Почина грузинският дрифтър Giorgi Tevzadze!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Re: Почина грузинският дрифтър Giorgi Tevzadze!

Мнение от Ronka » 24 Юни 2013, 11:30

Някой да я заключи тая тема :censored:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 24 Юни 2013, 11:36

smg написа:Абе какъв професионалист е този?
Професионалист кой дрифти между майки с деца и пешеходци.
Това е обидно за истинските дрифтъри този да се приравнява с тях.
Пък даже и някактъв морал се чете от негови фенове :kuku:

Я па ти .. истиските дрифтъри са баш тия по улиците и планините .. все пак от там почва тоя спорт ...

Позьорщината на състезанията я остави за друга тема...

Да ви кажа тия дето са взели кничка по селата са много по-опасни от хора като тоя ама айде ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 24 Юни 2013, 11:52

Не не я заключвайтe тази тема,нека всеки да си каже мнението позитивно или негативно допълнено с аргументи и нека също да се видят
с какви хора общуваме как едни гласно се радват на трагичната новина а други не гласно ги защитават ,Наречете ме к*пеле, фашист, к*рвар.Наречете ме луд като Волен,не ми пука , но на мен ми е гадно че си отиде от този свят! Eдин "художник" рисуващ контурите на свободата, безотговорно отговорен за всички наоколо ,нарушаващ прецизно гравитацията c своето BMW M5 накратко DRIFT легенда . не е важно от кой BMW Club e важнотo e че е човек
и е недопустимо да има каквито и да е реплики от сорта на "от кога го чакам това" :no: (за кучетата ревахте за хората се смеете )
Мир на праха му
39470

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 24 Юни 2013, 12:04

Sharo написа:

Я па ти .. истиските дрифтъри са баш тия по улиците и планините .. все пак от там почва тоя спорт ...

Да ви кажа тия дето са взели кничка по селата са много по-опасни от хора като тоя ама айде ...

Съгласен съм с мнението на Владо, чистото начало на спорта започва точно от Японските планини и улици....
Никой не може да ме убеди че човека нямаше талант и не му се отдаваше екстремното шофиране!

Beamerdriver и Pitbull_Germany слесте на земята моля ви се! Това е тема в памет на един добър шофьор... не е тук място за да си мерите дебърцините! Заяждайте си се на лични ! :OT:
///M
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 24 Юни 2013, 12:08

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cHaunepucTa » 24 Юни 2013, 12:12

Айде и едно филмче, за дрифт културата в Грузия, за Tevzadze, за мнооого бмв-та и още нещо:

http://www.youtube.com/watch?v=PMHhE-WTPMU
Последна промяна cHaunepucTa на 24 Юни 2013, 12:14, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 24 Юни 2013, 12:26

_BmW_™ написа:
Sharo написа:

Съгласен съм с мнението на Владо, чистото начало на спорта започва точно от Японските планини и улици....
Никой не може да ме убеди че човека нямаше талант и не му се отдаваше екстремното шофиране!

Beamerdriver и Pitbull_Germany слесте на земята моля ви се! Това е тема в памет на един добър шофьор... не е тук място за да си мерите дебърцините! Заяждайте си се на лични ! :OT:

Как да не тегля една Гъбка лелина?! (3a дебърцините) шегувам се ,не си ме разбрал правилно.
Нека се научим на уважение към хората които притежават дадени умения .
Последна промяна Beamerdriver на 24 Юни 2013, 13:06, променена общо 2 пъти
39470

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 24 Юни 2013, 12:27

Beamerdriver написа:
Pitbull_Germany написа:
Beamerdriver написа:http://www.youtube.com/watch?v=RzNktdHnZLk Giorgi Tevzadze e Легенда!!!независимо от мнението ти господин
"няма да ти доказвам че съм най добрия drifter"
Специален поздрав за теб smg,He не правя разлика между реалност и филм и внимавай по наклона :winky:

Абе, а ти от къде долетя? Кой пък ти дава право на теб да нападаш хората? И ти ли си поредното хлапе, което по цял ден гледа Ютуб-звезди и припада под масата? Мир на праха на човека и до там. И прави разлика между контролирана среда и реални градски условия, а също и между "дрифт-състезател" и "Ютуб-явление"!

Долетях от същото място от което и ти ,не нападам никого ,споря когато защитавам своите идеали няма смисъл да ти обяснявам Нема ме разбереш ( след като досега не си ),
изключително гадно е да се подигравате с паметта на човека! Hast du mich verstanden? Pitbull Germany HE- "Ютуб-явление" такова :winky: "дрифт-състезател"може би .Днес злобата е гадно нещо Завистта е болест.
Поздрави

Дай да не си говорим на немски...разбрахме, че си живял/живееш в Германия, но не си показвай комплекса тук...тук е БГ-форум! И нито съм интернет явление, нито искам и да бъда, а за дрифт-състезател още по-малки мераци имам :) Понеже виждам, че явно яко те пердаши съчмата, та да ти кажа само - против човека нямам. Нека почива в мир и жалко за нелепата му смърт!!! Че караше добре - така е, че не беше извънземен - така е! Ти имаш право на свое мнение, но ако това са ти идеалите - жалко за теб! И въпреки всичко защитавай ги...това е хубаво, но недей по тоя начин. Всеки има различна гледна точка, тук има хора с деца (аз не съм един от тях), които мислят извън това колко е яко да летиш по улиците и явно имат малко по-различни идеали и ценностна система от теб - уважавай това!

