Коя бензиностанция предлага най-добрия бензин?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Коя бензиностанция предлага най-добрия бензин?

Shell
49
17%
OMV
84
29%
EKO
53
18%
Petrol
17
6%
Lukoil
31
11%
Rompetrol
54
19%
Tempo
1
0%

Общо гласове : 289
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 03' e46 330d
Мечтае да кара: Bmw E34 M5
Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.

Re: Коя бензиностанция предлага най-добрия бензин?

Мнение от daniel_e30 » 06 Юли 2013, 12:54

Сега на Бимата - само OMV Maxx Motion Diesel ! Иначе преди на Вектричката зареждахме от бензиностанцията с/у затвора в Пловдив. Ем евтинийка, ем качеството беше добро.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 520i e39
Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
Детайли за колата: M52B20

Мнение от Denischo » 06 Юли 2013, 13:06

-OMV - Никога ( работил съм 1 година там пробвал съм какво ли не горивата им не струват )
-Шел - Никога повече ( преди доста време може би 5/6 месеца трябваше да ходя от София за Бързия заредих 95 Fuel Save уж да гори по-малко ее да ама след като заредих на Ломско Шосе излезнах на дясно на светофара и колата изгасна, само да допълня, че до шела стигнах на магия и молитви стрелката на бензина беше под последната чертичка и напълних до горе ) мисля че от Шел едно време само 100 racing ставаше за нещо, но много от приятелите ми казват, че сега и него са го развалили.
-От Петрол и Лукойл не зареждам ( 1 път от както имам книжка съм заредил 20 лева от лукойл така, че няма как да имам някаква представа какво става там ), но от хора от биомет, които карат горивата на Лукойл съм чувал, че ако се зарежда от там по-добре е някъде навътре в някой град извън градовете горивата са малко по-старички от мен и смятайте бензина за 25 години колко е бензин :)
-Еко - зареждах редовно там ту 95, ту 100, но последния път след като заредих кола която средно ми харчеше по 8-9 почна да харчи 12-13 се отказах.
- Ромпетрол - от 3/4 месеца зареждам там 95 и съм си доволен и като вървеж и като разход си е екстра :)

Само да допълня бензиностанции Аванти24 ( виждал съм такива в Петрич и Пазарджик ) са дъщерни фирми на ОМВ :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Юли 2013, 13:10

Denischo, ти скоро на колело ще минеш :mhihi: Всичките си ги отписал :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 520i e39
Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
Детайли за колата: M52B20

Мнение от Denischo » 06 Юли 2013, 13:52

На там вървят нещата, колега. Обаче просто споделям опит а да не говорим за измислените бензиностанцийки из квартала. Чист пример "мартимор" понеже е до блока ми зареждах там и 1 сутрин както си паля колата тя почна да се тресе, 1 вид да подскача на 1 място и оборотомера го гледах от 0 до 7 как си игра в продължение на 5 минути, а да и гаснеше докато не я изфорсирах неколко пъти и гасене,палене,гасене,палене до Ромпетрол :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 06 Юли 2013, 14:31

на ГАЗПРОМ как е :?:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е53
Мечтае да кара: E39 M5...

Мнение от chenchev » 06 Юли 2013, 17:36

Аз най-голяма разлика усещам от на Лукойл екто 98 мисля,че беше,но все пак карам 1.2 пълна инжекция.
Колата става много по-пъргава,празния ход е по добър..Разхода не съм засичал,но определено е по добър от 96 екстрафорса!

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Юли 2013, 6:25

[FF]GODFLESH написа:на ГАЗПРОМ как е :?:

Как може да е - като почти всички останали, купуват от Лукойл и продават на бившите ШЕЛ бензиностанции :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 08 Юли 2013, 19:51

Бензиностанция YANNI (зад четвъртък пазара,бившия петрол) или нещо от сорта... 49км - 7.9л.?!
Газпром 7.6 = 65км?! Абсурдно ми се вижда чак.

Да не говорим как се усеща колата още от 2800-3000 оборота. (м52б28)

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 08 Юли 2013, 20:07

Само от Ромпетрол зареждам и съм доволен. Лукойл и Шел са под всякъква критика, Петрола на моменти става- явно чат пат от вън вкарват, еко също са добре като качество, но като разход от Ром-а съм най- доволен- разхода е кило надолу от лук - шел.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335i
Мечтае да кара: CL 63 AMG
Детайли за колата: открадната :)

Мнение от valerio1 » 01 Авг 2013, 13:08

На М6-цата сипвах само ОМВ 100, докато оня ден не ми се наложи да сипя на Шел Нитро+ рейсинг иии.... не можах да си позная колата!!! Звукът се промени, започна да пее направо и не дава да я пипнеш! Явно има причина да е с 25ст по-скъп от ОМВ! Явно на ОМВ си е просто боклук...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 01 Авг 2013, 19:49

Аз пробвах скоро на ОМВ 100-така и не мога да доловя осезаема разлика от Nitro-то на Shell. Не знам как трябва да я карам и да я хвана дали върви повече :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 01 Авг 2013, 20:20

Пресен случай от днес - сутринта пълня до горе на Лукойл в София, през целия ден ми дава необичайно висок разход. Следобяда пак пълня до горе отново на Лукойл, този път в Русе, след което имаше коренна разлика - разхода падна поне с 3л/100км и също така колата беше по-пъргава. Една и съща верига, две различни бензиностанции....Преди доста време ми се е случвало същото нещо и с ОМВ. И в двата случая говорим за бензин 95, от по-скъпите никога не зареждам, понеже не знам реално дали има разлика, но като чета мненията, явно има. Ромпетрол никога не са ми вдъхвали доверие и никога не съм зареждал там, но ще пробвам някой път, щом има толкова доволни... :driving:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 01 Авг 2013, 21:03

Сипвам на ЕКО и като сменям горивните филтри в сервиза ми казват, че са в перфетно състояние и явно карам с много добро гориво.

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 05 Авг 2013, 22:21

Да ви се оплача колеги от бензиностанция . Онзи ден си тръгвахме от Слънчев бряг и заредихме газ на Еко-то на излизане от курорта. Събира 50 литра което ни стигна за пътя до морето и да се возим 5 дена там, но на връщане останахме без газ на 50 километра преди София. :ranting: Добре че имахме бензин да се върнем, че иначе :banghead:

Потребител
Аватар
Кара: E46 320ci 6-tak :)
Мечтае да кара: Колело, ако изобщо остане свободно време...

Мнение от speedfox » 22 Юни 2014, 20:43

Да съживя темата, 95 на петрол какво мислите за него, с тези карти за отстъпки дали има подобрение на качеството?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата