 3.45 диф 

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Над колко % заключване на дифа стават убийци хората?
Без страх, без спирачка!
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Зависи от пътна настилка,гумите ти...но на Калояново колата се държеше доста добре..въпреки че постоянно беше в ообороти....но пак казвам всичко е до сивото вещество..
- dom1nus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: Bmw e36 m3
Не съм съгласен с теб .. не е нужно да е на заварка или без накладки за да пребие някой ,.. редовно ми се случва разни комплексари дето качат 2 кифли вутре и вектрата 1.6 става 300 коня Всичко си е до човек
Спирам да спама в на човека темата ,че се повтаряме и стигаме до отговора , че секи си отговаря за него .. секи си има начин на каране .. различни интереси .. вкусови предпочитания и любим крачол в който да си го пуска .. Лека вечер И поздрави

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Темата със заварките е дискутирана доста вече. Не мисля, че във форума трябва да се толерират практики, които са потенциално опасни за другите участници в движението.
Всеки се има за голям дрифтър ама както е видно от темата за грузинския дрифтър- няма безгрешни хора за съжаление.
Всеки се има за голям дрифтър ама както е видно от темата за грузинския дрифтър- няма безгрешни хора за съжаление.
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4