И, моля те, не ми отговаряй, защото смисъл няма!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 24 Юни 2013, 12:30

Аха обаче живота не хората, които спокойно си живеят не трябва да се уважава.
Нормално е някой да лети из улиците.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Beamerdriver » 24 Юни 2013, 12:34

Pitbull_Germany ...

Напротив има смисъл да ти отговоря за да не оставаш с грешно впечатление ,нямам нищо против теб , "съчмата пере"много много хора в тази държава в един или друг смисъл , нямам комплекси и ако сме на маса може би ще намерим общи приказки ,това казвам и аз нека всеки да си изрази мнението ,проблемът е да не е безочливо и цинично :bchug: ,това не бива да се прави по улиците.
Hо конкретният човек е професионалист.
Поздрави
39470

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 24 Юни 2013, 12:40

mitaka21 написа:Колега, я се замисли малко ... ами ако човека беше твой роднина(примерно), ти пак ли така щеше да говориш?

Според мен не кара така ежедневно, и сигурно има доста опит щом ги може тези неща.

имал съм роднини - боклуци и съм си отдъхвал, като ги дърпал шефа. и?

има опит и не кара така ежедневно? а откъде е тоя опит?

и не разбирам защо слагате под един знаменател тоя, дето караше с пълна газ в трафика в час пик, по пешеходни и тесни пътища без грам видимост, с други, които карат поне по тъмно. баща ми беше бавигатор доста години и поне караха вечер по места, където трафик няма.

наистина е странно да се коментира човек с КАТЕГОРИЧНО престъпно поведение. тоя караше с 200+ в трафика посред бял ден между коли и пешеходци, бе, хора, да не сте си изпили акъла всичките?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше BMW E36 318tds Touring
Мечтае да кара: BMW E26
Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци

Мнение от raptorxbg » 24 Юни 2013, 13:05

Човека, че можеше да кара е факт и мир на праха му!
Ама... абе хора вие нормални ли сте бе? Нима всеки ден не гледаме по новините как такива като него бутат хора по пешеходни пътеки или се качват по бордюрите и ги размазват? Колегите преди мен са прави и с това каране в градски условия на тоя преди много време е трябвало някой да му счупи краката а колата да му я набутат в някоя преса и да стане кубче метър на метър...

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 24 Юни 2013, 13:12

Мир на прахта му! Жалко е когато си отиват хора с умения, но още по-жалко е когато живеят и пропиляват тия умения. Защо казвате, че е бил професионалист? Бил ли е лицензиран пилот? Участвал ли е в официални състезания и шампионати? Защото това означава да си професионален дрифтър. Друго е да си добър дрифтър, едното не е задължително свързано с другото!

Sharo, ти сериозно ли одобряваш това каране в града? След като си участвал в не едно мероприятие под наслов "Шофирай разумно на пътя! Ела и покажи какво можеш на пистата!".

Аз като видя някой джигит който минава на косъм от колата ми в час пик веднага си мисля за момента, в който ще се скъса косъма и той най-малкото ще ми одере колата. Айде всички тук карачи, разбирачи и фенове на високите скорости, които уж си обичате колите си сложете ръката на сърцето и кажете, че ще си умрете от кеф ако някой такъв "професионалист", "дрифт бог" и т.н. се спре в колата ви! Айде сега си помислете ако пресичате на пешеходна пътека ВИЕ САМИТЕ, не децата на колегите, изразили разумно мнение, а самите вие ако сте на пешеходната пътека! Много ще ви е приятно ако някой такъв мине на една педя от вас с 200км/ч... а ако не успее... или той винаги на 100% успява.

Още веднъж подчертавам, че не омаловажавам таланта и уменията му, напротив и аз съм се възхищавал на контрола над колата, който демонстрира, но начинът, по който го демонстрира е престъпен не само от юридическа, а и от чисто човешка и морална гледна точка!

Потребител
Аватар

Мнение от Greaddy » 24 Юни 2013, 13:13

Тоя форум трябва да го прекръстят не циник-повер.цоп :ranting:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Юни 2013, 13:27

Темата е в памет на един дрифт пилот. Въпреки, че в Грузия е характерно подобно каране, там дори и обикновените хора много не ебават правилата и светофарите поведението му приживе е под въпрос.

Но не това е целта на темата. Ако някой иска да дискутира доколко редно е подобно каране по обществен път да си пусне нова тема. В тази от тук натам само някой ако иска да изрази съболезнования (колкото и безсмислено да е) или да пусне клипче или снимки в памет на починалия.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата