Вярва ли им някой на тези глупости от автообявите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

zxsport
Аватар

Re: Вярва ли им някой на тези глупости от автообявите

Мнение от zxsport » 08 Юли 2013, 22:15

DLVasilev написа:На 600 000 :mhihi:
Изображение

На това ако му се сменява маслото от време на време ... ще изкара поне още толкова ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 08 Юли 2013, 22:29

zxsport написа:
Изображение

На това ако му се сменява маслото от време на време ... ще изкара поне още толкова ...

сменява се редовно и се кара със сравнително рядко масло за тоя мотор(10/40). Не го пипа, не пуши, компресията е на 6 и работи отлично.Да си призная извадихме късмет навремето с тая кола, а и не малко пари струваше тогава, но разходите откъм поддръжка са минимални, рядко се троши, така че си заслужаваше. За мен това е идеалната градска кола- вози хубаво, харчи малко, евтина за поддръжка, данъка и е 25 лв на година и т.н. :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 08 Юли 2013, 22:45

DLVasilev написа:
zxsport написа:
Изображение

сменява се редовно и се кара със сравнително рядко масло за тоя мотор(10/40). Не го пипа, не пуши, компресията е на 6 и работи отлично.Да си призная извадихме късмет навремето с тая кола, а и не малко пари струваше тогава, но разходите откъм поддръжка са минимални, рядко се троши, така че си заслужаваше. За мен това е идеалната градска кола- вози хубаво, харчи малко, евтина за поддръжка, данъка и е 25 лв на година и т.н. :mhihi:

Няма нужда да ми обясняваш колега, имах доста години такава кола, бензинова с вс. екстри за модела БЕЗ АВТОМАТ! Моята я купих на 146 хил лично от 1-я и собственик ... щеше да ме надживее, но реших за себе си, че ще карам оттук нататък само автоматици и я продадох ... за което съжелявам и до ден днешен!

madpetio написа:Глупостите в обявите ги има щото клиентите ни си ги желаят!!!

Ако си мислиш, че все още някой Ви се връзва (на Вас "вносителите") на приказките ... много се лъжеш!
Основната грешка е, че клиентът се възприема като балък и дойна крава. Ако една обява е написана коректно - с реално състояние на автомобила с всичките му забележки и е посочена РЕАЛНА година на производство, ще бъдат удовлетворени и двете страни - ти нищо няма да скриеш, а той ще знае какво го чака!
Огромна част от "новия внос" е предимно за реставриранене както сам сподели и ако търговците си кажат всичко - кой ще им купи стоката - НИКОЙ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Мнение от zigo » 09 Юли 2013, 0:43

zxsport написа:
DLVasilev написа:
zxsport написа:
Изображение

Няма нужда да ми обясняваш колега, имах доста години такава кола, бензинова с вс. екстри за модела БЕЗ АВТОМАТ! Моята я купих на 146 хил лично от 1-я и собственик ... щеше да ме надживее, но реших за себе си, че ще карам оттук нататък само автоматици и я продадох ... за което съжелявам и до ден днешен!

madpetio написа:Глупостите в обявите ги има щото клиентите ни си ги желаят!!!

Ако си мислиш, че все още някой Ви се връзва (на Вас "вносителите") на приказките ... много се лъжеш!
Основната грешка е, че клиентът се възприема като балък и дойна крава. Ако една обява е написана коректно - с реално състояние на автомобила с всичките му забележки и е посочена РЕАЛНА година на производство, ще бъдат удовлетворени и двете страни - ти нищо няма да скриеш, а той ще знае какво го чака!
Огромна част от "новия внос" е предимно за реставриранене както сам сподели и ако търговците си кажат всичко - кой ще им купи стоката - НИКОЙ!

madpetio е прав, аз работя на автокъща и доста често клиенти като видят кола на 150-160хиляди км. (на която не сме въртяли километража :mhihi: ) се почват коментарите че е на много километри ... и шефа ми си е прав че като видят над 140 хиляди и се плашат. А и все пак автомобил не се купува по обява само без да се види че да се опише всичко в обявата.
Изображение

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 09 Юли 2013, 1:41

zigo написа:madpetio е прав, аз работя на автокъща и доста често клиенти като видят кола на 150-160хиляди км. (на която не сме въртяли километража :mhihi: ) се почват коментарите че е на много километри ... и шефа ми си е прав че като видят над 140 хиляди и се плашат. А и все пак автомобил не се купува по обява само без да се види че да се опише всичко в обявата.

Първо - според мен НЕ Е ПРАВ!!! Ама ти тва няа как да го разбереш щото си на негова страна!
Второ - по поста ти личи, че и Вие така "не въртите километража", та чак и ти не си вЕрваш!
Трето - на мен лично не ми обяснявай как се купува кола, щото днес бях на 2 огледа - на уникална S - класа на реални 186 хил. км. от частно лице, поддържана в БС и на CLK-кабрио от автокъща Кентавър!!!
Първият оглед приключих за 45 секунди (С-ката имаше ръжда на преден капак, таван, шибидах и заден калник, отделно работеше НЕравномерно), а на въпроса що не изглежда като на снимките (имаше липси и удар по предницата - беше крива колата и липсваше капачето за теглене) - ами била оставена да се продава в автокъща и така си я взел оттам ... ама по тела не ми ги каза тия неща ... отделно беше последвал удар отпред и бронята не беше наместена ... срещата ни беше пред един столичен хотел и имаше полицаи иначе ми мина сериозно мисълта през акъла да му тегля един бой за това, че ме лъга до последно в очите и не ми ги каза тия раоти по тела, въпреки, че изрично питах за забележки! Напрао ми мина през акъла да го изкривя тоя ахмак ... най - вече щото го питам актуални ли са снимките - той - ДААА, нема се притесняаш колата нЕма забележки! Като го питах за маслото на автомата първоначално ми каза че всичко е обслужено в БС а на место като го подбрах ми каза, че от БС му казали, че маслото на автомата не се сменяло и той съответно не го е сменял ... но брои автомата като обслужен ... е са като пиша се чудя сам н а себе си как стиснах зъби и не го ошамарих ама ...
ЦЛК-то само гумите му били за смяна (според търгаша), а според мен то беше готово за НАДИН - нищо не ставаше от колата.
Убеждаваха, че кабриото било взето скоро от клиент и не са го освежили?!?!? Като попитах що е сцепен кожения салон (направо олюпен и на шоферската седалка не и се виждаше цветът, с дупки отделно от това) и пичовете казаха, че ако ми хареса както е така, до 1 седмица изпират и боядисват салона целия (сива кожа) и ще си го взема от тях като нов? Запали колата - всички лампи по време на движение светеха като коледна елха, обаче вървеше и то доста добре! Викам - кви са тия кабели между фаровете (сноп- лилави - зелени и т.н.) ... аааа, не знам може и да са за алармата .... а ламбите на таблото - аааа, ше ги изчистим, не бери грижа ... Е на такъв педал кво мое да му каеш ...
Та това са перфектни коли като от магазина! НОВИ! Уникати!
Е това продавате и очаквате уважение?! И съответно НИКОГА няма да го получите!
Ще замоля "вносителите" на Перфектни и Нови Уникати да не ми обясняват колко не съм прав! Моля!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 09 Юли 2013, 8:14

zxsport , нещо голям киселяк го раздаваш от вчера - и в темата за американските спортисти, и тук. Жена ти да не е в цикъл? :mhihi:

Купи 1-2 коли, ама хубави така - или на малко километри, или просто не превъртай километража, тресни им реалната цена... И да видиме какво ще стане. Освен по форуми на марката няма къде да ги продадеш, защото съседната кола ще е 1000 кинта по-евтина и на 110к "реални", напудрена... Със замаскирани проблеми. Да, на търговците не им прави чест това превъртане на километражите и нагли лъжи, но хората искат да бъдат лъгани. Политическата ни действителност за последните 20ина години потвърждава теззата ми :mhihi:

Айде, със здраве и по-спокойно, че от нерви се умира :nono:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Юли 2013, 8:59

Ама аре у лево търгашите. Предпочитам да си купя кола с прашен мотор, да видя къде е текло, къде е пипано, да е на някакви големи километри, да си личи, че е карана и се кара, че има някаква макар и минимална документация.
Тия напудрените, да гният по морг... автокъщите...
Горното изключително не важи за хора, като Мадваньо, наблюдавам какво продава и как го представя, за което има голямо евала от мен :yes:

Отделно няма да коментирам частните продавачи, дето имат безобразни снимки (малки, нефокусирани,) на мръсна и разхвърляна кола, с бедрата на някоя мома да се вижда в кадър или направо тя да е на преден план.
Отделно - такива Уникати със всички екстри, дето палиш и (ако тя не се запали) караш (ама докога), със правописни грешки, безобразна граматика или тоталната й липса, шльокавица. От месеци гледам всички Е38-ци в българското мобиле - от всичките имаше 2-3 читави обяви преди месец. Останалото е цигания неземна. И дори няма да се обадя, камо ли да отида на оглед.
Изобщо - пускайте читави обяви, просто защото смятам, че далеч не съм единствения, който гледа граматиката, снимките и тн.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 09 Юли 2013, 19:31

Първо - според мен НЕ Е ПРАВ!!! Ама ти тва няа как да го разбереш щото си на негова страна!
Второ - по поста ти личи, че и Вие така "не въртите километража", та чак и ти не си вЕрваш!

Не знам в БГ ли живееше , но тук хората ИСКАТ да ги излъжат каква уникална покупка си правят. Както казах, избира се най-ефтиния кенеф и после ги е страх да го закарат на диагностика или оглед .
Факт е и че доста хора като им кажеш за ВИН декодер и как могат да си проверят бараката как и кога е излязла от завода ... греда , "не им се занимава" :mhihi: И се купуват коли с волани на маркучи и после започва да се разправя същата история като на джамбазина - била е на старец, на посланник , моряк вдовец и тн . И си и вярват ...

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 09 Юли 2013, 22:01

Темата е: Вярва ли някой на глупостите в обявите?
Аз пак казвам ГЛУПОСТИТЕ СА В ОБЯВИТЕ ЗАРАДИ КЛИЕНТИТЕ! Дали ви харесва или не това е положението!

А за мен дали ме харесва някой или ми вярва особено в тоя форум ми е през Х+Я :yes:

Много от колегите по горе са прогледнали така да се каже относно търговията и БГ клиента...неговата народопсихология

Да и с ръка на сърцето си признавам АЗ ПРОДАВАМ БОКЛУЦИ И НЕ не се срамувам всяка седмица си ги продавам именно в БЪЛГАРИЯ! ВИЕ УВАЖАЕМИ си направете изводи :wave:
И не не си прав не смятам клиента за дойна крава,след 2мин го знам що за стока е...ти си гледал 20-30 коли, а аз съм видял хиляди "клиенти" :mhihi: щото просто съм продал хиляди кенефи... за моя радост и ваше нещастие.
няма да ви показвам пощата си с молби тоя да го светна оня да му оправя тъпотията каде е сготвил.Роман мога да напиша от "клиенти" и техните бисери!

Пример: Продавам колата Х идва клиента F и казва колата е курник! Добре. ПРОДАВАМ колата X на клиента Y и той след една година казва колата е СУПЕР! - сега кой крив и кой прав? За мен като продавач клиента F става "клиент"! Защото аз знам какво продавам колко струва и за колко се продава и т.н.

п.с.Продавам и коли истински 10годишни на по 80-100х км. но ги продавам мНООООго скъпо за вас :yes:
И за мен признателността от познати,близки и роднини е най-истинска защото с тях се виждам всеки ден и не веднъж са ми целували ръка след 2-3 седмици като са собственици... Тва ако не вярвате елате ще ви го покажа! Но кола няма да ви продам,много често отказвам да продавам коли особено и на хора от форума :wave: За това и скоро няма и обяви да имам тук,за ваша радост и щастие :yes:

п.с.2 мадПетио съм аз колега МадВаньо е брат ми,много отдавана напусна форума...
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 10 Юли 2013, 0:51

[quote="acho.rs"Не знам в БГ ли живееше , но тук хората ИСКАТ да ги излъжат каква уникална покупка си правят. Както казах, избира се най-ефтиния кенеф и после ги е страх да го закарат на диагностика или оглед .[/quote]

Ма на 1000% истина! Аз си продавам моята, написал съм плюсове и минуси. Цената е средната за пазара и обяснявам що. И к**ец бате народа скача на италианските кенефи и им се радва и после плаче по форумите ма това що така онова иначе! Никогаш нема го разберем тоя феномен! :banghead:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Юли 2013, 9:04

Аз пък съм виждал обяви за Е36 320i на цена 9000 лева,била много поддържана...
И елементарна сметка сочи че ако си взема една една 320i за да кажем 2000 лева ,даже ей така влезнах в мобилето и първата произволна давам за пример ,щото некой ше кажат че била кош...
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3fyb44
И бодна 5000 лева за поддръжка...ама вие знаете ли колко са 5000 лева за поддръжка,щото някой не познават числата,за 5000 лева освен че ще я пребоядисам от-до със всички козметични дефекти,цялата предница и задница ще се сменят,ауспуси,ходова част,гуми че и за ремонт на двигателя ще остане ,като се мине и на изпиране и поправка на салона и ще имам 2000 лева за нещо друго до 9000 те дето са ми искали първоначално...
Освен това някой ми разправят че на малко километри колата се продавала много скъпо щото била запазена-ми аз няма да се женя за тая кола,карам 2 години и хайде,пък разликата от "уникалната" и другата като са 2000 лева примерно,за 2000 лева такива ремонти могат да се направят че...освен това "уникалната" или "много поддържаната" надали са и сменили ходовата част точно преди да я продадат,както и са задължителни смяната на консумативи...
Народо психологията на българина е едвали не че като си я вземе,ще се жени за нея....
Освен това аз съм виждал наистина много поддържани автомобили,със вкарани доста пари у тях и съм виждал и ...как се карат като на собственика му дойде настроение,ама това че мотора е напъван в червеното 5-6 пъти в месеца няма как да се разбере на поддържаната кола,така че съвета ми към колеги дето си търсят автомобили е да не разчитат на това че си купуват поддържана кола и само ще карат,по-добре си купете автомобил който е запазен а с разликата с парите до "уникалният" си му направете поддръжката...Разбира се това няма как да убедя някой нашенец,щото масово си викат че ще надхитрят дявола и си взимат "уникалната" кола,пък после се чудят какво стана,много добре изглежда,ма не пали...
Към "МадПетио"
Да пич,познавам търговци на автомобили и наистина на някой заслужават да им целунеш ръка за това което са ти продали,те мръсниците си личат кои са от автоджамбазите :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 10 Юли 2013, 9:39

Тя тази работа малко хем ни сърби, хем ни боли. Сега всички продавачи и джамбази обвиняват купувачите, че искат евтини и хубави коли. Ма като се стигне момента те да купуват всичко се завърта на 180 градуса. Малцина са тези, които знаят реалната цена на дадена кола, оценяват състоянието и/или подобренията по самата кола и са готови да платят цената. Аз лично си "патих" от една такава кола. Преди 3-4г. я платих на реалната цена, която беше над цената на "същите" коли от първите страници в мобилето. Докато я имах не съм съжалявал и за секунда. Започнах да съжалявам, когато тръгнах да я продавам след около 2-3г. Отне ми точно 14 месеца, докато я продам естествено на загуба. Защо? Защото няма кой да ти оцени хубавата и поддържана кола, ама наистина поддържана. Не както в последно време ги гледам правят - фалшиви фактури за обслужване и сменени възли и после бе тая кола що скъса ремък, що се счупи скоростната. Ми щото ремъка е вече на 200 000км., а масло в скоростната не ѝ е сипвано от завода. Няма и кой да ти оцени подобренията, усилията и нервите, които си хвърлил по колата за да стане истинска, безпроблемна и както обичат да пишат по обявите - качваш се и караш.
Има и един друг момент обаче. Факта, че една кола струва повече от подобна не прави първата автоматично по-добра от втората. Факт е, че има и много уж добри коли, на високи цени, уж няма начин да не е добро, а у и като се почнат с големите проблеми се чудиш да го еб*ш ли, да го убиеш ли продавача. Дето казват някои абе вземи си я тази готова, направена, кво ще се занимаваш да я правиш да късаш напразно нерви. Е да, ама не.
Затва аз за мен съм си решил - възможно по-евтиното и сам да си му оправяш, каквото има да се оправя. Пред сам нямам в предвид буквално, а в доверен сервиз. Да, има много майстори и сервизи за еб@не, но в почти всеки автомобилен форум има по няколко доверени форумни хора, които могат да направят кадърно необходимия ремонт. Като си стоиш до колата(без да пречиш разбира се) и следиш все пак да ти сменят въпросните части с нови риска да стане някой "фал" се свежда до минимум. Като се има в предвид и че пак в почти всеки автомобилен форум има форумни хора, продаващи авточасти с отстъпки, варианта да си купиш някакъв коптор на ниска цена и после да го стягаш ми се струва още по-логичен.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Кузман » 10 Юли 2013, 10:46

Всеки се е малко прав за себе си.

Имал съм случаи като на човека с S класата неведнъж. С разликата, че той се е разкарал до столичен хотел, аз из провинцията по няколко стотин км. Също така ми се е случвало буквално от другия край на България да купя автомобил, който надхвърли описанието на продавача.
Наистина е неприятно, когато отидеш и колата канче. На въпроса къде е хубавата, лъскава и изпъната кола от снимките - "Ами така я взех преди 5 години и нямах други снимки"....
Нямам случай, в който да съм гледал кола на годината, която отговаря - винаги е поне 2 години по-стара. Най-много ми се е случвало 7 години подмладяване в една автокъща в Хасково. Нямам и случай, в който да няма по някоя екстра вкарана допълнително, уж по погрешка :)
От другата страна и на мен ми се е случвало да трябва да продам по независещи от мен причини кола. И стана така, както колегата каза с човека, на когото заради ниската цена никой не му вярваше за състоянието. Общо взето продадох колата на цена + 100 лева от последните части, които бях закупил преди 3 месеца за нея + доста сериозен бонус. Човека, който я купи три пъти ме помоли да повторя какво съм сменил. Когато дойде да подписваме договора и колата стана негова му дадох всичките документи заедно с фактурите от споменатите части. Той ме погледна и каза - "ти наистина си дал толкова пари и я даваш за тази цена. Аз не ти вярвах."

Имам и трета история, не моя лична, но от първа ръка. Джамбазин. Горубляне. Автовоза пристига от Италия. Докато разтоварват между краката им се мота клиент и сочи предпоследната кола от втория ред - "ето тази искам". Какво да направят, свалят я хората във вида, в който е - кочина, километри и екстри. Човека я харесва и направо плаща с молбата - километрите да се върнат на 160 хиляди. Търговеца се опулва, онзи му отговаря - "е нали и жена ми ще я види тая кола, съседите също".

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 10 Юли 2013, 12:33

Кузман написа:
Имам и трета история, не моя лична, но от първа ръка. Джамбазин. Горубляне. Автовоза пристига от Италия. Докато разтоварват между краката им се мота клиент и сочи предпоследната кола от втория ред - "ето тази искам". Какво да направят, свалят я хората във вида, в който е - кочина, километри и екстри. Човека я харесва и направо плаща с молбата - километрите да се върнат на 160 хиляди. Търговеца се опулва, онзи му отговаря - "е нали и жена ми ще я види тая кола, съседите също".

Е тоя случай го имах и аз тази зима :yes: За това казвам че глупостите ги искат клиентите.

Хубаво като сме тръгнали и аз ще разкажа бях от другата страна:
Бях пред покупка на нов стар ВАН щото моя го продадох... Викам дай да видя какво се продава тук
Обиколих Враца - меката на евтините коли,Монтана,Мездра и чак до Лом! Огледах 20тина Ван-а Шаран,Алхамбра,Галакси само на един му работеше климатика!!! И интересното беше всички не работеха по една и съща причина " Е там една тръбичка" :mhihi: загубих си цял ден от 7.30ч сутринта до 19ч вечерта прибрах се в 22ч (Само да вметна,че автомобил който го продавам на пазарната му цена климатика задължително му работи, автомобилите които ги продавам под цената не ги оправям)
На другия ден е така за спорта се метнах и до Пловдив добре че чак тогава реотана ми загря та не ходих до Хасково и Харманли...
Загубих над 200лв за горива,храна и други за обиколки да видя боклуците на търгашите от които съм и аз! ЕМИ СМЕЛО мога да заявя че продавам едни от най-читавите коли в тая държава до 5-7000лв ако не ви се вярва пак ще си говорим ;)

След тези обиколки реших,че ще продавам само на едро без да оправям нищо по колите.Щом ходите и си купувате коли без да им работят климатиците,без да са изпрани,без да са реставрирани що аз да ги правя тези неща?

Сагата продължи кратко спрях се на дадения модел такъв в Австрия под 5000евра не ти дават да се снимаш до него! състоянието ще му е много добро даже отлично ,само ръждата ме притесняваше... Насочих се към Италия - оп цените и качеството рязко паднаха :mhihi: Купих без да го виждам,освен на снимка на цена три и нещо евра с превоза до София (90% от вас така кола няма да купят ) e аз купувам и не за първи път. Разликата си я сметнах че ще я дам за ремонти,но ще карам автомобил с всичко сменено по него. Днес и гуми му метнах - доволен съм. Тук на обяви ги гледам 12000лв и нищо не пипано по тях е моя е към 9000 вече, но със сменен съединител,дискове,накладки,масла и ремъци и ролки...
Та всеки си преценява...
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Юли 2013, 17:16

madpetio написа:..

Начина, по който пишеш и се обръщащ към всички /повечето колеги от форума и потенциални купувачи е меко казано неприемлив..
В крайна сметка,ако ще и от Курило и от възпитаници на училища за бавноразвиващи да са, те са ти клиенти-респективно те хранят..
Един себеуважаващ се купувач не би си купил возило от теб-ако ще и най-изгодното,изправното и доброто на пазара да , обиждай се ако искаш,но за мен това е истината..
Аз лично съм ходил с капаро и като ми се стресна продавача(едва ли не да ми се скара)и си тръгнах без капка/секунда колебание...
А колата имаше всичко което търся и като цена ми беше съвсем ОК
Свят широк,идеали всякакви..
В белия такъв- клиентът е цар! ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата